çok güzeller bayıldım
benim ceren kızımada istiyorum inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim hepsini bi ogunde mi verdin yoksa 4sa arayla mi?Eger 1ogunde yiyosa ne mutlu sana,biz hala ayni duzen gidiyorz.sabah kasik mamasi icine kahvalti,ogle corba,ikindi yogurt,gece kasik mamasi..
Eos cum bende senin gibi yapmak istiyorum aslinda ama bizim kiz daha boyle yemeye yeni alisti.bizim yeme problemimiz var,gecen ay ilk defa 400gr aldik.hep 250 gr di aylik.benim kizda zayif 8100 kg.
Sana ne mutlu oyle yiyorsa guzel..cunku belli biseyden sonra hep ayni kisir dongu oluyor,ben bile bayiliyorum ayni seyleri yapmaktan..bizimki sutten nefret ediyor,peynirdende o yuzden ayri veremiyorum biseylerin icine karistiriyorum..insallah duzelir bizimkide:18:Senin kiz kac kg??
seninki 8100 yine iyi biz 8 yokuz 7700 çok az. yemesi çok güzel ama kilo alımı son 2-3 aydır 250 -300 gr ancak geriden gidiyoruz çok
Herkesin yeni yılı kutlu olsun..Mutlu seneler
kızlar bnm kızım çok az kilo alıyor ya 500 gr bulmuyor 3 aydır. delircem ya kilosu az hep 8 olamadık daha doktorda ek takviye verdi bugun pediasure diye meyvesuyu gibi yemek yemediği öğünde vericekmişim.gunde 2 defa. 5 gun kullanıcam.
sağlıklı ama kilosu az doktor sorun değil dedi kiloyu aldırırz dedi ama kafama çok takıyorum ya. düzensiz yediriyorum sanırım. yapamıyorum ben bu işi ya bakamıyorum kuzumaa
tablo hazırladım 1 haftalık kahvaltı,araöğün,öğle,ikindi,akşam diye.
sulu yemek ne veriyorsunuz siz. tarif verin bende yapayım kızıma ya uff
çok güzeller bayıldım
benim ceren kızımada istiyorum inşallah
tşk ederiz teyzesi...sizinkidemi ceren:) cerenler tam yavru ceylan oluyorlar tamm...güzellik kutuları:))
bende zorla veriyordm 2 gundur iyi yiyor ama benden başka kimseden yemiyor bugun işim vardo görümcem baktı yedirememiş ben gelince doyurdum miss gibi yedi uyudu. önceden alerji yapar diye pek bişi vermiyordm şimdi hersey sokuyorum ağzına. içim rahatallah yardımcın olsun çok zor çok iyi anlıyorum seni benim kızda öyle helede yemiyorsa dahada zor vicdan azabı çekiyor insan ama ben artık keyfine bırakmıyorum 2 en fazla 3 saate bir zorla yediriyorum salıncağına oturtup zorla ağzını açıp yediriyorum. son 1 ayda 750 gr almış işteykende kaynanam zorla veriyor hem yedikçe iştahlanıyor. yemeye alışıyor.
Şu şekilde bi çorba yapıyorum evde var olan butün sebzeleri işte havuç patates yerelması ne varsa az mercimek hem yeşil hemde kırmız ikisinide kullanıyorum pirinç şehriye az bişey tarhana kemik suyu (önceden hazırlayıp bardaklara koymuştum ) tavuk yada et hepsini pişirip blendırdan geçiriyorum birazda tereyağı katıyorum bazen nanede ekliyorum zorla yediriyorum yoksa olmuyor mümkün değil açmıyor ağzını en azından vicdanım rahat. umarım işine yarar
750 gr çok güzel ya 8 ayllıkken 7300 idik suan 7600 formunu koruyor benim kız 3440 doğduk bizde sonra durdu büyüme. uykuda sorunum yok geceleri uyanmıyoruz hiç.İlaz sana katiliyorum canim. Yemedi mi oyle gidiyor,bende bizimkini zorlaya zorlaya baya yol katettim.dr hem yemesi lazim diyor hemde zorlama???nasil olcak bu diye sorunca zor isin diyor:18:Bende tika tika ogrettim ama dedigin gibi icim rahat simdi..versemiydim yermiydi diye dusunmekten daha iiYalniz 1ayda 750 gr cok cok ii
Eos valla zorla canim baska turlu olmuyor,seni cok ii anliyorum..benim kizda 3400 dogdu 4.aya kadar kilosu iyiydi ,ne zamanki benim sut azaldi, ipler koptu6aydir ugrasiyorum.yemeyen uyumayan cocuk cooook zor!Allah hepimizin yavrusunu korusun,bizede yardim etsin:44:
11 kilo maşallah çok iyi canım.selm hanımlar...
kızçemi dr.götürdüm burnu tıkalı meme ememiyo hiiiç uyuyamıyo burun fıf fısı verdi şurup inşallah iyi gelir...
hala dişimiz yok dedim dr. normalmiş 14 aya kadar çıkmaması içim rahatladı.
boyumuz 75cm, 11 kilo olmuşuz baş çevremizde 44cm.gelişimi çok iyi dedi dr.umuz
çok şükür Allahıma.
devit3 e 1ay daha devam sonra bırakıcakmışız...
bende zorla veriyordm 2 gundur iyi yiyor ama benden başka kimseden yemiyor bugun işim vardo görümcem baktı yedirememiş ben gelince doyurdum miss gibi yedi uyudu. önceden alerji yapar diye pek bişi vermiyordm şimdi hersey sokuyorum ağzına. içim rahat
750 gr çok güzel ya 8 ayllıkken 7300 idik suan 7600 formunu koruyor benim kız 3440 doğduk bizde sonra durdu büyüme. uykuda sorunum yok geceleri uyanmıyoruz hiç.
11 kilo maşallah çok iyi canım.
neler veriyorsun önerin varmı bana
benim kız geceleri çok sık uyanır uyandıkçada meme emiyo...hiç deliksiz uyuduğunu bilmem bende çok uykusuzum ve yorgum...
anne sütünün faydalarını bunlar bnm kızım sadece 4 ay emdi ve bıraktı..keşke bende doya doya emzirebilseydimsağol canım
özel bişey yapmıyorum inan...bazen sadece emziriyorum hiç bişey vermeden,şu sıralar hasta sırf meme emiyo...
benim kız geceleri çok sık uyanır uyandıkçada meme emiyo...hiç deliksiz uyuduğunu bilmem bende çok uykusuzum ve yorgum...
iyi akşamlar kızlar hasta bebişlere çok geçmiş olsun bide şu sıralar kiloları konuşuyorsunuz takip ettiğim kadar ama kimse kafasına takmasın çünkü en zayıf kız benim kızım inanın bide beni çok mutlu eden bir haberi paylaşmak istedim sonunda bugun kızım diş çıkardı daha doğrusu patlamış alttan o kadar çok sevindim ki anlataman annelik böyle bir şeymiş demekki kim inanırdıki bir gün bir anne olucaz ve onun gaz çıkarmasına mama yemesine ve diş çıkarmasına dünyalar bizim olucak ben de çok takıyodum dişin çıkmamasına ama görünce resmen göbek attım evde sizlerle paylaşmak istedim bol uykulu geceler kızlar
iyi akşamlar kızlar hasta bebişlere çok geçmiş olsun bide şu sıralar kiloları konuşuyorsunuz takip ettiğim kadar ama kimse kafasına takmasın çünkü en zayıf kız benim kızım inanın bide beni çok mutlu eden bir haberi paylaşmak istedim sonunda bugun kızım diş çıkardı daha doğrusu patlamış alttan o kadar çok sevindim ki anlataman annelik böyle bir şeymiş demekki kim inanırdıki bir gün bir anne olucaz ve onun gaz çıkarmasına mama yemesine ve diş çıkarmasına dünyalar bizim olucak ben de çok takıyodum dişin çıkmamasına ama görünce resmen göbek attım evde sizlerle paylaşmak istedim bol uykulu geceler kızlar
sağol canım
özel bişey yapmıyorum inan...bazen sadece emziriyorum hiç bişey vermeden,şu sıralar hasta sırf meme emiyo...