kızlar sıkmayın canınızı yaa biz de daha 1 ay öncesine kadar dişsizdik son 1 aydır toplam 6 dişini birden çıkardı
ve inanılmaz derecede huysuz ben pert olmuş durumdayım
bize dr flor tableti vermişti çıkmadığı için onu kullanınca kısa sürede çıktı
hem dişleri çürümeye karşı da koruyomuş daha sağlıklı yapıyomuş öyle demişti
siz de bi sorun tabii doktorunuza
canım yaa bizde dişsiz dolaşıyoz :26: dr.gidicem artık...hiç bi belirtide yok :26:
Herkesin yeni yılı kutlu olsun..Mutlu seneler
kızlar bnm kızım çok az kilo alıyor ya 500 gr bulmuyor 3 aydır. delircem ya kilosu az hep 8 olamadık daha doktorda ek takviye verdi bugun pediasure diye meyvesuyu gibi yemek yemediği öğünde vericekmişim.gunde 2 defa. 5 gun kullanıcam.
sağlıklı ama kilosu az doktor sorun değil dedi kiloyu aldırırz dedi ama kafama çok takıyorum ya. düzensiz yediriyorum sanırım. yapamıyorum ben bu işi yabakamıyorum kuzumaa
tablo hazırladım 1 haftalık kahvaltı,araöğün,öğle,ikindi,akşam diye.
sulu yemek ne veriyorsunuz siz. tarif verin bende yapayım kızıma ya uff
kızlar bnm kızım çok az kilo alıyor ya 500 gr bulmuyor 3 aydır. delircem ya kilosu az hep 8 olamadık daha doktorda ek takviye verdi bugun pediasure diye meyvesuyu gibi yemek yemediği öğünde vericekmişim.gunde 2 defa. 5 gun kullanıcam.
sağlıklı ama kilosu az doktor sorun değil dedi kiloyu aldırırz dedi ama kafama çok takıyorum ya. düzensiz yediriyorum sanırım. yapamıyorum ben bu işi yabakamıyorum kuzumaa
flor tbletını annemın bır arkadası onermıstı bende aldım bırkactane verdım sonra kontrole gıttıgımızde dra sordum sakın kullanma bırak onlar vucutta bırıkım yapıyor ve atılmıyor daha sonra bu cocuga zarar verıyor dedı ama dr vermıs dedım bunlar bılgılerı eskı olan drların verıdgı ılaclar dedı artık dunya saglık orgutu onermıyormus.
dr 1.5 yasına kadar cıkar dedı baktı yerlerı bellı bır sekılde cıkar cıkmassa ozaman bır ılac var onu verırız cıkar dedı hıc yerı olmassa ozaman bır hastalık oldugunun belırtıdıymıs sızdede yer var mı?
canım hıc sıkma canını benım oglumda oyleydı masallah son bır aydır duzene gırdı ben artık hıc zorlamıyorum ogun aralarını actım ara ogunler bırsey vermemeye calısıyorum pırınc unu tarzı seylerı gece yatmadan onceye bıraktım yogurdu yemekle beraber verıyorum meyveyıde ogleden sonra bıraz acıksın dah guzel yıyor ama bunu bırgun yapıp bırakma devamlı oyle yap ac kalmaz korkma bıberon mamasınıda uykuda ıcırıyorum bu arada ben corba yapıyorum kabak dolması ıspnak yapıp pure halıne getırıyorum sehrıyelı tavuk corbası yapıyorum hatta gecen gun yogurtla bulgur pılavını karıstırdım cokta guzel yedı ıns senınkıde yer yemeyen cocuk buyutmek coookk zor Allah ardımcın olsun
flor tbletını annemın bır arkadası onermıstı bende aldım bırkactane verdım sonra kontrole gıttıgımızde dra sordum sakın kullanma bırak onlar vucutta bırıkım yapıyor ve atılmıyor daha sonra bu cocuga zarar verıyor dedı ama dr vermıs dedım bunlar bılgılerı eskı olan drların verıdgı ılaclar dedı artık dunya saglık orgutu onermıyormus.
dr 1.5 yasına kadar cıkar dedı baktı yerlerı bellı bır sekılde cıkar cıkmassa ozaman bır ılac var onu verırız cıkar dedı hıc yerı olmassa ozaman bır hastalık oldugunun belırtıdıymıs sızdede yer var mı?
canım hıc sıkma canını benım oglumda oyleydı masallah son bır aydır duzene gırdı ben artık hıc zorlamıyorum ogun aralarını actım ara ogunler bırsey vermemeye calısıyorum pırınc unu tarzı seylerı gece yatmadan onceye bıraktım yogurdu yemekle beraber verıyorum meyveyıde ogleden sonra bıraz acıksın dah guzel yıyor ama bunu bırgun yapıp bırakma devamlı oyle yap ac kalmaz korkma bıberon mamasınıda uykuda ıcırıyorum bu arada ben corba yapıyorum kabak dolması ıspnak yapıp pure halıne getırıyorum sehrıyelı tavuk corbası yapıyorum hatta gecen gun yogurtla bulgur pılavını karıstırdım cokta guzel yedı ıns senınkıde yer yemeyen cocuk buyutmek coookk zor Allah ardımcın olsun
uyku düzeni nasıl miniğinizin gece uykuları yoksa büyüme hormonu salgılamadığı için kilo almıyolarmış benim oğlum da yiyodu iştahı da iyiydi ama 200 gr alıyodu o ve snr uylku düzenini oturtunca 650 gr almaya başladı çok şükür bak sağlıklıymış kuızun :)
Canım benimki de aynı hiç sıkma canını,sırf bu yüzden her ay olan doktor kontrolümüzü 3 ayda bire indirdim,çok canım sıkılıyordu ama sonra düşündüm şişman olsa ama sürekli hastalansa dahamı iyi diye boşver annemin bir lafı var canı içinde olsun yani sağlıklı olsun yeter,ablamınkide öyleydi şimdi diyetisyene götürüyor:))sende üzülme...
canım üzülme sağlığı yerinde olsun o önemli...her bebek farklı bazı bebeler kilo alımında belli bi kapasitesi var onu aşamaz.
yesin diye çok zorlama sakın...
ben evde ne pişiriyorsam çok az tuzlu ama,yediriyorum...kahvaltılardada bizle masada oturuyo tek tek variyorum herşeyden çiğneniyo hemde 1tane bile dişimiz yok:)
yumurta sarısını yemekte zorlanıyoçoğunluk çeşitli çorbalar yapıp yediriyorum kıvamlı ve pütürlü yapıyorum.
sende sıkma canını
sağolun kızlar ya.gece uykularımız çok güzel hiç uyanmaz.dun gece 12 de yattı busbh 11 de uyandı mama veriyorum uykuda ama her zmn içemior biberon ağzında uyuya kalıyor.
günlük alması gereken kaloriyi almıyor dedi dr öğünle ver dedi.gece tablo yaptım başladık bugun bakalım ne olck.gaayet sağlıklı doğduğundan beri 1 kere hasta oldu oda suan. çok hareketli hiç durmuyor. çorba ve pırasa yapıcm şimdi ona.
Slm kizlar,nasilsiniZ?bebisler nasil?1-2haftadir yoktum hasta olan ve dis cikaran bebislere Allah kolaylik versin,annelerede sabir
Dogum gunu kartlari cok hosuma gittiAma ben uzakta oldugum icin bizim dogumgunumuz yalniz gecicek Ya genede icimde yaptirma istegi var,o yuzden mucize-1406 bi magnet ornegi atmissin bide kart ornegi,o linkleri bulamadim tekrar atarmisin?"ceren "diye yazili olanlar varya onu bulamadim,yardimci olursan sevinirim.
Bizim kizinda 4disi cikti.disi olmadan once puturlu seyler yiyodu simdi hic agzinda ezmiyor,sonra bogazina takiliyo kusuyor.su icmez oldu ona uyuz oluyorumBiberon almadigi icin akmaz suluklarda kullaniyodum iyiydi,hergun bi degisiklik yetisemiyorum Uyku sorunu bizdede var.bugun gece 11 den beri agliyor uyumak icin daha yeni uyudu.cok agladi bi derdi vardi herhal??konusamamak ne kotu cok uzuluyorum Burnu mu tikali,dis mi,karni mi,poposu mu derken hepsine bi ilac yaptim.en sonunda uyudu birini tutturdum ama ne bilmiyorum:26:Neyse herkesi optum ii gwceler
Slm kizlar,nasilsiniZ?bebisler nasil?1-2haftadir yoktum hasta olan ve dis cikaran bebislere Allah kolaylik versin,annelerede sabir
Dogum gunu kartlari cok hosuma gittiAma ben uzakta oldugum icin bizim dogumgunumuz yalniz gecicek Ya genede icimde yaptirma istegi var,o yuzden mucize-1406 bi magnet ornegi atmissin bide kart ornegi,o linkleri bulamadim tekrar atarmisin?"ceren "diye yazili olanlar varya onu bulamadim,yardimci olursan sevinirim.
Bizim kizinda 4disi cikti.disi olmadan once puturlu seyler yiyodu simdi hic agzinda ezmiyor,sonra bogazina takiliyo kusuyor.su icmez oldu ona uyuz oluyorumBiberon almadigi icin akmaz suluklarda kullaniyodum iyiydi,hergun bi degisiklik yetisemiyorum Uyku sorunu bizdede var.bugun gece 11 den beri agliyor uyumak icin daha yeni uyudu.cok agladi bi derdi vardi herhal??konusamamak ne kotu cok uzuluyorum Burnu mu tikali,dis mi,karni mi,poposu mu derken hepsine bi ilac yaptim.en sonunda uyudu birini tutturdum ama ne bilmiyorum:26:Neyse herkesi optum ii gwceler
beğenmene sevindim..sizde çekşrdek aile kutlarsınız takma kafana ama elinden ve içinden gelen herşeyi yap içinde kalmasın,, tekrar koyuyorum resimleri...buarda davetiyemizde hazır bastırdım bakın kızlar...heralde biraz acele ettim,hevesime verin...:))Eki Görüntüle 320879 Eki Görüntüle 320880
Ayyy canim benim cook tatli masallahYerim ben onu Pastanizda harika gorunuyor,cok guzel olmus bayildim..bende siparis verip davetiyeleri annemlere postalaticam,biraz sahte olcak ama saklicam Pastayi burda yaptiririm artik,cekirdek aile kutlamasi olcak,olmazsa annemlerle msn den katilir Yarin kiyafet bakicam,mumlar ev susu balon onlarida aldim..baska ne var??aklimiza baska seyler gelirse yazin kizlar!kolay degil 1yas!nedense cok heycan var icimde
Linkler icin cok tskler mucize cim,cok saol optm
bugun ilk defa brokoli verdim kızıma çok sevdi. harika bi yemek yedi bugun menümüzde ezogelinçorbası,suluköfte,haşlanmış limonlu z.yağlı brokoli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?