2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

2. bebişin cinsiyeti belli mi

Son düzenleme:

Sağlıcakla gelsin inşallah bebişin.Planlanarak yapılan bir bebek olduğu için ayrıntıları mutlaka düşşünüp karar vermişsinizdir.Birlikte büyüyecek çocukların ne güzel :))

Emzik aksesuarını istenilen kurdele ile yapabiliriz .... 5 tl... Kurdeleler yurt dışından geliyor kalitelidir...

İlgilenenler bana ulaşabilir özelden...

gunaydın mıllet
oglum haftasonunda 6. hastalık gecırmıs 3 gun boyunca yuksek ates arksındn kırmızı dokuntuler ates dusurucu harıcınde ılac kullanmadık suanlık bır sorunumuzda yok masallah varmı bu hastalıgı gecıren baska bebeler?

geçmiş olsun canım biz geçirmedik ama geçiren bebişler vardı

Benim oğluşumda geçirdi cnm endişelenme ,yüksek ateşten olan bir hastalık bu.Hemen geçiyor.Geçmiş olsun kuzuna

merhaba kıslar nasılsınız bebişlerin keyfi nasıl?uzun zamandır okuyup cıkıyorum.hasta bebişlere geçmişler olsun neler yapıyo fındıklarınız benimki pek bi cadı oldu inat inat nasıl inat bana cekmiş biraz:)kıslar ne oldu anlatayım size gecen kızım ellerini beline koymus yürüyo alla alla dedim nerden birde baktımki sülümannnnn varya ondasn görmüş tvde onu taklıt ediyo ertasi gün ellerini havaya kaldırmıs yürüyo cailou spor yapıyo onuda ondan görmüş sıpa ben spor yapıyorum oda yanıma yatıp ayaklarını vuruyo yere:))))dişlerimiz 8 oldu yürümeyi tamamladık pratikleştirme asamasındayız hiç yerimizde durmuyoruzbizde böyle öpüyorum sizleri

merhabalar.uzun zamandır giremiyordum foruma .kızım çok yaramaz oldu. çok az uyuyor ve hiçbirşey yemiyor. sadece anne sütü içiyor.çok üstüne düşüp inatlaşmak istemiyorum ama hiçbirşey yemediği için içimde rahat değil.bütün gün boyunca 2-3 kaşık çorba içti ve 3 lokma balık yedi sadece.yardım önerileriniz var mı? nasıl açabilirim iştahını?

cocugu yemek yemeyen tum annelere gunaydın
benım oglum dogudugundan berı ıstahsızdı benım sutumu bıle ıcmedı hep sagrak zarla zorla 6ay verdım sutumu sonra ıs stresı vs derken sut bıttı
ek gıdaya gectık her ogun bır cınnete sebep oldu ben bır gun cocugum yemek yemıyor dıye bır kıtap okudum ve cıdden cok seyı degıstırdım sonra ben rahatladıkca dorukta daha fazla yemeye basladı benım kadar yemek yemeyı kafaya takan bır anne daha yoktur bana ınanın bunu artık takıntı yapmıstım gece yarıları kalkıp kalkıp uyku halında mama ıcırıyordum cunku gunduz hıc bırsey yemıyordu ve dogudugu gunden berı hep yasıtlarından gerıydı kılo olarak sonunda kazanan ben oldum ama nasıl uzun suren sınır harplerı dısarı cıktıgımızda yemek yemeyınce o gunu kendıne cocuguna zehır eden bır anne..
tatıle gıdıyorduk ben surekılı yıne yemedı ne yedırsem dıye mahvoluyordum falan fılan zaten cocugu yemek yemeyen anneler benı anlar anlatmaya gerek yok..
sozun kısası bu kıtabı alın okuyun sonra bıraz rahat lun bırakın yemesın aclıkta n afrıkalı cocuklar bıle olmuyor bırkac ay kılosu eksılsede sonra yemeye basladıktan sonra nasıl kılo aldıklarına ınanamıyocaksınız sız rahat olun cocugunuza yemek konusunda baskı yapmayın ınanın bana cok sey degısecek
sevgıler

canım aynı düşüncedeyim seninle... dün doktora gittik kızım yemek yemiyor diye ayrııca 1 yaş kontrolu diye bahane ederek çok değerli bir profa gittik, aynen dediği şu: bakın herşeyi anlıyor herşeyi,
1-siz onun yanında sakın vah vah tüh tüh yemiyor demeyin,yada yuppi yemek yedi diye sevinmeyin,yani kısaca abartmayın çünkü gereçkten anlıyor ve bunu kullanıyor dedi, yemiyormu kaldırın yemeği dedi..
2-böyle çocuklara sakın öğle aralarında meyve kraker yoğurt vs vermeyin,sadece ana öğünlerinde yiyecek dedi,
3- devam sütü gece yatarken ve öğle yemeğinden sonraki uykusunda yani toplam 2 kere verilecek dedi
SONUÇ dün 18.00de randevumuz vardı,eve geldik yemek yedirmek istedim yemedi kaldırdım, hiç bişey vermedim,21.30 da oturttuk salıncağına koca bi kase çorbayı hemde ekmekle bayıla bayıla yedi

neymiş boşyere kendimizi helak etmeyelim,çocuğumuzda olsa kendimizi kullandırtmayalımm veee işin ehline danışalım.....inşallah hepimiz bu şekilde yemek problemini aşarız kızlar...

herkesi melekleri ile birlikte öpüyorum,Allah a emanet olun....

Kesinlikle katılıyorum bende artık zorlamıyorum.3 ana öğün olarak besliyoruz.Yemeklerinin arasına 3-4 saat koydum.Ozaman yiyor:)))))

kızlar merhaba prens ve prensesleriniz nasıllar. iştahsızlık bizdede başladı azı dişleri çıkarken oluyormuş dr öyle dedi. yemedği için kakada gunde 2ye indi zorlanarak yapmaya başladı 1-2 gündür. yemek saatleri resmen deliriyorum zorla kilo aldırdık zayıflıck diye korkuyorum

18. haftadayım ve buda cimcime olacakmış.çok mutlu oldum.benim kız kardeşim yok.allah yawruma bi kız kardeş nasip edecek inş.bugün balkonda çamaşırları toplarken dilem de uzanabildiği çorapları almış sepetin içine atıyor.ben hiç birşey demedim.çok hoşuma gitti.aferin dilem e dedikçe daha çok toplamaya başladı kuzum.
bütün bebişleri öptüm

tatlım hayırlı olsun şubat annelerinden benden sonra 2.bebiş senden demek.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

kızlar ya kaka sorunumuz var çok ıkınıyor ağlıyr heryolu denedim lifli yicekler zeytinyağı.
bolbol meyve yinede çok zorlanıyor.iştah hiç yok dun saat 2 den akşam 8 e kdr hiçbişi yemedi.
dişlerimiz çok sorun çıkardı bu sefer

önerisi olan varmı bikaçgün daha devam ederse götürcm dr

önerileriniz için teşekkürler. kızım 1 haftadır açtı. dün ısrarcı olmadım yemeğini yedirmeye çalıştım. yemek istemeyince kaldırdım.bugün çok iştahlı yedi. umarım böyle devam eder. yediği için o kadaar mutluyum ki.....

kızım büyük tuvaletini yapmakta zorlandığında rezene veriyorum. o rahatlatıyor.en kısa zamanda rahatlar inşallah kuzucuk.

Canım gözünaydın,Allah tamamına erdirsin,kız evladı öz evladı derler ...annesine yardım ediyor kız işte...benimki de durup durum anneeee diyor ve benim yüreğimi herseferinde coşturuyor,,anneeeee........

cnm ben öyle durumlarda zeytinyağı içiriyorum.ve kulak çubuğunun ucunu zeytinyağına batırııp poposunun ucuna çok az değdiriyorum.Doktor önermişti bize.

ne mutlu sana.Allah analı babalı büyütsün

cnm ben öyle durumlarda zeytinyağı içiriyorum.ve kulak çubuğunun ucunu zeytinyağına batırııp poposunun ucuna çok az değdiriyorum.Doktor önermişti bize.

zeytinyağı denedim çözülmedi ve bu sabah ani bir kararlar dr ye götürdük poposunda çatlak varmş krem verdi mama değişikliği yapmştım sanıyorum bağırsak düzeni bozuldu onun içinde surup verdi birde baticon verdi sulya döküp oturck içine mikrop kapmasın kremden diye umarım çözülcek sorunumuz.bu ay 600 gr almısız 2 cm boy uzamş doktor çok iyi dedi 1 yaşdan sonra kilo almıyorlarmş pek. gece mamasını kesmemi söyledi, ama nasıl yapcm bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…