2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

benimkide öyle 1 buçuk saate düştü uykuları ve gece sabaha kadar ıkındı uyuyamadı ama sabah bi kaka yaptı heryerini batırdı tam bezi açtım bide benim üstüme kaka yuaptı sonra değiştiriirken bide çş yatı yatağa tamam rahatladı:)

Canım bir süre sonra yine oluyor ama degil mi?

Şimdilik olmadı temzilediğim yerlerde 1 hafta oldu temizleyeli tekrarlarmıki?
Birde kaç saatte bir emziriyorsunuz demişsiniz benim kız 3-4 saatte bi emiyor ama bi emdimide 120-130 ml emiyor.Depoluyo sanırım

kızlar bebek telsizi aldınızmı ben almak istiyorum odasında yatırabilmek için çocuğu önerebileceğiniz bir marka model varmı
canım ben gittigidiyordaan chicconun bebek telsizini almıştım...kargo dahil 79.90a bulmuştum...çok memnunum...arada uygun şeyler bulunuyo biraz taraa istersen
hatta bak e bebektede indirime girmiş

Chicco Klasik Bebek Telsizi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
güzel ürün evin heryerinde çekiyo ve tavsiye ederim...mutfaga koydum rahat rahat yemek yapıyom yiyoz mızıldayasıya kadar tabi..

günaydın faygen ben de 2 saatte bi emziriyodum ama uyumuyodu artık gece ağlayıp uyandırıyo bizi yaramaz oğlum... yaklaşık 2buçuk 3 saatte bi kendi uyanıp istiyo zaten.

canım gözlerine çay falan sürme bence...o burna damlattığımız serum fizyolojik varya...o göz içinde kullanılıyo..tabi başka flakon açarak...aldısan ondan prospektüste yazar...steril tuzlu su hem o zararı olmaz yani... bide o mızıltılar hep gazdan...damla filan kullanmıyoınmu zinco falan...2 gece önce bizde aynı durumdaydıkta...

Şimdilik olmadı temzilediğim yerlerde 1 hafta oldu temizleyeli tekrarlarmıki?
Birde kaç saatte bir emziriyorsunuz demişsiniz benim kız 3-4 saatte bi emiyor ama bi emdimide 120-130 ml emiyor.Depoluyo sanırım

cevaplar için teşekkürler kızlar anlaşılan herkes ağladıkca verme taktiğini uyguluyo...hastanede 2 saate uyandırın şekeri düşer demişlerdiya.. bide dr 3 saate kadar uyuyabilir dedi...ama ben alarmları kapatıp sızınca 4 saati buluyo aman kocamancacık oldular dimi...acıkınca haber versinler

neyse kızlar çok mutluyum..yarın almanyadan ablamla yeğenim gelcekler...prensesimi görmeye...kaynanama sıra gelmedi ayrıca buda ayrı bi mutluluk sütüm felan kesilir korkusuyla çağırmadı kocam annesini...daha görmediler bile anlıycanız..adam tanımış beni ve eski ailesini
neyse ablamlar 9 gün kalcak..sonrada onlar gelsin madem izin veriyorum... şaka bi yana ben 1. haftadan sonra çağır anneni dedim ama korkusuna çağırmadı....kendi bilir valla...bide bizimkiler deliriyo bizim kıza...ablam dünyaları almış ordan...şu lazımmı bu lazımmı diye hergün arıyo...eşimin kardeşi geldi başka ilden ,elinde çicek boş boş gelmiş...insan özenirde gider bi zıbın getirir dimi..ilk defa amca oluyon...anası gilde öle...kayınpederle doğum yaptığım gün konuştum bi..oda eşim aramış...beebeen hayırlı olsun...dedi ve yüzüme kapattı herif....neyse kendileri kaşındı anlıycanız...

neyse benim kız tıslamaya başladı bu altımı yaptım sinyali...
uyandıııı ben kaçaar öptüüm sizi

marhaba canım aynen benim oğlumda böyle.bir kaç gündür mahvoluyoruz.sürekli göğsümde kamburum cıktı artık.gazını çıkarıyorum hem alttan hem üstten.altını değiştiryorum ama hep huzursuz.bir yeri ağrısa sürekli ağlar heralde.ama yok mız mız.saç baş desen o biçim yani.tek başımayım.bütün ev işleri yemek falan herşey bana bakıyor.yemek yapmak için mutfağa gidiyorum yemek yapmaktan ziyade mutfakla oda arasında koşuyorum :))haa burdan da kopamıyorum.fırsat buldukça da buraya koşuyorum:))babasıda işten gelince ilgileniyor ama meme bende olunca bi işe yaramıyor. endişeleniyordum sadece benim oğlanda mı sorun diye ama senin yazdıklarını okuyunca yalnız değiliz dedim.bu arada oğlum 46 günlük.kırkı çıkınca değişik huyları da baş gösterdi.bakalım ne zaman düzelecek..çok zormuşş...

valla alışılacak gibi değil bu sıpa 2 gün gece süper uyuyorbigün böyle şimdide bi huy çıkardı yatarken kucağımda beraber yatıyoruz tabi korkuma ben uuyuyamıyorum ayrı

canım bizimde hem küçük bi beşiğimiz bide ev tipi anakucağımız var ama 2 gündür kucağımda uyumak istiyorr

umarim iyisinizdir kizlar, benim kizin uyku düzeni oturdu saniyodum ciksss bi haftadir sapitti kiz dün abartisiz bütün gün ayikti uyuyo 10 dk snra uyaniyo, ebemize göre normalmis bu haftalarda güya bi iki haftay auyku düzeni otururmus hadi bismillah =)
bide benim kiz hala emzik tutmuyo veriyorum 15 sn snra atiyo agzindan
yarin ilk defa 3-4 saatligine kizimdan ayri kalcam 1 ay snra kendi evimize tasinacagimizh icin biraz mobilya bakmak istiyorum cocugu ziyan etmek istemiyorum bu havalarda disarda anneme birakcam bakalim daha tam karar veremedim =)

canım benim belli bir saatim yok..ama şunu söylyebilirim bebeğimi uykusundan kaldırıp emzirmiyorum..kendi uyanıyor 2-3 saatte bir emmiş oluyor..

40 larını 4 gözle bekliyoruz ama sanırım kırkından sonrada huyları değişiyor.daha az uyuyup daha çok emmek istiyolar.sanırım doğal süreç bu baksana genelde hepimizin sorunu aynı

metehan uyurken bende uyudum 1 saat falan.uyandıı altı pis muhtemelen ama çoık acıkmış kıyamadım emzirdim önce ayy uyudu kaldı uykusunda alttan bide gaz çıkardı sanırım işi daha devam ediyo.koydum yatağa şaşılacak şey uyanmadı.ama sesler çıkarıyo uykusunda kalkar şimdi kalksında altını temizliimm.

annem doktora gitti ordanda abime gidecek bu akşam orda kalırım dedi.evci yolladım annemi hafta sonu tatili için yalnızım yanii ilk defa.gerçi yıkadı pakladı oğlanı öyle gitti.dünden yemeğim var akşama yemek yapmayı düşünmüyorum.

pazar günü memleketten arkadaşlarım gelecek bebek görmeye.onlarıda özlemişim ve grubumuzda ilk evlenen ve bebeği olan benim uzağız ama sağolsunlar arada gelirler.pazarı 4 gözle bekliyorum yani.

salı günüde 1 aylık oluyoruz çarşambada sağlık ocağına aşıya gidelim diyorum 1 ay tam dolmuş oluyo.

Selam Kızlar Bikaç Gündür Giremiyordum Dün Temizlik Vardı Bugün de Kaynana Geldi Mevlüt Şekerlerini Getirmiş Bi de Utanmadan Görümcemden ve Komşusundan İçin Bunu Beğendiler Diyo Ben Eşşek Başıyım ya Neyseeeee.. Yarın Mevlüdümüz Var Yatağımızı Süslicez Oğluma Smokinini Giydircem Ben Saten Geceliklerimi Giycem Takılarımı Takıcam Yatağımızda Yatıcaz.. Ohh Beee Saltanat Sürcem Biraz :}

akşam da Bıcı Bıcı Yapıcaz İnşallah

Ayyy Heyecanlıyım Ya Oğlumun Mevlüdü Var Tam 1 Ay Olcaz Yarın Tabi Şubat Olduğu İçin 28 Gün.. Pazartesi Günü de Aşılarımızı Yaptırcaz Aile Hekiminde..

Son düzenleme:

Allah kabul etsin canım.nasıl beğendinmi mevlüt şekerlerini bariii
bizde 40ından sonra okutucaz inşallah.40ı cuma ya denk geliyo 1 nisan cumartesi olsun diye düşünüyorum ama daha aile eşrafı olarak karar vermedik.organizasyonu kayınvalideme havale edicemm bende.

beğensemde beğenmedim bana yapılan haksızlıktan dolayı çaktırma bi ara fotografını çeker gönderirim canım..

valla güzel oluyor böyle şeyler aramızda kalsın seviyorum yaa millet toplansın kalabalık olalım biz gözde olalım falan

en güzeli valla bencede sen karışma yapsınlar arada istediklerini söylersin olur biter uzaktan müdahale edersin ;}

bu arada biz primanın yeni doğan bezini kullanıyoduk ayy yavrumm büyümüş artık heralde sıkıyoo bezii.neyse bitti zaten diğer bezi huggysin 2 numarasıı

sevi,ndim bi oğluşum büyümüşşş diyeee

sedacığım benim sıpada aynı anlattığın gibiydi devamlı emmek istiyordu şimdi sütmü sağıp veriyorum emzirdikten sonra pek öyle mızırdanmıyor,doymadığı için sürekli memede kalmak istiyor olabilir.sütü tam olarak ememiyor uykuya geçtiği için bizde uyudu deyip yatırıyoruz hop geri kalkıyor,birde emzirdikten sonra sütünü sağarak vermeyi dene,şimdi benim oğlan daha uzun süreli uyumaya başladı,devamlı meme meme bizde helak oluyoruz yazık valla bizede.

evet doğru söylüyosun.uyuyakalıyoo ama uyurkende emiyoo sonra yoruluyoo uyuyoo karnı doymuyo işte aslında uyandırıp o an iyice doyurmak lazım yoksa böyle uykusununda hayrı olmuyooo

kızlar bişey sorucam sizce bir öğün için kaç cc anne sütü yeterlidir.ben sağıp 90 cc veriyorum bazen 60 cc.90 verirsemde hepsini iştahla içiyor 60 versemde aynı yani sesi çıkmıyor,60 cc verdiğimde sanki az vermişim gibi hissediyorum bileniniz varmı miktarını.

evet doğru söylüyosun.uyuyakalıyoo ama uyurkende emiyoo sonra yoruluyoo uyuyoo karnı doymuyo işte aslında uyandırıp o an iyice doyurmak lazım yoksa böyle uykusununda hayrı olmuyooo

evet o kadar güzel uyuyorki insan kıyamıyor,birde bende uykusuzsam uyudu deyip bir hevesle hopp kendimi yatağa atıyorum ama sonrası malum bir vıyaklama sesi,hadiii dön başa.

sevimli canım bu arada sizede çok geçmiş olsun umarım kötü birşey yoktur,en son kakasını kendi yapmıştı sanırım inş devamı gelir.

sevimli canım bu arada sizede çok geçmiş olsun umarım kötü birşey yoktur,en son kakasını kendi yapmıştı sanırım inş devamı gelir.

saol canım inş bugün tahlillerimiz çıkıyor pazartesi yada salı göstericez sonuçları kakasını dün yaptı bugünde ıkındı ıkındı bol bol gaz çıkardı ama bişi çıkmadı umudumuz yarına bu arada yarın tüp bebek yaptığımız merkeze oğlumuzu alıp teşekkür ziyaretine gidicez güzel bi çiçek alıp çok heycanlıyım çokkkk:18:

valla doktor anne sütünü içebildiği kadar içsin diyo 2 saatte 1 60 içtiğide oluyor 100 içtiği de oluyor 120 içtiği de emzik yerine uykuya dalarken bile içiyor bazen çok içiyor diye düşünüyorum yanakları falan tombul tombul oldu ama anne sütünün hiç zararı yokmuş hatta faydaları çok fazlaymış ama ben de insanım her seferinde ona 100 120 ml nasıl süt çıkarıyım 2 saatte 1 kızıyorum bazen sütüne su karıştırcam senin görürsün kuruttun beni diye gülüyo sıpa :}

canım bence o bebekten bebeğe değişir az verirsen 1 saaate kalmaz yine ister çok verirsen kusar atar onu yani o enindesonunda doyuyurur kendini

sedacım maşallah metehana minik poliscik pek de yakışıklı çıkmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…