Büyümüş demek yumurcak bunların her halleri çok tatlı oluyor ya..Bir anca sağlıkla gelselerde sevsek doya doya.Ultrason resmi verdimi canım eklese görelim minişi ben yaklaşık 1 aydır görmüyorum bebişimi çok özledim onu pazartesi görücem inş.
Dün yeşim demişti onu ama yeni bir hure duydum diye ama bakalım doğru mu çıkacak :))
verdi ultrason resmi ama 100 msj doolmadı ama çokk tatlı bakalım hurafe doğru çıkcakmı:)kaydirigubbakcemile3
aynen ya benim düşük tehlikem olduğu için 15 gündür ben hiç dışarı çıkamadım dün doktora kontrole gittik merdivenden inerken bile yorulurmmu insan ya merdiveni çıkamıcam sandım 4kat. ama kontrolumuz süper geçti düşük riski azalıyormuş tatil için daşınışıyım demiştim tatilide iptal edicekmişiz olsun bakalım bebişleimizi sağlıkla :Saruboceq:kucaklarımıza alalımda gerisi önemli değil
Kızlar sizin baş ağrılarınız ve sürekli acıkma nöbetleriniz oluyormu.Ben iki saatte bir birşeyler yemezsem başıma ağrılar giriyor.
Birde gece çok sık wc'ye çıkıyormusunuz ben bazen 2-3 kere kalkıyorum.Sıcaklardan uyuyamıyorumda doğru dürüst.sizlerde durum nasıl
ben zaten yemek yiyemiyorum canım iştahsızlık var bulantı kusma işte devamlı aç geziyorum baş ağrısı oluyor haliyle. gece de wc ye kalkıyorum sıcaklardan bende uyuyamıyorum bi sağa bi sola dön sebebini bilmiyorum ama yan dönüp uyuyamıyorum sancı oluyor genelde sırtüstü yatmak zorunda kalıyorum ozamanda uykuya dalamıyorum
aynen canım aynen bende senin gibiyim uyku uyuyamıyorum baş ağrısı oluyor gece 5 gibi kalkıp 1,2 lokma yediğim oluyor yoksa kazıntısından durulmuyo....
bu arada resmi ekleyemiyorum canım ya geçersiz diyor üzgünüm..
benim göbeğim öncedende vardı ama şimdi sanki daha sert oldu. önceden göbeğimi içime çekebiliyordum. şimdi mümkün değil. ama şimdi daha dikkat ediyorum yediklerime besleyici ama kalorisiz şeyler yiyorum.
evet forumda ikiz sadece ben varım galiba. :) allah herkesin bebekleri sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip eder inşallah.
aynen ya benim düşük tehlikem olduğu için 15 gündür ben hiç dışarı çıkamadım dün doktora kontrole gittik merdivenden inerken bile yorulurmmu insan ya merdiveni çıkamıcam sandım 4kat. ama kontrolumuz süper geçti düşük riski azalıyormuş tatil için daşınışıyım demiştim tatilide iptal edicekmişiz olsun bakalım bebişleimizi sağlıkla :Saruboceq:kucaklarımıza alalımda gerisi önemli değil
Günaydın canım birşey sorucam bu düşük tehlikesini dr.ilk gittiğiniz zaman mı söylüyor size yoksa diğer gittiğiniz kontrollerde mi ortaya çıkıyor
bu arada dün doktora gittiğimde bana bebeğin 9 +4 günlük dedi ben hep 9 +1 günlük biliyodum ne demek olabilir sizce
bidde kordon bağına göre cinsiyet anlaşılıuyomuşya benmkinin kordon bağıı dik duruyo erkekmi olcak acep:)
nolcak bu halimiz bilmem risk azalsada gitme derim canım bende öle heveslendim dr git yakınmış dedi 2 saatlik yoldu sabahına kanamam geldi yatmaya devam dedi hala istirahat veriyor o yüzden boşver seneye inşallah bebeklerimizle beraber gideriz allahım nasip ederse...
evet benim bebişim nazlandı :ecrin_bebek: göstermicek kendini yatış pozisyonunu bende bi kitapta okumuştum doktorumuza sorduk daha henüz ufak olduğu için farketmez ama 2 ay sonra senden sol tarafına yatmanı isticem dedi 7aydan sonrada sırt üstü yatmamak gerekiyomuş o zamanada bebeğimiz bizi yönlerdircekmiş zaten
nolcak bu halimiz bilmem risk azalsada gitme derim canım bende öle heveslendim dr git yakınmış dedi 2 saatlik yoldu sabahına kanamam geldi yatmaya devam dedi hala istirahat veriyor o yüzden boşver seneye inşallah bebeklerimizle beraber gideriz allahım nasip ederse...
bebeğiniz ne tarafta kızlar benimki solda her dr kontmüzde orda buluyor her hafta gittiğimiz içinzemuszemus burda kk da okudum bende bebek sağ sol tarafta ise erkek tarafta ise kız diye bakalım tutçakmış bunlara inanmamak lazım aslında ama insan kaptırıyor kendini allahım sağlıklısını hayırlısını versinn...
Kızlar bir hurafede ben yazmıştım bıçak makas testi uygulayan oldumu?
Evet benim için şuan bebeğimim herşeyden önemli.Her sene gidiyoruz bu senede gitmeyelim demi yani:)
Haftaya tekrar kontrolüm var bakalım ne dicek dr bu sefer her gittiğimde küçülüyor kanama belki bu sefer yok olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?