canım benim oğlanın yanakları pufidik oldu obez falan olmazsından korkuyorum hani mama obez yapar falan diyorlar ya ama çocuk aç bağırıp çağırıyor ne yapayım 8 defa veriyorum bende 120 ye çıkarsam mı acaba ? biz milupa aptamil kullanıyoruz ya siz? birde kakamızı yapamıyoruz yani 2 3 günden bir oda yardımla acaba onuda mama mı yapıyor ? sizdede varmı bu şikayetler ? niye uyumuyorki bebişin başka bir sıkıntısı mı var acaba ?
gerçi benimkide en fazla yarım saat dalıyor sonra sıçrayarak uyanıyor bir türlü uzun uyuyamıyor yavrum çok üzülüyorm
benim kızçede aynı canım yanakları görsen tombul tombul ama dr.iyi dedi ayda bazında bakarsak 700 gr almış.
Benimkide memeden emiyor emiyor karnı doymayınca yıkıyor ortalığı.
Eğer seninkide yeteri kadar doymuyorsa ver canım.çünkü artık büyümeğe başladılar dr.da korkma ver dedi.Eğer fazla bir kg alımı olursa zaten bir dahaki ay kontrolünde muhakkak bana söyler.mamayı fazla verme diye
Ben mama olarak bebelac1 kullanıyorum.Ama kaka sıkıntımız yok çok şükür her gün düzenli yapıyor bazen 12-13 saat yapmadığı oluyor ama o zamanda gazı hem alttan hem üstten çıkarıyor sadece kakasını yapmıyor oda ona sıkıntı yapmıyor.
Dün dr.zeytinyağı verebilirsiniz demişti eşimde dün gece vermiş bir tatlı kaşığı şimdi çocuğum ishal gibi 1 saat'te bir sarı cıvık renkli yapıyor sanrım midesinede dokundu.
Yani bana yarar değil zarar oldu.
Uyku konusu bizdede aynı dalıyor sonra yatağına bırakıyorsun gözler fal taşı gibi açık bakınıp duruyor ama bugünkü sıkıntısı sanırım sık sık o sulu kakasını yapmaktan oluyor.
kızlar bızde sızınle aynı seylerı yasıyoruz bızım oglanda kucuk dogdugu ıcın dr mama takvıyesı vermıstı ılk basta 30ccyle basladık sonra 60a cıktık sımdı 90ccye ulastık bende korkuyorum cocugu obez yapıcam dıye vermemeye calısıyorum ama olmuyor benden kac cc emerse emsın ılle ustune mama ıstıyor yoksa susmuyor bıkac gun ıncesıne kadar en gec 2-3 saatte bır kaldırıp beslerdım artık nezaman uyanırsa ozaman beslıyorum bende
Doymuyorsa sende ver canım aç bırakma o zaman daha çok bağırıp ağlıyor benimki ben o zaman hiç kıyamıyorum.
Ama ne zaman fazla mama versem çok güzel dalıp uyuyor sanırım yeteri kadar karnı doyduğu için uzun zaman uyuya biliyor tabii bugün hariç.
Annemde bende pes etmiş durumdayız çünkü ikimizde yorulduk ama onun maşallahı var hala cin gibi bakınıp duruyor.