• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn çok kötü bi gece geçirdik bu gece emir kakasını yapamadı yine eşim kulak çubuğuyla oynadı yok fitil attı yok çocuk yapmıyor kakasını gazını çıkarmıyor çıldırdı resmen bide kusmaya başladı yapışkan bi şekilde kafayı yiyecektim doktora gidiyoruz hep aynı şeyler çarşambaya ünv hastanesine götürcem özzellerde paramızla rezil oluyoruz herkes saçma sapan şeyler söyleyip bişiler verdi kabızlığı için görümcem kayısı yaptı eşim zorla içirdi çocuğa 2 kaşık omu dokundu kimyon rezene verdim omu dokundu yoksa güündüz terasta güneşlendirdi eşim biraz fazla kaldı havamı çaprtı ama yavrum mahvoldu peşinden bende öldüm öldüm dirildim sabaha kadar yazık bu minicik bedenleriyle neler yaşıyolar gece 1.5dan sonra rahat uyudu ama sabah yine emdiğini kustu şimdi uyuyor zaten kafasını kaldırmaya mecali yok dünden sonra :14:

günaydın....
kocacığıma uzuuuunnnnn bi aradan sonra kahvaltı hazırladım çok mutluyum:69:
ay benimm kız bugüm pek bi uykucuydu :nazar:
11 gibi uyudu 2 buçuğu geçiyodu gözler kapalı ağladı emzirdim memede uyudu kaldı...
sonra 4 buçukta uyandı bi de altını değiştirdim yine uyudu kuzucuk :nazar:şimdi başladı mırıldanmaya ama bakalım uyancak mı:51: tam yatıyorum fıstık uyanıyor o yüzden eşimi geçirdikten sonra uyumadım:34:
anneler gidince çok zor oluyo kızlar....kendinizi çok alıştırmamaya bakınn ben baya ağladıydım...amaa perşembe akşamı geliyolarrr çok mutluyum:32:

günaydınn çok kötü bi gece geçirdik bu gece emir kakasını yapamadı yine eşim kulak çubuğuyla oynadı yok fitil attı yok çocuk yapmıyor kakasını gazını çıkarmıyor çıldırdı resmen bide kusmaya başladı yapışkan bi şekilde kafayı yiyecektim doktora gidiyoruz hep aynı şeyler çarşambaya ünv hastanesine götürcem özzellerde paramızla rezil oluyoruz herkes saçma sapan şeyler söyleyip bişiler verdi kabızlığı için görümcem kayısı yaptı eşim zorla içirdi çocuğa 2 kaşık omu dokundu kimyon rezene verdim omu dokundu yoksa güündüz terasta güneşlendirdi eşim biraz fazla kaldı havamı çaprtı ama yavrum mahvoldu peşinden bende öldüm öldüm dirildim sabaha kadar yazık bu minicik bedenleriyle neler yaşıyolar gece 1.5dan sonra rahat uyudu ama sabah yine emdiğini kustu şimdi uyuyor zaten kafasını kaldırmaya mecali yok dünden sonra :14:

kıyamam ya kuzucuğa minicik bedenleriyle nasıll sıkıntı çekiyorlar...bende kızımı öyle görünce canımdan can gidiyo...dünde biz banyo yaptırmıştık kızımıza herhalde üşüdü akşam bi kere kakası hem yeşildi hem sümüksüydü çok korktum ama annem üşüttüğü içindir dedii...salı çarşamba gitcez doktora bakalım ne dicek

kıyamam ya kuzucuğa minicik bedenleriyle nasıll sıkıntı çekiyorlar...bende kızımı öyle görünce canımdan can gidiyo...dünde biz banyo yaptırmıştık kızımıza herhalde üşüdü akşam bi kere kakası hem yeşildi hem sümüksüydü çok korktum ama annem üşüttüğü içindir dedii...salı çarşamba gitcez doktora bakalım ne dicek

canım gerçekten canımdan can gitti o uyudu ama ben sabaha kadar başında bekledim şuan mışıl mışıl uyuyor annem bugün işe gitmedi birazdan gelicek o bakıcak paşama bende azıcık kestiriccem bi an önce şu sıkıntılı zamanları atlatırız inş hepimiz gerçi gazı biter dişi başlar dişi biter başka bişeyi başllar inş onları en az hasarla atlatırlar kuzucuklar

günaydın cnm geçmiş olsun bizde hiç uyumadık desem yeri özellikle ben.eşim kaç gündür gece bebeğe bakıp sabaha karşı beni uyandırıp öyle işe gidiyordu bu gece dayanamadı uyudu bıraz bu gecede emirin huysuzluğu tuttu.ben 2 gündür rezene vermeyi bırakmıştım keşke bırakmasaydım ıkına ıkına bi hal oldu biraz ayaklarına masaj yaptım birde artık sütümde yetmiyo doymadığı için saat başı uyandı ancak bi rahatlayıp uykuya daldı bende zombi gibiyim.bugün doktora gidip hem kalça çıkıklığı hemde süt olayı için dr la görüşücem galiba mama vermem gerekecek:59:

günaydın cnm geçmiş olsun bizde hiç uyumadık desem yeri özellikle ben.eşim kaç gündür gece bebeğe bakıp sabaha karşı beni uyandırıp öyle işe gidiyordu bu gece dayanamadı uyudu bıraz bu gecede emirin huysuzluğu tuttu.ben 2 gündür rezene vermeyi bırakmıştım keşke bırakmasaydım ıkına ıkına bi hal oldu biraz ayaklarına masaj yaptım birde artık sütümde yetmiyo doymadığı için saat başı uyandı ancak bi rahatlayıp uykuya daldı bende zombi gibiyim.bugün doktora gidip hem kalça çıkıklığı hemde süt olayı için dr la görüşücem galiba mama vermem gerekecek:59:

saol canım emirler bu gece nöbet tutturdu bize sanırım canım ayalarının altına sıcak su torbası koy emir öyle uyudu geece yoksa hala ağlıyordu adını andım benimki mızıldanmaya başladı :)

saol canım emirler bu gece nöbet tutturdu bize sanırım canım ayalarının altına sıcak su torbası koy emir öyle uyudu geece yoksa hala ağlıyordu adını andım benimki mızıldanmaya başladı :)

huylarıda aynı galiba bende ne zaman içimden geçirsem ne güzel uyuyo diye hemen başlıyo ağlamaya:))

geçmiş olsun canım biz iyiyiz çok şükür istanbuldayız 15 gündür burdayız haftaya döncez inş

annaneyi ziyaretemi gittiniz canım.
Umay hanım şimdiden gezmeyi çok sevicek. :))

ayyyyy..öyle yoğundu ki bugün..
haftasonu gelip giden olur diye kızıma kırmızı fırfırlı elbisesini giydirdim
kendimde kot ve gömlek giydim uzun zamandır kendimi bu kadar güzel hissetmemiştimmm

neyse 4 büyük posta misafirim geldi sabahtan tava böreği ve cuplara tatlı yapmıştım elvin uyurken iyi oldu.
iki ayrı posta komşu,sonra okuldan amirlerim,ardından eşimin üniversiteden arkadaşları derken saat 7 olmuştu ben elvini uyuttum eşimde ortalığı topladı

annelerden konuşmuşsunuz biz 13 günlüktük annemler gitti ve ben kendi başıma uğraşmayı öğrendim sanırım.ama eşim Allah binlerce kere razı olsun çok yardımcı bana...
temizliğimi kadın yapıyor ben de kızım uyuduğunda yemekleri yapıyorum.bir uykuda yemek yapmışsam diğer uykuda buraya bakabiliyorum
böyle işte.

çağlayancım sevilin iyi olmasına sevindim canım.
umarım sen de en kısa zamanda daha iyi olursun

Melahat nasıl yetiştin bu kadar misafire tek başına canım ya.Helal olsun senin yazdııklarını okuyunca ben yoruldum bu nasıl tempo diye.

bana sitede 2-3 kişi dışında kimse cevap yazmıyor ama ben herkesi cevaplıyorum bilgim dahilinde herkese destek olup önerilerde bulunuyorum
bugün çok duygusal gördüm kendimi yaaa:58::43:

sizin için çok güzel açıklayıcı bilgiler olan bir site buldum kızlar daha önce link vermiştim kaçıranlan için tekrar
2. Ay Bebek Gelişimi | Zamane Bebek

Fatmacım senin bu msj görünce yazma istediği duydum canım.
Ben artık siteye eskisi kadar sık gelemiyorum dikişlerimden malum.
Annem izin vermiyor oturmama sürekli yatar pozisyondayım şu andada o burda yokta girip yazıyorum.
Diğer kızlarda eminim fırsat bulamadıklarında yazamıyorlardır.çünkü çoğumuz geçmişi okuyup çıkıyoruz.
ama senin verdiğin bilgilerden ben çok faydalanıyorum söylemeden geçemiycem.

Verdiğin siteyi en yakın zamanda inceliycem canım.

Minicik canlarıyla nelerde çekiyorlar en kötüsüde onlar böyleyken elden hiç birşeyin gelmemesi çok geçmiş olsun canım.
Annem sevil'e kakasını yapmada zorlandığında karnına masaj yapıyor.Bacaklarını karnına kadar çekip geri bıraktıyor.Sonra sıcak su torbasını koyuyorum bende birazcık rahatlıyor ve sürekli mamalarına rezene katıyoruz.Kızım bunlarla birazcıkda olsa rahatlıyor.

Günaydın kızlar dün gece öyle bir uyumuşum ki sabah sevil'in sesine uyandım.
Dün o kadar yoğun bir gündü ki gelenimiz hiç eksik olmadı saolsunlar sevdikleri için geliyorlar biliyorum ama ben çok oturunca rahatsızlanıyorum.
Şu bebek ziyaretlerini kısa tutsalar ne kadar güzel olacak.Birde kucaklarına almayı istemiyorlar mı deli oluyorum.Minicik bebek zaten bu daha üstelik yoğun bakımdan çıktı.Dr öyle herkese vermeyin dikkat edin dedi.Ama bizim insanlarımız çok biliyor versen ne olacak ki.Yedik mi kızını ne kıymetli falan diye sinir oluyorum.kıymetli tabi ben onu nasıl doğurdum kendim biliyorum hele sonraki ayrılık ama yaşamayan bilmiyor işte.

Dün gece dikişlerim çok sancı yaptı eşimde git yat sen ben bakarım dedi.Görümcemde bizde tabi.Dün gece beni hiç kaldırmadan bakmışlar kızıma.
Tabi gece mamaya yedi kızım gene çünkü benim geceleri sütüm gündüzden dahada az oluyor.
Çok şükür rahat bir uyku uyudumda kızımı güzelce emzirdim bu sabah gerçi gene yetmedi ama olsun o birazcıkta olsa benim sütümü içiyor ya o bile bana yetiyor.

Dün geçmişi okurken mamalardan söz edilmişya bende hep mama yiyerek büyümüşüm.Babaannem ben daha doğar doğmaz bana şekerli meme vermiş.Annem hastanedeymiş beni eve göndermişler hatta ilk eve gittiğimde ölü bebeğim diye yüzüme bile bakmamışlar sonra ağlamaya başlamışım ağzıma şekerli emziği vermişler.Bağırsaklarım yapışmış birbirine.
Sonra süt yerine hep mamayla beslenmişim.Ama çok şükür aklımda fikrimde yerimde.İlk mamayla beslenen çocuklar bizimkiler olmayacak ben kulaklarımı herşeye karşı tıkadım.
Ben istemezmiydim doğar doğmaz onu anne sütüyle besliyim.Ama olmadı işte kısmet değilmiş.Bende böyle olsun istemezdim ama oldu.Yapacak hiç birşey yok ben elimden geldiği kadar onu emzirmeye devam edicem.
Dışardan gelen seslere ne kadar kulak tıkarsak hayat o kadar güzel devam ediyor.

Çok konuştum bu sabah artık gidiyim ben görümcem kahvaltı hazırlamış.Kızımda uslu uslu yatıyordu tek başına ama halası saolsun rahat bırakmadı kızımı şimdi mızırdanıyor kahvaltı edicem ya ahh ahhh duran çocuğu neden kudurturlar hiç anlamam ki...

:2:canlar benım bı sıkıntım var moralmen kötüyüm çocuklarımla eşimle ılgılenemıyorum dun gece sabhaladım bebeğim bı uyudu bı kalktı sıfır uykuylayım tam oğlan uyudu bende uyuyum dedım yatamadım afedersınız ama be buyuk abdest yerınden çok rahatsızım şuanda şiş durumda çok fenayım oturup oğlanı emzıremıyorum bıle ağrıdan ağlıyorum resmen bu dikişli halımle neyapacam kıme sorcam utanıyomda bana yardımcı olun lutfen :(:2:

canım normal doğummuydu bi dr a git canım bide bol bol kayısı suyu kompostosu ve kurusu ye geçmiş olsun

kızlar daha önce konuşuldu biliyorum ama benim oğluşumun gözleri çapaklanıyor (daha çok sol ) ve akıyor sütümü sıktım sildim gülsuyu ile sildim çay ile sildim bir işe yaramadı ama onu öyle görünce içim gidiyor acaba tavsiyenizle damla alıp sıksam mı yoksa doktora mı götürsem ne yapayım yardım edin bugün ikinci gün böyle

canım bizde de oldu ben kaynatıp soğuttuğum suyla sildim günde 2-3 kez hergün geçti şimdi bence damla kullanma daha yeni olmuş 3-4 gün sil geçmezse kullanırsın damla

birde bazı zamanlar sürekli ıkınır gibi ses çıkartıyor ama bitmek bilmiyo saatlerce böyle sizinkilerde yapıyrmu ya ?? ne zormuş tecrübesizlik : (((( çıldırıcam

olmaz mı canım ya gazı vardır yada kakasını yapamıyodur

merhaba arkadaşlar....
öncelikle hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum...nasıl vakit bulup bu kadar yazışıyorsunuz anlamıyorum...sanırım ben çok beceriksizim:35:
ben misafirrr kafilesine yakalandım...5 gün eltimler burdaydı...onlar gitti ertesi günü yanı dün bi arkadaşlar bebek görmeye gelmek istediler bayadır istiyorlardı ben kabul edememiştim artık geri çevirmek ayıbıma gitti bi de bu arkadaşlar eşimle beni tanıştıran arakadaşlarımız ayrı önemleri var yani
:37:
eşler aynı işyerinde çalışıyorlarr yanı onun eşi de nöbetli....arkadaşım bu ara biraz zor zamanlar geçiriyo gece rüyasında korkutuyorlarmış o yüzden yalnız kalamıyo evde...neyse dün gece eşi nöbete gitti o bizde kaldı...4 yaşında bi oğluu varr acaip yaramazz oturma odamın altı üstüne geldi resmen....
bi de akşam selma betül o kadar huysuzlandı ki anlatamamm sürekli emmek istedi yatağ koyunca uyandı,ağladı ay kabus gibiydi....normalde babasıyla çok güzel vakit geçirirler ama dünn kar etmedi nerdeyse bütün akşam kucağımdaydı....
evimm berbat bissürü çamaşır yıkıyorumm sürekli henüz ütüleme faslı başlamadı nevresimdir havludur nasıll işin içinden çıkcam bilmiyorum...akşam kızım huysuzlandı,arkadaşın oğlu yaramazlık yaptıkça sinirlerim hopladı ama bişi diyemedim,aklım evde nasıl toplucam diee baya kötüydüm yanı
bugün öğleden sonra geçirdim onları sonra kızımızı yıkadık bi haftayı geçmişti yıkanmamıştı prenses...
şimdi uyuyo çok şükür bende birazdan ütüye başlıcam
perşembe günüde annemler geliyo inş...:32:
bi kilo daha vermişimm çok şükür ki....69 olmuşum ama daha çokkk vermemm lazım çok
burayı çok özledimm saattlerce lak lak etmeyi amaa sanırım artık hayalll:86:

ayyy canım bana misafir deme annem gittiğinden beri hergün hem gündüz hem akşam misafir ağırlıyorum bi bitmedi ne lohusalıpım kaldı ne yenidoğmuş bi bebeğim olduğu kızımla mı ilgilencem temizlik yapıp ikram mı hazırlıcam bilemedim bi de hiç biri afedersin k.kaldırıp yardım etmiyoo :47:

selamlar.. nasilsiniz kizlar
ben iyi sayilmam pek bogazim agriyor bu aralar cok SIK basim agriyor
sanirim uykusuzluktan oluyor
kizimda uyuyor masallah huysuz bir bebek degil simdilik
ama ilerde ne olur bilemem:27:
bebislerden nasil firsat bulupta yaziyorsunuz yaa
benim hic bos vaktim yok
carsamba gunu kontrolumuz var
kizim en son 3 kg idi bakalim ne kadar olmus cok merak ediyorumm
ayin 27.ne bizimde kirkimiz cikiyor
25 veya 26nada turkiyeye gidecegim
yanliz kizlar bir sorum var
ben kizimin ilk asisini trde yaptirmayi dusunuyorum
ucakla giderken hastalik falan kaparmi ki yaa:44:

canım bişi olmaz bence sonuçta bizde aşı oluncaya kadar ya dışarı çıkartıyoz yada gelip gidenlerle temas halinde oluyo inş kapmaz canım hastalık felan hem dogdugunda 1.dozunu vurulmuştu bu 2. olcak

11 kilo verdim hiç bişi yapmıyorum yiyorumda yiyorum.süt olmaz diye korkumdan bişi yapamıyorum.ama sanırım emzirdikçede o kilolaar gidiyo.gitmezsede canım sağolsun napimm

ama benimde göbeğimdeki hamilelilkte çıkan o kahverengi çizgi geçmedi yaa hala duruyo.geçmicekmi o sizdede varmıı arkadaşlar.
bide göbek deliğim bi çirkin bi hal aldı yaaa.pöfffff canım sıkılıyo benimde bunlara

canım benim de geçmedi o çizgi ve çok begendiğim göbeğime şimdi bakamıyorum çatlak yok ama göbek deliğm çok çirkin olmuşşş :83:

bana sitede 2-3 kişi dışında kimse cevap yazmıyor ama ben herkesi cevaplıyorum bilgim dahilinde herkese destek olup önerilerde bulunuyorum

sizin için çok güzel açıklayıcı bilgiler olan bir site buldum kızlar daha önce link vermiştim kaçıranlan için tekrar

fatmacım bunu yazmana çok üzüldüm sen herkese hep cvp verip yardımcı olıuosun sen benim için çok değerlisin canım tecrübelerini esirgemiyosun bizden çok teşekkürler :71: :54:

ayy inşallah nedeni böyle basit birşeydir hala geçmedi aynı sesi çıkartıp duruyo :(

çok geçmiş olsun canım ne iyi gelir bilmiyorum ki basur sıkıntısı belliki hoşaf falan çok iç kabızlık sıkıntını artırır bi bunu biliyorum :26:

benimki burun aspiratörünü kullanınca bas bas bağırıyo korkumdan sadece serum fizyoloji yapabiliyorum ama bağırsada bi deneyim bari yapmayı.

maşallah canım ne kadar şanslısın kayınvalideden yana üzülme allahım sağlık versin yine gelir giderler bende annem gidecek diye üzülüyorum ya gerçi bakma...

kızlar sizlere sorularım var ben sizden sonra doğum yaptığım için geriden geliyorum.
1. oğlumun poposu pişik olmuş ne yapayım zeytin yağını ısıtıp sürün dediğinizi hatırlıyorum doğrumu?
2. birde oğlumun yüzünde minik minik sivilceler çıkıyo napsam ki normalmi bu durum.
3. doktor bebişime ilaç olarak devit 3 ve ferro senol damla verdi devit 3 ü duymuştum da ferro senol kullanan varmı emin olamadım kullanıp kullanmamada.

uzun oldu ama yardımcı olun lütfen...

1.canım hametan krem kullan tek geçerim
2.olur onlar canım bişi yapmasan da geçer ama istersen kaynatıp soğuttuğun suyla silebilrisn bizde de oluyodu geçti artık
3. devit kullanıyoruz ama demir için bişi vermediler

9 dan beri mışıl mışıl uyuyan bir bebek... valla benim için hayal gibi. her akşam saat 10 dan gece 1 e kadar ağlama krizinde oğlum ve kızım. bi bebek nedensiz niye ağlar ki

canım Allah yardımcın olsun ben 1 bebekle zor ilgileniyorum sen ikizlerle nasıl cebelleşiyosundur kim bilir sabır...

günaydın....
kocacığıma uzuuuunnnnn bi aradan sonra kahvaltı hazırladım çok mutluyum:69:
ay benimm kız bugüm pek bi uykucuydu :nazar:
11 gibi uyudu 2 buçuğu geçiyodu gözler kapalı ağladı emzirdim memede uyudu kaldı...
sonra 4 buçukta uyandı bi de altını değiştirdim yine uyudu kuzucuk :nazar:şimdi başladı mırıldanmaya ama bakalım uyancak mı:51: tam yatıyorum fıstık uyanıyor o yüzden eşimi geçirdikten sonra uyumadım:34:
anneler gidince çok zor oluyo kızlar....kendinizi çok alıştırmamaya bakınn ben baya ağladıydım...amaa perşembe akşamı geliyolarrr çok mutluyum:32:

canım yine senin annen gelecekmiş benim annem 22.günümüzde gitti ve ben koşuşturmadan yoruldum ev işleri yemek misafir ve minik prensesim :52: herşeyi bırakıp zeyneple ilgilenmek istiyorum tek :16:
ben artık uyumuyorum eşim gittikten sonra uyumuyo çünkü miniğim gece ne kadar uyuduysam artık

günaydınlar herkese

hafta içi artık o kadar yorulmuştum ki dün eşime dedim canım annenler gelmesin bu hafta çok yorgunum sen bak bebişe ben dinleneyim biraz dedim o da ok dedi ama yine misafirden başımızız alamdık eşim hayır diyemez kimseye hem c.tesi hem pazar misafirimiz vardı ben hazırlık yapıım diye eşime veriyorum zeynebi o ya kız kucağında internet başında yada tv ye bakıyo sinir oluyorum yaa ilgilensene işte tüm hafta göremiyosun çocuğunu şarkı söyle konuş bişiler yap (ki benim kız bakar dinler güler tepki verir yanii)

sonra dün gelen misafirlerden birinin 1.5 yaşında kzı var 2.side karnında zeynep onlar gelince uyandı bizde yanımıza aldık kucağımda duruyo benim uyukluyo bi türlü dalamadı ağlamaya başladı bizde emzik verdik kadın başladı aaa emzik mi veryosunuz şukadarcık çocuğa biz karşıyız kesinlikle vermedik die ben de durmuyo napiim kucağa alıştırdılar böyle oyalanıyo hem sadece uyumadan önce veriyorum deim ama gidinceye kadar emziğime taktıı kızım ağlıyoo emziği düşmüştür diyip dalga geçio eşimede kocası sen daha baba olamamışsın emaneten tutuyon demesin mi eşim bi bozuldu bi üzüldü tüm gece keyfi yoktu kızı alamadı onlar bişi dicek die ayy ne düşüncesiz insanlar varya
ayrıca o kadın yüzünden emzik konusunda endişelenir oldum acaba vermekle kötü mü ettim die emzik verenler siz ne düşünüyosunuz nette araştırdım 1. aydan sonra 6. aya kadar verilmesinin hiç bi sakıncası yok dio uzmanlar :44:

Günaydın Kızlar..

Değişik Bir Hafta Sonu Yaşadık,Cumartesi Günü Eşim Çok Sıkıldın Dedi Beni Yemeğe Götürdü oğlanı da Anneme Bıraktık, Pazar Günü Oto Pazarına Gittik Araba Bakmaya,Eve Geldiğimde Oğluma Sıkı Sıkı Sarıldım Çok Özledim Yaaaa :} Akşam Yine Ev Doluydu.. Oğlum Kendne Aşık Etti Herkesi Maşallah Gelen Bi Daha Geliyor Evde Misafir Eksik Olmuyor Sağolsunlar.. İyiki Annem Var Tabi..

Ben 1 Haftadır Uykusuzum Oğlum Bi Türlü Geceleri Düzenli Uyumuyor Gündüz Çok Güzel Uyuyor Ama Gece Yok Anam.. Hele Tam Daldı Yatağına Yatırıyım Diyorum Anında Uyanıyor, Zaten Bu Gaz Belası da Var..

Cumartesi Günü 1 Aylık Olcak Gerçi 28 Gün Ama Olsun Şubat Ayında Doğanların Kaderi :} Tam 1 Aylıkken de Mevlütümüzü Okuycaz İnşallah.. Bu Hafta Yoğun Geçecek Temizlik Yapılcak Hazırlıklar Falan.. Bakalım Neler Bekliyor Bu Hafta Bizi.. Uykusuz Geceler Kesin Var Ondan Şaşmıyoruz :}

günaydınlar herkese

hafta içi artık o kadar yorulmuştum ki dün eşime dedim canım annenler gelmesin bu hafta çok yorgunum sen bak bebişe ben dinleneyim biraz dedim o da ok dedi ama yine misafirden başımızız alamdık eşim hayır diyemez kimseye hem c.tesi hem pazar misafirimiz vardı ben hazırlık yapıım diye eşime veriyorum zeynebi o ya kız kucağında internet başında yada tv ye bakıyo sinir oluyorum yaa ilgilensene işte tüm hafta göremiyosun çocuğunu şarkı söyle konuş bişiler yap (ki benim kız bakar dinler güler tepki verir yanii)

sonra dün gelen misafirlerden birinin 1.5 yaşında kzı var 2.side karnında zeynep onlar gelince uyandı bizde yanımıza aldık kucağımda duruyo benim uyukluyo bi türlü dalamadı ağlamaya başladı bizde emzik verdik kadın başladı aaa emzik mi veryosunuz şukadarcık çocuğa biz karşıyız kesinlikle vermedik die ben de durmuyo napiim kucağa alıştırdılar böyle oyalanıyo hem sadece uyumadan önce veriyorum deim ama gidinceye kadar emziğime taktıı kızım ağlıyoo emziği düşmüştür diyip dalga geçio eşimede kocası sen daha baba olamamışsın emaneten tutuyon demesin mi eşim bi bozuldu bi üzüldü tüm gece keyfi yoktu kızı alamadı onlar bişi dicek die ayy ne düşüncesiz insanlar varya
ayrıca o kadın yüzünden emzik konusunda endişelenir oldum acaba vermekle kötü mü ettim die emzik verenler siz ne düşünüyosunuz nette araştırdım 1. aydan sonra 6. aya kadar verilmesinin hiç bi sakıncası yok dio uzmanlar :44:

Canım sen bakma kimsenin lafına. Emzik çok büyük bir kurtarıcı. Hiç bir şey de olmuyor merak etme. Ogluma ben de vermek istemedim ama kayınvalidem alıştırmıştı. İyi ki de alıştırmış. 20 günlükken vermişti. Emzik bizim her şeyimizdi :) Hiç bırakmayacak sanardık :) 2.5 yaşına kadar emdi. Sonra kendiliğinden bıraktı. Keşke kızım da alsa ama yok bakkal emziğini bile almıyor.

Bebegi emzik alanlar çok şanslı bana göre :)

Canım sana yine 2-3 kişi bana çogu zaman cevap dah verilmiyor :(

Ama herkesin yogunluguna baglıyorum. Boşver takma sen de...

Allah kavuştursun bu arada. Gurbet çok zor bilirim.

Ama yalnız kalmaktan korkmayın. Ben 7. günden bu yana yalnızım. Hatta iki çocukla eşim nöbetteyken baş ediyorum. Asya kucagımda emiyor,tek elimle de Kaan'ın karnını doyurmaya ugraşıyorum :) Başa gelen çekilir :) Alıştım artık.

Bu arada sen eşimin işini sormuşsun. Geçen okumuştum ama cevap yazmaya fırsat bulamadım. Eşim de ögretmen. dogum parası çocuk kimin üstüneyse ona yatıyor canım. Ondan eşin alacak demişlerdir..

Bu arada İbrahim Tatlıses başından vurulmuş. Hayati tehlikesi devam ediyormuş. Pek haz etmesem de kendisinden, üzüldüm açıkçası :(

Offfffff bu gün 52. gün ve ben hala adet olmadım!!! Oglumda 45. gün olmuştum. İyice stres yaptı bende!!!

Son düzenleme:
Günaydın herkese
Evridiki hemen adet olunuyomu ben bilmiyorum ya
Bizimde bugün 47.gunümüz benim hala göğüs uçlarım yarık vaziyette.
Kremler ise yaramıyor ya napiyim bilmiyorum emme vakti hiç gelmesin istiyorum ya çok acıyor.sizler ne alemdesiniz ben çok sık giremiyorum yalnızım bide misafirler eklenince ölüyorum yorgunluktan.

Günaydın herkese
Evridiki hemen adet olunuyomu ben bilmiyorum ya
Bizimde bugün 47.gunümüz benim hala göğüs uçlarım yarık vaziyette.
Kremler ise yaramıyor ya napiyim bilmiyorum emme vakti hiç gelmesin istiyorum ya çok acıyor.sizler ne alemdesiniz ben çok sık giremiyorum yalnızım bide misafirler eklenince ölüyorum yorgunluktan.

Canım ben oglumda 45. gün olmuştum. Bunda da olurum diye bekliyorum ama olmuyor.

Ama bünyeden bünyeye degişiyor. Kimisi 40'ından sonra kimisi 1 yıl sonra oluyor...

günaydın herkese...
geçmişi okumadan size birşey sormak istiyorum..
kızım bir aylık olunca memlekete gitmeyi düşünüyorum..14-15 saat yolculuk etmem gerekiyor..gece yolculuğu olck..sizce yolda rahat ilgilenebilir miyim..altını değiştirme emzirme gazını çıkama gibi işleri rahat yapabilir miyim..
aranızda yolculuk yapan var mı..yolculuk esnasında neler yaşadığınızı paylaşır mısınız..
teşekkürler:)))))))))))

Bakalım ben ne zaman olucam
Süt vermekle ilgisi yok yani
Adet olunduğuna göre gebe de kalinabilir dımı?

Back