kızlar bebek telsizi aldınızmı ben almak istiyorum odasında yatırabilmek için çocuğu önerebileceğiniz bir marka model varmı
canım ben gittigidiyordaan chicconun bebek telsizini almıştım...kargo dahil 79.90a bulmuştum...çok memnunum...arada uygun şeyler bulunuyo biraz taraa istersen
hatta bak e bebektede indirime girmiş
Chicco Klasik Bebek Telsizi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! güzel ürün evin heryerinde çekiyo ve tavsiye ederim...mutfaga koydum rahat rahat yemek yapıyom yiyoz mızıldayasıya kadar tabi..
günaydın faygen ben de 2 saatte bi emziriyodum ama uyumuyodu artık gece ağlayıp uyandırıyo bizi yaramaz oğlum... yaklaşık 2buçuk 3 saatte bi kendi uyanıp istiyo zaten.
selam güzel anneler
bizde de uyku sorunu var.oğlum kucağımda memede bi güzel uyuyo yatağa koyunca uyanıyo yada 15 dakka sonra falan uyanıyoo.ağız tiryakisi oldu meme ağzında bide öyle kuvvetli çekiyoki alamıyorum ağzından.
bugün yıkadık ferahladı emdi uyudu ama bi türlü derinuykuya geçemiyo yaa 20 dk sonra uyandı aldım kucağıma emzikle uyuttum koydum yatağa şimdide biraz mızırdanıyo uykusunda.
sabah oğlumun gözü kapanmıştı ayy kıyamam yapışmışş çayla pamukla temizledimm açıldı banyo yapıncada temizlendi ama akıyo sanki yine.çok kurcalayıncada böyle oluyoo.
kaç saatte emziriyosunuz demişsiniz aslında 2 saatte bir emziriyodum ama bi kaç gündür uyumuyo yada 1 saatte falan uyanıyoo huysuzlanıyo 1 saate düştü.bide akşamları sanki sütüm azalıyo gibi.oda sürekli emdiğinden bi 1-2 saat müsade etse dolacakta tam dolmadan yine emmek istiyo.bakalım nasıl yapıcaz.
canım gözlerine çay falan sürme bence...o burna damlattığımız serum fizyolojik varya...o göz içinde kullanılıyo..tabi başka flakon açarak...aldısan ondan prospektüste yazar...steril tuzlu su hem o zararı olmaz yani... bide o mızıltılar hep gazdan...damla filan kullanmıyoınmu zinco falan...2 gece önce bizde aynı durumdaydıkta...
Şimdilik olmadı temzilediğim yerlerde 1 hafta oldu temizleyeli tekrarlarmıki?
Birde kaç saatte bir emziriyorsunuz demişsiniz benim kız 3-4 saatte bi emiyor ama bi emdimide 120-130 ml emiyor.Depoluyo sanırım
cevaplar için teşekkürler kızlar anlaşılan herkes ağladıkca verme taktiğini uyguluyo...hastanede 2 saate uyandırın şekeri düşer demişlerdiya.. bide dr 3 saate kadar uyuyabilir dedi...ama ben alarmları kapatıp sızınca 4 saati buluyo
aman kocamancacık oldular dimi...acıkınca haber versinler
neyse kızlar çok mutluyum..yarın almanyadan ablamla yeğenim gelcekler...prensesimi görmeye...kaynanama sıra gelmedi ayrıca buda ayrı bi mutluluk
sütüm felan kesilir korkusuyla çağırmadı kocam annesini...daha görmediler bile anlıycanız..adam tanımış beni ve eski ailesini
neyse ablamlar 9 gün kalcak..sonrada onlar gelsin madem izin veriyorum... şaka bi yana ben 1. haftadan sonra çağır anneni dedim ama korkusuna çağırmadı....kendi bilir valla...bide bizimkiler deliriyo bizim kıza...ablam dünyaları almış ordan...şu lazımmı bu lazımmı diye hergün arıyo...eşimin kardeşi geldi başka ilden ,elinde çicek boş boş gelmiş...insan özenirde gider bi zıbın getirir dimi..ilk defa amca oluyon...anası gilde öle...kayınpederle doğum yaptığım gün konuştum bi..oda eşim aramış...beebeen hayırlı olsun...dedi ve yüzüme kapattı herif....neyse kendileri kaşındı anlıycanız...
neyse benim kız tıslamaya başladı bu altımı yaptım sinyali...
uyandıııı ben kaçaar öptüüm sizi