alocum aynen,bende sessizce yatırıyorum ama nafile
ya bende hiç alıştırmim diyorum emziğe,çünkü emziği zar zor ağzına veriyorum,ögg yapıyor neyse sonra alıyor bi şekilde, meme zannediyor emzikle ağzında uyuyor bu sefer emzik düşünce uyanıyor,üstüne bide ağlıyor,uykusu zehir oldu kızımın,tuhaf oldum hoşumada gitmedi
canım benimki de memeden ayrılmak istemiyor. kucağımda uyuyor ama yerine bırakınca ki yaavaaaş yavaş alıştırarak çekiyorum ellerimi ama yine de biraz sonra uyanıyor.
ben de bugün emzik deneyim dedim bakalım alacak mı nasıl olcak diye..
baktım emziği cok cok emdi hemen ama bu sefer de düşünce ağlıyor. yaaa hiç alıştırmasam mı acaba emziğe dedimm..
kızlar emzik konusunda bence alıştırın çünkü bazı zamanlarda kurtarıcı oluyor ...ve geceleri uyuduktan sonra hafıfce cevırerek alın agzından uyanmıyo benımkı sızınkılerde uyanmaz ınsallah. ben oyle yapıyorum çünkü benım oğlum emzıkle uyumaya alıstı ben hıc sallamaya alıstırmadım ınsallahda bole gıder.besıfgıne koyuyorum.emzıkte agzına ışığı kapatıyorum..kendı kendıne uyuyo sonra kalkıp emzıgı agzından alıyorum.yoksa oda gece emzık dusunce aglıyo.ılk baslarada bılmedıgımden almıyordum agzından gece habure uyanıp emzık ıcın aglıyordu ..şimdi çok rahatım ..sızede tavsıye ederım...
kızlarrr bır haftadır gırmedım sayfalar ne kadar ılerlemıs ama oğlum bırazdan uyanır ..okuyamam yıne.once yazayım dedım sonra okuyabılırım ınsallah...bız bır haftadır hastanelerdeydık..p.tesı kontrole goturdum oğlumu..kalça ultrasonu cekılsın dıye..daha 3,650 olmus..moralım bozuldu ama kılo doktorun söyledıgı seyın yanında hıc kaldı..kalbını bır dınledı hemen soydurdu bebegımı sonra hırıltı var kalbınde delık olabılır dedı.mahvoldum eko cektırcez dedı ıdrar tahlılı aldılar rontgen cektıler ya neler neler kabus gıbıydı.dua ede ede bır kaldım.sonra en son ekosu cekıldı ve dr her sey normal ateşten olabılır dedı yuregıme su serpıldı...çok şükür bir sey cıkmadı bende rahat bır nefes aldım.bu arada kalca ultrasonu da temız cıktı.butun ıc organlarını ınceledıler ohh bıseyımız yokmus en azından onu da ogrenmıs olduk ...Allah kımseyı evladıyla sınamazsın düşüncesi bile çok kötü...
neyse çarşambada spıral taktırmaya gıttık.15 gun arayla kanda gebelık baktırın ole takılabılır dedı yoksa adetlıyken takılması gerekıyomus.aslında ama kımbılır ne zaman adet olucaz.neyse aıle hekımıne gıt kan tahllı yaptır dedıler.aıle hekımıde ben bu sorumlulugun altına gıremem takılmasa daha ıyı olur dedı.yanı olmadı sızın anlıcanız.artık bakıcaz bır caresıne..
bırde kızlar arkadasım manuel olanlardan avent parka sut sagma makınasını getırdı onla sagdım 2 gogsumden 40 cc sut cıktı..sızce elektırklıler onlardan daha cok cıkartırmı sütü...almak ıstıyorumda hangısınden tavsıye edersınız ve sızce sureklı sagınca gercekten sutu artırıyomus dogrumu kullananlar cevap verırsenız sevınırım çünkü oğlum artık benı emmeyı redetmeye basladı bıberonla mama alıyo ya o daha kolay gelıyo heralde.bende sagıp kendı sutumu vereryım dıyorum..tabı eşin sinir edıyo benı sutmu varda sagıcan dıye ama ben taktım alıcam yanı...ay bırede elektırklı olanlardan alanlar nerelerden aldınız makınalarınızı nerelerde daha ucuz...