2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Canim hepsini bi ogunde mi verdin yoksa 4sa arayla mi?Eger 1ogunde yiyosa ne mutlu sana,biz hala ayni duzen gidiyorz.sabah kasik mamasi icine kahvalti,ogle corba,ikindi yogurt,gece kasik mamasi..

bende senin gibi veriyordum ama kızım aylık kontrolde çok zayıf çıkınca doktor öğünle ver dedi. yazdığım gibi bi tablo olsun dedi.

sabah kahvaltısı(1 yumurta,kibrit kutusu peynir,reçel,pekmez,1dilim tereyağlı ekmek) bunları karıştırmadan tek tek veriyorum ve çatalla veriyorum.içecek su içyor sadece
ara öğün(yogurt veya myve)
öğleyemeği(çorba,yemek,yogurt yada salata) /salata olarak brokoli veriyorum başka birsey bulamadım bulursm yazarm
ara öğün ( yogurt veya meyve)
akşam yemeği( yemek - yogurt yada salata)
ensonda gece muhallebisi yapıyorum (sütle nişastadan)
gece uykuda devam maması

balıkkraker- havuç-elma- çubukkraker veriyorum elinde yiyor. bu şekilde devam etmek zorundayım kilo alması için.
kırmızı et ağırlıklı yapıyorum yemeklerini kalori yuksek diye.
kilo alması için meyvesuyu gibi birsey aldırdı pediasure vanilyalı 10 tane yazmş.eğer o öğünde yemezse meyvesuyunu ver dedi o öğündeki kaloriyi karşılıyormuş

Son düzenleme:
Eos cum bende senin gibi yapmak istiyorum aslinda ama bizim kiz daha boyle yemeye yeni alisti.bizim yeme problemimiz var,gecen ay ilk defa 400gr aldik.hep 250 gr di aylik.benim kizda zayif 8100 kg.
Sana ne mutlu oyle yiyorsa guzel..cunku belli biseyden sonra hep ayni kisir dongu oluyor,ben bile bayiliyorum ayni seyleri yapmaktan..bizimki sutten nefret ediyor,peynirdende o yuzden ayri veremiyorum biseylerin icine karistiriyorum..insallah duzelir bizimkide:18:Senin kiz kac kg??

seninki 8100 yine iyi biz 8 yokuz 7700 çok az. yemesi çok güzel ama kilo alımı son 2-3 aydır 250 -300 gr ancak geriden gidiyoruz çok

seninki 8100 yine iyi biz 8 yokuz 7700 çok az. yemesi çok güzel ama kilo alımı son 2-3 aydır 250 -300 gr ancak geriden gidiyoruz çok

Yemesi iyiyse canini sikma canim..valla ben ne gunlerden bu gunlere geldim bi bilsenYani suan agzini actigina sukrediyorum,kolum uyusurdu yemek yiyecek diye..o yuzden kilosunu sorun etmiyorum,aman yesinde saglikli olsun gerisi bos,kasaba et borcumuz yok dimi yani

sağlıklı maşallah ama bnm aynı ayda doğum yapan arkadasım var 1 hafta kızlarımızın arası onunki büyük. o ilk doğduğunda zayıftı son 2 aydır büyüdü kilo aldı. biz doğduğumuzda topaç gibiydim şimdi ufacık kaldık.
yemek saati 1-1,5 saat sürüyor walla evin işini bıraktım artık hergün etli yemek yapıyorum ona protein kalori alsn diye
bugunkü menüsü :
domates çorbası
kıymalı taze fasulye
yogurt

allah yardımcın olsun çok zor çok iyi anlıyorum seni benim kızda öyle helede yemiyorsa dahada zor vicdan azabı çekiyor insan ama ben artık keyfine bırakmıyorum 2 en fazla 3 saate bir zorla yediriyorum salıncağına oturtup zorla ağzını açıp yediriyorum. son 1 ayda 750 gr almış işteykende kaynanam zorla veriyor hem yedikçe iştahlanıyor. yemeye alışıyor.
Şu şekilde bi çorba yapıyorum evde var olan butün sebzeleri işte havuç patates yerelması ne varsa az mercimek hem yeşil hemde kırmız ikisinide kullanıyorum pirinç şehriye az bişey tarhana kemik suyu (önceden hazırlayıp bardaklara koymuştum ) tavuk yada et hepsini pişirip blendırdan geçiriyorum birazda tereyağı katıyorum bazen nanede ekliyorum zorla yediriyorum yoksa olmuyor mümkün değil açmıyor ağzını en azından vicdanım rahat. umarım işine yarar

İlaz sana katiliyorum canim. Yemedi mi oyle gidiyor,bende bizimkini zorlaya zorlaya baya yol katettim.dr hem yemesi lazim diyor hemde zorlama???nasil olcak bu diye sorunca zor isin diyor:18:Bende tika tika ogrettim ama dedigin gibi icim rahat simdi..versemiydim yermiydi diye dusunmekten daha iiYalniz 1ayda 750 gr cok cok ii
Eos valla zorla canim baska turlu olmuyor,seni cok ii anliyorum..benim kizda 3400 dogdu 4.aya kadar kilosu iyiydi ,ne zamanki benim sut azaldi, ipler koptu6aydir ugrasiyorum.yemeyen uyumayan cocuk cooook zor!Allah hepimizin yavrusunu korusun,bizede yardim etsin:44:

selm hanımlar...

kızçemi dr.götürdüm burnu tıkalı meme ememiyo hiiiç uyuyamıyo burun fıf fısı verdi şurup inşallah iyi gelir...
hala dişimiz yok dedim dr. normalmiş 14 aya kadar çıkmaması içim rahatladı.
boyumuz 75cm, 11 kilo olmuşuz baş çevremizde 44cm.gelişimi çok iyi dedi dr.umuz
çok şükür Allahıma.

devit3 e 1ay daha devam sonra bırakıcakmışız...

bende zorla veriyordm 2 gundur iyi yiyor ama benden başka kimseden yemiyor bugun işim vardo görümcem baktı yedirememiş ben gelince doyurdum miss gibi yedi uyudu. önceden alerji yapar diye pek bişi vermiyordm şimdi hersey sokuyorum ağzına. içim rahat

750 gr çok güzel ya 8 ayllıkken 7300 idik suan 7600 formunu koruyor benim kız 3440 doğduk bizde sonra durdu büyüme. uykuda sorunum yok geceleri uyanmıyoruz hiç.

11 kilo maşallah çok iyi canım.
neler veriyorsun önerin varmı bana

sağol canım

özel bişey yapmıyorum inan...bazen sadece emziriyorum hiç bişey vermeden,şu sıralar hasta sırf meme emiyo...

benim kız geceleri çok sık uyanır uyandıkçada meme emiyo...hiç deliksiz uyuduğunu bilmem bende çok uykusuzum ve yorgum...

benim kız geceleri çok sık uyanır uyandıkçada meme emiyo...hiç deliksiz uyuduğunu bilmem bende çok uykusuzum ve yorgum...

benim bebişim yok ama annem hep bunu söyleyenlere der ki gece çok uyanıyor uyandığında meme emiyorsa o uyanmadan önce emzirin öyle uyuyormuş uyanmıyormuş.ben uyurken emzirirmiş ben sabaha kadar uyurmuşum ama bilemiyorum tabi denemedim ama üzerimde denenmiş :)

iyi akşamlar kızlar hasta bebişlere çok geçmiş olsun bide şu sıralar kiloları konuşuyorsunuz takip ettiğim kadar ama kimse kafasına takmasın çünkü en zayıf kız benim kızım inanın bide beni çok mutlu eden bir haberi paylaşmak istedim sonunda bugun kızım diş çıkardı daha doğrusu patlamış alttan o kadar çok sevindim ki anlataman annelik böyle bir şeymiş demekki kim inanırdıki bir gün bir anne olucaz ve onun gaz çıkarmasına mama yemesine ve diş çıkarmasına dünyalar bizim olucak ben de çok takıyodum dişin çıkmamasına ama görünce resmen göbek attım evde sizlerle paylaşmak istedim bol uykulu geceler kızlar

sağol canım

özel bişey yapmıyorum inan...bazen sadece emziriyorum hiç bişey vermeden,şu sıralar hasta sırf meme emiyo...
anne sütünün faydalarını bunlar bnm kızım sadece 4 ay emdi ve bıraktı..keşke bende doya doya emzirebilseydim

gece bitki çayları var eczanelerde bebekler için onları dene canım belki faydası olur

incinize maşallah canım inş devamı gelir.. kaç kilo kızın? bnmki 7700 gibi kilo alması için elimden geleni yapıyorum

saat 01:24 ve biz kızımla şimdi yatıcaz sabahda 10-11 e kdr uyuruzz analı kızlı uykucu olduk

gözünaydın canım gerisi de tez zamanda gelir inşallah

gözünaydın canım gerisi mısır patlağı gibi gelicek pıt pıt pıt:)))))

sağol canım

anne sutunun hıkmetı harık abırsey keske bende emzırebılseydım ama 7 ayı zor ettık bazen gunde sadece 120 ml ıle olsun bır kasıkta olsa 6 ay aldı dıye tesellı buluyorym anne sutu butun yıyeceklerın ıcınde besın degerı en cok olanı etten sutten herseyden cok daha fazla besleyıcı ne mutlu sıze

benım oglumda zayıflar kervanında aslında gecen ay 8900kg kılosuydu ama hastalandı vs kılo dustu ama artık uzulmuyorum benımde tek sıkıntım dıs hala dıssızız sızın dıslerınızde saglıklı olsun bırde bız cıkarsak bende gobek atıcam dogum gunumuze kadar bır dıs bırde bır kac adım ıstıyorum rabbımden ıns gercek olur

bu arada ben oglumun dogum gunu ıcın bır kac on hzırlık yaptım ancak cok amatorce oldu sanırım buyzuden bırkac yerden fıyat arastırmasına gırdım ve sıparıs vermeye karar verdım ama pasta konusunda kararlıyım ben yapıcam benım blogumda bu denemelerımın resımlerı var sızde bır ınceleyıp fıkır verırsenı cok mutlu oluruz.

**yeşil erik**

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…