pek iyi sayılmam canım,idare ediyorum işte,bende pompa aldım elektrikli o biraz rahatlattı gibi.sen nasılsın,bebeğin nasıl
hanifecim ben de pek iyi değilim.senin göğüsle ilgili rahatsızlığın tam olarak ne nasıl bir şey. benim de sütüm gelmiyor mama veriyorum.canım çok sıkkın bu konuya.hem sütü az aldığı için hem de ben çok uğraşıyorum.ısıt soğut mamayı.süt gelsin diye de uğraşıyorum uğraşmaktan belim ağrıyor valla.havalar ısınsın buluşalım canım gözdeyla senle varsa başka arkadaşlarla
kızlar daha önce konuşuldu biliyorum ama benim oğluşumun gözleri çapaklanıyor (daha çok sol ) ve akıyor sütümü sıktım sildim gülsuyu ile sildim çay ile sildim bir işe yaramadı ama onu öyle görünce içim gidiyor acaba tavsiyenizle damla alıp sıksam mı yoksa doktora mı götürsem ne yapayım yardım edin bugün ikinci gün böyle
kızlar daha önce konuşuldu biliyorum ama benim oğluşumun gözleri çapaklanıyor (daha çok sol ) ve akıyor sütümü sıktım sildim gülsuyu ile sildim çay ile sildim bir işe yaramadı ama onu öyle görünce içim gidiyor acaba tavsiyenizle damla alıp sıksam mı yoksa doktora mı götürsem ne yapayım yardım edin bugün ikinci gün böyle
bızde aynı durumdayız anca çocuklara yetıyom valla sonra akşama kadar cocuk emzır kızınla oyna temızlık yap yemek yap ben dun nasılsan ertesı gune dvm edıyorum aynı halde...bı kırkım cıksın çok ışım var
birde bazı zamanlar sürekli ıkınır gibi ses çıkartıyor ama bitmek bilmiyo saatlerce böyle sizinkilerde yapıyrmu ya ?? ne zormuş tecrübesizlik : (((( çıldırıcam
birde bazı zamanlar sürekli ıkınır gibi ses çıkartıyor ama bitmek bilmiyo saatlerce böyle sizinkilerde yapıyrmu ya ?? ne zormuş tecrübesizlik : (((( çıldırıcam
ooff yaaa vakit bulupta bi giremiorummm sohbeti kaçırıorummm aklım burda ama ben yokum
10 gündür misafir bebeğim derken giremedim.. pc eşimle işe gidip akşamdan akşama eve gelince akşamda kızımla uğraşmaktan vakit bulamıorm bi kırkım çıkıp yalnız kalınca herşey düzene gircek sanırım..
artık gerçekten normal hayatıma dönemk istiorum..
kendimi yenilemek istiorum saçlarımı kestireyim boyatayım diorum daaaaaa bi kilolardan bu kadar çabuk nası kurtulcam işte onu bilmiorummmm
vermem gerekeen kocaaaaaamannnnn bi 14 kilo varr yaaaa
sizler ne durumdasınız kızlar kilo vermek için bişeyler yapıoomusunuzz?
selamlar.. nasilsiniz kizlar
ben iyi sayilmam pek bogazim agriyor bu aralar cok SIK basim agriyor
sanirim uykusuzluktan oluyor
kizimda uyuyor masallah huysuz bir bebek degil simdilik
ama ilerde ne olur bilemem
bebislerden nasil firsat bulupta yaziyorsunuz yaa
benim hic bos vaktim yok
carsamba gunu kontrolumuz var
kizim en son 3 kg idi bakalim ne kadar olmus cok merak ediyorumm
ayin 27.ne bizimde kirkimiz cikiyor
25 veya 26nada turkiyeye gidecegim
yanliz kizlar bir sorum var
ben kizimin ilk asisini trde yaptirmayi dusunuyorum
ucakla giderken hastalik falan kaparmi ki yaa:44:
nurcumda sormuş nasıl fırsat buluyısunuz diye
valla anacım sağolsun o olmasa zor. yemeği annem yapıo temizliği çamaşırı ütüyü annem yapıo Allah razı olsun.bende arada mete uyumuşsa yardım ediyorum.yoksa nerde pc yi açmak gözümü açamam.40ına kadar annem burda gidince napıcam hiiçç bilmiyorum.oğlanın üstünü bile değişirken cebelleşiyorum yarısında anneme devrediyorumsonrada kendime kızıyorum ne biçim annesin yapsana diyee.
ohhh ne guzel senin isin kolayini bulmussun anacim
benimkilerde yardim ediyorda onlar bebege bakarken ben baska isleri yapiyorum
elim ayagim hic dek durmaz yane
hersey iyi guzelde ben uykusuzluga bi turlu alisamadim
bugun sabah6dan sonra en sonunda kardesime devrettim nobeti
ondan sonrada annem bakti bende yattim uyudum bi guzel
kalktimki basim çatliyoo
dahada agriyo geçmedi illet
cnm benım hoşgeldın...pek anlamadım ama oğlun zorlanıyosa doktora bıdaha götür derım cnm ya...moralınıde bozma ona lazımsın :) fox ta bambaşka dıye bır program sonumuz orası olcak sonunda :) çocukları düşünmekten onlara çok daha ıyı ve sağlıklı olmaları için düşünmekten çalışmaktan iyice çöktukşuanda bıle çocuklarım ıçın dvmlı araştırma ıçındeyım ve çok uykusuzum şimdi yatıcam dıycem bılıyorumkı yatağa gırer gırmez benım oğlan uyanacak korkuyom valla o uyanasın ben yatmıyım napıyım[/QUOTE
şimdi serum fizyoloji yaptım ama yine çıkarıyo aynı sesi genzinden geliyo böyle nefes alamayıp tıkanıyo gibi doktora götüreceğim hafta içi çok huzursuz oldum annelik ne zor şeymiş moralim çok bozuldu ciğererinde falan birşey yoktur inşallahh. Allahım acılarını yaşatmasın..
canım benim kızda da var aynsı dr kusmadan sonra oluyo o olur dedi
11 kilo verdim hiç bişi yapmıyorum yiyorumda yiyorum.süt olmaz diye korkumdan bişi yapamıyorum.ama sanırım emzirdikçede o kilolaar gidiyo.gitmezsede canım sağolsun napimm
ama benimde göbeğimdeki hamilelilkte çıkan o kahverengi çizgi geçmedi yaa hala duruyo.geçmicekmi o sizdede varmıı arkadaşlar.
bide göbek deliğim bi çirkin bi hal aldı yaaa.pöfffff canım sıkılıyo benimde bunlara
benimde hala duruyo o çizgi ilk başlarda boylu boyunca duruyodu şimdi üst taraf geçti alt kaldı sadece heralde o da geçer zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?