2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm bısey sormak ıstıyorum ..benım sat 26 subat ve adetım bıttıgı gunden bu yana kasık bel ve goğüs agrılarım var damarlar belırgınlestı goğsumde şiştıler.. su an adetıme bı hafta var ama dun aksam kahverengı lekelenmem oldu acaba bu normal bıseymı sızce hamılemıyım?lufn cvppppppppp hıc boyle olmamıstım

lutfen cevapppppppppp

lekelenme oldu dıyosun bekle bıraz daha

Son düzenleme:
kızlar şehir fırsatı yada group on dan alışveriş yaptınızmı hiç
böyle bir mail gelmişte bana.
e-bebekte Bebek Arabası, Ana Kucağı ve Oto Koltuğu Kategorilerinde Yapacağınız 100 TLlik Alışverişiniz 20 TL!

gecmış olsun bızımde oyle ufak kazalarımız oluyo annende haklı çocuklar düşe kalka buyüyo ılk kızmdan bılıyorum ıçımız parçalanıyo ama kalıcı bır hasar olmasında buyuyecekler oyle napalım ...

Selam herkese.

Sabah 2. ay kontrolümüz vardı. Kızım 5400 kg, 56 cm olmuş. Salı günü de aşımız var.Ateş yapacak ya en korktugum şey de ateş

Selam herkese.

Sabah 2. ay kontrolümüz vardı. Kızım 5400 kg, 56 cm olmuş. Salı günü de aşımız var.Ateş yapacak ya en korktugum şey de ateş

oohh ne güzell maşallahh.. bizim de 25inde randevumuz var kalça ultrasonu ve aşı da olucaz aynı zamanda. hem gün gelsin istiyorum hem de kızım ağlarsa diye korkuyorum. az önce kucağımda emerken babası boylu boyunca duran kızımı cetvelle ölçtü:)) 4cm doğmuştu 53cm çıktı bakalım doktor ne diyecek :)

arkadaşlar bebek arabası alıcaz inşallahh. geçen gün gezmeye çıktık eşimin kolları koptu oto koltuğunu taşımaktan.. nasıl olsa alınacak bir an önce alalım dedikk
MACLAREN TEKNO XT bebek arabası alan kullanan tanıdığı almış memnun ya da memnuniyetsiz fikri olan var mı aramızdaaa????

maşallah kuzuya ..kocaman oldu

kızlar siz kanguru aldınızmı ve kullanıyormusunuz?

ben aldım kullanabilirmiyim artık,kızımın 40 ı çıkınca kullanıcam,herhangi bir zararı olmaz dimi bacaklarına falan,ne zaman kullanmak gerekiyor acaba,hiç bi fikrim yok,bebessinin bembe grri olanını aldım

203- Bebesi Narin Kanguru

Selam herkese.

Allah korusun canım umarım ateşlenmez..
maşallah asyaya kocaman olmuşşş,seninde kolun tutuluyordur artık..benim tutuldu da..

ben aldım canım idil babynin ama kızım pek sevmedi kullanamıyorum .
yemek falan yaprım rahat olur demiştim ama
bakalım ara ara tekrar deneyeceğim

kardeşim kendi kızı küçükken almış denemiş ama kızı hiç sevmemiş kullanamamışlarrr. şimdi bana verdi bakcaz bakalım. ama ben de sanmıyorum sevsin biraz sıkışık oluyor gibi.. bence onların da iyisi kötüsü vardırr..

aaa tv de izliyorum istanbulda nöbetçi avm ler gece 2ye kadar açık olacakmış.
40 gün 40 gece alışveriş çılgınlığı mı ne varmışş.. amanin çok sevindim çünkü hafta sonu hatta şu anda bu gece de dahil sürekli misafirimiz oluyor. artık gerçekten sıkıldımmmmmmmmmmmmmmm bu durumdann...
en azından hafta içinde kızımı da alığ gece çıkabiliriz biraz alışverişe :)
eşim hafta içi 8den önce zaten gelemiyorr da eve:)

ama yaaa şimdi geldi aklıma eve gelen hemşire bize avm lere gitmeyin demişti..
çok salgın var en çok virüsler de avm lerde oluyor binlerce insan girip çıkıyor oraya demişti (
çıkın sitede gezdirin demiştiiiiiii güneşli havada.

ya kızlar ben kızıma d vitaminini bazen vermeyi unutuyorum kuzum okadar çok ilaç içiyoki o bazzen arada kaynıyo bişi olurmu

ya kızlar ben kızıma d vitaminini bazen vermeyi unutuyorum kuzum okadar çok ilaç içiyoki o bazzen arada kaynıyo bişi olurmu

sanmıyorum canım bişey olacağını ama sen yinede unutmamaya çalış,bizim çocuk doktorumuz bazen bu ilaçları vermeyi unutabilirsin,uykusuzluktan yorgunluktan ama o zxamanda kendini suçlu hissetme olabilir bazen demişti.adam hem çocuk doktoru hem piskologtu mübarek.

aman iyi bari içimi rahatlattın canım yaa bu arada siz kime gidiyosunuz çocuk doktoru

aman iyi bari içimi rahatlattın canım yaa bu arada siz kime gidiyosunuz çocuk doktoru

canım önceleri başkent hastanesinde musa ekine gidiyorduk,biraz değişik bir tip pek tatmin etmedi bizi şimdi doğum evinde eşimin arkadaşı var ona götürüyoruz her seferinde detaylı muayne ediyor sağolsun.

kızlar benim oğlumun yanakları da kıpkırmızı pütür pütür oldu ve çok kurudu mustelanın yüz nemlendiricisini aldım 2 gündür onu kullanıyorum ama geçmiyor bepanten krem kullansam bir arkadaşımın oğluna doktor kullanabilirsin demiş sizce birşey olurmu ? ya da ne önerirsiniz çok üzülüyorum bebişimin pamuk gibi cildi gitti ya : ((((

Herkese ii geceler haftasonu ve malum kayinvalidemler var giremedim nete kizimin bugun kontrolu Vardi 4.5 kilo olmus masallah ve 53 cm drumuz kalca icin 2. Ay bittikten sonra dedii simdi anlasilmaz dedi anlamadim bu isi herkes farkli bisi dio. O Canim bizde aldik hatta Ben kullanmak icic sabirsizlaniyorum AMA ustunde 4 Aydan itibaren yaziyo arastirdim en erken 3. Ay basinda kullanabilirsiniz dio Ben bekliyorum bi 10 gun felan sonra baslicam arabamizda gelmedi hala enazindan bi kuafore gdebilsem kaslarimin sekli kaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…