2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm guzel anneler öncelıkle herkese ıyı seneler uzun zamandır yoktum ama hergun okuyodum yazdıklarınızı lakın cvp vermeye ne takatım nede zamanım vardı oğlum ve kızım ıksı bırden su ciceği oldu kızımda oğlum baya ağır gecirdi halende ıyıleşmedıler uykusuz kızım ınanın 20 gun oldu oğlumda 8 gun oldu halen çiceklerı kaybolmadı...şunu anladımki baya zor bı hastalıkmış çok şükür suanda daha ıyız aşılarımız tam değildi oyuzden oğlum daha ağır gecirdi cıkmadık yer kalmadı ama daha ıyıler cok şükür...bizdede halen diş yok ama çok hızlı hareket eden bı oğlum var heryerı karıştırıyo heryere giriyo merak ediyo herşeyi cok yoruluyorum adım atıyo ama canı cok tatlı elini bıraktığım an totişini bırakıyo yere hemen...benım oğlum da cok kilolu değil en son 8700 dü ama hastalıkla beraber daha zayıfladı tartmadım henuz...bide benım oğlan acayıp op sevıyo tutsan kolundan vura vura tum evı gezıyo topla babası futbolcu olcak benım oğlum dıyo bakalım artık hayırlısı...şimdilik bukadar....

slm kızlar nasılsınız?bende uzun zamandır okuyupta yazzamayanlardanım.hasta bebişlere cok gemişolsun diş cıkaranların gözü aydın biz 2 tane cıkardık 8 aylıkken gerisi gelmedi halabekliyoruz yavas yavas adımlar atmaya başladık benim miniik guzumen fazla 3 adımdogumgünleriyaklasıyor davetiyeler magnetler ne güzelfikirler yazmıssınız bende cok istiyordum unutulmaz bi dogumgünü olsun ama cokta birşey yapamayacağız heralde şimdilik annmelerdeyimama van a geridönmek zorundayız prefabrikte kalacagız inş kuzucugumu hasta etmem kıslar biizden bu kadar öpüyorum sizive guzulaarınızııı

bloğuna baktım guzel olmuş pastan bende yapamyı denıycem ınşallah...ya bıde ben bişey daha beğendım :26: sac rengınızı aceba nerde nasıl yaptın numarasını falan verebılırmısın boyanın aceba :26:

begenmene cok sevındım
ınsallah sende yapabılırsın pasta ısını..
benım sacımın alt rengı acık oldugu ıcın ustune dırek rofle attırdım daha eskı fotograflarıma bakarsan blogtan gorebılırsın hemen tuttu zaten rofle bıtmeden sacım fazlasıyla acılmıstı:)

Günaydın arkadaşlar ve cici bebişleri.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Oğluşumun 2 dişi vardı şimdi üstten 2 tane daha incileri çıktı:))

Doğumgünleri yaklaşıyor prens ve prenseslerimizin beni de heyecan sarmaya başladı.
İkramlıkları,hediyeleri,oğluşumun kıyafetini düşünmeye başladım.
İlginç fikirleri olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum

slm kızlar geçenlerde kızmın en zayıf kız olduğunu söylemiştim bazı arkadaşlar kilosunu sormuştu cvp verememiştim daha doğrusu bugün kontrolunuz vardı o nu bekledim cvp vermek için benim kızım doğumdan beri nerdeyse hiç emmek yada mama yemek istemedi her ay sadece 200 gr yada 150 gr aldı ama bu ay gözle görülür şekilde kilo alını farkettim çok umutluydum ve umutlarım boşa çıkmadı bir rekora imza attık bu ay kızım 730 gr almış inanın doğumundan bu yana bu kadar fazla (tabiki bana göre )kilo aldı şu an 6550 oldu sizlere göre hala gerideyiz ama normalde diş çıkarma evresinde olduğumuz ve bu aylarda kilo alımı düşük olması gerektiği için bize göre bir mucize bu normal bebekler diş çıkarırken kilo verir sanki bizimki aldı inşallah böyle devan ederiz dua edin bizim için benim kız biraz ters sanırım zaten doğumdada ters olduğu için sezaryan olmak zorunda kalmıştım bu kadar olmasada ayda 500 gr alsa ele avuça gelse biraz çok iyi olur bende bu kötü anne psıkolojisınden kurtulurum .....

cnm gözun aydın senın adına sevındım benım buyuk kızımda aynı senın kız gıbıydı çok zayıf bişey yemez yenı tatlara hııcbır zaman alıştıramadım 5 yaşında halen öyle sağlıklı olsun yeter şükürler olsun dıyoruz babasıyla...hıç canını sıkma cıtı pıtı prensesler gıbı bı kızın olcak ınşallah...
Kızlar çokmu yogunsunuz bu ara hiç ses yok kimseden bebişler nasıllar
evet bacım yoğunuz valla benım oğlan yürüdü yürüyecek nereye gıtsem peşimde pata küte vuruyo ya kafayı ya popoyu anca küçük beyle uğraşıyoz valla..uyudumuda hemen yemekti işti daha ne olsun :

hayırlı olsun incilerınız bızım incilerde cıkmadı gitti kaldık oyle...doğum günü faslıda bakalım napçaz bızım evde ablamız var ıkısı ıcın bır doğum gunu kutlaması düşnüyoruz

Slm kizlar nasilsiniz bebisler nasil?
Bicket senin adina cook sevindim senin psikolojini cok ii anliyorum.duzelicek demekki bak ne guzel
Huzun cicegi uzun zamandir gorunmuyordun hosgeldin canim..benim kizda hep dusuyo kafasini cok vuruyodu,biz bebek kaski aldik.cok faydasini gordum tavsiye ederim..
Benim kiza dogum gunu kiyafeti alicam da karar veremedim su elbiselerden hangisini aliyim sizce??http://www.markabebe.com/modules/catalog/products/pr_01_14755_max.jpg
http://www.markabebe.com/modules/catalog/products/pr_01_16259_max.jpg
http://www.markabebe.com/modules/catalog/products/pr_01_12717_max.jpg

bence ikincisi diğerleine göre daha güzel geldi bana tabi sen bilirsin :)

slm kızlar nasılsınız?
hasta bebişlere acil şifalar diliyorum.Dün kontrolümüz vardı 9960gr olmuş metehan 77 cm de boyumuz olmuş oğlum 1 haftadır odanın içinde geziyor artık yaşımızı karşıladık bizde bu arada artık herşeyi yedirebilirsin dedi dr. yalnız kontrol için kötü bir zamanmış onu anladım su çiçeği salgını başlamış hasta bebekler vardı hep çok tedirgin oldum umarım bulaşmamıştır 2 ay dayanın çok fazla dışşarı çıkmayın aşınızı yapalım koruyalım dedi ama bakalım birde zatürre salgını da varmış o daha kötü dikkatli ol çocuklarla fazla bir araya getirme dedi mevsim hastalık mevsimi dedi aman dikkat bebişlerimize oğlum bu aralar beni çok ısırmaya başladı artık neresi denk gelirse ısırıyor seviniyor ısırıyor sinirleniyor ısırıyor geçicek dedi o da bakalım uykusuzluk tam gaz devam ediyor gecede 10-15 kez kalkıyoruz hala

ayyy ben bayıldım hepsi çok şeker kızının üstüne düşündüm bı kız annesi olarak ayy ben yerım onu maşallah şimdiden 1 veya ıkıncısi arasında kaldım ama 3.de fena değil karasız kaldım yani

bizde yürüme çabası yok daha emekleyerek koşuyoruz. allahh yardımcın olsun canım..

bizede dr zayıf dedi öğünle veriyorum artık brde kilo alması için meyvesuyu verdi ondan veriyorum yemediği öğünlerde ama ben gece veriyorum gündüz yemek vermeeye çalışıyorum. 10 gündür öğünle veriyrm cuma günü kontrole götürcm kilo alımına bakılck evde tartım 8200 çıktı bakalım en son 7700 idi.

maşallah oğluşunaa canım.. yürümeyede başlamiş ne güzel uykusuzluk çok zordur 10-15 kez mi off allah yardımcın olsun tatlım..
en şanslı anne benim bu konuda sanırım 1 saat önce uyudu sabah 10 a kdr uyanmaz. gece kalkıp beslerm okdr

dilini ısır canım maşallah bebişine sanırım mamayla besliyosun emen bebekler daha sık kalkarmış ama tabi benimki abartı! uykusuzluk çok zor hakikaten çoğu zaman 1-2 saatlik uykularla yetiniyorum 45 kg a düşmüşüm hamilelik kilosu falan kalmadı birde altına da indim artık

Seçeneklerden en güzeli 2.elbise cnm.

canım 1.ve 2. çok güzel ama hangisi dersen karar veremedim:))

Arkadaşlar inanın buranın tadını başka hiçbir forum vermiyor. Ben artık blogda yazıyorum ve bloglarda okuyorum ama burası ayrı. Hamileyken nefis paylaşımlar oldu, çok özlüyorum. Sesime ses verirseniz çok mutlu olurum. Hamile arkadaşlar vardı nasıllar merak ediyorum. Başka blog sahibi arkadaş varsa lütfen adres verin okumak isterim benim blogum efe büyürken sevgiler kucak dolusu öpücükler. Bu arada benim efe'cik yaşını karşılayacak sanırım 8-9 atıyor ama sonra paat yerde... Başlıyor emeklemeye sonra tekrar kalk tekrar düş :)) Allah hepsine sağlık sıhhat versin.

Mrb cnm
Oğluşuna ve bloğuna bayıldım çok ta özendim :)))

selam blogun oldugunu bılmıyordum bende blogcu annelerdenım hamılelıgımden oncesındede yazıyordum ve doruga anı olması ıcınde sımdı sık sık guncellıyorum
daha oncede yazdım ama gormemıs olabılrsın benım blogumda burada;
**yeşil erik**
iyi okumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…