• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlar benım oglumda sabahları en gec 7:30da ayatkta benım bu ısıme gelıyor zaten ben o saatte cıkıyorum evden ıse gıtmek ıcın en azından gıtmeden bırkez gormus oluyorum.
bu aralar dorukta gecelerı bırkac kez uyanmaya basladı ama sorun su kı uyandıgında mutlaka bızım yanımıza gelecek kendı yatagında uyumak ıstemıyor bızde yanımıza alıytoruz kıyamayıp ama bu seferde ben belımın sırtımın agrısından uyuyamıyorum cunku kafamda uyuyor aslında bır taraftanda yanımda kokusuyla uyumak hosuma gıdıyor ama bu dogru mu yanlıs mı bılmıyorum kımısı 3 yasına kadar uyusn dıyor kımısı aman alıstırma dıyor bakalım sanırım akısına bırakmak en guzelı

günaydın cnm bana da yanına alıştırma yanında yatırma sonra çok zorluk çekersin dediler benim kızımda beşikte yatmayı sevmiyor ve geceleri çok kalkıyor bende beşiğin yatağını bizim yatağın yanına koydum ona yer yatağı gibi yaptım geceleri rahat oldu benim için hem de yanımda yatmamış oldu :))

günaydın cnm bana da yanına alıştırma yanında yatırma sonra çok zorluk çekersin dediler benim kızımda beşikte yatmayı sevmiyor ve geceleri çok kalkıyor bende beşiğin yatağını bizim yatağın yanına koydum ona yer yatağı gibi yaptım geceleri rahat oldu benim için hem de yanımda yatmamış oldu :))
günaydın herkese....

bizimde kızın yatağı bizim yatağa bitişik iyice yanaştırıyoruz,bizimle yatıyor gibi oluor:))

kızlar yarın annem ameliyat olacak,çok korkuyorum basit bir ameliyat ama yinede çok korkuyorum,dualarınızı esirgemeyin lütfen...

buarada ayın 15 inde izne çıkıyoruz, bi tatil ayarladık ama kızımla nasıl geçiririz bilmem, 8 aylıkkende gitniştik fakat kayınvalidemlerde vardı rahat ettik,ama busefer çekirdek aile gidelim istedim,organizasyonu onlarsız yaptım,umarım pişman olmam :9: antalya kemer de Queenn elizabeth,fiyatlar erken olduğu için çok uygun,bilginize....

günaydın herkese....

bizimde kızın yatağı bizim yatağa bitişik iyice yanaştırıyoruz,bizimle yatıyor gibi oluor:))

kızlar yarın annem ameliyat olacak,çok korkuyorum basit bir ameliyat ama yinede çok korkuyorum,dualarınızı esirgemeyin lütfen...

buarada ayın 15 inde izne çıkıyoruz, bi tatil ayarladık ama kızımla nasıl geçiririz bilmem, 8 aylıkkende gitniştik fakat kayınvalidemlerde vardı rahat ettik,ama busefer çekirdek aile gidelim istedim,organizasyonu onlarsız yaptım,umarım pişman olmam :9: antalya kemer de Queenn elizabeth,fiyatlar erken olduğu için çok uygun,bilginize....

çok geçmiş olsun cnm dualarım annen için:16::16::16:

günaydın herkese....

ıns annen saglıkla cıkar amelıyattan sımdıden gecmıs olsun
bızde bu haftasonu asos yapıcaz bakalım esım kvaldemıde cagıralım dedı cagırdık bızde bıze rahat olucak muhtemelen sızde kolaylıklar dılerım

ıns annen saglıkla cıkar amelıyattan sımdıden gecmıs olsun
bızde bu haftasonu asos yapıcaz bakalım esım kvaldemıde cagıralım dedı cagırdık bızde bıze rahat olucak muhtemelen sızde kolaylıklar dılerım

çok sağol canım güzel dileğin için,inşallahhh....

iyi yapmışsın kvalideni çağırmakla rahat edersin,,ama bizim şöyle bir durumumuz var,kızıma babanesi bakıyor ve kvalidemin evi işime daha yakın olduğu için haftaiçi onlarda kalıyoruz,kızı getir götür yapmayalım diye,haftasonları evimize geçiyoruz,dolayısıyla tatile çekirdek aile çıkalım istedim zaten hep beraberiz:37:
asos da bungalow evlerde yer ayırtmıştım bende iptal ettim korktum kızla zor olur diye....inşallah tatiliniz güzel geçer,merakla bekliyorum sonucu:16:

merhaba kızlar ben 18 şubat 2011 de anne oldum bi tane dünya tatlısı minik kızım var bende sizlerin arasına katılmak isterim benim kızımında uyku problemi var çok kalkıyo bide sabah 6 dedimi ayakta :(((
aramıza hoşgeldin..
günaydın herkese....

dualarımız annen ile geçmiş olsun inş daha iyi olur

uyku konusunda sanırım en sanslı anneyim :) akşamları en geç 11 olmadan uyur sbh 9-10 gibi kalkarız. gece 1 kere kalkar çok yorulmuşsa uyanmaz. beşiği yanımda değil aynı odadayız ama bu gece sanırım herkes kendi odasına geçiyor büyüdü artık

aramıza hoşgeldin..

uyku konusunda sanırım en sanslı anneyim :) akşamları en geç 11 olmadan uyur sbh 9-10 gibi kalkarız. gece 1 kere kalkar çok yorulmuşsa uyanmaz. beşiği yanımda değil aynı odadayız ama bu gece sanırım herkes kendi odasına geçiyor büyüdü artık

Ozaman bebişine koca bi maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar:

bende uyku konusunda çok sıkıntılı değilim,yemek sıkıntı bizim için onuda atlatıyoruz Allahın izniyle...

kızlar birazdan hastaneyi arayacağım,yatak varsa bugün yatacak annem,Allahım yar ve yardımcımız ol...

bende uyku konusunda çok sıkıntılı değilim,yemek sıkıntı bizim için onuda atlatıyoruz Allahın izniyle...

kızlar birazdan hastaneyi arayacağım,yatak varsa bugün yatacak annem,Allahım yar ve yardımcımız ol...

kızlar hastaneyke konuştum, bugün yatış işlemleri yapılacak,pazartesi yatıp ameliyat olacak, rabbim yardımcımız olsun bol dua lütfen...öpüyorum hepinizi.....

günaydın herkese....

çok geçmiş olsun cnm inş hayırlıyla sağlıklı çıkar ameliyattan

aramıza hoşgeldin..

hoşbulduk cnm ayy ne güzel ben kızım doğduğundan beri hiç 1 kere kalktığına şahit olmadım hele bide 9-10 gibi kalktığına hiççç :(( aman maşallah senin kuzuna allahım nazardan saklasın hepsini:)

İyi geceler...bende topiki uzaktan takip ediyorum ama cok vakit bulupta yazamiyorum hele simdi kizim hic durmuyo bıcır bıcır :) simdilik 4 disimiz cikti. Emzirmeye devam ediyorum..hepimizin yavrularini allah korusun.

canımçok geçmişolsun inşallah annen kurtulmuştur ameliyattan bide sana yemek problemini nası hallediyosunuz atlatıyosunuz banada söylerseniz sewinirim

Ben karısik sebzelerden çogunluk corba yapiyorun.ev yemekleri de ne yapmissam yediriyom...bende artik ne yapsam degisik diye dusunup duruyom:)

Ben karısik sebzelerden çogunluk corba yapiyorun.ev yemekleri de ne yapmissam yediriyom...bende artik ne yapsam degisik diye dusunup duruyom:)

canımçok geçmişolsun inşallah annen kurtulmuştur ameliyattan bide sana yemek problemini nası hallediyosunuz atlatıyosunuz banada söylerseniz sewinirim

canım annem kurtuldu çok şükür ameliyatı başarılı geçti,yanında ben kalıyorum,şimdi bi iş için geldim işyerine,rabbime şükürler olsun inşallah hastaneden sağsalim çıkmak ta nasip olur,aminnnn...........herkese sevgiler....dualarınız için sonsuz tşk ler......

canım annem kurtuldu çok şükür ameliyatı başarılı geçti,yanında ben kalıyorum,şimdi bi iş için geldim işyerine,rabbime şükürler olsun inşallah hastaneden sağsalim çıkmak ta nasip olur,aminnnn...........herkese sevgiler....dualarınız için sonsuz tşk ler......

bak ne güzel atlatmış cnm
biraz daha zmn :34:

Back