günaydın herkese...
geçmişi okumadan size birşey sormak istiyorum..
kızım bir aylık olunca memlekete gitmeyi düşünüyorum..14-15 saat yolculuk etmem gerekiyor..gece yolculuğu olck..sizce yolda rahat ilgilenebilir miyim..altını değiştirme emzirme gazını çıkama gibi işleri rahat yapabilir miyim..
aranızda yolculuk yapan var mı..yolculuk esnasında neler yaşadığınızı paylaşır mısınız..
teşekkürler:)))))))))))
günaydınlar herkese
hafta içi artık o kadar yorulmuştum ki dün eşime dedim canım annenler gelmesin bu hafta çok yorgunum sen bak bebişe ben dinleneyim biraz dedim o da ok dedi ama yine misafirden başımızız alamdık eşim hayır diyemez kimseye hem c.tesi hem pazar misafirimiz vardı ben hazırlık yapıım diye eşime veriyorum zeynebi o ya kız kucağında internet başında yada tv ye bakıyo sinir oluyorum yaa ilgilensene işte tüm hafta göremiyosun çocuğunu şarkı söyle konuş bişiler yap (ki benim kız bakar dinler güler tepki verir yanii)
sonra dün gelen misafirlerden birinin 1.5 yaşında kzı var 2.side karnında zeynep onlar gelince uyandı bizde yanımıza aldık kucağımda duruyo benim uyukluyo bi türlü dalamadı ağlamaya başladı bizde emzik verdik kadın başladı aaa emzik mi veryosunuz şukadarcık çocuğa biz karşıyız kesinlikle vermedik die ben de durmuyo napiim kucağa alıştırdılar böyle oyalanıyo hem sadece uyumadan önce veriyorum deim ama gidinceye kadar emziğime taktıı kızım ağlıyoo emziği düşmüştür diyip dalga geçio eşimede kocası sen daha baba olamamışsın emaneten tutuyon demesin mi eşim bi bozuldu bi üzüldü tüm gece keyfi yoktu kızı alamadı onlar bişi dicek die ayy ne düşüncesiz insanlar varya
ayrıca o kadın yüzünden emzik konusunda endişelenir oldum acaba vermekle kötü mü ettim die emzik verenler siz ne düşünüyosunuz nette araştırdım 1. aydan sonra 6. aya kadar verilmesinin hiç bi sakıncası yok dio uzmanlar :44:
Offfffff bu gün 52. gün ve ben hala adet olmadım!!! Oglumda 45. gün olmuştum. İyice stres yaptı bende!!!
günaydın herkese...
geçmişi okumadan size birşey sormak istiyorum..
kızım bir aylık olunca memlekete gitmeyi düşünüyorum..14-15 saat yolculuk etmem gerekiyor..gece yolculuğu olck..sizce yolda rahat ilgilenebilir miyim..altını değiştirme emzirme gazını çıkama gibi işleri rahat yapabilir miyim..
aranızda yolculuk yapan var mı..yolculuk esnasında neler yaşadığınızı paylaşır mısınız..
teşekkürler:)))))))))))
Bakalım ben ne zaman olucam
Süt vermekle ilgisi yok yani
Adet olunduğuna göre gebe de kalinabilir dımı?
günaydınn çok kötü bi gece geçirdik bu gece emir kakasını yapamadı yine eşim kulak çubuğuyla oynadı yok fitil attı yok çocuk yapmıyor kakasını gazını çıkarmıyor çıldırdı resmen bide kusmaya başladı yapışkan bi şekilde kafayı yiyecektim doktora gidiyoruz hep aynı şeyler çarşambaya ünv hastanesine götürcem özzellerde paramızla rezil oluyoruz herkes saçma sapan şeyler söyleyip bişiler verdi kabızlığı için görümcem kayısı yaptı eşim zorla içirdi çocuğa 2 kaşık omu dokundu kimyon rezene verdim omu dokundu yoksa güündüz terasta güneşlendirdi eşim biraz fazla kaldı havamı çaprtı ama yavrum mahvoldu peşinden bende öldüm öldüm dirildim sabaha kadar yazık bu minicik bedenleriyle neler yaşıyolar gece 1.5dan sonra rahat uyudu ama sabah yine emdiğini kustu şimdi uyuyor zaten kafasını kaldırmaya mecali yok dünden sonra
günaydınlar herkese
hafta içi artık o kadar yorulmuştum ki dün eşime dedim canım annenler gelmesin bu hafta çok yorgunum sen bak bebişe ben dinleneyim biraz dedim o da ok dedi ama yine misafirden başımızız alamdık eşim hayır diyemez kimseye hem c.tesi hem pazar misafirimiz vardı ben hazırlık yapıım diye eşime veriyorum zeynebi o ya kız kucağında internet başında yada tv ye bakıyo sinir oluyorum yaa ilgilensene işte tüm hafta göremiyosun çocuğunu şarkı söyle konuş bişiler yap (ki benim kız bakar dinler güler tepki verir yanii)
sonra dün gelen misafirlerden birinin 1.5 yaşında kzı var 2.side karnında zeynep onlar gelince uyandı bizde yanımıza aldık kucağımda duruyo benim uyukluyo bi türlü dalamadı ağlamaya başladı bizde emzik verdik kadın başladı aaa emzik mi veryosunuz şukadarcık çocuğa biz karşıyız kesinlikle vermedik die ben de durmuyo napiim kucağa alıştırdılar böyle oyalanıyo hem sadece uyumadan önce veriyorum deim ama gidinceye kadar emziğime taktıı kızım ağlıyoo emziği düşmüştür diyip dalga geçio eşimede kocası sen daha baba olamamışsın emaneten tutuyon demesin mi eşim bi bozuldu bi üzüldü tüm gece keyfi yoktu kızı alamadı onlar bişi dicek die ayy ne düşüncesiz insanlar varya
ayrıca o kadın yüzünden emzik konusunda endişelenir oldum acaba vermekle kötü mü ettim die emzik verenler siz ne düşünüyosunuz nette araştırdım 1. aydan sonra 6. aya kadar verilmesinin hiç bi sakıncası yok dio uzmanlar :44:
maşallah canım ne kadar şanslısın kayınvalideden yana üzülme allahım sağlık versin yine gelir giderler bende annem gidecek diye üzülüyorum ya gerçi bakma...
kızlar sizlere sorularım var ben sizden sonra doğum yaptığım için geriden geliyorum.
1. oğlumun poposu pişik olmuş ne yapayım zeytin yağını ısıtıp sürün dediğinizi hatırlıyorum doğrumu?
2. birde oğlumun yüzünde minik minik sivilceler çıkıyo napsam ki normalmi bu durum.
3. doktor bebişime ilaç olarak devit 3 ve ferro senol damla verdi devit 3 ü duymuştum da ferro senol kullanan varmı emin olamadım kullanıp kullanmamada.
uzun oldu ama yardımcı olun lütfen...
canım 1 aylık bebeğin midesinde sizin verdiğiniz kayısıyı sindirecek enzimler mevcut değil böyle konularda akıl verenlere karşı çıkın ve bir daha bu tarz şeyleri vermeyin bebeğinize zarar verirsiniz!!
kızlar sevim bir krem önermişti zor oldu ama bulduk sonunda ve muhteşem bişey...çok şükür şimdilik kızımı rahatlattı.
sabsimplexle birlikte.
karnına sürüp masaj yapıyorum fön makinesiyle sonra ayaklarını spor yapar gibi karnına bastırıyorum pırrt çıkıyor ,şükürler olsun.
Allah razı olsun sevimcim ya
WIND SALBE-N GAZ GDERC MERHEM Form Salk Doal Beslenme Destekleri
kremle ve uygulanışıyla ilgili bilgi var linkte
bende aldım cnm...evet cok zor bulunuo bende her aksam yatrmadan once saat yonunde karnına masaj yapıorum kızıma ama gene gecelerı sabaha karsı ıkınıo ve aglıyo...yanı rahat uyuyamıo yavrum..Napcam bılemıom geceye gunduz ayrımını yapmaya calısıorum sımdılerde onunda bıraz faydasını goruorum..ama yatırıorum mınıgımı gece emmeye kaktıgında aglayarak uyanıo napcamı bılemedım valla..sende nasıl bı etkısı oldu bebekde kestımı tamamen gaz sancısını cnm
Kızlar sizden acil cevap istiyorum ben sütümü sağdım bebeişimde uyuyordu tam dolaba kaldıracaktımki baktım bebiş uyandı hemen içine rezene kimyon karışımından 2 çay kaşığı koydum onu yapana kadar benimki yine uyumuş bende dolaba koydum sütü.Sonra aklıma geldi acaba rezene karışımı sütün yapısını bozup bozulmasına sebep olurmu hmen içirsemmi uyanmasınımı beklesem.Yarım saate uyanır o zmanada kadar dolapta dursa bişey olur mu ya.Normal süte olmaz biliyomda içine rezeneyi katınca şüphelendim bilginiz varmı
Mrb kızlar birsey soracagım kızıma mama vermeye basladım iki gündür aksam sütüm kalmıyor 1 defa mama veriyorum siz mamayı nasıl hazırlıyorsunuz üzerinde 10 dk kaynamıs suyla diyor suyu kaynatıp sogutması zor oluyor bagırıyor benimki topluca kaynatsam cam şişeye koysam mama yapacagımda ılıtıp mamayı yapıp hemen versem olurmu?birde sagdıgınız sütleri dolaptan cıkardıktan sonra nasıl ısıtıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?