2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm cnm minik kuzuna geçmiş olsun
bnm paşamda çok hasta oldu teyzeleri ateşlendi yavrum boğaz enfeksiyonu kapmış çok fena antibiyotik falan kullandık bugün daha ii Allaha şükür buarada bizde kilo verdik bu dönemde zaten 3 aydır hiç almıyo çok üzülüyodum bide ahstalık gelince üstüne kilo verdi kuzum 9,5kiloya düştü zar zor 10 olmuştuk takmayayım diyorum ama olmuyo işte hepimizi aynı şekilde takıyoruz mutlaka cnm sana sorucam ne güzel 600 gr çok ii bir ayda doktor dediği gibi 1 yaşından sonra çok zor alıyolar neler veriyosun gece maması dediğin şey ne zorla yediyorum arkadaşlar yazmış zorlamayın die ama aç kalıncada yemiyoki adam rahat olmak istesemde işte bırakamıyorum neyse yazarsaan sevinirim cnm

aynı dertten şu anda delirmek üzereyim hiçbişey yemiyo ve benim psikolojim bozuldu kafamda hep ne wersem yer acaba ne yapsamki gibi takıntılar war tam olarak kitabın adını ve yazarını söylermisin teşekkürler

sağol cnm 2 gündür kakalarımız mükemmel :) bir kakaya bukdr sevinceğimi tahmin etmezdm ara öğün vermiyorum pek iyice acıksın diye evim bahçeli bnm uyandıktan sonra bahçeye çıkıyoruz iyice acıkınca yiyor. et ağırlıklı beslemeye çalışyorum her yemekte kırmızı et yada beyaz et mutlaka oluyor. gece maması sma kullanıyordm sonra bebelac4 başladm kızımın bağırsak düzenini bozdu diye düşünüyorum. doktorumunda önerisi ile daha önce meyvesuyu şeklinde pediasure kullanıyordm suan onun tozuna başladım gece maması olarak bir kerede 225 cc yapıyorum 200 kalori oluyor buda. gece çok rahat içiyor zaten tadıda şekerli ve çok güzel kilo aldırıcı hemde besleyici.

Son düzenleme:

çok teşekkürler cnm ben et yediremiyorum ya çok üzülüyorum ama ağzına pütürlü hiç bişi gelmicek oysa küçükken hiç rondodan geçirmedzdim nerden alıştı bilmiyorum ama huy değiştiriyo bunlar sürekli neyse bu mamayıda eşime söledim gelirken alıcak destek vermek gerek gelişimi içinumarım bnm paşamda severek yer teyzesi öpüyoruz sizi aeolun buarada evinin bahçeli olması ne büyük şans bizimde havalar biraz ısınsa bide düzelse kuzum dışarı çıkarıcam sitenin içinde park var en azından biraz hava alır acıkır kesinlikle bahçede durması açıktırıyodur sağlıkla büyüsünler inşş

tatlım umarım bebeğin severek içer mamasını 1ay sonra kilodan anlarsın işe yaradığını. bahçeye çıkmak sorun değil girmk sorun olmaya başladı ağlıyoruz eve girince çokk zor işimm:44:

herkese iyi geceler geçen hafta kızımın alçısı çıktı ve kızım ilk çıktığında dönmeyi bile unutmuştu ama şimdi ilk adımlarını atmaya başladı ve bu benim için çok çok yoğun duygulara sebep oldu ben kızımda yaradanın büyüklüğünü tekrar tekrar hissediyorum binlerce teşekkürler... sizinle paylaşmak istedim

cnm ne mutlu sana Rabbimin büyüklüğünü herşeyde görebilmek
hamdolsun onları nasip eyleyene sağlıkla sıhatle büyüsünler inş çok çok geçmiş olsun

MERHABA GÜZEL ANNELER.
BİRÇOK ANNEMİZ KULLANDIĞI VE KALİTELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ ÇİN MALI OLMADIĞINI-BPA İÇERMEDİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜ BEBEK ÜRÜNLERİNİ SEÇTİ.
SİZ DE GÖRMEK VE ÇEVRENİZDEN KALİTELİ OLDUĞUNU DUYDUĞUNUZ ÜRÜNÜ SEÇİM YAPMAK İÇİN ANKETE OY VERİN.SİZDEN SONRAKİ ANNELERE FİKİR VERMİŞ OLURSUNUZ.BENİM GİBİ İLK BEBEĞİ OLACAK ÖNERİYE İHTİYAÇ DUYAN ÇOK ANNE VAR.FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ KIZLAR ŞİMDİDEN SAĞOLUN.BEBİŞLERİNİZLE MUTLU GÜNLERE
:119: :119:

EN KALİTELİ BEBEK DETERJANI
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520429-kaliteli-bebek-deterjani.html

EN KALİTELİ BİBERON
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html

EN KALİTELİ EMZİK
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...niz-almayi-dusunuyorsunuz-2.html#post24118612

MERHABA GÜZEL ANNELER.
BİRÇOK ANNEMİZ KULLANDIĞI VE KALİTELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ ÇİN MALI OLMADIĞINI-BPA İÇERMEDİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜ BEBEK ÜRÜNLERİNİ SEÇTİ.
SİZ DE GÖRMEK VE ÇEVRENİZDEN KALİTELİ OLDUĞUNU DUYDUĞUNUZ ÜRÜNÜ SEÇİM YAPMAK İÇİN ANKETE OY VERİN.SİZDEN SONRAKİ ANNELERE FİKİR VERMİŞ OLURSUNUZ.BENİM GİBİ İLK BEBEĞİ OLACAK ÖNERİYE İHTİYAÇ DUYAN ÇOK ANNE VAR.FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ KIZLAR ŞİMDİDEN SAĞOLUN.BEBİŞLERİNİZLE MUTLU GÜNLERE
:119: :119:

EN KALİTELİ BEBEK DETERJANI
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520429-kaliteli-bebek-deterjani.html

EN KALİTELİ BİBERON
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html

EN KALİTELİ EMZİK
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...niz-almayi-dusunuyorsunuz-2.html#post24118612

ne güzel canım bak yürümeye başlamış bile
Rabbim bi daha göstermesin inşallah
sağlıkla büyümeyi nasip etsin tüm kuzularımıza

selam kızlar oglum nıhayte yurumeye basladı rabbıme hmdolsun cok ama cok mutluyum cunku artık ıyıce kafaya takmıstım ehı ehııı:))

Canım benim oğlumun da uyku problemi vardı ve ben de çalışan bir anne olarak seni çok ii anlıyorum. Senin oğlun da sanırım benimki gibi beşiğinde rahat edemiyor. Ben oğluma salona yer yatağı yaptım. Kendim de kanepede yatıyorum yanında yatmıyorum.Bu şekilde gecede belki 10 kere uyanan oğlum artık bi derdi yoksa en fazla 2 ya da 3 kere kalkıyor. Daha rahat uyuyor bi dene istersen.İnşallah sende de işe yarar.

merhaba kızlar ben 18 şubat 2011 de anne oldum bi tane dünya tatlısı minik kızım var bende sizlerin arasına katılmak isterim benim kızımında uyku problemi var çok kalkıyo bide sabah 6 dedimi ayakta ((

merhaba kızlar ben 18 şubat 2011 de anne oldum bi tane dünya tatlısı minik kızım var bende sizlerin arasına katılmak isterim benim kızımında uyku problemi var çok kalkıyo bide sabah 6 dedimi ayakta ((

hoşgeldin cnm
benim de kızım 6,5-7 gibi ayakta
gece de 2-3 kere kalkar seninki kaç kere kalkıyo

hoşgeldiniz cnm kuzunla
bnm paşamda öyle ya 6,30 7 sanki saat kurmuşuz gibi ama ben budurumu seviyorum çünkü günde iki kez yatıyo erken kalktığı için hemen uykusu geliyo bende işime bakıyorum hahahah:)buaraalr gece uyanmamızda arttı sanırım yine diş geliyo

hoşgeldin cnm
benim de kızım 6,5-7 gibi ayakta
gece de 2-3 kere kalkar seninki kaç kere kalkıyo

cnm ya valla uykusuzluk tak etti gece 5-6 sefer kesin bugünde ateş kusma var gece sabahladık ama normal zamanda hep emmek istiyor gece gündüz ben çalıştığım için emziremiyorum gece sürekli emmek istiyor o yüzden

hoşbulduk cnm
aynen kurulu saat gibi her zaman aynı saatte izin günümde bile aynı durumlar bende de mevcut bajan ablamız gündüz fazla uyumuyor diye ee akşamda 9 da yatmak istiyor benim kızında dişler bi tamamlansaydı valla zoorr((

gunaydın kızlar benım oglumda sabahları en gec 7:30da ayatkta benım bu ısıme gelıyor zaten ben o saatte cıkıyorum evden ıse gıtmek ıcın en azından gıtmeden bırkez gormus oluyorum.
bu aralar dorukta gecelerı bırkac kez uyanmaya basladı ama sorun su kı uyandıgında mutlaka bızım yanımıza gelecek kendı yatagında uyumak ıstemıyor bızde yanımıza alıytoruz kıyamayıp ama bu seferde ben belımın sırtımın agrısından uyuyamıyorum cunku kafamda uyuyor aslında bır taraftanda yanımda kokusuyla uyumak hosuma gıdıyor ama bu dogru mu yanlıs mı bılmıyorum kımısı 3 yasına kadar uyusn dıyor kımısı aman alıstırma dıyor bakalım sanırım akısına bırakmak en guzelı

günaydın cnm bana da yanına alıştırma yanında yatırma sonra çok zorluk çekersin dediler benim kızımda beşikte yatmayı sevmiyor ve geceleri çok kalkıyor bende beşiğin yatağını bizim yatağın yanına koydum ona yer yatağı gibi yaptım geceleri rahat oldu benim için hem de yanımda yatmamış oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…