günaydınn çok kötü bi gece geçirdik bu gece emir kakasını yapamadı yine eşim kulak çubuğuyla oynadı yok fitil attı yok çocuk yapmıyor kakasını gazını çıkarmıyor çıldırdı resmen bide kusmaya başladı yapışkan bi şekilde kafayı yiyecektim doktora gidiyoruz hep aynı şeyler çarşambaya ünv hastanesine götürcem özzellerde paramızla rezil oluyoruz herkes saçma sapan şeyler söyleyip bişiler verdi kabızlığı için görümcem kayısı yaptı eşim zorla içirdi çocuğa 2 kaşık omu dokundu kimyon rezene verdim omu dokundu yoksa güündüz terasta güneşlendirdi eşim biraz fazla kaldı havamı çaprtı ama yavrum mahvoldu peşinden bende öldüm öldüm dirildim sabaha kadar yazık bu minicik bedenleriyle neler yaşıyolar gece 1.5dan sonra rahat uyudu ama sabah yine emdiğini kustu şimdi uyuyor zaten kafasını kaldırmaya mecali yok dünden sonra
kıyamam ya kuzucuğa minicik bedenleriyle nasıll sıkıntı çekiyorlar...bende kızımı öyle görünce canımdan can gidiyo...dünde biz banyo yaptırmıştık kızımıza herhalde üşüdü akşam bi kere kakası hem yeşildi hem sümüksüydü çok korktum ama annem üşüttüğü içindir dedii...salı çarşamba gitcez doktora bakalım ne dicek
günaydınn çok kötü bi gece geçirdik bu gece emir kakasını yapamadı yine eşim kulak çubuğuyla oynadı yok fitil attı yok çocuk yapmıyor kakasını gazını çıkarmıyor çıldırdı resmen bide kusmaya başladı yapışkan bi şekilde kafayı yiyecektim doktora gidiyoruz hep aynı şeyler çarşambaya ünv hastanesine götürcem özzellerde paramızla rezil oluyoruz herkes saçma sapan şeyler söyleyip bişiler verdi kabızlığı için görümcem kayısı yaptı eşim zorla içirdi çocuğa 2 kaşık omu dokundu kimyon rezene verdim omu dokundu yoksa güündüz terasta güneşlendirdi eşim biraz fazla kaldı havamı çaprtı ama yavrum mahvoldu peşinden bende öldüm öldüm dirildim sabaha kadar yazık bu minicik bedenleriyle neler yaşıyolar gece 1.5dan sonra rahat uyudu ama sabah yine emdiğini kustu şimdi uyuyor zaten kafasını kaldırmaya mecali yok dünden sonra
günaydın cnm geçmiş olsun bizde hiç uyumadık desem yeri özellikle ben.eşim kaç gündür gece bebeğe bakıp sabaha karşı beni uyandırıp öyle işe gidiyordu bu gece dayanamadı uyudu bıraz bu gecede emirin huysuzluğu tuttu.ben 2 gündür rezene vermeyi bırakmıştım keşke bırakmasaydım ıkına ıkına bi hal oldu biraz ayaklarına masaj yaptım birde artık sütümde yetmiyo doymadığı için saat başı uyandı ancak bi rahatlayıp uykuya daldı bende zombi gibiyim.bugün doktora gidip hem kalça çıkıklığı hemde süt olayı için dr la görüşücem galiba mama vermem gerekecek
saol canım emirler bu gece nöbet tutturdu bize sanırım canım ayalarının altına sıcak su torbası koy emir öyle uyudu geece yoksa hala ağlıyordu adını andım benimki mızıldanmaya başladı :)
geçmiş olsun canım biz iyiyiz çok şükür istanbuldayız 15 gündür burdayız haftaya döncez inş
ayyyyy..öyle yoğundu ki bugün..
haftasonu gelip giden olur diye kızıma kırmızı fırfırlı elbisesini giydirdim
kendimde kot ve gömlek giydim uzun zamandır kendimi bu kadar güzel hissetmemiştimmm
neyse 4 büyük posta misafirim geldi sabahtan tava böreği ve cuplara tatlı yapmıştım elvin uyurken iyi oldu.
iki ayrı posta komşu,sonra okuldan amirlerim,ardından eşimin üniversiteden arkadaşları derken saat 7 olmuştu ben elvini uyuttum eşimde ortalığı topladı
annelerden konuşmuşsunuz biz 13 günlüktük annemler gitti ve ben kendi başıma uğraşmayı öğrendim sanırım.ama eşim Allah binlerce kere razı olsun çok yardımcı bana...
temizliğimi kadın yapıyor ben de kızım uyuduğunda yemekleri yapıyorum.bir uykuda yemek yapmışsam diğer uykuda buraya bakabiliyorum
böyle işte.
çağlayancım sevilin iyi olmasına sevindim canım.
umarım sen de en kısa zamanda daha iyi olursun
bana sitede 2-3 kişi dışında kimse cevap yazmıyor ama ben herkesi cevaplıyorum bilgim dahilinde herkese destek olup önerilerde bulunuyorum
bugün çok duygusal gördüm kendimi yaaa
sizin için çok güzel açıklayıcı bilgiler olan bir site buldum kızlar daha önce link vermiştim kaçıranlan için tekrar
2. Ay Bebek Gelişimi | Zamane Bebek
:2:canlar benım bı sıkıntım var moralmen kötüyüm çocuklarımla eşimle ılgılenemıyorum dun gece sabhaladım bebeğim bı uyudu bı kalktı sıfır uykuylayım tam oğlan uyudu bende uyuyum dedım yatamadım afedersınız ama be buyuk abdest yerınden çok rahatsızım şuanda şiş durumda çok fenayım oturup oğlanı emzıremıyorum bıle ağrıdan ağlıyorum resmen bu dikişli halımle neyapacam kıme sorcam utanıyomda bana yardımcı olun lutfen:2:
kızlar daha önce konuşuldu biliyorum ama benim oğluşumun gözleri çapaklanıyor (daha çok sol ) ve akıyor sütümü sıktım sildim gülsuyu ile sildim çay ile sildim bir işe yaramadı ama onu öyle görünce içim gidiyor acaba tavsiyenizle damla alıp sıksam mı yoksa doktora mı götürsem ne yapayım yardım edin bugün ikinci gün böyle
birde bazı zamanlar sürekli ıkınır gibi ses çıkartıyor ama bitmek bilmiyo saatlerce böyle sizinkilerde yapıyrmu ya ?? ne zormuş tecrübesizlik : (((( çıldırıcam
merhaba arkadaşlar....
öncelikle hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum...nasıl vakit bulup bu kadar yazışıyorsunuz anlamıyorum...sanırım ben çok beceriksizim
ben misafirrr kafilesine yakalandım...5 gün eltimler burdaydı...onlar gitti ertesi günü yanı dün bi arkadaşlar bebek görmeye gelmek istediler bayadır istiyorlardı ben kabul edememiştim artık geri çevirmek ayıbıma gitti bi de bu arkadaşlar eşimle beni tanıştıran arakadaşlarımız ayrı önemleri var yani
eşler aynı işyerinde çalışıyorlarr yanı onun eşi de nöbetli....arkadaşım bu ara biraz zor zamanlar geçiriyo gece rüyasında korkutuyorlarmış o yüzden yalnız kalamıyo evde...neyse dün gece eşi nöbete gitti o bizde kaldı...4 yaşında bi oğluu varr acaip yaramazz oturma odamın altı üstüne geldi resmen....
bi de akşam selma betül o kadar huysuzlandı ki anlatamamm sürekli emmek istedi yatağ koyunca uyandı,ağladı ay kabus gibiydi....normalde babasıyla çok güzel vakit geçirirler ama dünn kar etmedi nerdeyse bütün akşam kucağımdaydı....
evimm berbat bissürü çamaşır yıkıyorumm sürekli henüz ütüleme faslı başlamadı nevresimdir havludur nasıll işin içinden çıkcam bilmiyorum...akşam kızım huysuzlandı,arkadaşın oğlu yaramazlık yaptıkça sinirlerim hopladı ama bişi diyemedim,aklım evde nasıl toplucam diee baya kötüydüm yanı
bugün öğleden sonra geçirdim onları sonra kızımızı yıkadık bi haftayı geçmişti yıkanmamıştı prenses...
şimdi uyuyo çok şükür bende birazdan ütüye başlıcam
perşembe günüde annemler geliyo inş...
bi kilo daha vermişimm çok şükür ki....69 olmuşum ama daha çokkk vermemm lazım çok
burayı çok özledimm saattlerce lak lak etmeyi amaa sanırım artık hayalll:86:
selamlar.. nasilsiniz kizlar
ben iyi sayilmam pek bogazim agriyor bu aralar cok SIK basim agriyor
sanirim uykusuzluktan oluyor
kizimda uyuyor masallah huysuz bir bebek degil simdilik
ama ilerde ne olur bilemem
bebislerden nasil firsat bulupta yaziyorsunuz yaa
benim hic bos vaktim yok
carsamba gunu kontrolumuz var
kizim en son 3 kg idi bakalim ne kadar olmus cok merak ediyorumm
ayin 27.ne bizimde kirkimiz cikiyor
25 veya 26nada turkiyeye gidecegim
yanliz kizlar bir sorum var
ben kizimin ilk asisini trde yaptirmayi dusunuyorum
ucakla giderken hastalik falan kaparmi ki yaa:44:
11 kilo verdim hiç bişi yapmıyorum yiyorumda yiyorum.süt olmaz diye korkumdan bişi yapamıyorum.ama sanırım emzirdikçede o kilolaar gidiyo.gitmezsede canım sağolsun napimm
ama benimde göbeğimdeki hamilelilkte çıkan o kahverengi çizgi geçmedi yaa hala duruyo.geçmicekmi o sizdede varmıı arkadaşlar.
bide göbek deliğim bi çirkin bi hal aldı yaaa.pöfffff canım sıkılıyo benimde bunlara
bana sitede 2-3 kişi dışında kimse cevap yazmıyor ama ben herkesi cevaplıyorum bilgim dahilinde herkese destek olup önerilerde bulunuyorum
sizin için çok güzel açıklayıcı bilgiler olan bir site buldum kızlar daha önce link vermiştim kaçıranlan için tekrar
ayy inşallah nedeni böyle basit birşeydir hala geçmedi aynı sesi çıkartıp duruyo
çok geçmiş olsun canım ne iyi gelir bilmiyorum ki basur sıkıntısı belliki hoşaf falan çok iç kabızlık sıkıntını artırır bi bunu biliyorum :26:
benimki burun aspiratörünü kullanınca bas bas bağırıyo korkumdan sadece serum fizyoloji yapabiliyorum ama bağırsada bi deneyim bari yapmayı.
maşallah canım ne kadar şanslısın kayınvalideden yana üzülme allahım sağlık versin yine gelir giderler bende annem gidecek diye üzülüyorum ya gerçi bakma...
kızlar sizlere sorularım var ben sizden sonra doğum yaptığım için geriden geliyorum.
1. oğlumun poposu pişik olmuş ne yapayım zeytin yağını ısıtıp sürün dediğinizi hatırlıyorum doğrumu?
2. birde oğlumun yüzünde minik minik sivilceler çıkıyo napsam ki normalmi bu durum.
3. doktor bebişime ilaç olarak devit 3 ve ferro senol damla verdi devit 3 ü duymuştum da ferro senol kullanan varmı emin olamadım kullanıp kullanmamada.
uzun oldu ama yardımcı olun lütfen...
9 dan beri mışıl mışıl uyuyan bir bebek... valla benim için hayal gibi. her akşam saat 10 dan gece 1 e kadar ağlama krizinde oğlum ve kızım. bi bebek nedensiz niye ağlar ki
günaydın....
kocacığıma uzuuuunnnnn bi aradan sonra kahvaltı hazırladım çok mutluyum
ay benimm kız bugüm pek bi uykucuydu
11 gibi uyudu 2 buçuğu geçiyodu gözler kapalı ağladı emzirdim memede uyudu kaldı...
sonra 4 buçukta uyandı bi de altını değiştirdim yine uyudu kuzucukşimdi başladı mırıldanmaya ama bakalım uyancak mı tam yatıyorum fıstık uyanıyor o yüzden eşimi geçirdikten sonra uyumadım
anneler gidince çok zor oluyo kızlar....kendinizi çok alıştırmamaya bakınn ben baya ağladıydım...amaa perşembe akşamı geliyolarrr çok mutluyum
günaydınlar herkese
hafta içi artık o kadar yorulmuştum ki dün eşime dedim canım annenler gelmesin bu hafta çok yorgunum sen bak bebişe ben dinleneyim biraz dedim o da ok dedi ama yine misafirden başımızız alamdık eşim hayır diyemez kimseye hem c.tesi hem pazar misafirimiz vardı ben hazırlık yapıım diye eşime veriyorum zeynebi o ya kız kucağında internet başında yada tv ye bakıyo sinir oluyorum yaa ilgilensene işte tüm hafta göremiyosun çocuğunu şarkı söyle konuş bişiler yap (ki benim kız bakar dinler güler tepki verir yanii)
sonra dün gelen misafirlerden birinin 1.5 yaşında kzı var 2.side karnında zeynep onlar gelince uyandı bizde yanımıza aldık kucağımda duruyo benim uyukluyo bi türlü dalamadı ağlamaya başladı bizde emzik verdik kadın başladı aaa emzik mi veryosunuz şukadarcık çocuğa biz karşıyız kesinlikle vermedik die ben de durmuyo napiim kucağa alıştırdılar böyle oyalanıyo hem sadece uyumadan önce veriyorum deim ama gidinceye kadar emziğime taktıı kızım ağlıyoo emziği düşmüştür diyip dalga geçio eşimede kocası sen daha baba olamamışsın emaneten tutuyon demesin mi eşim bi bozuldu bi üzüldü tüm gece keyfi yoktu kızı alamadı onlar bişi dicek die ayy ne düşüncesiz insanlar varya
ayrıca o kadın yüzünden emzik konusunda endişelenir oldum acaba vermekle kötü mü ettim die emzik verenler siz ne düşünüyosunuz nette araştırdım 1. aydan sonra 6. aya kadar verilmesinin hiç bi sakıncası yok dio uzmanlar :44:
Günaydın herkese
Evridiki hemen adet olunuyomu ben bilmiyorum ya
Bizimde bugün 47.gunümüz benim hala göğüs uçlarım yarık vaziyette.
Kremler ise yaramıyor ya napiyim bilmiyorum emme vakti hiç gelmesin istiyorum ya çok acıyor.sizler ne alemdesiniz ben çok sık giremiyorum yalnızım bide misafirler eklenince ölüyorum yorgunluktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?