cocugu yemek yemeyen tum annelere gunaydın
benım oglum dogudugundan berı ıstahsızdı benım sutumu bıle ıcmedı hep sagrak zarla zorla 6ay verdım sutumu sonra ıs stresı vs derken sut bıttı
ek gıdaya gectık her ogun bır cınnete sebep oldu ben bır gun cocugum yemek yemıyor dıye bır kıtap okudum ve cıdden cok seyı degıstırdım sonra ben rahatladıkca dorukta daha fazla yemeye basladı benım kadar yemek yemeyı kafaya takan bır anne daha yoktur bana ınanın bunu artık takıntı yapmıstım gece yarıları kalkıp kalkıp uyku halında mama ıcırıyordum cunku gunduz hıc bırsey yemıyordu ve dogudugu gunden berı hep yasıtlarından gerıydı kılo olarak sonunda kazanan ben oldum ama nasıl uzun suren sınır harplerı dısarı cıktıgımızda yemek yemeyınce o gunu kendıne cocuguna zehır eden bır anne..
tatıle gıdıyorduk ben surekılı yıne yemedı ne yedırsem dıye mahvoluyordum falan fılan zaten cocugu yemek yemeyen anneler benı anlar anlatmaya gerek yok..
sozun kısası bu kıtabı alın okuyun sonra bıraz rahat lun bırakın yemesın aclıkta n afrıkalı cocuklar bıle olmuyor bırkac ay kılosu eksılsede sonra yemeye basladıktan sonra nasıl kılo aldıklarına ınanamıyocaksınız sız rahat olun cocugunuza yemek konusunda baskı yapmayın ınanın bana cok sey degısecek
sevgıler
canım aynı düşüncedeyim seninle... dün doktora gittik kızım yemek yemiyor diye ayrııca 1 yaş kontrolu diye bahane ederek çok değerli bir profa gittik, aynen dediği şu: bakın herşeyi anlıyor herşeyi,
1-siz onun yanında sakın vah vah tüh tüh yemiyor demeyin,yada yuppi yemek yedi diye sevinmeyin,yani kısaca abartmayın çünkü gereçkten anlıyor ve bunu kullanıyor dedi, yemiyormu kaldırın yemeği dedi..
2-böyle çocuklara sakın öğle aralarında meyve kraker yoğurt vs vermeyin,sadece ana öğünlerinde yiyecek dedi,
3- devam sütü gece yatarken ve öğle yemeğinden sonraki uykusunda yani toplam 2 kere verilecek dedi
SONUÇ dün 18.00de randevumuz vardı,eve geldik yemek yedirmek istedim yemedi kaldırdım, hiç bişey vermedim,21.30 da oturttuk salıncağına koca bi kase çorbayı hemde ekmekle bayıla bayıla yedi
neymiş boşyere kendimizi helak etmeyelim,çocuğumuzda olsa kendimizi kullandırtmayalımm veee işin ehline danışalım.....inşallah hepimiz bu şekilde yemek problemini aşarız kızlar...
herkesi melekleri ile birlikte öpüyorum,Allah a emanet olun....