• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar herkes göğüs ucu yarasından şikayetçi evet bende aynen sizin gibiydim çok krem kullandım geçmedi ama en iyi ilacı keşfettim. pekmez evet pekmez göğüs uçlarına her emzirmeden sonra pekmez sürün çok iyi geliyo.ben böyle rahatladım şimdi sadece ilk emzirmemde çok az acıyo okadar.deneyin umarım işinize yarar

slm kızlar geşmişte çok arayamadım şu kimyon rezene tarifini hatırlayan bir yazıversin ne olur.

SÜTÜ OLMAYAN YADA AZ OLAN ARKADAŞLAR dün öve öve satılan bir ürün aldım.stoklarda bitmişti dün geldi.aldık biz de royal malt diye sütü acayip artırıyormuş.bugün içtim tadı kötü.inş işe yara size neticeyi yazarım.bir de bunu deneyeyim denemediğim bir bu kaldı.

dün korsemi aldım giyidim biraz rahatsız edici ama bakalım işe yarayacak mı.önce üstten askılı dize kadar uzananı almıştım.eve gelince annem nasıl emzireceksin nasıl bunun la tuvalete gideceksin zor olur dedi.değiştirip göğüs altından başlayan yine dize kadar uzananı alıdım.benim basen ve bacak bölgem de çok kilo aldı çünkü.şimdilik memnunum bakalım zaman ne gösterecek.

ben malt içeceği içiyorum canım 2-3 haftadır
tadı güzel asitli kola tarzı bişey meyvalısını al ananaslı armutlu şeftalili satılıyor
inşallah faydasını görürsün

manikcim belki biliyorsundur ama kız bebeklerde anneden gecen hormonla bazen vaginadan adet kanı gibi kan gelebiliyor ondanda oolmuş olabilir

Son düzenleme:
bence kullanma canım bebişine bizde de oldu ben bişi sürmedim gün aşırı yıkadık yüzünü her gün sildim geçti şimdi biraz bekle derim ben

canım o kafayı yana cevirip yatma bizde de var eşim iki tarafına yastık koymuş onları bile itip çevirmiş benim kıpırdak kuzum napiim artık.biz 2 paket huggies kullandık sert gibi duruyo ama kzıım da herhangi bişi olmadı pişik olmadı ama şimdi 2 ye geçtik molfix aldık. epilasyon işi de normal olanlar için dr.um yapma demişti dikişlerim için ama yarın 40 kontrolum var çoktan geçti dikişlerim bugun kendim yapmaya çalışcam ee yalnız olunca kuaföre felan gidilemiyo sen de 40ına yakın yaptırısın canım

canım bizdede oluyor o sivilceler.kulak memesinde bile çıkıyoo.ama geçiyo sonra.ben bişi yapmıyorum gün aşırı yıkıyoruz zaten

bide gözümüz akmasa dün uykudan uyandı akşam gözü açılmıyordu eşim temizledi pamukla sildi falan yavrum çok üzüldüm.ama bugünyok bişii

kızlar ben çok kötüyüm yaa üşüttüm mü ki
hiç keyfim yok,midem bulanıyo,iştahım yok,bişi yemeye halim yok ,evi felan toparladım ama ha düştüm ha düşücem, terliyorum ve göğüslerim sızlıyoo :84: ayy hasta olmayım lütfen yarın kayınvalidemler gelcek evi temizlemem lazım ütüm de duruyoo :53: :50:
Allahtan zeynep uyudu sorun çıkarmadan

arada banada oluyor.göğüs uçlarımdan ateşim çıkıyodu sankii.uykusuz ve yorgun olunca oluyor genelde.dinlen uyuyabiliyorsan uyuu.kayınvalidende gelince yardım eder senin durumun belli okadar hırpalama kendini

oğlumun kurbanı kesildi bugün sağolsun babaannesi kestirdi kurban kanını da sürdürdük alnına..

hava da çok güzeldi valla annem bi de markete mi götürsek oğlumuzu diyor :}

şaka maka 1,5 ay sonra 1. evlilik yıldönümüzü kutlıcaz naıl geçti 1 sene anlamadım zaten kocama soruyorum nasıl bilirdiniz HAMİLE diyo :}

bugün bir de arabamız oldu şükürler olsun hayal ettiğimiz arabayı aldık bugün oğlum kısmetiyle geldi valla aylardır istediğimiz arabayı alamıcaz diyorduk ama bi anda oğlumun bereketiyle oldu işte şuan otoparkta yatıyor ama yazın hakkında geliriz biz oğlumla arabanın inşallah :}

ayy çok sevindim güle güle kullanın yeni arabanızı kazasız belasız inşallahh.

merhaba hanımlar çok moralim bozuk çok yorgunum ve sanırım dahada çok yorulucaz dün emiri çapa tıp fakültesine götürdük kakasını yapamadığı için oraya gitmemizi söylemişti doktor neyse sabahın köründe gidip hastane kapanınca çıktık oğlumun canını çok acıttılar akşama kadar her girdiğimiz odada ağlamaktan kaskatı oldu bide üstüne 8 tüp kan aldılar zaten en beteri buydu bizim için o ağladıkça bende ağladım yavrumun canını çok acıttılar emmerken bile gözünden yaşlar geliyordu dün bi tane kanın sonucu çıktı dr emiri sarı gördü sarılık testi istedi allahtan iy çıktı değeri 2 çıktı oda anne sütü sarılığıymış olurmuş dedi ama protein eksikliği çıktı sütümden protein yueterli miktarda geçmiyomuş çocukta kilo alma da bi sıkıntı yaratmazmış ama önlem almassak bazı sorunlar teşkil eder dedi bi mama yazdı protein takviyesiymiş özel bi mama dedi onu anne sütüyle günde 2 öğün başlıyacaz diğer zamanlar normal emziricem bütün tahliller cuma günü çıkıyor hepsine bakıp öyle başlıyacakmışız mamaya dua edin diğerleri temiz çıksın kızlar gece çok huysuzdu canı acıyoordu ağlamıyordu ama inliyordu kendini sıkıp gece 3den beri şiimdi uyudu çok zordu benim için oğlumu o şekilde görmek allah beterinden saklasın bu arada kızlar sütümüzde protein az olabilirmiş bu yüzden protein zengini yiyecekler tüketmek lazımmış bebek daha rahat alsın diye çünkü bunu anlamak zormuş bebek kilo filan alıyormuş bi sorun gözükmüyormuş sadece bebekten alınan kanda anlaşılıyoormuş

canımm çok geçmiş olsun.sen anlatırken bile ben üzüldümm içim gitti yavruna kıyamam.inşallah bişi çıkmaz sonuçlarda.bununla geçmiş olsun.

geçmiş olsun canım bizim de kaka yapamama sorunu var 2 3 günde bir yapıyor.doktora götürdük kan testi istemedi debridat diye bir şurup verdi sindirimi düzenliyormuş çok da faydası olmadı size kaka yapması için bir şey verdi mi

saol canım bizimki hiç yapmıyor 5. gün biz yaptırıyoruz genelde tabi zararlıymış bize ilaç vermedi şuan sadece takip altında tutucaklar ünv hastanesi olduğu için ilaç vermiyolar hemen nedenini araştırıyolar

GEÇMİŞ OLSUN DİYEN HERRKSE TŞK EMMİR KUCAĞIMDA DURMUYOR KUSURA BAKMAYIN

slm kıslar bende şubat annesiyim sizlere soracaklarım var.
siz neler yiyorsunuz ben artık ne yiycemi ne yemek yapıcamı şaşıorum gaz yapıcı şeyler yemim die mesela mercimek çorbası içiomusunuz ne bilim karnıbahar yiyomusunuz salatalık felan bunları gaz yapıcı die duyduğum için ve daha bi çok şeyi kısıtladım mutfağımda sıkıntı çekiorum ne yiycem konusunda.çok gazlı değiliz şükür ama ya olursa korkusu var işte

Teşekkür Ederim Canım Sizinde Eviniz Hayırlı Olsun Allah Ağzınızın Tadını Bozmasın Evinizde Huzurla Yaşayın İnşallah..
tşkler cnm darısı tum ısteyenlere ınşallah...
Kızlar çok endişeliyim bebeğimin kakasında 2 kez sümüksü ince çizgi şeklinde kan geldi ve bebeğim kakasını 3-4 gündür yeşil yapıyor bugün doktora gidicez ama sizede bi sormak istedim.Böylşe bişey yaşayan varmı aranızda.Lütfen bilen cevap versin:(
benımde ıkı gun yeşilimsi mamaya başladım ondandır dedım ....
hayırlı olsun canım arabanız kurbanınızı da Allah kabul etsin

canım çook üzüldüm yaa yazık o çocuk sabahtan akşama kadar hastanede benim içim parçalandı inş diğer testlerinde de bişi çıkmaz canım Allah sağlık versin bebişlerimize

hergünkü yorgunluk canım extra bişi yapmadım ama dediğinde haklısın uyunca işe saldırıyorum yok çamaşırdı yemekti temizlikti die gece 12 sabah 5buçuk uykum tabii arada 2 şer saatte 1 emme seansımız var yani toplasan 3 saat felandır uykum akşam eşim gelincede erken yatırmıyo beni onla oturayım istiyo ki o benden önce sızıp kalıyo bide kızıyo bana alışamadın hala die :47: ama cidden ben alışamdım bu yoğun hayata :50:

eşler oyle malesef bızı hıç anlamıyolar bi yardım desem ben fazla mız mız yapıyo yok efendım çok şey ıstıyomuş çok çalıştırıyomuşum ee sen yardumcı olmasan kım edecek valla benım psikolojımın bozulmasın ıstıyosan yardımcı olmak zorundasın ıkı cocuk ev iş misafir çok zor bebeğim dun gece ağlıyo mozmor benım kızım gelmış anne boyama yapalım dıyo ee napıyım şimdi ben uzulmıyımde kım uzulsun offf bı atlatsam şu seneyı rahatlıycam...

tadı güzel asitli kola tarzı bişey meyvalısını al ananaslı armutlu şeftalili satılıyor

canım bu malt içeceğini nerden alıyosun.daha önce hiç görmedim tabi lazım değildi dikkat etmedim belkide
süt konusunda Allah a şükür bi sıkıntım yok ama bellimi olur.bebiş büyüdükçe daha fazla içiyor bazen azalıyoo.müdahale etmek lazım geç olmadan

ben bol bol rezene çayı içiyorum.
lohusa şerbeti içiyorum onu aktarlar hazırlayıp veriyolar sen evde kaynatıyorsun.
bol bol yeşillik yiyorum

elimden geleni yapmaya çalışıyorummm.inşallah bi sıkıntı olmaz

siz neler yiyorsunuz ben artık ne yiycemi ne yemek yapıcamı şaşıorum gaz yapıcı şeyler yemim die mesela mercimek çorbası içiomusunuz ne bilim karnıbahar yiyomusunuz salatalık felan bunları gaz yapıcı die duyduğum için ve daha bi çok şeyi kısıtladım mutfağımda sıkıntı çekiorum ne yiycem konusunda.çok gazlı değiliz şükür ama ya olursa korkusu var işte

valla bence biraz psikolojik yaa ben de çok korkuyordum annem nohut çok süt yaparmış dedi ee gaz dedim boşver dedi hakkaten de bişey olmadı..

eğer gaz yapacağını düşündüğün yemekler varsa kimyonla birlikte ye mesela mercimek çorbasına kimyon koy ye gazını alır kimyon canım ;}

valla benimde kafam karıştıı bende ne yiyeceğimi şaşırdım.hem sık sık yememiz lazım hemde gaz yapmayan şeyler

ben soğan,karnıbahar,çikolata,çay,kahve,brokoli yemiyorum şimdi aklıma bunlar geldi.ama o kadar çok şey varki aslında mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum ama yine arada yediğimde oluyordur.

canım bu malt içeceğini nerden alıyosun.daha önce hiç görmedim tabi lazım değildi dikkat etmedim belkide
süt konusunda Allah a şükür bi sıkıntım yok ama bellimi olur.bebiş büyüdükçe daha fazla içiyor bazen azalıyoo.müdahale etmek lazım geç olmadan

ben bol bol rezene çayı içiyorum.
lohusa şerbeti içiyorum onu aktarlar hazırlayıp veriyolar sen evde kaynatıyorsun.
bol bol yeşillik yiyorum

elimden geleni yapmaya çalışıyorummm.inşallah bi sıkıntı olmaz

migrosta satılıyor canım
adı maltana
birde değişiği var fayrouz
ikisininde içeriği aynı

meyvelilerini de deneyeyim canım .sen de işe yaradı mı bari.ben daha yeni içtim bakalım.bir de şu tahin helvasını öneren arkadaş sağolsun o da işe yaradı bayağı.yanlız iki göğsümden eşit süt gelse sorunu halladeceğim de birinden çak diğerinden az geliyor.

GÖZDECM 40 nız hayırlı olsun.

valla bence biraz psikolojik yaa ben de çok korkuyordum annem nohut çok süt yaparmış dedi ee gaz dedim boşver dedi hakkaten de bişey olmadı..

eğer gaz yapacağını düşündüğün yemekler varsa kimyonla birlikte ye mesela mercimek çorbasına kimyon koy ye gazını alır kimyon canım ;}

valla benimde kafam karıştıı bende ne yiyeceğimi şaşırdım.hem sık sık yememiz lazım hemde gaz yapmayan şeyler

ben soğan,karnıbahar,çikolata,çay,kahve,brokoli yemiyorum şimdi aklıma bunlar geldi.ama o kadar çok şey varki aslında mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum ama yine arada yediğimde oluyordur.

kime inancamı şaştım valla kimi dio takma kafana hiçbişy olmaz kimi dio şunu yeme bunu yeme oyy oyy:)
ablam ben hiç bişeyi kısmadım hiçde bişey olmadı dior kayınvalidemde oyle dio sanırım psikolojik etkilenioruz

sizin bebişlerde kusuormu kızlar fazla emince çıkarması normal diorlar ama bazen çok kusuo korkutuo beni

bu fayrouz reklamlardakimi gazoz gibi olan.
sağol canım bi ara gidip bakmak lazım.

evet canım o
meyvelilerini de deneyeyim canım .sen de işe yaradı mı bari.ben daha yeni içtim bakalım.bir de şu tahin helvasını öneren arkadaş sağolsun o da işe yaradı bayağı.yanlız iki göğsümden eşit süt gelse sorunu halladeceğim de birinden çak diğerinden az geliyor.

ben okadar çok şey yiyip içiyorumki hangisi fayda etti bilmiyorumki

tahin helvasını bende yiyorum mesela

ya benim göğsümün de biri birinden büyük.sol göğsüm sağ göğsümden bariz derecede büyük.süt bakımından fark varmı bilmiyorum ama.ikisini birden emziriyorum hatta bir emzirmede ikisini birden veriyorum ama sol daha büyük.sağ küçük.

kime inancamı şaştım valla kimi dio takma kafana hiçbişy olmaz kimi dio şunu yeme bunu yeme oyy oyy:)
ablam ben hiç bişeyi kısmadım hiçde bişey olmadı dior kayınvalidemde oyle dio sanırım psikolojik etkilenioruz

sizin bebişlerde kusuormu kızlar fazla emince çıkarması normal diorlar ama bazen çok kusuo korkutuo beni

benimki kusma şeklinde değilde arada bir emdikten sonra yatırınca süt akıyo ağzından.sanırım fazla emince oluyor.bide emdikten sonra evirip çeviriyosam çıkarıyo.bazende böyle minik minik parça parça peynir gibi çıkıyo ağzından.

aynen öyle benimde sol göğsümden daha fazla süt geliyor az önce anneme de bunu söyledim sağdığım için farkedebiliyorm..

valla tahin helvasını iyiki denemişsin süper bişey bi güğnde bi paket bitiriyorum gözüm diğer pakette oluyor ki 28 yıllık hayatımda hiç yememişimdir ama sevdimde sütümüde bollaştırdı çok iyi oldu..

evet canım bizimkide bazen tutamıyor kendini uyuyana kadar içiyor sonra gazı olunca falan ıkınırken falan kusuyor fazlasını

Kızlar Bir de Yengem Söyledi İki Erkek Çocuk Büyüttü Kesinlikle Salata Ve Yeşilsoğan Ye Çok Süt Yapar dedi Bi de Isırgan Çayı İç Dedi İçen Var mı Tavsiye Eder misiniz?

aynı dert bendede var sğ göğsüm solun nerdyse 2 katı solda sütde az ne yapsak da aynı olur acaba yada aynı olurmu merk ediyorum

Back