• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar herkese meraba ben de buranın müdavimlerindeim ama bu ara giremedim umarım hepiniz ve bıcırıklarınız iyisinizdir.
oğluşum 1 yaş aşısını dün oldu calpol verdidr ben iirmedim yan etksi olmadı şkür.
10.5 kg
77 cm boy
48 cm baş
bu kadar iştahsızla gne iii normal dedi dr zaten
kızlar sizin gelişim nasıl kaç kilo verdiniz
yürüyen bebişler var mı
ayyy çenem düştü yafff:24:

Benim kizda halen emziriyorum.normal sut verilirmi ki acaba? Ama zaten emiyo...bizde biberona hic alisamadik su veriyorum alissin diye cigniyo ucu..

ahaha :1: benimkide oyuncak zannediyor biberonu:D ısırıyor ucunu bi gram süt içmiyor. ama suluğundan su içmeye alıştı sütü az içiyor

benm kızın boyu 78 kafası 45 kilosu 11 zinco mega verdi kızıma sağlıklı çok şükür

maşallah canım önemli olan sağlıklı olması gelişimin iyi olması.
bu arada doğumdan itibaren kaç ilo verdiniz ben daha 6 kilo verdim ama sıkı rejimdeyim herşeyden ama az az yiyorum akşamları ise sadece yoğurt ve meyve yiyorum çay kahve yasak:ssz:

ahaha :1: benimkide oyuncak zannediyor biberonu:D ısırıyor ucunu bi gram süt içmiyor. ama suluğundan su içmeye alıştı sütü az içiyor

bi arkadaşım yazın çocuklar susar ya gece su içirmeyip süt içirmiş çocuk susamış napsın süte alışmış böylece.oğlum biberona sütü koyr koymaz başlıyo ağlamaya.sütle suyun farkını anlıyo geceuyku sersemliğine içireyim diyorum öğğğ yapıyor valla aynı dert bende de var..

maşallah canım önemli olan sağlıklı olması gelişimin iyi olması.
bu arada doğumdan itibaren kaç ilo verdiniz ben daha 6 kilo verdim ama sıkı rejimdeyim herşeyden ama az az yiyorum akşamları ise sadece yoğurt ve meyve yiyorum çay kahve yasak:ssz:

ben hepsini verdim ama vermek istemiyorum ki ben :19:
hatta 4-5 kilo alabilsem daha güzel olacak:5:

:43::43: kızlar kızım hastaydı dahada hasta iyileşmedi..

buğün sabah 6da öksürükle uyandı 3 kere kustu balgam çıkardı.. sami ulusa götürdüm orda sıra çok diye lokman hekime götürdüm.. macrol antibiyotik, benical öksürük şurubu,,iğne ve soguk hava verdi.. ve bende adetliyim sancım var.. Allahtan dila yeni uyudu.. yavrum hemen soldu yaa bu arada diloşum 8,900 grmış :(((((((((((((((((((:43: boyu 73 cm.. boyuna iyi dedi kilosuna normalin biraz altında dedi..
iştah yok çocukta yaa:50:

mehaba güzel anneler ve tatlı bebişleri
hepinize mutlu sağlıklı yaşlar dileriz....
23 şubatta 1.yaşımıza bastık.Ertesi günü de gidip aşılarımızı olduk kızamıkçı ,kızamıkve kabakulak 1 hafta 1o gün snr ateş ve döküntü yapabilr dedi dr ve ayaz şuanda 37.5 ateşle dolaşıyo inşallah artmaz .Bu arada biz su çiçeğiaşısını da olduk çünkü çok salgın olduğunu söledi ve yapt dr.umuz.Bir sonraki aya da kan tahlili istedi demir kalsiyum kan ve yapılan aşıların tutup tutmadığını anlamak için.Her aşıdan snr ateşleniyo oğlum ve şu aşı olduğumuz aylar dr.a gitmek kabusum oluyo inşallah ateşsiz ve sorunsuz aşılarımız olsun hepimizin

çarşamba günü aşı olamadık. ptesigünü olucz inş.bebişlerin kiloları çok güzel maşallah. 9 olamadık daha. ptsi öğrencz boyu kiloyu. geçen sene mayısdan beri adet görüyorum 5 kilo anck verdim. 8 kilo almştım hamileyken 55 kiloyum suan.
hergün 1 ceviz -1 badem-1 fındık veriyorum ben ezip.

bebişlere ayakkabı aldınızmı ? ilk adım diyorlarya. aldıysanız bilgi istiyorum
ayaklarınız kaç numara prens ve prenseslerin:nazar:

Selam sevgili anneler
Ben 14 subat 2012 de anne oldum bır oğlum var cok sukur herseyımız normal sızlere danısmka ıstedgım bır sey var benım gögüs uclarım cok catladı ve ben neler denedım neler hıc bır fazyadsı olmadı cok acı cekyıorum bebegım emmek ısıtyor sutum var cok sukur bebgımın memeyı tutubılıyor sorunumuz tek benım cok acı cekmem sizlerde gecırdgınız bana sunabılcegınız önerıler varsa cok sevınırımm.

:43::43: kızlar kızım hastaydı dahada hasta iyileşmedi..

buğün sabah 6da öksürükle uyandı 3 kere kustu balgam çıkardı.. sami ulusa götürdüm orda sıra çok diye lokman hekime götürdüm.. macrol antibiyotik, benical öksürük şurubu,,iğne ve soguk hava verdi.. ve bende adetliyim sancım var.. Allahtan dila yeni uyudu.. yavrum hemen soldu yaa bu arada diloşum 8,900 grmış :(((((((((((((((((((:43: boyu 73 cm.. boyuna iyi dedi kilosuna normalin biraz altında dedi..
iştah yok çocukta yaa:50:

Allah acil şifa versin cnm inşallah tez zamanda düzelir ... Kilodan yana biz de dertliyiz ama bende dert etmiyorum artık... Sağlıkları yerinde olsun yeter... Kilosu da 300 gr eksik normal olabilmesi için ama anormal de değil gayet iyi boşver tez zamanda iyileşsin önemli olan o canım...
Biz de aynı kilodayız hemen hemen ne yapim :) alamıyo kilo ağzına mı tıkayım yiyecekleri :)))) herkes bişi söylüyo şöle yedir böle yedir diye bi tek bu sıkıyo canımı ama artık onu da takmıyorum :)))) çok biliyosanız alın yedirin diyorum yediremiyolar :D dedikleriyle kalakalıyolar :D
Tezzamanda şifa bulsun meleğin inş.
Selamlar

Selam sevgili anneler
Ben 14 subat 2012 de anne oldum bır oğlum var cok sukur herseyımız normal sızlere danısmka ıstedgım bır sey var benım gögüs uclarım cok catladı ve ben neler denedım neler hıc bır fazyadsı olmadı cok acı cekyıorum bebegım emmek ısıtyor sutum var cok sukur bebgımın memeyı tutubılıyor sorunumuz tek benım cok acı cekmem sizlerde gecırdgınız bana sunabılcegınız önerıler varsa cok sevınırımm.

Çokgeçmiş olsun canım, ben çok yaşamadım bu tip şeyleri hassas bi yapısı var galiba... Bizim bızdık uzuuun süre emmedi hiç o nedenle bu tip sıkıntı yaşamadım çok şükür. emzirirken 15dk dan fazla emzirmemeye çalış bakalım belki azalır

bebişlere ayakkabı aldınızmı ? ilk adım diyorlarya. aldıysanız bilgi istiyorum
ayaklarınız kaç numara prens ve prenseslerin:nazar:

gunaydın bende ılk adım ayakkabısı bakıyorum unaadoda sık sık ıwalk marka ayakkabılrın ya da pedıped gıbı markaların kampanyları oluyor onları beklıyorum sanıyorumkı ayakları 19-20 numara olur ben onumara alıcam yanı ama bızım haylaz daha yurumeye hıc ama hıc nıyetlı degıl tay tay durmaya yenı abladı dıyebılırım adım atmaya hıc cesaretı yok dun cocukların bol oldugu yerdeykı ondan kucukler patır patır yuruyorlar ıns bızımkıde tez zamanda yurur

Selam sevgili anneler

canım özelden mesaj yazdım ama posta kutun dolu olduğu için yollayamadım klasörünü boşaltırsan yollarım:34:

Merhabalar,Hasta olan bebişlerede geçmiş olsun.Son 1 haftadır kızım geceleri hiç uyumuyor.10 gibi yatıyor.12 den sonra devamlı ağlayarak uyanıyor.Yatağında dönüp dönüp duruyor.Gece yatmadan önce ağrı kesici şurup veriyorum belki dişlerindendir diye ama pek faydası olmuyor.İşe gittiğiim içinde çok kötü oluyorum.Uykusuzluk çok zor sizlerde bilirsiniz.1 yaşında ama hala uyku problemimiz sürüyor.Şuanda sadece 5 tane dişi var.dişlerini 11. ayda çıkardı yani biraz geç:)sizinde bu tarz sorunlarınız varmı.Yada bu uykusuzluğun bu ağlamalarının sebebi ne olabilir.Cevaplarsanız çok memnun olurum.Acaba azı dişerimi çıkacak bilemiyorum.ağzının içinide göremiyorumki.Bu arada bizimde 12. ay aşılarımız 1 hafta sonra etkisini gösterdi.ateşi 38.3 e kadar çıktı.Bu uykusuzluklarla birlikte iştahımız zaten azdı şimdi tamamen gitti.7650 gr la girmiş olduk 1 yaşına:5:

Merhabalar,Hasta olan bebişlerede geçmiş olsun.Son 1 haftadır kızım geceleri hiç uyumuyor.10 gibi yatıyor.12 den sonra devamlı ağlayarak uyanıyor.Yatağında dönüp dönüp duruyor.Gece yatmadan önce ağrı kesici şurup veriyorum belki dişlerindendir diye ama pek faydası olmuyor.İşe gittiğiim içinde çok kötü oluyorum.Uykusuzluk çok zor sizlerde bilirsiniz.1 yaşında ama hala uyku problemimiz sürüyor.Şuanda sadece 5 tane dişi var.dişlerini 11. ayda çıkardı yani biraz geç:)sizinde bu tarz sorunlarınız varmı.Yada bu uykusuzluğun bu ağlamalarının sebebi ne olabilir.Cevaplarsanız çok memnun olurum.Acaba azı dişerimi çıkacak bilemiyorum.ağzının içinide göremiyorumki.Bu arada bizimde 12. ay aşılarımız 1 hafta sonra etkisini gösterdi.ateşi 38.3 e kadar çıktı.Bu uykusuzluklarla birlikte iştahımız zaten azdı şimdi tamamen gitti.7650 gr la girmiş olduk 1 yaşına:5:

canım benım golumda daha bır yasına bır hafta kala cıkardı dıs oda sadece bır tane adam sıkındı ıkındı ancak bır dıs cıkardı yanı:46:
sımdı cok huysuz senınde degın gıbı buyuk hıtımalle dıgerlerını cıkarmaya ugrasıyor:37:

Selam sevgili anneler

aynı sorundan bende çok çektim Lansinoh Lanolin Krem tavsiye ederim. eczaneden gogus ucu alabilrisin bir süre işini görür geçene kdr.

bugun sağlık ocağına götrdm aşı için gene aşı olamadık aşı kalmamş.
boy 75 cm kilo 8700 baş çevresi 44 ayak ölçüsü 12,5 :)
genede iyiyiz:nazar:

aynı sorundan bende çok çektim Lansinoh Lanolin Krem tavsiye ederim. eczaneden gogus ucu alabilrisin bir süre işini görür geçene kdr.

bugun sağlık ocağına götrdm aşı için gene aşı olamadık aşı kalmamş.
boy 75 cm kilo 8700 baş çevresi 44 ayak ölçüsü 12,5 :)
genede iyiyiz:nazar:

tsk ederım ben denedım o kremı ama yok banamısın demedı cok canım acıyorrr halaaa:43:

Back