Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün gerizekalının biri moralimi bozdu.. kızıma kepçe dedi
benım oglumda kepce hatta bende kepceyım neolmus yanı ne gerzek ınsanlar var
ayrıca kepceler zekı olur hahaha
dün gerizekalının biri moralimi bozdu.. kızıma kepçe dedi
merhaba her.tüm bebişlerin doğum gününü kutluyorum.bizde salı günü kızımın doğum gününü kutladık.çok güzel oldu. pastasının fotoğrafını yüklemeye çalıştım umarım başarabilmişimdir. hasta olan tüm bebeklere geçmiş olsun. kızımında birkaç gündür pek keyfi yok.burnu tıkalı. aşıya götürmedim daha fazla ilerlemesinden korktuğum için. aşıdan önce doktorumuza kontrole götürmeyi düşünüyorum. iyi gecelere herkese.
Eki Görüntüle 353348 Eki Görüntüle 353353
Pastanız da siz de süpersiniz....doğumgününüzü bizde kutluyoruz ayrıca geçmiş olsun...
merhaba her.tüm bebişlerin doğum gününü kutluyorum.bizde salı günü kızımın doğum gününü kutladık.çok güzel oldu. pastasının fotoğrafını yüklemeye çalıştım umarım başarabilmişimdir. hasta olan tüm bebeklere geçmiş olsun. kızımında birkaç gündür pek keyfi yok.burnu tıkalı. aşıya götürmedim daha fazla ilerlemesinden korktuğum için. aşıdan önce doktorumuza kontrole götürmeyi düşünüyorum. iyi gecelere herkese.
Eki Görüntüle 353348 Eki Görüntüle 353353
Öncelikle günaydın tüm arkadaşlara ve cici bebişlere.
Oğlumda aşılar hiçbir yan etki yaratmadı cnm
günaydınnn kızımda da hiç yan etki olmaı,hatta hemşiremiz aşıdan dolaı 10 15 gün içinde vücudunda döküntü olabileceğini söyledi ama olmadı şimdiye kadar...
buarada kızlar artık burası çok tatsızlaştı,yani eski sohbetler yok, bişi yazıyosun cevap yok kısacası ruhsuzlaştı burası, niye böyle oldu anlamadım ,
evet cunku sorumluluklarımız arttı bebısleırmı zhareketlendı evde olanlar sureklı peslerınde kosturuyor hatta ıkıncıye hamıle olanlar ya da ıkıncı bebeklerı olanlar varkı onlar ıcın hayat daha da zor bızler gıbı calısanlarda gun ıcınde fırsat bulursa bakıyor ama kımselerı goremıyor arada yazıyor cıkıyor eve donunce zaten bırıken ısler ve bebekler derken bole ıste
kızlar kızımın aşılarını bugün yaptırdım hemşire su çiçeği aşısının 1 ay sonra ücretli olduğunu söyledi aranızda yaptıran yada yaptıracak varmı.ücretini biliyormusunuz birde kan tahili yaptırın dedi sizlerdende istendimi.
benim kızım doğduğundan beri meme emiyor şimdi normal süte de başlicaz..ama bi sorun var ki biberona alıştıramadım bi türlü almadı..ne yapmamı önerirsiniz kızlar bana yardım edin..ve biberona alıştırmak için ne yapabilirm..???