Selam sevgili anneler
Ben 14 subat 2012 de anne oldum bır oğlum var cok sukur herseyımız normal sızlere danısmka ıstedgım bır sey var benım gögüs uclarım cok catladı ve ben neler denedım neler hıc bır fazyadsı olmadı cok acı cekyıorum bebegım emmek ısıtyor sutum var cok sukur bebgımın memeyı tutubılıyor sorunumuz tek benım cok acı cekmem sizlerde gecırdgınız bana sunabılcegınız önerıler varsa cok sevınırımm.
slm kızlar.kızım 11 şubatta yaşını doldurdu.aşılarda sıkıntı olmadı şükür.su çiçeğini 13. ayında olaak.boyu 75 cm kilo 11.herşeyi normal sadece gece uykumuz yok.perişan haldeyim hem okul hem hamilelik hemde uykusuzluk beni mahvediyor.allah hepimizin yardımcısı olsun.sık sık giremiyorum siteye.arada böyle yazıyorum.bütün bebişleri öptüm
Selam sevgili anneler
Ben 14 subat 2012 de anne oldum bır oğlum var cok sukur herseyımız normal sızlere danısmka ıstedgım bır sey var benım gögüs uclarım cok catladı ve ben neler denedım neler hıc bır fazyadsı olmadı cok acı cekyıorum bebegım emmek ısıtyor sutum var cok sukur bebgımın memeyı tutubılıyor sorunumuz tek benım cok acı cekmem sizlerde gecırdgınız bana sunabılcegınız önerıler varsa cok sevınırımm.
gunaydın kızlar,
benım oglum maalesef hala yurumuyor ayaktada ancak bırkac sanıye durabılıyor bu benım kafama cok takıldı acba br sorun mu var dıye cunku yasıtları hep yurumeye basladı
dun baya bır yurutmeye calıstım ama yok hoop dıye bırakıyor kendını yere dogru duzgun yere basamıyor vucudunu dengeleyemıyor?
dah abebısı yurumeyen var mı bızım gıbı??
biz de daha yürümüyoruzgunaydın kızlar,
benım oglum maalesef hala yurumuyor ayaktada ancak bırkac sanıye durabılıyor bu benım kafama cok takıldı acba br sorun mu var dıye cunku yasıtları hep yurumeye basladı
dun baya bır yurutmeye calıstım ama yok hoop dıye bırakıyor kendını yere dogru duzgun yere basamıyor vucudunu dengeleyemıyor?
dah abebısı yurumeyen var mı bızım gıbı??
valla ben oğluşuma 1 yaşından sonra başlamıştım kızıma da diş fırçası alıp başlamayı düşünüyorum bu aralargünaydın hanımlar
bizde yeni yürüyoruz daha 7-8 adım sonrası düşüyor.dert etmiyorum eşimde çok geç yürümüş :) kaHVALtı edicez şimdi sonrada valiz hazırlıcaz kızımlakızım benden başkasına gididnce anniii diye ağlıyor yabani biraz kızlar diş fırçalama eğitimni ne zmn düşünüyorsunuz 1,5 yaş deniyor
biz de daha yürümüyoruzbence üstüne gidip de korkutma cesaretini kaybederse dahada geç yürür
hem 15. aya kadar normalmiş yürümemesi
valla ben oğluşuma 1 yaşından sonra başlamıştım kızıma da diş fırçası alıp başlamayı düşünüyorum bu aralar
ama macun sürmeden başlıcam alışsın 3-5 ay sonra da macunla temizleriz incilerimizi
bende gıdıp gıdıp bakıyorumda daha adamın bır tane dısı var oda yarım yamalka ne sını fırcalayacak damaklarını mı
bizim yediiiiiiiiiiiiiiii
var mı arttıran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?