slm bısey sormak ıstıyorum ..benım sat 26 subat ve adetım bıttıgı gunden bu yana kasık bel ve goğüs agrılarım var damarlar belırgınlestı goğsumde şiştıler.. su an adetıme bı hafta var ama dun aksam kahverengı lekelenmem oldu acaba bu normal bıseymı sızce hamılemıyım?lufn cvppppppppp hıc boyle olmamıstım
slm bısey sormak ıstıyorum ..benım sat 26 subat ve adetım bıttıgı gunden bu yana kasık bel ve goğüs agrılarım var damarlar belırgınlestı goğsumde şiştıler.. su an adetıme bı hafta var ama dun aksam kahverengı lekelenmem oldu acaba bu normal bıseymı sızce hamılemıyım?lufn cvppppppppp hıc boyle olmamıstım
ayy kızlar benim oğlan 12den beri ayaktaydı.uyumadı.ağlamadıda öylee bakıyoo ama kucaktaa durmak istiyo sırt üstü yatınca basıyo yaygarayı
ayy bideee kucağımda duruyodu omzumda gazını çıkarıyodumm kafasını kaldırdı çevirdi birden kafayı bıraktıı gözlüğüme çarptııbi içli bağırdıı ayyy canım gitti resmen çok ağlamadı ama ben mahvolduummm.kafasının yanını çarptı azcık kızardı ama geçti sonra.ama ben mahvoldumm.annemde üzülme daha neler olacak düşe kalka çarpa çarpa büyüyecek bişi olmaz diye beni teselli etti.ama çok üzüldüm yaaa
neyse şimdi uyudu.bakalım ne kadar uyuyacakk.
Selam herkese.
Sabah 2. ay kontrolümüz vardı. Kızım 5400 kg, 56 cm olmuş.Salı günü de aşımız var.Ateş yapacak ya en korktugum şey de ateş
oohh ne güzell maşallahh.. bizim de 25inde randevumuz var kalça ultrasonu ve aşı da olucaz aynı zamanda. hem gün gelsin istiyorum hem de kızım ağlarsa diye korkuyorum. az önce kucağımda emerken babası boylu boyunca duran kızımı cetvelle ölçtü:)) 4cm doğmuştu 53cm çıktı bakalım doktor ne diyecek :)
Allah korusun canım umarım ateşlenmez..Selam herkese.
Sabah 2. ay kontrolümüz vardı. Kızım 5400 kg, 56 cm olmuş.Salı günü de aşımız var.Ateş yapacak ya en korktugum şey de ateş
kızlar siz kanguru aldınızmı ve kullanıyormusunuz?
ben aldım kullanabilirmiyim artık,kızımın 40 ı çıkınca kullanıcam,herhangi bir zararı olmaz dimi bacaklarına falan,ne zaman kullanmak gerekiyor acaba,hiç bi fikrim yok,bebessinin bembe grri olanını aldım
203- Bebesi Narin Kanguru
kızlar siz kanguru aldınızmı ve kullanıyormusunuz?
ben aldım kullanabilirmiyim artık,kızımın 40 ı çıkınca kullanıcam,herhangi bir zararı olmaz dimi bacaklarına falan,ne zaman kullanmak gerekiyor acaba,hiç bi fikrim yok,bebessinin bembe grri olanını aldım
ya kızlar ben kızıma d vitaminini bazen vermeyi unutuyorum kuzum okadar çok ilaç içiyoki o bazzen arada kaynıyo bişi olurmu
sanmıyorum canım bişey olacağını ama sen yinede unutmamaya çalış,bizim çocuk doktorumuz bazen bu ilaçları vermeyi unutabilirsin,uykusuzluktan yorgunluktan ama o zxamanda kendini suçlu hissetme olabilir bazen demişti.adam hem çocuk doktoru hem piskologtu mübarek.
aman iyi bari içimi rahatlattın canım yaa bu arada siz kime gidiyosunuz çocuk doktoru
Canim bizde aldik hatta Ben kullanmak icic sabirsizlaniyorum AMA ustunde 4 Aydan itibaren yaziyo arastirdim en erken 3. Ay basinda kullanabilirsiniz dio Ben bekliyorum bi 10 gun felan sonra baslicam arabamizda gelmedi hala enazindan bi kuafore gdebilsem kaslarimin sekli kaydikızlar siz kanguru aldınızmı ve kullanıyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?