2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım suyu topluca ısıtıp sonra ılıtsan olur.hatta ben termosa kaynamış su koyup mama hazırlayacağım zaman o sudan kullanmak istiyorum.bugün termos alayım da.sütü de dolaptan çıkarına sıcak suyun içine oturtup ısıtıyorum.bu arada sen de konyadasın sanırım.eğer yanlış anlamadıysam

selam kızlar
oğlumu yıkadık emzirdim uyuyo şimdi.arada sesler çıkarıyo uykusunda ama uyuyo yanii

bişi sorucam size.oğlumun burnunda sümükcükler var sankii.çok ilerde bişiyle alınabilecek gibi diil.ama sanki arada bıurnunu tıkıyo gibi hırıldıyoo.onu nasıl temizleyebilirim
serum fizyolojikten bahsediyodunuz bir ara. nasıl kullanılıyor o bana bi yardımcı olsanız.burnu iyice tıkanmasın

fatmacımm biraz melankolikleşmişiz sanırım.sen tecrübeli annelerimizdensin senin verdiğin tüm bilgiler inan çok işimize yarıyor.kendi adıma eğer görmediğim durumlar olduysa hepinize sadece sen diil kusura bakmayın durumumuz malum bazen pc açık kalıyo meteyle ilgilnirken sonra gelip bakmadan kapatıyorum mecbur

1. hametan ı bende tek geçerim burda kızlardan duymuştum.bende kullandım 1 hafta olmadan yatıştırdı iyi geldi.bide kaka yaptığında yıka poposunu krem sür.

2. o sivilcelerden bizdede var hatta oğlum ergenliğe girdi 20. gününde 40ındada bıyıkları çıkacak diye dalga geçiyorum.kendiliğinden geçiyo canım bişi yapmadım ben

3. bize vermedi sadece demir için damla verdi doktor.günde 3 damla.devit ten.başka bişi yok kullandığımız

ayyy dışarı çıkıp gezen arkadaşlkar ne güzell ben bakkala ekmek almaya gidiyorum ancak
eşimde pek bi pinpirik çocuk üşür diye çıkmıyoo.oda bizle oturuyo evde.oğlanı bırakıpta çıkamıyorumda aslında nolcak annem var ama ne bilim içim elvermiyo emziriyorum ben süt sağıp bırakmam lazım ozaman falan filan azcık daha havalar düzelsin hep beraber çıkarız.Ankara soğuğu malumm cesaret edemedik daha.

:13:
bikaç gündür benimkinin burnunda da bişeyler var burun aspratörü almıştık onu kullanıyoruz sümükleri temizliyor canım..
Şöyle Bişey

ben de senin gibi düşünüyorm canım rahat edemem ben içimde yabancı bi madde şimdi bi araştırdım da tamam güvenli felan ama ben ürktüm birazcık eşimde istemiyo zaten taktırma ben korunurum dio

canım ben bilmiyorum ama ben olsam uyandırır içirirdim koyma dolaba ne olur ne olmaz

sabah akşam ayrımını nasıl yapıyorsunuz benim velet vampir gibi gündüz uyuyor gece ağlama sızlanma acıkma sabaha kadar uykusuz geçiyor..

canım gündüz hemen uyumasına izin verme konuş şarkı söyle resimle oyuncakla falan oyala çok uykusu gelince uyutursun gecede hiç konuşma seslenme ışık da açma ben prize takılan minik kırmızı ampul kullıyorum emzirip gazını çıkarıp yatırıyorum o da alıştı gündüz baya uyanık kalıyo oyalanmak istiyo bıcırığım

:13:

bikaç gündür benimkinin burnunda da bişeyler var burun aspratörü almıştık onu kullanıyoruz sümükleri temizliyor canım..
Şöyle Bişey

aaa ondan bendede vardııı.bak unutmuşum.burnuda okadar ninnakkiii insan korkuyoo.uyansın bi inceleme yapimm deneyeyim olmazsaa.

ya kızlar korunma yöntemini sormuşsunuz.siz doğumdan sonra doktora kontrele gittinizmi hiç özellikle sezeryan olanlar?
bana doktorum 2 ay sonra gel dedi.benim kanamalar azaldı günlük pede terfi ettimm.karnımda iyice küçüldü.ama yinede göbeğim çirkin pöff.bugün korse alayım diyorum dikişlerimin acısı gitti sayılır nadiren acıyo.kullanmaya başlasam iyi olur belkii.annem erken bişi olmasın diyo ama siz ne dersiniz 3 hafta oldu.

bende sabahları 7 gıbı bı suruyorum kremı bıde aksam yatırmadan once altını alırken suruyorum.Valla gece gunduz ayrımını 1 haftada anca ogrettım gene bazen kacıo saatler ama genelde duzen bellı oldu.Ben saat 9a alıstırdım aksam 9da once altını alıom kremlıom meme verıom memede dalarken onla bırlıkte sessız los odamıza cekılıoz orda kızımla bırlıkte 1 hafta boyunca yattım sonra gece 12-1 arası emmeye kalkıo bu surede kaka yapmadıysa uykusu acılmasın dıe bezını degıstırmıorum..sonra 1.30 gıbı yatıorus saat 4-4.30 arası kalkıoruz.gene yavasca bu saatte bezını degıstırıorum emzırıorum eger gazımız varsa tabı uyumak mumkun dııl ama yoksa 5 -5.30 gıbı yatıp 7-7:30da kalkıos bole alıstı ama erken yatınca bende uykumu aldım hem kızımda duzen oturtmaya basladı gunduzlerıde kalabalık ortamda tutuorum bılerek cnm..bence dene derım ..

Paradise kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

sabah akşam ayrımını nasıl yapıyorsunuz benim velet vampir gibi gündüz uyuyor gece ağlama sızlanma acıkma sabaha kadar uykusuz geçiyor..

canım ben gündüzleri oturma odasına getiriyorum güneş burası çok aydınlık pencerenin kenarına oturuyoruz o ışığa bakıyo tv açık sesini dinliyo falan.geceleride ışık açmıyorum holün ışığı açık bitek ordan geliyo loş ışık sessizlikte oluyo geceleri pek konuşmuyorum öylece ayırt ediyo

biz de gündüz salonda oturuyoruz tv açık misafir geliyor gidiyor gece de karanlık sadece uyanıp ağladığında abajuru loş ışıkta yakıyorumve sessiz de oluyor {babası horluyor bazen :} } ama yok anam benimki vampir olacak gecelerin adamı gündüz mis gibi saatlerce uyuyabiliyor gece uyku falan yok..

niyeyse gündüz dahagüzel uyuyolar ama gerçektende
benimkide gündüz 2.5 saat deliksiz uyuyo gece 1 saatte bir uyanıyo bazen.sanırım beni uyutmamak için :) hele akşam vakitlerinde 7den sonra bi haller oluyo dün hiç durmadı biyerine bişi batıyomuş gibi ağladı durduuu her akşam yapıo bunu 7-9 arası bi haller oluyor bize mızırdayıp duruyoruz

Kızlar kanamanız ne kadar sürdü? Benim azaldı bitti dedim duş aldım az az geliyor. Günlük ped kullanıyoruM. 28 gün oldu doğum yapalı.

Birde ebe miz 3 ay cinsel ilişki yasak dedi. Eşime söyledim 3 ay mı dedi. Ben 40 biliyorum demesin mi Doğrusu nedir?

benimde 21 gün oldu bende günlük pede geçtimm kanama şeklinde değilde akıntı gibi oluyor pembemsi kıvamda
valla bi 40ımız çıksında şuanda pek düşünemiyorum zaten.doktora bi gideyim bana 2 ay sonra gel demişti bakalım o ne dicek.benim eşim bişi demiyo hiç bu konuda.zaten oda farkında benimde onunda gözü bebekten başka bişi görmüyo.bide annem bizde falan bi 40ımız çıksında hayırlısıyla

Canım her akşam aynı saatlerdeyse kolik olabilir. 5 s kuralını uygula derim.

http://ivillage.mynet.com/gebelik-a...glayan-bebegi-susturan-5s-kurali.html?start=1

Bizimki kolik değil ama ağladığında uyguluyorum işe yaıyor. ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ sesini söylemekten ağzım yoruldu dün :))) Ses kaydı yapıp dinleteyim diyorum. Sesimi kestiğim an başlıyor mızırdamaya.

kıslar bebegım isilik oldu 1haftadır pamuklu suyla siliyom yuzunu ama gecmedi annemde kaldıgımz ıcın ortam cok sıcak ondanmıki bıde terlio enseleri siz napıonuzzz...kıymıom bebegımın yuzune bakınca...

farkında olmadan bunları yapıyormuşuz meğerse

zaten kundak yaptığımda daha iyi uyuyo yoklsa kolları onu uyandırıyo
annem kucağındayken şşşş diyoo valla susuyo ozaman.
emziği kullanıyoruz zaten ama uykuya dalacağı zaman veriyorum sakinleşiyo onu alınca

artık bilinçli yaparız bunları.bu huyuda yeni çıktı zaten.kolik olabilir dediğin gibi çünkü duruyo duruyo sonra bi çığlık kıpkırmızı oluyo bir ağlama ama gözünden yaş gelmiyo tabi bağırıyoo.bi fena oluyorum ozaman ne yapacağımızı şaşırıyoruz.

dışarda güzel bi güneş var ben anca pencereden bakıyorum.pöff evde manzaralı bi yerde değilkii zemin kat bişide görmüyorum karşıdaki apartmanlar dışında
annem bile sıkıldı pazara gitti epey bi dolanır o şimdi
bende anneme bi korse bide emzirme sütyeni sipariş verdim.şu omuzdan önü açılanlardan.bi tane vardı kullanışlı yıkayıp yıkayıp giyiyodum bitane daha alayım dedim.sonra bi tane daha alırım.korsede takıcam artık inşallah.
eski kıyafetlerimi kotlarımı daha hiç giymedim cesaret edemiyorum.34 bedendim hayatta olmaz da bol gelenler vardı belki onlar oturur artık.

kıslar bebegım isilik oldu 1haftadır pamuklu suyla siliyom yuzunu ama gecmedi annemde kaldıgımz ıcın ortam cok sıcak ondanmıki bıde terlio enseleri siz napıonuzzz...kıymıom bebegımın yuzune bakınca...

isilik derken vücudunda kızarıklık şeklindemi yoksa yüzünde sivilce gibi beyaz yağ bezesi gibimi

yüzünde sivilce gibiyse normal hepimizin bebeklerinde var.hatta benimkinde sıkılacak kıvama geldi bazıları çok sarıp sarmalama ev sıcaksa.kucağımızda falan dururken kendi sıcağımızla falan iyice sıcak oluyolar bide çok giydirip sarıncada sıcak basar.kendiliğinden geçmişti bizimki

yuzunde cnm pıtır pıtır sıvılce gıbı oldu evet ama baya var ole 3-5 dııl cok uzuluom oktora goturcem yıkıoz gecmıo sılıom gecmıo

yuzunde cnm pıtır pıtır sıvılce gıbı oldu evet ama baya var ole 3-5 dııl cok uzuluom oktora goturcem yıkıoz gecmıo sılıom gecmıo

evet canım bizdede var.burda arkadaşlarlada konuştuk bi kaç kişide daha var

çenesinde yanağında hatta kulak memesinde bile var.ama geçiyo zamanla.
bazı annelerin sütü yağlı olur demiş bi doktor ondan olabilr demiş benimkide çok sarıp sarmalama sıcaktanda olur demişti.ama bişi vermedi.geçer merak etme.ama yinede sor gidince doktoruna.

gaz için sap damla piyasada yok diye biliyorum,MELOCUM nerden nasıl temin ettin,doktorun bilgisi var mı??benim kızımda gazdan çok çekiyor uykudan uyanıyor sancı ile yavrum

geçmişi okuyup alıntı yapmıştım bissürü prenses uyanınca hepsi laldı birazdan devam edicem geçimişi okumaya ama bişi sorcamm kızım bugün çok kusuyoo anlamadım...emdikten sonra gazını .çıkarırkenn ağız dolusu çıkardı sonra yinee...tekrar emzirdimm gazını çıkardım şimdi kucağımda uyuyoo neden olabilir bi fikriniz mi var mı yada normal mi

Mrb arkadaşlar
Gaz için muskat cevizi rendesini bebişine veren varmı?
Dün Arifoğlu baharatta çalışan bayan önerdi aldım, sabah minicik verdim suyla valla ii geldi gibi,mütamadiyen ağlayan oğlum ilk kez bu denli az ağladı ve uyudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…