aman içimden geldi sizinlede paylaşıyorumm,belki saçma gelebilir ama çok özledim bugün kuzumu bişiler yazdım işte....
Bana her zaman böyle gel…hayatıma doğan en parlak yıldız…o parlayan gözlerine her baktığımda acaba yıldız mı koysaydım ismini diyorum… Annecim sen geldiğinde beri her şey pırıl pırıl,her şey daha anlamlı daha mutlu….. öyle bir zamanda geldin ki meleğim bunu ifade edemem sana…rabbimin nekadar adaletli ve nekadar büyük olduğunu birkezdaha bu çoşkuyla anladım….
Hiç zor bir bebek olmadın annecim,annenin doğum sonrası bazı sıkıntıları oldu sana süt verebilmek için çok direndim,hayatımda tatmadığım ve inşallah birdaha tatmayacağım acılar çektim,şikayet etmiyorum sakın yanlış anlama, benim için ne kadar değerli olduğunu anlatıyorum…çok şükür 10 ay emzirebildim seni, her damlası helal olsun yarasın kuzucuğuma….
Sen hiç üzmedin ama beni, hep güler yüzlüsün,hep mutlusun ,dişlerinde problemsiz çıkıyor,beni hiç uykusuz bırakmadın,hele ben hastaysam o gece uyanmıyorsun bile annem
….sen sen bana Allah ımın bir lütfu musun annem? Sen benim ödülüm müsün annem? Hep böyle problemsiz hep böyle mutlu,sağlıklı ol ve babanda bende hep sağlıkla ve mutlulukla senin başında olalım rabbim seni kimselere muhtaç etmesin kimsenin eline bırakmasın annenle babanla bir ömür mutlu yaşa annemmm….rabbim ayırmasın bizi kuzummmm…
Geceleri seni uyuturken önce seni güldürüyorum ki gülerek uyu gülerek uyan diye..uykunda bile mutlu ol diye…ve sen tam dalacağın zaman o pamuk boynunun kokusunu içime çekerek öpüp duamı ettikten sonra yerine alıyorum seni kuzum….
Ve en çok büyürken senin yanında olamadığım için üzülüyorum…aslına bakarsan aman aman sıkıntımız yok ama okadar emek vererek okudum, ananen ve deden kendilerinden okadar fedakarlık ederek bizleri okuttular ki onlarında benim de emeğime kıyamadığım için ama en önemlisi geleceğimiz için çalışıyorum annem…sana güzel ciciler,oyuncaklar,mamalar alabilmek için rabbim her zaman sağlık versin de biz çalışalım yavrum….
Baban sana aşık kızım… az kaldı babanın doğumgününe. Bugün sordum ne yapmak istersin diye, kızımla baş başa yemek yemek sonra da onunla elele dolaşmak diyor,,,pabucumu dama attın kuşum beniiimmmm….şaka bi tarafa baban çok düşkün sana her gece yatağını yastığını kabartıyor,düzeltiyor jilet gibi bir yatak yaptıktan sonra seni yerine alıyor,ve saati kurup her saat başı kalıyor üzerini açtınmı diye…çok şanslısın maşallah annecim tabi o daha şanslı senin gibi bir prensesi olduğu için,,,çok çocuk isteyen baban sana ihanet edeceğini düşündüğü için başka çocuk yapmayalım diyor..ama sen merak etme ben rabbimin izniyle bir kardeş yapmak istiyorum inşallah sana birde oğluşumuz olsun dimi annemmm
işteyken böyle seni çok özlediğimde yazayım annem ben rahatlıyorum böyle
seni çooookk seviyorum kelebeğim…