• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

pek iyi sayılmam canım,idare ediyorum işte,bende pompa aldım elektrikli o biraz rahatlattı gibi.sen nasılsın,bebeğin nasıl

hanifecim ben de pek iyi değilim.senin göğüsle ilgili rahatsızlığın tam olarak ne nasıl bir şey. benim de sütüm gelmiyor mama veriyorum.canım çok sıkkın bu konuya.hem sütü az aldığı için hem de ben çok uğraşıyorum.ısıt soğut mamayı.süt gelsin diye de uğraşıyorum uğraşmaktan belim ağrıyor valla.havalar ısınsın buluşalım canım gözdeyla senle varsa başka arkadaşlarla

hanifecim ben de pek iyi değilim.senin göğüsle ilgili rahatsızlığın tam olarak ne nasıl bir şey. benim de sütüm gelmiyor mama veriyorum.canım çok sıkkın bu konuya.hem sütü az aldığı için hem de ben çok uğraşıyorum.ısıt soğut mamayı.süt gelsin diye de uğraşıyorum uğraşmaktan belim ağrıyor valla.havalar ısınsın buluşalım canım gözdeyla senle varsa başka arkadaşlarla

canım benimki göğüs iltihabı,hem göğsümün etrafı kıpkırmızı hemde zonklama yapıyor,ateş yapıyor ilk zamanları.süt kanallarım tıkalı iltahaptan dolayı.inş,görüşürüz canım,allah sanada kolaylık versin,bu arada benim aldığım pompa için sütüde arttırır diyorlar aklında bulunsun madela marka bbek gibi emiş yaptığı için süt artıyormuş.

kızlar daha önce konuşuldu biliyorum ama benim oğluşumun gözleri çapaklanıyor (daha çok sol ) ve akıyor sütümü sıktım sildim gülsuyu ile sildim çay ile sildim bir işe yaramadı ama onu öyle görünce içim gidiyor acaba tavsiyenizle damla alıp sıksam mı yoksa doktora mı götürsem ne yapayım yardım edin bugün ikinci gün böyle

birde bazı zamanlar sürekli ıkınır gibi ses çıkartıyor ama bitmek bilmiyo saatlerce böyle sizinkilerde yapıyrmu ya ?? ne zormuş tecrübesizlik : (((( çıldırıcam

kızlar daha önce konuşuldu biliyorum ama benim oğluşumun gözleri çapaklanıyor (daha çok sol ) ve akıyor sütümü sıktım sildim gülsuyu ile sildim çay ile sildim bir işe yaramadı ama onu öyle görünce içim gidiyor acaba tavsiyenizle damla alıp sıksam mı yoksa doktora mı götürsem ne yapayım yardım edin bugün ikinci gün böyle

yapman gerekenlerı yapmışsın ama bıde masajda yapılıyo göze o nasıl yapılıyo bılmıyorum bence doktora görunmekte fayda var damla sıkma şimdi bunu yaşayan anneler vardı yardımcı olacaklardır gecmiş olsun

canım geçmiş olsun...benimde pek bilgim yok bu konuda ama geçen gün eşimin yengesi emzirirken göğüs ucun gözüne deymesin yoksa çok çapaklanır gözleri dedi...ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama aklında bulunsun

bızde aynı durumdayız anca çocuklara yetıyom valla sonra akşama kadar cocuk emzır kızınla oyna temızlık yap yemek yap ben dun nasılsan ertesı gune dvm edıyorum aynı halde...bı kırkım cıksın çok ışım var :(

benim de annem yanımda diye yapabiliyorum yoksa zor.ama o da kırkım çıkınca gidecek ne yapacağım bilmem valla

birde bazı zamanlar sürekli ıkınır gibi ses çıkartıyor ama bitmek bilmiyo saatlerce böyle sizinkilerde yapıyrmu ya ?? ne zormuş tecrübesizlik : (((( çıldırıcam

canım o ıkınma muhtemelen gazdandıraynı problem bizde de var çünkü çok gazlı olduu için uyurken bile ıkınıyo ancak yardım edince rahatlıyo masajla

yapıyor maalesef hatta bunun için doktora bile götürdüm idrar yollarında enfeksiyon olabilir test yapalım dedi ama ben test yaptırmadı biraz can acıtıcıydı çünkü çok da gerekli değil dedi doktor zaten hem sürekli değil kaka yapacağı zaman özellikle çok yapıyor ya da gazı varsa

merhaba arkadaşlar....
öncelikle hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum...nasıl vakit bulup bu kadar yazışıyorsunuz anlamıyorum...sanırım ben çok beceriksizim:35:
ben misafirrr kafilesine yakalandım...5 gün eltimler burdaydı...onlar gitti ertesi günü yanı dün bi arkadaşlar bebek görmeye gelmek istediler bayadır istiyorlardı ben kabul edememiştim artık geri çevirmek ayıbıma gitti bi de bu arkadaşlar eşimle beni tanıştıran arakadaşlarımız ayrı önemleri var yani
:37:
eşler aynı işyerinde çalışıyorlarr yanı onun eşi de nöbetli....arkadaşım bu ara biraz zor zamanlar geçiriyo gece rüyasında korkutuyorlarmış o yüzden yalnız kalamıyo evde...neyse dün gece eşi nöbete gitti o bizde kaldı...4 yaşında bi oğluu varr acaip yaramazz oturma odamın altı üstüne geldi resmen....
bi de akşam selma betül o kadar huysuzlandı ki anlatamamm sürekli emmek istedi yatağ koyunca uyandı,ağladı ay kabus gibiydi....normalde babasıyla çok güzel vakit geçirirler ama dünn kar etmedi nerdeyse bütün akşam kucağımdaydı....
evimm berbat bissürü çamaşır yıkıyorumm sürekli henüz ütüleme faslı başlamadı nevresimdir havludur nasıll işin içinden çıkcam bilmiyorum...akşam kızım huysuzlandı,arkadaşın oğlu yaramazlık yaptıkça sinirlerim hopladı ama bişi diyemedim,aklım evde nasıl toplucam diee baya kötüydüm yanı
bugün öğleden sonra geçirdim onları sonra kızımızı yıkadık bi haftayı geçmişti yıkanmamıştı prenses...
şimdi uyuyo çok şükür bende birazdan ütüye başlıcam
perşembe günüde annemler geliyo inş...:32:
bi kilo daha vermişimm çok şükür ki....69 olmuşum ama daha çokkk vermemm lazım çok
burayı çok özledimm saattlerce lak lak etmeyi amaa sanırım artık hayalll:86:

kızlar cevaplarınız için çok teşekkürler bu durumda en iyisi yarın doktora götürmek olucak daha da yeni gitmiştik ama ne yapalım sağlık herşeyden önemli

aynısı benim kızımdada olmuştu.çok fena çapak oluyordu.dr tobrased diye bir damla verdi.hemen geçti canım.geçmiş olsun

ooff yaaa vakit bulupta bi giremiorummm sohbeti kaçırıorummm aklım burda ama ben yokum :(

10 gündür misafir bebeğim derken giremedim.. pc eşimle işe gidip akşamdan akşama eve gelince akşamda kızımla uğraşmaktan vakit bulamıorm bi kırkım çıkıp yalnız kalınca herşey düzene gircek sanırım..
artık gerçekten normal hayatıma dönemk istiorum..
kendimi yenilemek istiorum saçlarımı kestireyim boyatayım diorum daaaaaa bi kilolardan bu kadar çabuk nası kurtulcam işte onu bilmiorummmm :(
vermem gerekeen kocaaaaaamannnnn bi 14 kilo varr yaaaa:43:
sizler ne durumdasınız kızlar kilo vermek için bişeyler yapıoomusunuzz?

selam kızlar öğlen zor bela oğlumu uyuttum 12de hemen bende uyudum sağolsun 2 saat uyudu bende biraz uyudum iyi geldi sonra yine aynı tempo memede uyku yatakta cin gibi.yatır kaldır yatır kaldır derken 2 saat geçti.neyseki uyudu şimdi uyuyo yatağında.bizde bi çay demledik izin verirse paşa bi bardak bi çay içimm

canım benimkindede çok oluyoo.doktora sordum bebeklerde genelde olur dedi.göz yaşı kanallarıyla ilgiliymiş eğer akan su sarı değilse önemli diil sarı olursa iltihap demektir ozaman ilaç verelim dedi.masaj yap dedi
masalda göz kapağından burnuna doğru bsatırıyosun kanallardaki gözyaşı çıksın diye.yani gözün dışından içe burna doğru.
hemşirede gazlı bez al dedi yada bi tülbent ama bu tülbenti sadece bu iş için kullandedi.gazlı bez olursa kullandıktan sonra atarsın demişti.işte bu bezle kaynamış soğumuş suyla hergün gözlerini çok bastırmadan içten dışa doğru sil demişti.

bizimde çok sık olurdu şimdilerde olmuyo
.

yapıyo yapmazmı.sanki koca adam gibi böyle boğazını temizliyormıuş gibi sesler çıkarıyo.uykusunda ses çıkarıyo dediğin gibi ıkınır gibi.doktor çıkarır demişti sütü hazmederken öyle sesler çıkarırmış dediğine göre

selamlar.. nasilsiniz kizlar
ben iyi sayilmam pek bogazim agriyor bu aralar cok SIK basim agriyor
sanirim uykusuzluktan oluyor
kizimda uyuyor masallah huysuz bir bebek degil simdilik
ama ilerde ne olur bilemem:27:
bebislerden nasil firsat bulupta yaziyorsunuz yaa
benim hic bos vaktim yok
carsamba gunu kontrolumuz var
kizim en son 3 kg idi bakalim ne kadar olmus cok merak ediyorumm
ayin 27.ne bizimde kirkimiz cikiyor
25 veya 26nada turkiyeye gidecegim
yanliz kizlar bir sorum var
ben kizimin ilk asisini trde yaptirmayi dusunuyorum
ucakla giderken hastalik falan kaparmi ki yaa:44:

ooff yaaa vakit bulupta bi giremiorummm sohbeti kaçırıorummm aklım burda ama ben yokum :(

10 gündür misafir bebeğim derken giremedim.. pc eşimle işe gidip akşamdan akşama eve gelince akşamda kızımla uğraşmaktan vakit bulamıorm bi kırkım çıkıp yalnız kalınca herşey düzene gircek sanırım..
artık gerçekten normal hayatıma dönemk istiorum..
kendimi yenilemek istiorum saçlarımı kestireyim boyatayım diorum daaaaaa bi kilolardan bu kadar çabuk nası kurtulcam işte onu bilmiorummmm :(
vermem gerekeen kocaaaaaamannnnn bi 14 kilo varr yaaaa:43:
sizler ne durumdasınız kızlar kilo vermek için bişeyler yapıoomusunuzz?

11 kilo verdim hiç bişi yapmıyorum yiyorumda yiyorum.süt olmaz diye korkumdan bişi yapamıyorum.ama sanırım emzirdikçede o kilolaar gidiyo.gitmezsede canım sağolsun napimm

ama benimde göbeğimdeki hamilelilkte çıkan o kahverengi çizgi geçmedi yaa hala duruyo.geçmicekmi o sizdede varmıı arkadaşlar.
bide göbek deliğim bi çirkin bi hal aldı yaaa.pöfffff canım sıkılıyo benimde bunlara

selamlar.. nasilsiniz kizlar
ben iyi sayilmam pek bogazim agriyor bu aralar cok SIK basim agriyor
sanirim uykusuzluktan oluyor
kizimda uyuyor masallah huysuz bir bebek degil simdilik
ama ilerde ne olur bilemem:27:
bebislerden nasil firsat bulupta yaziyorsunuz yaa
benim hic bos vaktim yok
carsamba gunu kontrolumuz var
kizim en son 3 kg idi bakalim ne kadar olmus cok merak ediyorumm
ayin 27.ne bizimde kirkimiz cikiyor
25 veya 26nada turkiyeye gidecegim
yanliz kizlar bir sorum var
ben kizimin ilk asisini trde yaptirmayi dusunuyorum
ucakla giderken hastalik falan kaparmi ki yaa:44:

nurcumda sormuş nasıl fırsat buluyısunuz diye
valla anacım sağolsun o olmasa zor. yemeği annem yapıo temizliği çamaşırı ütüyü annem yapıo Allah razı olsun.bende arada mete uyumuşsa yardım ediyorum.yoksa nerde pc yi açmak gözümü açamam.40ına kadar annem burda gidince napıcam hiiçç bilmiyorum.oğlanın üstünü bile değişirken cebelleşiyorum yarısında anneme devrediyorum :37: sonrada kendime kızıyorum ne biçim annesin yapsana diyee.:14:

nurcumda sormuş nasıl fırsat buluyısunuz diye
valla anacım sağolsun o olmasa zor. yemeği annem yapıo temizliği çamaşırı ütüyü annem yapıo Allah razı olsun.bende arada mete uyumuşsa yardım ediyorum.yoksa nerde pc yi açmak gözümü açamam.40ına kadar annem burda gidince napıcam hiiçç bilmiyorum.oğlanın üstünü bile değişirken cebelleşiyorum yarısında anneme devrediyorum :37: sonrada kendime kızıyorum ne biçim annesin yapsana diyee.:14:

ohhh ne guzel senin isin kolayini bulmussun anacim
benimkilerde yardim ediyorda onlar bebege bakarken ben baska isleri yapiyorum
elim ayagim hic dek durmaz yane:1:
hersey iyi guzelde ben uykusuzluga bi turlu alisamadim
bugun sabah6dan sonra en sonunda kardesime devrettim nobeti
ondan sonrada annem bakti bende yattim uyudum bi guzel
kalktimki basim çatliyoo:30:
dahada agriyo geçmedi illet :27:

bu arada niye kendine kiziyon canim
hepimiz acemiyiz daha ogrenicigiiiizzz :)

Son düzenleme:
ohhh ne guzel senin isin kolayini bulmussun anacim
benimkilerde yardim ediyorda onlar bebege bakarken ben baska isleri yapiyorum
elim ayagim hic dek durmaz yane:1:
hersey iyi guzelde ben uykusuzluga bi turlu alisamadim
bugun sabah6dan sonra en sonunda kardesime devrettim nobeti
ondan sonrada annem bakti bende yattim uyudum bi guzel
kalktimki basim çatliyoo:30:
dahada agriyo geçmedi illet :27:

uykusuzluk çok zor yaa bende hiç dayanamam
gündüz meteh<n uyuynca bende hemen yatıyorum gerçi uyanınca salak gibi oluyorum ama gece beni idare ediyo yoksa gece çok fena oluyorum.

ya kızıyorum işte ne bilim sanki yeterince ilgilenmiyomuşum gibime geliuyo
annem çok seviyo seve seve yapıo bende ses etmiyorum zaten 40 gün burda yapsın diye.kayınvalidem geliyo sık sık oda gözünün içine bakıyo deli oluyo ilk torunu onada ses etmiyorum oda burdayklen ilgileniyo bana pek bişi kalmıyo galiba emzirmesem çocuk bana gelmicek.sonrada vicdan azabı çekiyorum hiç ilgilenmiyomuşum gibi geliyo.ama geceleri aşk yaşıyoruz resmen geceleri yapıorum çok ağlarsa annem kalkıyo.bilmiyorum işte karışık duygular hissediyorum bazen

Son düzenleme:
cnm benım hoşgeldın...pek anlamadım ama oğlun zorlanıyosa doktora bıdaha götür derım cnm ya...moralınıde bozma ona lazımsın :) fox ta bambaşka dıye bır program sonumuz orası olcak sonunda :) çocukları düşünmekten onlara çok daha ıyı ve sağlıklı olmaları için düşünmekten çalışmaktan iyice çöktuk :( şuanda bıle çocuklarım ıçın dvmlı araştırma ıçındeyım ve çok uykusuzum şimdi yatıcam dıycem bılıyorumkı yatağa gırer gırmez benım oğlan uyanacak korkuyom valla o uyanasın ben yatmıyım napıyım[/QUOTE

şimdi serum fizyoloji yaptım ama yine çıkarıyo aynı sesi genzinden geliyo böyle nefes alamayıp tıkanıyo gibi doktora götüreceğim hafta içi çok huzursuz oldum annelik ne zor şeymiş moralim çok bozuldu ciğererinde falan birşey yoktur inşallahh. Allahım acılarını yaşatmasın..

canım benim kızda da var aynsı dr kusmadan sonra oluyo o olur dedi

11 kilo verdim hiç bişi yapmıyorum yiyorumda yiyorum.süt olmaz diye korkumdan bişi yapamıyorum.ama sanırım emzirdikçede o kilolaar gidiyo.gitmezsede canım sağolsun napimm

ama benimde göbeğimdeki hamilelilkte çıkan o kahverengi çizgi geçmedi yaa hala duruyo.geçmicekmi o sizdede varmıı arkadaşlar.
bide göbek deliğim bi çirkin bi hal aldı yaaa.pöfffff canım sıkılıyo benimde bunlara

benimde hala duruyo o çizgi ilk başlarda boylu boyunca duruyodu şimdi üst taraf geçti alt kaldı sadece heralde o da geçer zamanla

Back