• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ay kızlarrr miniğim 11 den beri ayakta emip duruyor uyumuyor ,gözler fal taşı gibi,onu emzirmekten iş yapamaz haldeyim,ağzından sütler geri akıyor hanımefendi keyif yapıyor,artık kalp çarpıntım olmaya başladı enerjim boşalıyordu emzirmekten,eşim baktıki olacak gibi değil,getir şu emzikleri deniyelim dedi,tek tek denedik,bebedor,avent,hepsine önce öö yaptı attı ağzından,benim kız emzik almıyordu,eşim pes etmedi,şimdi sweet marka bi emziği ağzına tutuşturdu,broşu var yakasına tutturdu, sanırım aldı emziği emiyor,yakıştıda ağzına:)ay kurtulucam inşallah,son 10 dakikadır ağzında emzik:) uyuyacakda,gözler kaydı hadi hayırlısı bende rahat ederim biraz,sadece 3 saatde bir emzirmeye devam ederim olur biter,böylelikle düzenede girmiş olur,sürekli emmekten kusuyordu yavrum

Son düzenleme:
ya kızlar sıpam hiç durmuyo memede uyumak istiyo uyuyunca yatırıyorum basıyo çığlığı artık ölüyorum yorgunluktan zaten gecede hiç durmadı şimdi biraz sakinleşti bakalım kaç dakka sürecek :26: bu arada kayınvalidem senin bu göbeğin hiç gitmeyecek kalacak herhalde deyip duruyo moralim bozuldu korsede kullanıyorum ama daha 20 gün oldu gider demi yaa 18 kilonun 10 kilosunu da verdim :43:

kaynanana hiç takılma,ben tam 15 kg verdim,hedefim 5 kg daha verip eski halime dönmek,göbeğin inecek canım üzülüp sıkıntı yapma kendine,benim göbekde davul gibiydi,mide tarafım daha yüksek alt tarafım inikdi,resmen 2 ayrı göbek gibiydi:) zamanla ölçüsünü buldu şimdi gayet iyi durumda,seninde düzelcek daha çok yeniyiz,benim bugün 36. günüm,düşünsene 2,3 ay sonra taş gibi eski halimize dönücez

slm kızlar :3:
bugun 40 ımız çıktı :64: drumda kontrolum vardı alttan baktı çok acımadı hiç doğurmamışsın gibi dedi :nazar: korunmayı konuştuk ben 6.aydan sonra spirali öneririm dedi şimdi taktırcam desende taktırmam dedi süte felan da güvenme eşin korunsun ddi ben spiral düşünmüyorum hata mı yapıyorum dedim sen bilirsin 6 ay düşünme payın var dedi
sonra odtü ye gittik eşimin işleri vardı okulda yani kızım kırk uçurmasına odtüye gitmiş oldu :9: hava çook sıcaktı şansımızdan
artık 40 çıktı kızımın resmini koyım avatara dedim ama hata verdi sürekli neyse sonra denerim bida

gözün aydın cnm bizimde inşallah pazartesi çıkacak çok heyecanlıyım sanki yürmeye konuşmaya başlayacakmış gibi:))halbuki ne değişecek merak ediyorum ilk işim istinye parka gitmek oraya o kadar gidiyordumki eskiden acısını çıkartıcam

kızlar ben geldim..geçmişi yeni okudum..bebeği hasta olanlara acil şifalar diliyorum..Allah sizin ve bebişleinizin yardımcısı olsun..
ben çook mutluyum kızlar..cumartsi memleketime ailemin yanına gidiyorum..uzun bir aradan sonra onları görecem..nerdeyse 1 yıldır gidememiştim memlekete..
birazdan kalkıp valiz hazırlayacam..yarın kızımın aşısı var..ilk aşısı..umarım ateş olmaz..
hepinizi öpüyorum..

benim de kızım isilik gibi olmuştu tüm vücudu kızarmıştı .yıkadık sabah ve azönce bakalım geçecek mi<*
bugün gene çok kalabalıktı misafirlerim vardı.kızımın bakıcısı olacak teyzemiz de geldi,yorucu bir gündü.az önce zorla uyuttum umarım uyanmaz

merhaba kızlar
ya sabah uyandığında kızımın gözüne kirpik kaçmış olduğunu gördüm.ne yapabilirim.canını yakmıyor heralde şimdilik çünkü ağlamıyor.nasıl alabilirim kirpiği yada kendisi çıkarmı acaba.
yardımcı olun nolur.
canım hiç oynama bence bizede olmuştu kendiliğinden çıkıyor tülbentle falan belki mikrop kapabilir

kıslar bısı sorucam yaa bı kac gun once kızımın yuzunde ısılık gıbı bısıler cıkmıstı.Doktora goturdum doktor isilik diil egzama olmus dıger bı adı atopik yapılı egzama coık uzuldum yavrumun yuzu doldu kıpkırımızı oldu hergun bakınca aglayasım gelıo:43::43: merhem verdı kasıntısı ıcın gecelerı cok kasınıyo..okadar mınık kı ona olanlar bana olsun dıom derdını bıle anlatamıyo bugunde cildiyeye goturucem kızımı cunku cocuk doktorunun verdıgı merhem cok işe yaradı gozukmuyo nolur dua edın kızlar mınık bebegımın sıkıntısı gecsın o guzel yuzunu sıvılcesız gorım bebegını...Aranızda benım gıbı sorun yasayan varmı kızlar.Buarada doktor terletme,kalın gıydırme,yunlu battanıye veya yelek gıydırme dedı bıde sut sut urunlerı tuketme dedı ama ben zaten yaklasık bebegım dogdundan berı gaz yapıo dıe yemıodum oyusden onun doktugunu dusunmuorum muhtemelen terledı oyusden yayıldı.:59::59:[/QUOTEbenim bebeğimin de yanaklarında sivilceler vardı şimdi kırmızı kırmızı pütür pütür oldu daha doktora götürmedim götürmelimiyim acaba burda sizi oludukça demekki oluyor diyordum ama ? ne yapsamki ?

Benim meleğimde de var doktor çok öpmüşsünüz ondan dedi egzama falan demedi.Önce sivilceler vardı sonra kıpkırmızı oldu bebeğimin yüzü.Sabah akşam hametan sür geçe dedi 2 gündür sürüyorum bana azaldı gibi geldi.Canım seninki düzelirse sen haber ver benimki düzelirse ben tekrar yazarım.
evet bende öpüyorum bebeşimi ondanmı oldu acaba aynı seninki gibi kırmızı kırmızı pütür pütür hametan kullansam mı acaba bende iyi geldimiki ? geçmiş olsun bu arada canım

selam kızlarr
geçmişi okumadan dalıyorum kdirekt konuyaaa
annem interneti yasakladı bana..ince işlere baktırtmıyoo..bişeycik okutmuyoo..yorar seni diyoo..şimdi neşelli günlere daldı çaktırmadan nete girdimm..:))
oğluşum yenice uyudu..bugun 24 günlük oldukk.ben doğumdan sonra 12 kilo verdimm..ama ne kilolar kaldı ahh ahhhh...
herkesi kocaman öpüyoruumm
özledm burdaki muhabbetlerimizii..

kızlar ben mamayı başından beri suyu kaynatıp sıcakken mamayı içine atıp çalkalayıp sonra soğutuyorum soğuk suyun altında biberonda ama herkes başka türlü yapıyormuş benimki yanlış mı nasıl yapayım sizce ? soğukken mama eriyormu ?

ben de dün ufak bi termos aldım. önce suyu kaynatıp içme seviyesine kadar soğutup termosa koyuyuorum. zaten 60ml içtiği için o termos baya bi yetiyor.. soğutma falan uzun sürüyor bebeğim çok ağlıyor bekleyene kadar.termos yöntemi baya bi pratik oldu..

kızlar doğum parasının yattığını nasıl anlayacaz..maaşla mı yatıyor..ben maaş bodroma baktım göremedim..bu doğum parası için belgeleri nereye veriyoruz

benimkide aynııı emiyo emiyoo sonra uyuyo ama meme ağzında çıkarıyorum gözünü açıyo kucağımda iki pışpışlıyorum uyuyo yatağa koyuyorum başlıyo viyaklamaya.bugün en uzun 1 saat uyudu şimdide annemin kucağında sallıyor.çok uykusu var aslında ama direniyoo

canım bakma sen kaynanana daha 20 gün olmuş gayet normal.benimde kocaman göbeğim vardı şimdi indi farkedilir derecede dahada inecek inanıyorum hiçte bişi yapmıyorum.
seninkide inecek eee kolaymı doğum yaptık heralde 2 günde normale dönermii 3 aydan aşağı o göbek kendini bulmaz 1 seneden öncede kilolar gitmez.hiçç acele etme.konuşanlarıda duyma
benim eski pantolonlarımdan hiç biri olmuyoo 34 bedene geri dönemem elbet ama bi moralim bozuluyo bi amaann sağlık olsun diyorum.boşver takma

kaynanana hiç takılma,ben tam 15 kg verdim,hedefim 5 kg daha verip eski halime dönmek,göbeğin inecek canım üzülüp sıkıntı yapma kendine,benim göbekde davul gibiydi,mide tarafım daha yüksek alt tarafım inikdi,resmen 2 ayrı göbek gibiydi:) zamanla ölçüsünü buldu şimdi gayet iyi durumda,seninde düzelcek daha çok yeniyiz,benim bugün 36. günüm,düşünsene 2,3 ay sonra taş gibi eski halimize dönücez

inşallah kızlar zaten kafaya takıyordum bu kadın yerli yersiz konuşunca iyice takar oldum :43: korse kullanıyorum etkiside oldu ama 20 günde anca bu kadar napim yanii...

bu arada nazar ettim daha birşey yok annem gidince kaynanam yüzünü gösterir diyordum annem gitmeden başladı. arkadaşımla telde konuşuyorum, evde 2 kadın birde kocam var bebeğe bakacak gelmiş bana ne dese beğenirsiniz ^''oğlan durmuyo fırındada kek var konuşmanı kısa kes'' fırına bakamıyo o kadar aciz yani çocukta ağlamıyo babasının kucağında karışacak ya bide konuşma tarzına bak KISA KES la havle...birde bilgisayarıma takmış durumda. bu bilgisayar çıktı birde başımıza ne durup duruyorsa ortada diyo bende hiç seslenmedim salak kadın zaten şu evin içinde sabahtan akşama kadar dışarıyla tek irtibat kurduğum şey bilgisayar çocuk saniye nefes aldırmıyo zaten bırakta iki nete gireyim rahatlayayımmm amannnn daha neler neler ne yapacaksam bununla 20 günnnnn!!!

kızlar bebek telsizi aldınızmı ben almak istiyorum odasında yatırabilmek için çocuğu önerebileceğiniz bir marka model varmı

merhaba kızlar
bugün ilk aşımızı olduk 2 gün banyo yaptırmayın dedi hemşire.bugün medelanın göğüs pompası geldi manuellerle uğraşmaktan bıkmıştım.sağdım 2 göğsümüde azıcık geldi 5-10 ml anca moralim bozuldu :(

mrb kızlar gecmişi cok okuyamadım hasta olan bebişler var sanırım cok gecmiş olsun ALLAHIM bebeklerimize saglık versin.ben cok kötüyüm sonunda sütün yok diye diye sütümü azalttılar sagdım 20ml geldi kızım bagırıp duruyor zaten kac gündür biberona alıstıgı için beni emmek istemiyor emerken zor geliyor basıyor cıglıgı gögüslerrimden akan kıyafetimin dısana cıkan sütler gitti cok üzülüyorum kaynanam sütünmü yok mama verin dedi verdik mama verdikçe az emdi böyle oldu sakın kimseyi dinlemeyin kızlar cok üzgünüm aglamaktan gözlerim cıktı napıcam ben nasıl tekrar artıcak

mrb kızlar gecmişi cok okuyamadım hasta olan bebişler var sanırım cok gecmiş olsun ALLAHIM bebeklerimize saglık versin.ben cok kötüyüm sonunda sütün yok diye diye sütümü azalttılar sagdım 20ml geldi kızım bagırıp duruyor zaten kac gündür biberona alıstıgı için beni emmek istemiyor emerken zor geliyor basıyor cıglıgı gögüslerrimden akan kıyafetimin dısana cıkan sütler gitti cok üzülüyorum kaynanam sütünmü yok mama verin dedi verdik mama verdikçe az emdi böyle oldu sakın kimseyi dinlemeyin kızlar cok üzgünüm aglamaktan gözlerim cıktı napıcam ben nasıl tekrar artıcak

canım yapma bak sen üzüldükçe iyice kesilir sütün tekrar emdikçe artar inşallah önce moralini düzgün tut ve biberonu bırak kaşıkla ver doktor biberona alışırsa emmeyi bırakır demişti belki o yüzden emmek istemiyordur her ne kadar anne memesi gibi falan densede biberondan fazla süt geliyor bizim göğüslere göre bende bir haftadır biberonla veriyordum bugün sütüm olduğu halde sinirlenip emmeyi kısa kesti durdu çünkü memeden az geliyor kaşıkla vereceğim bende bundan sonra.ama önce moralimizi iyi tutmalıyız tekrar sütün artacak inşallah dua et canım...

benim de kızım isilik gibi olmuştu tüm vücudu kızarmıştı .yıkadık sabah ve azönce bakalım geçecek mi<*
bugün gene çok kalabalıktı misafirlerim vardı.kızımın bakıcısı olacak teyzemiz de geldi,yorucu bir gündü.az önce zorla uyuttum umarım uyanmaz

ya melocum bu isilik dediğiniz şey nedir? benim kızımın 2 kaşının başlangıç yerinde kabuklu bişey çıktı,böyle uçuk yarasının kabuklaşmış hali gibi,bu nedir acaba,birde alnında başında yüzünün bazı bölgelerini sivilce bastı,kırmızı uçları beyaz,olmazsa sağlık ocağına gidip aile hekimimize göstericem

ya melocum bu isilik dediğiniz şey nedir? benim kızımın 2 kaşının başlangıç yerinde kabuklu bişey çıktı,böyle uçuk yarasının kabuklaşmış hali gibi,bu nedir acaba,birde alnında başında yüzünün bazı bölgelerini sivilce bastı,kırmızı uçları beyaz,olmazsa sağlık ocağına gidip aile hekimimize göstericem

canım ondan bizde de oldu sarımsı kabuk bişi dimi? ben bebe yağı sürdüm her sabah sonrada kaldırmaya çalıştım 2-3 günde geçti bugunde saç diplerinde olmuş zeytinyağı sürüp taradım bide banyo yaptırdık babasıyla dökülmüş çoğu. o sivilce gibi olanlar da normal canım hergün su-pamukla sil geçer onun için dr a gitmne gerek yok ama düz kırmızıysa ozaman götür canım

canım ondan bizde de oldu sarımsı kabuk bişi dimi? ben bebe yağı sürdüm her sabah sonrada kaldırmaya çalıştım 2-3 günde geçti bugunde saç diplerinde olmuş zeytinyağı sürüp taradım bide banyo yaptırdık babasıyla dökülmüş çoğu. o sivilce gibi olanlar da normal canım hergün su-pamukla sil geçer onun için dr a gitmne gerek yok ama düz kırmızıysa ozaman götür canım

evet evet sarımsı kabuk gibi,iki kaşının tam başladığı yerlerde,iyice kurumaya başlamış,ozaman mühim bişey değil geçer,burun diplerindede minik minik vardı geçti.alnındakilerde bildiğimiz sivilce,uçları beyaz,ama çok aşırı var,uyuduğu zaman sanki canlılıklarını yitiriyolar azalıyor gibi,fakat ağladığında çok belirginleşiyor
yalnız bugün banyo ederken 2 göğsünün arasında kalan kısımda yarım avuç kadar minik kırmızılık gördüm,daha önceden yoktu,sivilce gibi fakat uçları beyaz değil,minik minik şeyler,dağınıkda değil çok sık,o neyin nesi anlamadım,acaba terdenmi oldu yada alerjimi yaptı sütüm,onları birkaç gün takib edeyim ben bakalım gideceklermi.

evet evet sarımsı kabuk gibi,iki kaşının tam başladığı yerlerde,iyice kurumaya başlamış,ozaman mühim bişey değil geçer,burun diplerindede minik minik vardı geçti.alnındakilerde bildiğimiz sivilce,uçları beyaz,ama çok aşırı var,uyuduğu zaman sanki canlılıklarını yitiriyolar azalıyor gibi,fakat ağladığında çok belirginleşiyor
yalnız bugün banyo ederken 2 göğsünün arasında kalan kısımda yarım avuç kadar minik kırmızılık gördüm,daha önceden yoktu,sivilce gibi fakat uçları beyaz değil,minik minik şeyler,dağınıkda değil çok sık,o neyin nesi anlamadım,acaba terdenmi oldu yada alerjimi yaptı sütüm,onları birkaç gün takib edeyim ben bakalım gideceklermi.

aaa aynısı benim kızın sağ kaşında oldu bende sebamedin kremi var yüze falanda sürülüyo ondanmı sürsem acaba diye düşündüm

evet canım o dediklerinden bizim kızın göğsünde de var banyo yapınca geçio gibi ben çok önemsemedim bu hafta dr a gitcez olmadı sorarım ona sen yüzünü sil bol bol canım geçer merak etme geçti bizmki

aaa aynısı benim kızın sağ kaşında oldu bende sebamedin kremi var yüze falanda sürülüyo ondanmı sürsem acaba diye düşündüm

canım bebe yağı yada zeytinyağı sür yumuşayınya kalkanları al

Back