• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar.kızım 11 şubatta yaşını doldurdu.aşılarda sıkıntı olmadı şükür.su çiçeğini 13. ayında olaak.boyu 75 cm kilo 11.herşeyi normal sadece gece uykumuz yok.perişan haldeyim hem okul hem hamilelik hemde uykusuzluk beni mahvediyor.allah hepimizin yardımcısı olsun.sık sık giremiyorum siteye.arada böyle yazıyorum.bütün bebişleri öptüm

Selam sevgili anneler
Ben 14 subat 2012 de anne oldum bır oğlum var cok sukur herseyımız normal sızlere danısmka ıstedgım bır sey var benım gögüs uclarım cok catladı ve ben neler denedım neler hıc bır fazyadsı olmadı cok acı cekyıorum bebegım emmek ısıtyor sutum var cok sukur bebgımın memeyı tutubılıyor sorunumuz tek benım cok acı cekmem sizlerde gecırdgınız bana sunabılcegınız önerıler varsa cok sevınırımm.

Karbonatlı su iyi geliyordu cnm,yalnız sürünce sızlayacak biraz dişini sıkmalısın

slm kızlar.kızım 11 şubatta yaşını doldurdu.aşılarda sıkıntı olmadı şükür.su çiçeğini 13. ayında olaak.boyu 75 cm kilo 11.herşeyi normal sadece gece uykumuz yok.perişan haldeyim hem okul hem hamilelik hemde uykusuzluk beni mahvediyor.allah hepimizin yardımcısı olsun.sık sık giremiyorum siteye.arada böyle yazıyorum.bütün bebişleri öptüm

Ah cnm ya uykusuzluğun ne demek olduğunu çok iyi biliyorum,1 yıldır aynı dertten bende muzdaribim.
Oğlumun gece uyku sorununu çözemedik.
Sen bir de hamileymişsin zorluğun ikiye katlanmış üzüldüm.
Ben 3 gündür oğlumun uyku problemini çözer mi umuduyla çok kolay bir yöntem deniyorum.Henüz tam olarak olumlu bir sonuç almadım ama devam edeceğim.
Yatağına lavanta kesesi koyuyorum,lavantanın uykusuzluğa iyi geldiğini ve sakinleştirdiğini biliyorum.
Bir de lavanta yağını su ile karıştırıp yastığına sıkacağım.Sen de dene istersen umarım iyi gelir.

Selam sevgili anneler
Ben 14 subat 2012 de anne oldum bır oğlum var cok sukur herseyımız normal sızlere danısmka ıstedgım bır sey var benım gögüs uclarım cok catladı ve ben neler denedım neler hıc bır fazyadsı olmadı cok acı cekyıorum bebegım emmek ısıtyor sutum var cok sukur bebgımın memeyı tutubılıyor sorunumuz tek benım cok acı cekmem sizlerde gecırdgınız bana sunabılcegınız önerıler varsa cok sevınırımm.

herkese günaydın...

size çok geçmiş olsun çünkü göğüslerimden bend çok çektim ve lansinoh kurtarıcım oldu,ama çok yoğun sürüyordum ben bir büyük tüp 1 haftada bitiyordu okadar yani...bece dene....

gunaydın kızlar,
benım oglum maalesef hala yurumuyor ayaktada ancak bırkac sanıye durabılıyor bu benım kafama cok takıldı acba br sorun mu var dıye cunku yasıtları hep yurumeye basladı
dun baya bır yurutmeye calıstım ama yok hoop dıye bırakıyor kendını yere dogru duzgun yere basamıyor vucudunu dengeleyemıyor?
dah abebısı yurumeyen var mı bızım gıbı??:43:

gunaydın kızlar,
benım oglum maalesef hala yurumuyor ayaktada ancak bırkac sanıye durabılıyor bu benım kafama cok takıldı acba br sorun mu var dıye cunku yasıtları hep yurumeye basladı
dun baya bır yurutmeye calıstım ama yok hoop dıye bırakıyor kendını yere dogru duzgun yere basamıyor vucudunu dengeleyemıyor?

aynen canım daha yürüyemiyoruz ancak 3 adım atıyo kucağıma atlıyo ve de kahkaha atıyo bu onun için büyük bi başarı acele etme bi bakmışsın güven gelmiş ve pıtır pıtır yürümüşler...:4:

kızım 9 ayının sonunda desteksiz durmaya başladı 10,5 aylık ilk adımlarını attı 11 aylıkken tam yürümeye başladı....
ben hergün egsersiz yapar gibi çalıştırırdım...elime cep tlf alır sevdigi bi müzigi çalardım ve yada sevdigi bi oyuncagı alırdım onu ya kanepeye dayar yada da eşim tuturdı
elimdeki tlf oyuncagı almak için adımlamaya başladı tabi önceleri çok düştü ama hergünde 1 adım daha fazla atmaya başladı...böyle böyle ögrendi benim prensesim belki işe yarar kızlar bi deneyin..

günaydın hanımlar

bizde yeni yürüyoruz daha 7-8 adım sonrası düşüyor.dert etmiyorum eşimde çok geç yürümüş :) kaHVALtı edicez şimdi sonrada valiz hazırlıcaz kızımla :9: kızım benden başkasına gididnce anniii diye ağlıyor yabani biraz :( kızlar diş fırçalama eğitimni ne zmn düşünüyorsunuz 1,5 yaş deniyor

benim bıdıkta yürümüyor daha yeni emeklemeye başladı:9: kanepeden fa lan tutunup kalkmayıda yeni öğrendi:ssz:

gunaydın kızlar,
biz de daha yürümüyoruz:27:bence üstüne gidip de korkutma cesaretini kaybederse dahada geç yürür
hem 15. aya kadar normalmiş yürümemesi:31:
günaydın hanımlar

bizde yeni yürüyoruz daha 7-8 adım sonrası düşüyor.dert etmiyorum eşimde çok geç yürümüş :) kaHVALtı edicez şimdi sonrada valiz hazırlıcaz kızımla :9: kızım benden başkasına gididnce anniii diye ağlıyor yabani biraz :( kızlar diş fırçalama eğitimni ne zmn düşünüyorsunuz 1,5 yaş deniyor
valla ben oğluşuma 1 yaşından sonra başlamıştım kızıma da diş fırçası alıp başlamayı düşünüyorum bu aralar
ama macun sürmeden başlıcam alışsın 3-5 ay sonra da macunla temizleriz incilerimizi:9:

bende düşündüm almayı fikir almak istedm sizlerden. bizde alalım ozmn 1 tane.
ceviz badem fındık karışımı veriyorum kızıma doktor yemekten sonra ödül olarak ver dedi.
sbh kahvaltısında peynir ve pekmezi aynı anda verme dedi.

biz de daha yürümüyoruz:27:bence üstüne gidip de korkutma cesaretini kaybederse dahada geç yürür
hem 15. aya kadar normalmiş yürümemesi:31:

valla ben oğluşuma 1 yaşından sonra başlamıştım kızıma da diş fırçası alıp başlamayı düşünüyorum bu aralar
ama macun sürmeden başlıcam alışsın 3-5 ay sonra da macunla temizleriz incilerimizi:9:

bende gıdıp gıdıp bakıyorumda daha adamın bır tane dısı var oda yarım yamalka ne sını fırcalayacak damaklarını mı:37:

bızımkılerın jenerasyon tembel sanırsam yanlıs anlamayın kızlar ama ıcım rahatladı bende benımkınde sorun mu var acaba dıye korkuyordum:41:

ayy kızların oglumun bır tane daha ıncısı cıkmıs cok sevındım hamdolsun rabbıme ya ettı 2 bıde yurusek saglıkla yaz gelene kadaar

mucizem bizi yendiniz öylemii

bizim 8.de sanırım yolda..

dilanın elleri sürekli agzında da :51:

Back