2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canim bence gunduzleride ilgilenmeye calis
annenler gidince zorlanabilirsin
banyosunu falan yaptiriyormusun kendin
ben ilk basta korkuyordum ama simdi alistim kiziminda baya hosuna gitmeye basladi
önceleri kendini yirtiyordu resmen kipkirmizi oluyordu
demekki zamanla alisiyorlar

valla annem yıkıyo ben su döküyorum.öffff o bile sorun yanii.artık ben devralsam iyi olacak sanırımm yoksa zorlanacağım
cesaretim var aslında ama tecrübesizlik varya anneme daha çok güveniyorum o yüzden o yapsın istiyorum

kızlar mama kaç saatte bozulur diye merak ediyodum milupaya face ten sordumda cevap vermişler paylaşayım istedim.

merhaba milupa.yapılan biberon maması kaç saatte bozulur
Milupa Anne Bebek Kulübü Biberon mamasını hazırlamışsanız ve daha bebeğinize vermemişseniz, 2 saat içinde, eğer bebeğinize vermişseniz yani mama ile tükürük karışmışsa 1 saat içinde tüketmelisiniz.

cesaretin varsa bence kendin yaptir.

tskler cnm
ogrendigim iyi oldu
bende arada mama veriyorum

mete bey uyandı emdi bidaha uyudu bu saatlerde iyide saat 7 den sonra bi haller oluyo

sizdede oluyomu günün belli zamanlarında huysuzlanıyor.sanki o saati biliyomuyş gibi uyumuyo mızmızlanıyo.

sürmelicim aslında cesaretim var yok sanıyorum ama yapmaya başlayınca yapıyorum.çok ağlayıp çırpınmazsa sinirlenmezse daha rahatım ağlayınca elim ayağım dolanıyoo acele ediyorum ozamanda zor oluyoo.oğlumunda biraz yardımcı olması lazım aslında
böyle durumlarda hastanedeki hemşireler aklıma geliyo.onlar bebek ne kadar ağlasada paniklemiyolar normal normal devam ediyolar.onlar gözümün önüne geliyo.biraz kendimi sakinleştiriyorum falan.çok aç falan değilse öyle ağlamıyo genelde altını yada üstünü değişirken ama bazen sinir yapıyo

şundaki keyfe bakarmısınız
yatağına koysam uyanacak biliyorum.neyse kucağımda uyumasından iyidir.dün bütün akşam ya benim yada annemin kucağında uyuduuuu
maşallah diyelim çok tatlı sedacım ya keyif adamı olacak paşan belli

ben kadirhastan almıştım canım
kraft 170 civarıydı ama daha uygun şeylerde var orda
bizimki emniyet kemeriyle bağlanıyor

minik paşamız topiğin ilk göz ağrısı o, maşallah canım

yaşadıkların kolay değil canım, bu kadar zorluğu atlatan oğlun hiç üzmez annesini, inş. bundan sonrası daha güzel olur Busecim

niyet ettim diyet etmeye)) kolay gelsin melocum

ben de bakıcam o kreme , 3 gündür fenalardayızzzz. akşam 6dan gece 11e kadar gazdan deliriyor oğlum, önceden birkaç günde bir olurdu ama şimdi hergün aynı(

canım biz netira diye bir damla kulandık doğumdan beri ama tamamen geçmedi. dünkontrolde dr.a sordum göz pınarını oldğu yere burnun kenarına yani masaj yap dedi. damla çok fazla kullanma masaj daha faydalı dedi

bu arada dün ilk ay kontrolündeydik kızlar, 2300 gr ve 47 cm doğan oğluşum 3750gr 53cm olmuş arkadaşlarına yetişti sıpacım
ah bir de gazmız olmasa tam süper olacak))

metsil gaz ilacnı kullanan var mı kızlar? bu diğer damlalar gibi bitkisel değil sanırım bayağı ilaç yani
aldım ama bebişe vermeye cesaret edemedim.
bilen kullanan varsa yardım ltfen

biraz ütü yaptım öfleye püfleye ütü yaptım sonra eşim kıyamadı sen çekil ben yapayım dedi ben tamaammm dedim
sonra saolsun yardım etti salonla oturma odasını topladık....derkenn selma betül uyandı emzirdim altını değiştirdim...emerken yine kirlettik bezimizi yine değiştirdik...şimdi bizim prensess babasının kucağındaa keyif sürüyo....baba kız pek mesudlar bi görseniz....onları öyle görmek beni çok mutlu edioo

metsil gaz ilacnı kullanan var mı kızlar? bu diğer damlalar gibi bitkisel değil sanırım bayağı ilaç yani
aldım ama bebişe vermeye cesaret edemedim.
bilen kullanan varsa yardım ltfen

canım ben o ilacı kullandım faydasınıda gördüm
günde 3 defa 2 damla olarak kullandım.Kızımın gaz sorunu kalmadı çok şükür.
Ama artık onun yerine rezene kullanıyorum her mama verdiğimde 2 çay kaşığı koyuyorum içine kızım hiç sıkıntı çekmiyor

selam kızlar uzunca bir aradan sonra ancak gelebildim.
Kızım hızla büyüyor gözlerimin önünde çok ilgilenemiyorum gerçi dikişlerim yüzünden ben onunla emzirmek ve alt değiştirme yapabiliyorum ancak uyutma aşamasında annem ve babası devreye giriyor şu andada babasının kollarında uyuyor.
Babasına yatır diyorum ama halinden çok memnun hiç keyfini bozmak istemiyor.Birde ninni söylüyor ona çok hoşuma gidiyor.
Salı günü 40.uçurması yapıcaz.günler hızlıca akıp gidiyor minik kızım artık yavaş yavaş büyüyor.

aaa çağlayancım hiç denk gelememiştik
canım ben anlayamdm ama doğumdn snra sıkıntılr yaşmışsınız galiba gelmiş geçmiş olsun inş

aaa çağlayancım hiç denk gelememiştik
canım ben anlayamdm ama doğumdn snra sıkıntılr yaşmışsınız galiba gelmiş geçmiş olsun inş

uzun zaman oldu canım karşılaşmayalı seninle.Doğum biraz sıkıntılı oldu canım benim kızımdada solunum sıkıntısı yaşadık ama şimdi iyiyiz çok şükür.
ama benim dikiş yerlerim hala acıyor oturup kalkarken zorlanıyorum onun için çok fazla giremiyorum net'e.

Sen nasılsın kızın nasıl.

geçmiş olsun canım biz iyiyiz çok şükür istanbuldayız 15 gündür burdayız haftaya döncez inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…