• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım bebeğin doymasa ağlar memeyi bırakmaz emmek ister sinirlenir falan.
benimkide bazen sürekli emmek istiyor bazende 2 saat aramıyo hiç.belli olmuyo.zaten doyunca memeyi bırakıyo yada ağzında öylece tutuyo çekmiyo.bende doyduğunu düşünüyorum ama tabi her istediğinde veriyorum yinede o isterse emiyo(genelde istiyo pek nadir öyle reddettiği :37:)
bende kendimi çok tecrübesiz hissediyordum hatta sürekli altını annem değişiyor üstünü başını o değişiyordu ben hiç yapamayacakmışım gibi geliyordu
altı değişeceği zaman annemi çağırıyodum.geceleri bi üst değişmeye kalksak resmen savaşıyoduk
baktım öyle olacak gibi değil biraz kendime güvendim tabi oğlumda biraz büyüyüp daha ele avuca gelmesininde etkisi var.artık daha kendime güveniyorum daha rahatım.üzülme sen annesin her durumda her şartta bebeğine bakabilecek güç ve bilgi var sende.sadece kendimize güvenelim yeter gerisi zaten kendiliğinden geliyoo

doğuştan annelık yetenğimiz var bızım :) ya sen oğlanı sünnet ettınmı yada nezaman yapmayı düşünüyorsun

ya kızlar böyle bodoslama dalıyorum ama moralim çok bozuk oğlum sürekli boğuluyo gibi oluyo böyle genzinden ses geliyo tıkanıyo sonra nefes alınca rahatlıyo tarifte edemiyorum napsam ki yaa 2-3 gündür böyle dahada yeni gittik doktora kontrol etti ciğerlerini falan birşey olsa söylerdi demi burnu mu tıkalı diyeceğim sabah serum fizyoloji verdikten sonrada devam etti bu tıkanma napcam ben yaaaa....:43:

ya kızlar böyle bodoslama dalıyorum ama moralim çok bozuk oğlum sürekli boğuluyo gibi oluyo böyle genzinden ses geliyo tıkanıyo sonra nefes alınca rahatlıyo tarifte edemiyorum napsam ki yaa 2-3 gündür böyle dahada yeni gittik doktora kontrol etti ciğerlerini falan birşey olsa söylerdi demi burnu mu tıkalı diyeceğim sabah serum fizyoloji verdikten sonrada devam etti bu tıkanma napcam ben yaaaa....:43:

cnm benım hoşgeldın...pek anlamadım ama oğlun zorlanıyosa doktora bıdaha götür derım cnm ya...moralınıde bozma ona lazımsın :) fox ta bambaşka dıye bır program sonumuz orası olcak sonunda :) çocukları düşünmekten onlara çok daha ıyı ve sağlıklı olmaları için düşünmekten çalışmaktan iyice çöktuk :( şuanda bıle çocuklarım ıçın dvmlı araştırma ıçındeyım ve çok uykusuzum şimdi yatıcam dıycem bılıyorumkı yatağa gırer gırmez benım oğlan uyanacak korkuyom valla o uyanasın ben yatmıyım napıyım

cnm benım hoşgeldın...pek anlamadım ama oğlun zorlanıyosa doktora bıdaha götür derım cnm ya...moralınıde bozma ona lazımsın :) fox ta bambaşka dıye bır program sonumuz orası olcak sonunda :) çocukları düşünmekten onlara çok daha ıyı ve sağlıklı olmaları için düşünmekten çalışmaktan iyice çöktuk :( şuanda bıle çocuklarım ıçın dvmlı araştırma ıçındeyım ve çok uykusuzum şimdi yatıcam dıycem bılıyorumkı yatağa gırer gırmez benım oğlan uyanacak korkuyom valla o uyanasın ben yatmıyım napıyım[/QUOTE

şimdi serum fizyoloji yaptım ama yine çıkarıyo aynı sesi genzinden geliyo böyle nefes alamayıp tıkanıyo gibi doktora götüreceğim hafta içi çok huzursuz oldum annelik ne zor şeymiş moralim çok bozuldu ciğererinde falan birşey yoktur inşallahh. Allahım acılarını yaşatmasın..

cnm benım hoşgeldın...pek anlamadım ama oğlun zorlanıyosa doktora bıdaha götür derım cnm ya...moralınıde bozma ona lazımsın :) fox ta bambaşka dıye bır program sonumuz orası olcak sonunda :) çocukları düşünmekten onlara çok daha ıyı ve sağlıklı olmaları için düşünmekten çalışmaktan iyice çöktuk :( şuanda bıle çocuklarım ıçın dvmlı araştırma ıçındeyım ve çok uykusuzum şimdi yatıcam dıycem bılıyorumkı yatağa gırer gırmez benım oğlan uyanacak korkuyom valla o uyanasın ben yatmıyım napıyım[/QUOTE

şimdi serum fizyoloji yaptım ama yine çıkarıyo aynı sesi genzinden geliyo böyle nefes alamayıp tıkanıyo gibi doktora götüreceğim hafta içi çok huzursuz oldum annelik ne zor şeymiş moralim çok bozuldu ciğererinde falan birşey yoktur inşallahh. Allahım acılarını yaşatmasın..

tamam sıkma canını bışey yoktur ınşallah...üşütmüş olabilir süt içerken veya uyurken rahatsız oluyosa doktora götürürsün ve ınşallah bışey yoktur allah hepsıne uzun ömürler versın benımkıde ıkı gundur öksürüyo burnu akıyo mınnacık nasıl öksürüyo ablası üşütmüştü öptü çocuğa bulaştırdı ıkı gundur hır hır ses çıkarıyo oda...bişey yok allahın ıznıyle...ben çıkayom kendınede bebeğinede ıyıo bakk...allah tum bebişlere gazsız rahat bır uyku nasıp etsın ve bıde tum annelere sabır kolaylık ve bol sütlü gunler ınşallah :)

bu arada bugün göbeği düştü kuzumun banyosunuda yaptırdık ne olduğunu anlayamadı korktu kuzum önce babası ellerini tuttu korkmasın diye nasıl sıkıyo anlatamam ama sevecek gibi banyoyu alıştıktan sonra çok ağlamadı. banyodan sonrada yağladım iyice masaj yaptım çok hoşuna gitti nasıl rahatladı şaşkın şaşkın baktı uzun bi süre ne yaptı bunlar bana der gibi :1: sonrada mışıl mışıl uyudu ve hala uyuyo ama bunun faturası bana çıkacak gibi 4-5 saattir uyuyo iki kez emzirdim geri uyudu birazdan kalkar sabaha kadar nöbet tutarız uykusuzluktan da ölüyorumm :53:

tamam sıkma canını bışey yoktur ınşallah...üşütmüş olabilir süt içerken veya uyurken rahatsız oluyosa doktora götürürsün ve ınşallah bışey yoktur allah hepsıne uzun ömürler versın benımkıde ıkı gundur öksürüyo burnu akıyo mınnacık nasıl öksürüyo ablası üşütmüştü öptü çocuğa bulaştırdı ıkı gundur hır hır ses çıkarıyo oda...bişey yok allahın ıznıyle...ben çıkayom kendınede bebeğinede ıyıo bakk...allah tum bebişlere gazsız rahat bır uyku nasıp etsın ve bıde tum annelere sabır kolaylık ve bol sütlü gunler ınşallah :)

vayy yavrum benim kıyamam öksürüğü ne bilir o :( Allahım sağlık versin tüm bebişlerimize.bende çıkıyorum canım herkese iyi geceler...

gece nöbetinden sabah nöbetine geçtik.ya bi doğru dürüst uyumadı oğlum.mızırdandı durdu.şuan hala uyanık memede uyudu yatırdım mızırdandı kaldırdım gazı varmış çıkardım şimdi çipil çipil bakıyoo.şaşırdım valla napacağımı yatırsam durmuyo kucağa alıştı galiba.bazen yatakta kendi kendine uyuyo bazen mümkün diil uyumuyoo.birazda keyfi davranıyo galiba yaa

doğuştan annelık yetenğimiz var bızım :) ya sen oğlanı sünnet ettınmı yada nezaman yapmayı düşünüyorsun

canım ettirmedik yaa doktorlar farklı farklı şeyler söylüyoo bizde şaşırdık.
gittiğimiz doktor ben biraz büyüyünce tavsiye ediyorum şuan gerek yok dedi.çok küçük dedi.7-8 yaşında tavsiye ediyorum ben dedi.valla bende cesaret edemedim çok küçük derdinden anlamayız falan diye.erteledik büyüsün öyle artık

benimkide sesler çıkarıyo hırıltı gibi.hatta burnuna falan baktım biişimi var diye yoookk
doktora sordum uykusunda falan hırıldıyo diye doktor yapar dedi özellikle emdikten sonra çıkarır öyle sesler bebek sütü sindirirken bu tür sesler çıkarabilir demişti.

:2:canlar benım bı sıkıntım var moralmen kötüyüm çocuklarımla eşimle ılgılenemıyorum dun gece sabhaladım bebeğim bı uyudu bı kalktı sıfır uykuylayım tam oğlan uyudu bende uyuyum dedım yatamadım afedersınız ama be buyuk abdest yerınden çok rahatsızım şuanda şiş durumda çok fenayım oturup oğlanı emzıremıyorum bıle ağrıdan ağlıyorum resmen bu dikişli halımle neyapacam kıme sorcam utanıyomda bana yardımcı olun lutfen :(:2:

canım benimde öyle sorunum oldu serum fizyolojikten yaklaşık 5-10 dk sonra burun pompası kullanarak temizlemeye çalışıyorum işe yarıyor en azından birkaç saat epey rahatlatıyor ama şöyle ki pompalama işlemini biraz uzun tutuyorum anca cıkıyor ama bebeği rahatsız etmiyor

canım hemen bir pompa al bu gün gittim aldım bende madelanın elektrikli pompasını hemen rahatlattı göğsümü.o illet öyle kolay geçmiyor ben doğumdan 15 gün sonra mastit oldum tam 15 gün çektim ağrısını elimle sıka sıka göğsüm dizime indi nerdeyse.tam geçtidedim hadiii dön başa çok feci allah düşmanıma vermesin ağlaya ağlaya gözlerim çıktı devamlı zonkluyor göğsüm,aklında bulunsun hemen bi pompa edin hiç uğraşma geçiririm diye geçmiyor,bu gün 3 tür pompayla sağıyorum rahatlatıyor en azından zonklamam geçti allaha şükür.sanada çok geçmiş olsun.

aynısından bende var ama tıkanıklık olduğu için göğüste pompada çekmiyo artık elle açmaya çalışıyorum Allah kimseye vermesin

canım hemen bir pompa al bu gün gittim aldım bende madelanın elektrikli pompasını hemen rahatlattı göğsümü.o illet öyle kolay geçmiyor ben doğumdan 15 gün sonra mastit oldum tam 15 gün çektim ağrısını elimle sıka sıka göğsüm dizime indi nerdeyse.tam geçtidedim hadiii dön başa çok feci allah düşmanıma vermesin ağlaya ağlaya gözlerim çıktı devamlı zonkluyor göğsüm,aklında bulunsun hemen bi pompa edin hiç uğraşma geçiririm diye geçmiyor,bu gün 3 tür pompayla sağıyorum rahatlatıyor en azından zonklamam geçti allaha şükür.sanada çok geçmiş olsun.

aynısından bende var ama tıkanıklık olduğu için göğüste pompada çekmiyo artık elle açmaya çalışıyorum Allah kimseye vermesin

bir kaba dayanabileceğin sıcaklıkta sıcak su koy içine göğsünü sok 5 dk bekle ardından elinle suyun içinde sağmaya çalış göğsünü benim 1 damla gelmiyordu ateşli halimle 5,6 kez aynısını yaptım sağolsun eşimde yardım etti birtaraftan o sıktı birtraftan ben açtık biraz snrada elimle sağa sağa çoğalttım.şimdi makinaya baya rahat geliyor birkerede 50,60 cc sağıyorum ve rahatlıyorum ama göğsüm dolunca yine sızlamaya başlıyor nasıl ve ne zaman geçicek çok merak ediyorum:59:

canm konyada nerden aldın medala pompayı bende alacagım ama malum gezmeye vakit yok direk eşime söyleyeyim o gidip alsın

canım kule sitenin karşısında bebek mağazalaı var bilirsin onların birinden aldık ama mağazanın adı aklımda değil şu an,ışıklara en yakın 2.mağaza öyle söyliyeyim zaten birinci mağaza yeni açılmış biz 2.sinden aldık.sen nerde oturuyorsun canım yakınmısın kulesiteye

Son düzenleme:
hanfecim nasıl oldun umarım iyileşmişsindir.benim sütüm yetmediğinden pompayla sağıyorum iyleşen göğüslerim yeniden yara oldu gibi

pek iyi sayılmam canım,idare ediyorum işte,bende pompa aldım elektrikli o biraz rahatlattı gibi.sen nasılsın,bebeğin nasıl

kızlar sevim bir krem önermişti zor oldu ama bulduk sonunda ve muhteşem bişey...çok şükür şimdilik kızımı rahatlattı.
sabsimplexle birlikte.
karnına sürüp masaj yapıyorum fön makinesiyle sonra ayaklarını spor yapar gibi karnına bastırıyorum pırrt çıkıyor ,şükürler olsun.

Allah razı olsun sevimcim ya
http://www.formsaglik.com/main/wind_salben_gaz_giderici_merhem-552-166-30.html

kremle ve uygulanışıyla ilgili bilgi var linkte

canım kule sitenin karşısında bebek mağazalaı var bilirsin onların birinden aldık ama mağazanın adı aklımda değil şu an,ışıklara en yakın 2.mağaza öyle söyliyeyim zaten birinci mağaza yeni açılmış biz 2.sinden aldık.sen nerde oturuyorsun canım yakınmısın kulesiteye
saol canım biliyorum o magazayı bebekçe sanırım adı.ben otogarın orda oturuyorum canım eşimi göndericem o alır artık

bir kaba dayanabileceğin sıcaklıkta sıcak su koy içine göğsünü sok 5 dk bekle ardından elinle suyun içinde sağmaya çalış göğsünü benim 1 damla gelmiyordu ateşli halimle 5,6 kez aynısını yaptım sağolsun eşimde yardım etti birtaraftan o sıktı birtraftan ben açtık biraz snrada elimle sağa sağa çoğalttım.şimdi makinaya baya rahat geliyor birkerede 50,60 cc sağıyorum ve rahatlıyorum ama göğsüm dolunca yine sızlamaya başlıyor nasıl ve ne zaman geçicek çok merak ediyorum:59:

çok saol cnm eşim gelince birazda öyle yapıyım

Back