2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben mutfagı topluyodum yemek sonrası zeynep de yatıyodu ama mızırdanıyodu salona bi geldim eşim yok yatak odasına gittim eşim yatakta kızıda yanına yatırmış uyutuyoo ayyy çok hoşuma gitti yaaa
baba kız aşkı...dün sabah bizimkilerde öyleydi ben kahvaltı hazırladım...küçük sevgilim diyor eşim
bizim doğum tarihlerimiz aynı ama bizim dr un bana verdiği aşı takvimine göre 16 martta yapılacak bizimki yani tam 30 gün dolunca
fatmacım sanırım bizimkiler şubatı göz ardı etti ama yapacak bişey yok
benzer durumları bende çok yaşıyorum .neden bilmiyorum ama girdiğim ortamlarda beni kıskanan birileri olduğunu onların bu laflarından anlarım,başka eksiğin olmayınca bunları kullanıyorlar kendini üzme.seninkinde sanırım patavatsızlıkta diz boyu
hiç sıkılma..sen bu halinle ezilirsen daha da tepene çıkarlar gayet memnunmuş gibi üste çık .seslerini çıkaramazlar
süper örnek yaaa...çiçek şu senin oturtmalı laflarına bayılıyorum
daha dün şafak sayarken bugün bir aylık oldular bile zaman çabuk geçior dimi:)
aşı ateş yaptımı melocum bizim aşımızda prşembe ve ateşlenmesinden korkuyorum ağladımı elvinim?
vildancım sadece iğe batarken ciyakladı sonra sustu.akşam ateşi 37 buçuğa çıktı aşıdamı bilmiyorum calpol verdim düştğ

bende olmadı

canım benim yaramı görsen korkar kaçarsın yok böyle birşey nerdeyse göğüs uçumun yarısı kopmuş gibi,ben hem sağıyorum canım 2 saate bir hemde emziriyorum mecburen, silikon göğüs ucu kullanıyorum bağıra çağıra ağlayaya ağlaya vallahi,ama napalım herşey yavrularımız için,en son devirde çalıştırma makinayı birde elinlede destekle o tıkanık şiş yerleri ben öyle yapıyorum bendede sert kitleler var ve zonkluyorlar,benim eşimde kadın doğum doktoru canım ameliyata şimdilik gerek yok ama eğer apse yaparsa iltahap göğsünde gözle görülür çok belirgin sivilce şeklinde ama daha büyük bir şişlik oluşursa o zaman ameliyat olmak zorunda kalırız öyle olmaması için devamlı sağ canım.birde bende o filtre kısmında böyle pıhtı gibi bazen sümüğümsü birleyler birikiyor bazende böyle naylon ip gibi şeyler çıkıyor sendede oluyormu acaba kanalı tıkayan onlarmı canım.sendede var mı

Son düzenleme:
günaydın kızlar..uyutmadı kızım uykusuzum...neyse gemişi okumadan size 4 gün önce denediğim sütü 2 kat artıran lohusa şerbetinin tarifini vereyim..gidin alın malzemeleri...halamlar bunu kış çayı olarak içerler..deli gibi süt arttırır dediler hakikaten gögüslerim taş gibi süt doldu alın ve için

2-3 kabuk tarçın
2-3 kök zencefil
30 tane kadar tane karabiber
20-30 tane karanfil
sabun kadar lohusa şekeri
bunları düdüklüde yarım saat pişirin sıcak sıcak biraz şeker ilavesiyle sabah akşam 1er bardak için
inşallah sizede faydası olur...içtikten sonraki görüşlerinizide yazında paylaşalım kızlar... neyse ben birazcık geçmiş okuyayım

güzelim sen boşver o salakları...patavatsız insanlar...benim bi arkadaşta çarşıda gördü dün beni daha doğurmadım sandı saolsun saçını başını yolcaktım valla... sinir oldum...neyse sen benim tarifini verdiğim çayı bi denesene...kaloriside yok hem..inşaaallah fayda görürsün...emzirerek kilo vermek daha kolaymış hem...en azından ben öyle umuyor:2:um:26:

mrb kızlar nasılsınız biz dün asımızı olmak için saglık ocagına gittik kızım 1 kilo 200 gram almıs sizce nasıl az mı? ne kadar alması gerekiyor 1 ayda bilmiyorum.hazır dısarı cıkmısken biraz dolasalım dedik eşimle kızımda cok sakindi uyuyordu dısarda yemek yedik tam bitti yemej kızım uyandı emzirme odası varmıs gittim emzirdim tekrar uyudu bizde biraz markette dolastık kendime geldim valla cocukla hiç gezilmez dısarı cıkılmaz sanıyordum cıkabildigmi görünce mutlu oldum o kadar zor degilmiş.bu arada arkadaslar ananas yemiştim gecen gün aksam gece gögüslerim patlayacak gibi oldu acayip süt doldu emin olamadım dün tekrar denedim gercekten sütüm cogaldı sizede faydası olurmu bilmiyorum ama paylasayım dedim

canım bosver takma kimseyi ben kilolu hamile kaldım kızım erken dogdu erken dogmasına ragmen kilosu iyiydi 3 kilo 100grm dogdu ama bazı patavatsızlar su vücuttan cıkardıgın cocuga bak küçücük dedi ama kıskanclıklarından yapıyorlar en zayıf yanını bulup ordan saldırmaya calısıyrlar cünkü beni eleştirebilecekleri baska nokto ya seninde öyledir takma kulagını tıka herkese

selam kızlar
bodoslama dalıyorum ama bişi sorucam size.göğüs ucu acısından çıldırmak üzereyim.azönce doktordan geldim.garmastan krem verdi bi de göğüs kalkanı kullan acı hissetmezsin dedi valla bana umut ışığı oldu göğüs kalkanı fikri.gerçekten işe yarıyomu? kullanan varmı? ve hangi marka iyidir??? lütfen kullananlar cvp verirse hemen alıcam kullanıcam.Allah günah yazmasın ama emzirme vakti gelince içim sızlıyo yine canım yanacak diye.sonra üzülüyorum yavruma haksızlık ediyorum diye.sadece anne sütü veriyorum.çok şükür yetiyo da sütüm ama olan bana oluyo çok cnm yanıyo yaşayanlar beni çoook iyi anlıyodur.yardım please......

ben kullandım canım ve çok memnun kaldım.chicco ydu benim kullandığım.ama ben doğumdan hemen ertesi gün kullnmaya başladım hiç yara filan olmadı.tüm göğüsü acyan arkadaşlara tavsiye ediyorum.

valla cnm şimdi dr dan geliyorum dediğin gibi mastit olmuşuz göğsümdeki yara benimde kopuk ne ilaç ne merhem ne karma ne antibiyotik hiç bişiy kar etmiyo valla bn ağlayınca eşimde çok kötü oluyo içime atmaktan hal oldum.ne zaman geçecek bi emzirmenin kyfini tadamadım çocuğuma.bana dr iltihap yapmaya başlamış dedi antibiyotik kullanıyorum bebeğe kötü etkisi yokmuş göğsüm ateş gibi yanıyo Allahtan diğerinde bişiy yok.dediğin gibi ya sağıyorum yada emziriyorum.bende öyle şeyler gelmiyo cnm yaa yada bnmi dikkat etmedim olursa söylerim ama ne ki onlar acaba

ben kullandım canım ve çok memnun kaldım.chicco ydu benim kullandığım.ama ben doğumdan hemen ertesi gün kullnmaya başladım hiç yara filan olmadı.tüm göğüsü acyan arkadaşlara tavsiye ediyorum.

cnm çooook tşkler cvpladığın için.chicco marka iyi demek.emzirirken kullanıyodun dimi? bebek reddettimi peki yoksa rahat emzirebildin mi ? cnm saol bilgi için

slm kızlar ben yeni girebildim dün yarı 40 ımız çıktı ama ben çok ama çok halsizim 21 gündür canım bişey istemiyor yemegi zorla yiyodum süt için ama tüm vücudum allerji oldu dr ilaç içmeden atamzsın dedi sütü mecburen kestik zaten çok sütlü degildik bu agırlık yorgunluk bitkinlik memelerin agrıması sizlerdede var mı deneyimsiz biri olarak bana yardım edin :18:

benimkini yaptılar bugün:26:

bizim doğum tarihlerimiz aynı ama bizim dr un bana verdiği aşı takvimine göre 16 martta yapılacak bizimki yani tam 30 gün dolunca

kızlar biz de aşıdan geldik biraz önce.30 gün olmadı tam olarak ama yaptılar aşımızı :18: ayy ben korktum şimdi yaa Allah korusun inş bişi olmaz bebişime.off ya nasıl bişidir bu biri öyle yapıyo biri böyle.bidahaki ayın 15.de gelin demişlerdi ondan gittik bizde olduk aşımızı.akşamüstü doktora götürücez kızmı.çocuk doktoruna sorarım bi sakıncası varmıdır diye.melocum sana da hbr veririm.inş bi sorun olmaz.hoş artık iş işten geçti ama...

ayy ne salak insanlar var yaaa.lohusa kadına söylediği şeye bak yaa boşverrrr fatma takma kafana...

hangi marka kullanıyodun cnm? ben de alıcam da silikon uç

tarif için tşk cnm.ben de tam bunu paylaşacaktım.biz gelen konuklara ikram ediyoruz zaten lohusa şerbetini ama sütü arttırdığını geçen gün arkadasm soyledi.3 aylık bebişi var onunda emziriyo bebişini.geçen gün bana geldi şerbet ikram ettik.gece sütü çok bollaşmış.hiç böyle olmamıştı dedi.bilginize :)))

cnm ilk kontrolümüzde ebe bana ilk ayda 800 gr alması lazım.daha fazla da alabilir ama 800 gr dan az olursa anne sütü yetmiyo demektir demişti.1.200 gayet iyi cnm maşallah

çok geçmiş olsun canım
benim ilk günler yara olmuştu araştırmıştım almak için ama sonra gerek kalmadı chicco ve aventin ii diolar ama benim bildiğim emzirme sonrasında da kullanıyosun hem ucu kurutuyo daha çabuk iiileşmesini sağlıyo aldıgın yere sorarsın nası kullanılıyo die

aşı için tam bir ay geçmesini istiyorlar, erken götürüsen yapmazlar. 30 gün yani.
bana hemşire erken getirirsen olmaz ama bir iki gün geç gelirsen de yapılır aşısı problem değil dedi.

kızım 14subat dogumlu dün götürdük biz yaptı birsey olurmu acaba içime kurt düştü

medela elektrikli süt pompasını herkese tavsiye ederim

aptamil 1 kullanıyorum 10 dk kaynamış suyun 40 dereceye gelmesini bekleyip öyle mamayı koyuyorum üzerinde öyle yazıyor,üzerinde yazan tarife göre yapıyorum..

çok tşkler cnm.inş kurtulurum bu dertten.Allah kimseye vermesin çook zor ya canımdan can gidiyo resmen emzirirken.evt cnm ben de araştırdım şimdi chicco ve avent iyiymiş.hatta avent daha iyi diyolar.göğüs koruyucuyla emzirip sonrasında kuru kalması için göğüs kalkanı takılıyomuş.valla denemediğim kalmadı.lansinoh,bepanten plus,sütümle silip kurutmak,gülsuyunda beklemiş ayva çekirdeği,... neler neler....inş bu çare olur...

canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…