2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım seninki baya hızlı emiyormuş biz keyif yaspıyoruz 2 saat memede.

ayy kızım uyudu bende yatacağım dün geceden beri belki toplamda 3 saat anca uyumuşumdur
demin çok moralim bozuldu ya
bir arkadas aradı biraz önce bebek görmeye gelecekmiş vs konusurken falan telefonda sütümü sordu bende yine çok az yine mama takviyesi yapıyorum dedim
salak şey ne dedi bana yaa
o cüsseden nasıl süt çıkmıyor hayret dedi
şişmanımya ben aklı sıra laf çarptırıyor ne alakası varsa yani sütle kilonun
bende aşırı derecede bozuldum ama sütün kiloyla alakası yokki dr lar bile söylüyor dedim ama telefonu kapatınca hüngür hüngür ağladım ya akşam akşam moralimi sıfır yaptı kadın
neden insanların hassas oldugu konularla dalga geçilirki ya
ben kimseyi kıramam kimsenin kötüde olsa huyuna suyuna tipine laf etmem aksine yok öyle değil vs diye moral veririm ama gel görki başkaları böyle olmuyor

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım.sanki 90 çok gibi geldi ben bu gün 70 verdim sağdığım sütten bayıldı kaldı o bile fazla geldi,gözler kapanı verdi.

ne patavatsız ne terbiyesiz insanlar varya,boşver canım moral bozmana deymez zaten böyle insanlardan arkadaş falanda olmaz.ağlamakta sana yakışmamış,birdaha sakın böyle şeyler için moralini bozma.

ayyy çok sinir oldum fatmacım ne alaka yani laf söyledi balkabağı derler bizde takma sen boşver canım bazıları senin kadar hassas ve düşünceli olamıyo işte

teşekkür ederim canım.sanki 90 çok gibi geldi ben bu gün 70 verdim sağdığım sütten bayıldı kaldı o bile fazla geldi,gözler kapanı verdi.

canım 3 saat gidiyo o az emerse 1 saate uyanıp tekrar emiyo benim tombiğim

Canım bence al benimkini çıkardı. Bir göğsümün ucu çok küçüktü. İlk başlarda silikon uçla veriyordum ama zor oluyordu. Silikon ucu dezenfekte et. Hava almasın diye ısla. Çok uğraştırdı pompa göğüs ucumu çıkarttı. Medela swing kullanıyorym ben memnunum.

Cnm bana da her gelen yüzn bembeyaz zayıfladın mı sen? Kendine bakmıyorsun kendine bak. Halbuki acayip yiyorum. Ama uykusuzluk yorgunluk insanı beyaz gösteriyor. Bu sözlerde çok sıkılmıştım ki bugün eşim de aynısını dedi. Ayy sinir oldum daha nasıl bakacam kendime bilmiyorum. Bütün gün evdeyim sıkıldım bunaldım. Bunlar yetmiyor muş gibi kendiene bak bebeğe de bak. Çok kolay sanki annem gitti yalnızım. Yarın annemi çağırcam çıkacam dışarı kendime kıyafet alacam kuaföre gideceğim. Böyle olmayacak. Kızlar bu arada benim gece terlemem devam ediyor. Bu beni acayip zayıflattı. Kilo almak istiyorum. Hamile kaldığım kiloya hemen geri döndüm. Vermemek için yiyorum. İnanın kilo almak çok zor istesem de alamıyorum. İnsanların çok zayıofsın demesinden sııkıldım.

canım her kafası olanda nasıl yeterince beyin yoksa her cüsselide de süt olmayabilir sıkma sen canını belki senii kıskandığı birşey vardır da bu şekilde çıkarıyodur. ya da gerçekten düşüncesizdir ne yazık ki eşşeklik baki kalır. Hem veririz kiloları sonuçta lohusasın sen ve hamileyken azıcık da kilo aldın!! azıcık büyüsün minik kızında sonra sıkı bir diet yaparsın senin kilolar gider de onun beyin yerine gelmez

kızlar pişik konusunda bir önerim var mathercare mağazasında sudocream diye pişik geçirici bir krem var ve bence çok iyi denemenizi tavsiye ederim,biz prima bez kullanıyoruz hugges natural ıslak mendil kullanıyoruz onlardanda çok memnunum, birde yine mathercare likid pudrası pişik önlemek için süper biraz mathercare reklamı gibi oldu ama paylaşmak istedim : )

canım boşver sen onları ağzı olan konuşuyo doktorlar bir yaşına kadar emzik verebilirsiniz bir yaşından sonra çene yapısı bozulabileceği için sakıncalı diyor anne için acayip kolaylık bizde alıştırmaya çalışıyoruz yoksa bazen sırf keyif için saatlerce oyalanıyo meme ağızda bekliyo.

çok sağol canım cevabın için hemetanı aldırayım yarın eşime bide onu deneyelim

kızlar ben mamayı başından beri suyu kaynatıp sıcakken mamayı içine atıp çalkalayıp sonra soğutuyorum soğuk suyun altında biberonda ama herkes başka türlü yapıyormuş benimki yanlış mı nasıl yapayım sizce ? soğukken mama eriyormu ?

bu tip insanlara sinir oluyorum düşüncesiz insanlar yaa bozma moralini fatmacım aklı sıra şaka yapmaya çalışmış kilonla ilgili.cüssene kurban olsun sennsende kızın uyuyoken uyu dinlen iyicee

kızlar lütfen bilenler acil cavaplasın mama yapıcam şimdi bari doğrusu nasılsa öyle yapayım diyorum

Canım ben de öyle yapmıştım. Mamanın üzerinde de öyle yazıyordu. Mutlaka bileğine dök de sıcaklığına bak. Geçen annem olmuş bu diyerek dışından baktı. İçi kapkaynardı.

ayy kıyamaamm.. sen bide şimdi iki çocukla uğraşıcaksın.. Neyse ki tecrübelisin canım Allah yardımcın olsun..

bende kullanmak istiorum ama nasıl bişi kullanıosunuz kızlar yaa. sadece göbek kısmını saranmı yoksa bide göğüs altından başlayıp kalçalarıda saranar varmıs sanırım öle bişimi

ben hastaneden çıkınca aptamil 1 almıştım 1 kere verdik metehana açtık yani kutuda duruyo bozulurmuki bişi olurmuki mamaya.ne olur ne olmaz duruyoo

canım ben tam bi ay olarak biliorum hatta bi aydan bi gün fazla durmamalıymışş

annem gidince bende böle olucam heralde.. kızımla beraber bende oturur ağlarım sanırım.. huyundan deilde derdi olurda ağlarsa ve anlamazsam die korkuyorum..

elektrik süpürgesini çalıştırmayı denedinmi
sabah ben o şekilde uyuttum tabi biraz elektrik parası yüklü gelecek onu göze alacaksın:)

daha neler duycaz.. ahh bu çocuklar..

daha dün şafak sayarken bugün bir aylık oldular bile zaman çabuk geçior dimi:)
aşı ateş yaptımı melocum bizim aşımızda prşembe ve ateşlenmesinden korkuyorum ağladımı elvinim?

benimkini yaptılar bugün:26:

beni de 17 sinde çağırdılar 28 günlük oluyo daha :26:

dengesizliğin böylesiii.. boşver fatmacım takma böle patavassızları ağzı olan konuşurr..

canım soğukken deilde ılıkken mamayı kat bebeğin içebilceği sıcaklıkta

kızlar acil bişey sorcam.madela marka pompa kullananlar sizdede filtre kısmında pıhtı şeklinde birşeyler çıkıyormu böyle sümüğümsü,yoksa sadece bendemi var acaba kanallarım tıkalıydı açıldığı içinmi öyle pıhtılar çıkıyor.

hayır canım bende öyle bişey olmadı.

kızlar lütfen bilenler acil cavaplasın mama yapıcam şimdi bari doğrusu nasılsa öyle yapayım diyorum

ben ılıkken koyuyorum mamayı

cnm yaa ben pompayla çkmeye başlayalı bu seferde göğsümdki yara arttı .artık çekipte içiriyorum çünkü göğsüm tıkanık emir de iyi çekemiyo.ortalama 100 cc filan çıkıyo ama yetmiyo mama alıcaz tereddütte kaldım.ayrıca bu bizdeki durum mastit mi ameliyat filan diyo araştırdımda korktum açıkcası.birde benim göğüsümde ktle gibi durup açılmayan bi kanal var ne kadar uğraşsam açılmıyo cerrah a gitmeyede korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…