Günaydın herkese.Herkes iyidir umarım.
Biz de dün geceye kadar iyiydik ama dün gece çok kötü geçti. Yemek yedik mutfakta bulaşıkları toplarlıyordum. Eşim de çocuklarla oturma odasındaydı. sonra birden Asya'nın aglama sesini duydum. Eşim Kaan'a ne yaptın diye soruyordu. İçeri girdim. meger eşim Asya'nın burnunu aspiratörle temizlemiş, elindeki peçeteyi sehpaya koyayım diye bir an arkasını dönmüş o anda Kaan ne yaptıysa artık söylemiyor da çocuk o saatten bu yana bir yeri agrışımış belli yani için için agladı yavrum Artık gece 3.00'de calpol verdim sonra yarım saat sonra uyudu. Açtık baktık her yerine ama ne oldugunu anlamadık. Kaan da ben bir şey yapmadım deyip agladı yavrum.
Anlayacagını çok stresli bir zaman geçirdik.
Kızlar ben atık gaz ilacı falan vermiyorum. Sanki onu verince daha da çok gazlanıyor huysuzlanıyor gibime geliyor. Vermeyince daha iyi...Sadece rezene milupa çayı veriyorum. Fatmacım sen sormuşsun ben yarım çay bardagına bir çay kaşıgı koyuyorum. 5-6 kaşık veriyorum..
Zincoyu oglumda kullanmıştık ama aşırı kusmasına sebep olmuştu.
Manikcim sıkma canını. Kasık fıtıgı bile olsa çok da zor bir ameliyat degil canım. Ben 2 dogumumda 2 kere oldum :) Allah daha kötüsünden korusun...
Bu arada torba yasadan dolayı dogum iznni birleştiren var mı?İlçe mem benimkini reddetmiş. 21 Nisan'da göreve başlıcam sonra da heyet raporu alacagım. Bakalım artık...
Mapuci senin kızla benimkinin huyları hemen hemen aynı. Tek fark bizimki altı açılınca çok seviniyor :)
Ya kızlar kızımın parmak aralarında deri döküntüleri var. Eldivenlerini çıkarttım hava alsın diye. Sizde de oldu mu?
Hüzünçiçegi canım ne güzel dua etmişsin. Kocaman bir amin diyorum :)
Kızlar bu arada ben günden güne zayıflıyorum yine ya. En son 49'dum. Sabah tartıldım gözlerime inanamadım 45 kiloyum. Halbuki yiyorum da. Benim yediklerimi başkası yese heralde bir 150 kilo falan olur yani...
Bu arada ne güzel misaf,rler agırlanmış.. Bizim ve eşim,n okulundan da gelecekler. Ama gözümde çok büyüyor. Çünkü burada bebek görmeye gidildiğinde ev sahibi en az 10 çeşit ikram hazırlıyor Ne yapıcam bilmiyorum
çay için sağol canım
ay bizde aynı durumdayız büyük kızım küçüğü seveceğim diye öpüp öpüp sıkıştırıp ağlatıyor dün dayanamadım baya bir bağırmışım hatta eşim kızdı bana okadar kızma çocuga diye
gece uyanıncada eylülüme bakıp bakıp ağladım
ay ister istemez patlıyor insan bi yerde onunla oyun oynayamıyorum kitap okuyamıyorum eski etkinliklerimizin hiçbirini yapamıyoruz
çok üzgünüm ama insallah gececek bu durum
bu arada ne güzel zayıflıyormuşsun bende şimdiden 2 kg aldım süt olsun diye yiye yiye:44:
Ay kızlar şu an ne oldu biliyor musunuz? Kayınvalidem aradı Asya'yı merak etmiş. Konuşurken tamam kızım hadi ev telefonu çalıyor dedi. kapattık. 2 dk sonra yine aradı . Kızım Kaan'ın ögretmeni aradı annesine babasına ulaşamadım elini makas kesti dedi. Ter boşaldı üstümden. Aradım hemen okulu. Minicik bir şey tetanoz aşısı olmuşmuydu diye sordu. Ay kalbim çarptı bir an. Meger onun için aramış. Ama ne belim tel ne ev teli, ne de eşimi aramamış direkt babaanneyi aramış.
Allah'tan önemli bir şey degil. Nasıl korktum anlatamam
gecmiş olsun canım ayy nasıl panik oldugunu tahmin edebiliyorum gecen kızınız ateslendi diye benide aradılar elim ayağım birbirine dolandı panikten:26:
manikcim canım çok geçmiş olsun
arka sayfalartda yazmıştım ama sanırım görmedin
Kötü düşünme lütfen içini ferah tut sen stres oldukça bebek hisseder sütün falan kesilmesin canım
kıslar bısı sorucam yaa bı kac gun once kızımın yuzunde ısılık gıbı bısıler cıkmıstı.Doktora goturdum doktor isilik diil egzama olmus dıger bı adı atopik yapılı egzama coık uzuldum yavrumun yuzu doldu kıpkırımızı oldu hergun bakınca aglayasım gelıo merhem verdı kasıntısı ıcın gecelerı cok kasınıyo..okadar mınık kı ona olanlar bana olsun dıom derdını bıle anlatamıyo bugunde cildiyeye goturucem kızımı cunku cocuk doktorunun verdıgı merhem cok işe yaradı gozukmuyo nolur dua edın kızlar mınık bebegımın sıkıntısı gecsın o guzel yuzunu sıvılcesız gorım bebegını...Aranızda benım gıbı sorun yasayan varmı kızlar.Buarada doktor terletme,kalın gıydırme,yunlu battanıye veya yelek gıydırme dedı bıde sut sut urunlerı tuketme dedı ama ben zaten yaklasık bebegım dogdundan berı gaz yapıo dıe yemıodum oyusden onun doktugunu dusunmuorum muhtemelen terledı oyusden yayıldı.
çok gecmiş olsun canım
slmm kızlarr kızım w2 gündür kakasını ypmıyorr gazını cıkartıyor ama kakasını yapmadı acaba kabızmı oldu kullandıgım gaz ilacımı aptı bkliyormmasj yapıyorum ama yok ıkınıp duruyor arada ilaıda kestim akşmdan beri vermedimm ne yapcağımı bilemiyorum şimdi yardım edinn
kulak çöpü yada dereceyi zeytinyağına batırıp poposunu uyarabilirsin genelde yapıyorlar ozman