selam güzel anneler
bizde de uyku sorunu var.oğlum kucağımda memede bi güzel uyuyo yatağa koyunca uyanıyo yada 15 dakka sonra falan uyanıyoo.ağız tiryakisi oldu meme ağzında bide öyle kuvvetli çekiyoki alamıyorum ağzından.
Bugün yıkadık ferahladı emdi uyudu ama bi türlü derinuykuya geçemiyo yaa 20 dk sonra uyandı aldım kucağıma emzikle uyuttum koydum yatağa şimdide biraz mızırdanıyo uykusunda.
Sabah oğlumun gözü kapanmıştı ayy kıyamam yapışmışş çayla pamukla temizledimm açıldıbanyo yapıncada temizlendi ama akıyo sanki yine.çok kurcalayıncada böyle oluyoo.
Kaç saatte emziriyosunuz demişsiniz aslında 2 saatte bir emziriyodum ama bi kaç gündür uyumuyo yada 1 saatte falan uyanıyoo huysuzlanıyo 1 saate düştü.bide akşamları sanki sütüm azalıyo gibi.oda sürekli emdiğinden bi 1-2 saat müsade etse dolacakta tam dolmadan yine emmek istiyo.bakalım nasıl yapıcaz.
Canım bir süre sonra yine oluyor ama degil mi?
canım ben gittigidiyordaan chicconun bebek telsizini almıştım...kargo dahil 79.90a bulmuştum...çok memnunum...arada uygun şeyler bulunuyo biraz taraa istersenkızlar bebek telsizi aldınızmı ben almak istiyorum odasında yatırabilmek için çocuğu önerebileceğiniz bir marka model varmı
günaydın faygen ben de 2 saatte bi emziriyodum ama uyumuyodu artık gece ağlayıp uyandırıyo bizi yaramaz oğlum... yaklaşık 2buçuk 3 saatte bi kendi uyanıp istiyo zaten.
canım gözlerine çay falan sürme bence...o burna damlattığımız serum fizyolojik varya...o göz içinde kullanılıyo..tabi başka flakon açarak...aldısan ondan prospektüste yazar...steril tuzlu su hem o zararı olmaz yani... bide o mızıltılar hep gazdan...damla filan kullanmıyoınmu zinco falan...2 gece önce bizde aynı durumdaydıkta...selam güzel anneler
bizde de uyku sorunu var.oğlum kucağımda memede bi güzel uyuyo yatağa koyunca uyanıyo yada 15 dakka sonra falan uyanıyoo.ağız tiryakisi oldu meme ağzında bide öyle kuvvetli çekiyoki alamıyorum ağzından.
bugün yıkadık ferahladı emdi uyudu ama bi türlü derinuykuya geçemiyo yaa 20 dk sonra uyandı aldım kucağıma emzikle uyuttum koydum yatağa şimdide biraz mızırdanıyo uykusunda.
sabah oğlumun gözü kapanmıştı ayy kıyamam yapışmışş çayla pamukla temizledimm açıldıbanyo yapıncada temizlendi ama akıyo sanki yine.çok kurcalayıncada böyle oluyoo.
kaç saatte emziriyosunuz demişsiniz aslında 2 saatte bir emziriyodum ama bi kaç gündür uyumuyo yada 1 saatte falan uyanıyoo huysuzlanıyo 1 saate düştü.bide akşamları sanki sütüm azalıyo gibi.oda sürekli emdiğinden bi 1-2 saat müsade etse dolacakta tam dolmadan yine emmek istiyo.bakalım nasıl yapıcaz.
Şimdilik olmadı temzilediğim yerlerde 1 hafta oldu temizleyeli tekrarlarmıki?
Birde kaç saatte bir emziriyorsunuz demişsiniz benim kız 3-4 saatte bi emiyor ama bi emdimide 120-130 ml emiyor.Depoluyo sanırım
selam güzel anneler
bugün yıkadık ferahladı emdi uyudu ama bi türlü derinuykuya geçemiyo yaa 20 dk sonra uyandı aldım kucağıma emzikle uyuttum koydum yatağa şimdide biraz mızırdanıyo uykusunda.
sabah oğlumun gözü kapanmıştı ayy kıyamam yapışmışş çayla pamukla temizledimm açıldıbanyo yapıncada temizlendi ama akıyo sanki yine.çok kurcalayıncada böyle oluyoo.
kaç saatte emziriyosunuz demişsiniz aslında 2 saatte bir emziriyodum ama bi kaç gündür uyumuyo yada 1 saatte falan uyanıyoo huysuzlanıyo 1 saate düştü.bide akşamları sanki sütüm azalıyo gibi.oda sürekli emdiğinden bi 1-2 saat müsade etse dolacakta tam dolmadan yine emmek istiyo.bakalım nasıl yapıcaz.
valla alışılacak gibi değil bu sıpa 2 gün gece süper uyuyorbigün böyle şimdide bi huy çıkardı yatarken kucağımda beraber yatıyoruz tabi korkuma ben uuyuyamıyorum ayrıSevimmmm sen böyle yazdıkça oglumu büyütürken ki halimiz gözümün önünde canlanıyor :)
O da gece gündüz uyumazdı :) Sanırım erkek bebeklere has bir durum. Gerçi hoş kızımın da pek uyudugu söylenemez ama alıştık sanırım :)
hiiiç şaşırmadım canım çünkü benim kız da aspiratörle sakinleyip uyuyo kapatınca ağlıyo uyanıp allahtan bizim yatabilen mama sandelyemiz var onda yatıyo ama sizinki de komik olmuş cidden bi yatak koyun en iisi mutfaga canım
canım ben saat felan kurmuyorum ne zaman acıkırsa ağlıyo ozaman emziryorum bu bazen 1.5 saat bazen 3-4 saati buluyo
günaydın kıslar bişi sorcam size ve koşa koşa yatağa atlıycam kızım uyanmadan
kaç saatte bi emziriyosunuz...ben eskiden 2 saatte bir kaldırıp emziriyodum...şimdi her kaldırdığımda zor uyuyo..eziyet oluyo bana..zatende alarmı kuruyom ve kapatıp yatıyomkızım ağlamasa yazık açlıktan kırılcak...varmı belli bi saatiniz.... hadi ben yatem öptüm sizi
Selam Kızlar Bikaç Gündür Giremiyordum Dün Temizlik Vardı Bugün de Kaynana Geldi Mevlüt Şekerlerini Getirmiş Bi de Utanmadan Görümcemden ve Komşusundan İçin Bunu Beğendiler Diyo Ben Eşşek Başıyım ya Neyseeeee.. Yarın Mevlüdümüz Var Yatağımızı Süslicez Oğluma Smokinini Giydircem Ben Saten Geceliklerimi Giycem Takılarımı Takıcam Yatağımızda Yatıcaz.. Ohh Beee Saltanat Sürcem Biraz :}
akşam da Bıcı Bıcı Yapıcaz İnşallah
Ayyy Heyecanlıyım Ya Oğlumun Mevlüdü Var Tam 1 Ay Olcaz Yarın Tabi Şubat Olduğu İçin 28 Gün.. Pazartesi Günü de Aşılarımızı Yaptırcaz Aile Hekiminde..
Allah kabul etsin canım.nasıl beğendinmi mevlüt şekerlerini bariii
bizde 40ından sonra okutucaz inşallah.40ı cuma ya denk geliyo 1 nisan cumartesi olsun diye düşünüyorum ama daha aile eşrafı olarak karar vermedik.organizasyonu kayınvalideme havale edicemm bende.
selam güzel anneler
sedacığım benim sıpada aynı anlattığın gibiydi devamlı emmek istiyordu şimdi sütmü sağıp veriyorum emzirdikten sonra pek öyle mızırdanmıyor,doymadığı için sürekli memede kalmak istiyor olabilir.sütü tam olarak ememiyor uykuya geçtiği için bizde uyudu deyip yatırıyoruz hop geri kalkıyor,birde emzirdikten sonra sütünü sağarak vermeyi dene,şimdi benim oğlan daha uzun süreli uyumaya başladı,devamlı meme meme bizde helak oluyoruz yazık valla bizede.
evet doğru söylüyosun.uyuyakalıyoo ama uyurkende emiyoo sonra yoruluyoo uyuyoo karnı doymuyo işte aslında uyandırıp o an iyice doyurmak lazım yoksa böyle uykusununda hayrı olmuyooo
sevimli canım bu arada sizede çok geçmiş olsun umarım kötü birşey yoktur,en son kakasını kendi yapmıştı sanırım inş devamı gelir.
kızlar bişey sorucam sizce bir öğün için kaç cc anne sütü yeterlidir.ben sağıp 90 cc veriyorum bazen 60 cc.90 verirsemde hepsini iştahla içiyor 60 versemde aynı yani sesi çıkmıyor,60 cc verdiğimde sanki az vermişim gibi hissediyorum bileniniz varmı miktarını.
kızlar bişey sorucam sizce bir öğün için kaç cc anne sütü yeterlidir.ben sağıp 90 cc veriyorum bazen 60 cc.90 verirsemde hepsini iştahla içiyor 60 versemde aynı yani sesi çıkmıyor,60 cc verdiğimde sanki az vermişim gibi hissediyorum bileniniz varmı miktarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?