2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bu konuda cok endiseliyim. Goguslerimdeki yaradan oturu iki gundur sutumu sagip veriyodum. Oglusum bugun memede cok zorlandi. Siz sagdiginiz sutleri nasil veriyosunuz. Biberondan sonra gogusmden gelen sut az geliyo sanirim. Emmeyi birakmaz dimi.. Daha 17 gunluguz..

cnm onunla 1-2 dk bekleyip gelmiyo diye bırakma çünkü pompayla çekdikçe gözenekleri açıyo daha çok sütün gelir aynısından bendede var çok memnunum

kızlar doğum parasının yattığını nasıl anlayacaz..maaşla mı yatıyor..ben maaş bodroma baktım göremedim..bu doğum parası için belgeleri nereye veriyoruz

çalıştığın yerin bağlı olduğu sgk merkezine evlilik cüzdanını kimliklerini viste kağıdıyla beraber götürüyomuşsun ordan sana şu ptt ye yatırıcaz diyolarmış yatan parayıda bizim maaşa eklendiği için iş yerini arayıp istedikleri ptt ye yatıracakmışız bende yeni öğrendim farklı olabilir ama

günaydın anneler!!!
eşimi uğurladım kızımı uyttum eşimle başladığım kahvaltıya devam ediyorum yarın yemekli misafirlerim var baya kalabalık :26: bakalım dün k.vler gelcekti bugune gelcekler en azından yemekte yardım eder bana zaten onun kardeşi yani eşimin dayısı ve çocukları

deryacım geçen sormuşsun nasıl oldun aman mastit olma die teşekkür ederim canım iim o gün pilim bitmiş heralde biraz uyudum dışardan yemek istedim yiyince kendime geldim temizliğimi de ütümü de yaptım maşallah o enerjiyle.
Alışmam gerekiyo artık bu tempoya eşim bana kızıyodu daha alışamadın die ama gece oturup konuştuk o da alışamdı tabii ve yeni hayatımızda napcağını şaşırdı işler okul kendi ruh haleti hepsi tepetaklak durumda neyse zorla konuşturdum da rahatladı inş hepimiz çok kısa sürede adepte oluruz da keyfini süreriz yavrucuklarımızın çünkü çok çabuk büyüyolar daha dün dünyayla irtibatı olmayan miniğim bugun neler neler yapıyo ve de çok çabuk gelişiyo

iyi olduğuna sevindim cnm bende temizlik yapmayı özledim bi türlü beni bırakıp uykuya dalamıyo bebişim yanında muhakkak biri olacak

aaa aynısı benim kızın sağ kaşında oldu bende sebamedin kremi var yüze falanda sürülüyo ondanmı sürsem acaba diye düşündüm

Asya'da da var. Kaşının arası ve burun kenarlarında. Burun kenarlarındaki deri döküntüsü ama kaşlarının arasındaki konak diye biliyorum. yıkandıkça gidiyor...

Ben demedim mi sana bizim kızlar aynı diye :)

Dün akşam benimki de nihayet aldı emziği. Eşim nöbetçiydi yine çileden çıkmış bir halde bir hışımla bütün emzikleri denedim. Almadı. Sonra ilk defa 1-2 sn agzında tuttugu wee marka emziği suya batırıp verdim gözlerime inanamadım. Oley be diye çıglık attım sevinçten : :) Arkasından tekrar denedim o anlık mı aldı acaba diye. Alıyor ama suya batırınca alıyor. Kuru iken verdiğimi almıyor :)

Son düzenleme:

Canım biz kızmıyoruz da yani bugüne kadar Kaan'a sesimizi dahi yükseltmedik.El bebek, gül bebek büyüdü. Ama haklı olarak ilgi bölündü. Bir şey de diyemiyoruz. Sadece ona zarar verdiğini, ona bir şey olursa bizim de üzülecegimizi, benim aglayacagımı söylüyoruz. Çünkü çok duygusal bir çocuk özellikle de beni aglarken görmeye dayanamaz. :) Tabi biraz etkili oluyor sonra yine aynı. Ama nadiren işte...

Evet canım iki çocuk büyütmek gerçekten zor .Oglum gündüz anaokuluna gidiyor...

Asya'nın da bütün vücudunda oldu ilk 2 hafta ama şimdi kaşı ve ellerinde var...

Son düzenleme:
günaydın kıslar bişi sorcam size ve koşa koşa yatağa atlıycam kızım uyanmadan
kaç saatte bi emziriyosunuz...ben eskiden 2 saatte bir kaldırıp emziriyodum...şimdi her kaldırdığımda zor uyuyo..eziyet oluyo bana..zatende alarmı kuruyom ve kapatıp yatıyom kızım ağlamasa yazık açlıktan kırılcak...varmı belli bi saatiniz.... hadi ben yatem öptüm sizi

günaydın faygen ben de 2 saatte bi emziriyodum ama uyumuyodu artık gece ağlayıp uyandırıyo bizi yaramaz oğlum... yaklaşık 2buçuk 3 saatte bi kendi uyanıp istiyo zaten.

manikcim canım çok geçmiş olsun
arka sayfalartda yazmıştım ama sanırım görmedin
Kötü düşünme lütfen içini ferah tut sen stres oldukça bebek hisseder sütün falan kesilmesin canım

Sağolun kzılar bakalım haftaya perşembe öğrenicez artık ne olduğunu bu arada bebeiş için kurbanıda hemen kes dedim eşime bütün hastalıklar kızımdan uzak dursun kurbanı kabul olsun inş

Kızlar bebeğinizin yüzündeki sarımsı kabuklanmalardan konuşmuşsunzu ben onları bebe yağına bandırdığım kulak çubuğuyla temizledim kızımın yüzü tertemiz oldu sadece gözaltındakileri gözüne zarar veririm diye temizleyemedim onlarıda su pamukla siliyorum azaldılar.

günaydınnn şirin meleklerin güzel anneleri

uykum varrrrrr acayip ilginç ve komik bi gece geçirdik emir huysuzlanınca mutfağa gidip aspiratörü açtık orda uyudu sonra yatağına geldik tekrar başladı ağlamaya bizde mutfaktaki çekyatlara kurulduk eşimle birinde eşim birinde benle emir evde yankılanan son ses aspiratör sesi ama ses az geldi emir beye daha yakına götürdük uyudu mecbur eşim başında durdfu ben uyudum azıcık gece bi kalktım eşim battaniyeyi halıya sermiş emirin yanına kıvrılmış çok üzüldüm kalk git dedim yatağa gitmedi bende koltuk minderlerini getirdim öyleoğlunun yanında yattı 4e kadar sonra postaladım yatağa emiri aldım odaya geldim uyandı tabi 5buçuğa kadar oynaştık ülüştük uyudu 6da tekrar uyandı 7ye kadar altını temizle emzir gazını çıkar filan yinee uyudu 8:30 uyandı yanıma aldım kolumun üstünde kucağımda uyumuşuz ben uyandım o yatıyor şuan ama mızırdanmaya başladı bilee

Canım bir süre sonra yine oluyor ama degil mi?

Sevimmmm sen böyle yazdıkça oglumu büyütürken ki halimiz gözümün önünde canlanıyor :)

O da gece gündüz uyumazdı :) Sanırım erkek bebeklere has bir durum. Gerçi hoş kızımın da pek uyudugu söylenemez ama alıştık sanırım :)

hiiiç şaşırmadım canım çünkü benim kız da aspiratörle sakinleyip uyuyo kapatınca ağlıyo uyanıp allahtan bizim yatabilen mama sandelyemiz var onda yatıyo ama sizinki de komik olmuş cidden bi yatak koyun en iisi mutfaga canım

canım ben saat felan kurmuyorum ne zaman acıkırsa ağlıyo ozaman emziryorum bu bazen 1.5 saat bazen 3-4 saati buluyo

benim oğlanda 4 gündür akşam 6:30 dan 8:30 a kadar ağlıyor dün farkettik kurutma makinesiyle susuyor ve de emzik işe yaradı aventin emziğini aldı

selam güzel anneler
bizde de uyku sorunu var.oğlum kucağımda memede bi güzel uyuyo yatağa koyunca uyanıyo yada 15 dakka sonra falan uyanıyoo.ağız tiryakisi oldu meme ağzında bide öyle kuvvetli çekiyoki alamıyorum ağzından.
bugün yıkadık ferahladı emdi uyudu ama bi türlü derinuykuya geçemiyo yaa 20 dk sonra uyandı aldım kucağıma emzikle uyuttum koydum yatağa şimdide biraz mızırdanıyo uykusunda.

sabah oğlumun gözü kapanmıştı ayy kıyamam yapışmışş çayla pamukla temizledimm açıldı banyo yapıncada temizlendi ama akıyo sanki yine.çok kurcalayıncada böyle oluyoo.

kaç saatte emziriyosunuz demişsiniz aslında 2 saatte bir emziriyodum ama bi kaç gündür uyumuyo yada 1 saatte falan uyanıyoo huysuzlanıyo 1 saate düştü.bide akşamları sanki sütüm azalıyo gibi.oda sürekli emdiğinden bi 1-2 saat müsade etse dolacakta tam dolmadan yine emmek istiyo.bakalım nasıl yapıcaz
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…