zeytinyağı denedim çözülmedi ve bu sabah ani bir kararlar dr ye götürdük poposunda çatlak varmş krem verdi mama değişikliği yapmştım sanıyorum bağırsak düzeni bozuldu onun içinde surup verdi birde baticon verdi sulya döküp oturck içine mikrop kapmasın kremden diye umarım çözülcek sorunumuz.bu ay 600 gr almısız 2 cm boy uzamş doktor çok iyi dedi 1 yaşdan sonra kilo almıyorlarmş pek. gece mamasını kesmemi söyledi, ama nasıl yapcm bilmiyorum
slm cnm minik kuzuna geçmiş olsun
bnm paşamda çok hasta oldu teyzeleri ateşlendi yavrum boğaz enfeksiyonu kapmış çok fena antibiyotik falan kullandık bugün daha ii Allaha şükür buarada bizde kilo verdik bu dönemde zaten 3 aydır hiç almıyo çok üzülüyodum bide ahstalık gelince üstüne kilo verdi kuzum 9,5kiloya düştü zar zor 10 olmuştuk takmayayım diyorum ama olmuyo işte hepimizi aynı şekilde takıyoruz mutlaka cnm sana sorucam ne güzel 600 gr çok ii bir ayda doktor dediği gibi 1 yaşından sonra çok zor alıyolar neler veriyosun gece maması dediğin şey ne zorla yediyorum arkadaşlar yazmış zorlamayın die ama aç kalıncada yemiyoki adam rahat olmak istesemde işte bırakamıyorum neyse yazarsaan sevinirim cnm