2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

flor tbletını annemın bır arkadası onermıstı bende aldım bırkactane verdım sonra kontrole gıttıgımızde dra sordum sakın kullanma bırak onlar vucutta bırıkım yapıyor ve atılmıyor daha sonra bu cocuga zarar verıyor dedı ama dr vermıs dedım bunlar bılgılerı eskı olan drların verıdgı ılaclar dedı artık dunya saglık orgutu onermıyormus.

canım yaa bizde dişsiz dolaşıyoz :26: dr.gidicem artık...hiç bi belirtide yok :26:

dr 1.5 yasına kadar cıkar dedı baktı yerlerı bellı bır sekılde cıkar cıkmassa ozaman bır ılac var onu verırız cıkar dedı hıc yerı olmassa ozaman bır hastalık oldugunun belırtıdıymıs sızdede yer var mı?

canım hıc sıkma canını benım oglumda oyleydı masallah son bır aydır duzene gırdı ben artık hıc zorlamıyorum ogun aralarını actım ara ogunler bırsey vermemeye calısıyorum pırınc unu tarzı seylerı gece yatmadan onceye bıraktım yogurdu yemekle beraber verıyorum meyveyıde ogleden sonra bıraz acıksın dah guzel yıyor ama bunu bırgun yapıp bırakma devamlı oyle yap ac kalmaz korkma bıberon mamasınıda uykuda ıcırıyorum bu arada ben corba yapıyorum kabak dolması ıspnak yapıp pure halıne getırıyorum sehrıyelı tavuk corbası yapıyorum hatta gecen gun yogurtla bulgur pılavını karıstırdım cokta guzel yedı ıns senınkıde yer yemeyen cocuk buyutmek coookk zor Allah ardımcın olsun

uyku düzeni nasıl miniğinizin gece uykuları yoksa büyüme hormonu salgılamadığı için kilo almıyolarmış benim oğlum da yiyodu iştahı da iyiydi ama 200 gr alıyodu o ve snr uylku düzenini oturtunca 650 gr almaya başladı çok şükür bak sağlıklıymış kuızun :)

Canım benimki de aynı hiç sıkma canını,sırf bu yüzden her ay olan doktor kontrolümüzü 3 ayda bire indirdim,çok canım sıkılıyordu ama sonra düşündüm şişman olsa ama sürekli hastalansa dahamı iyi diye boşver annemin bir lafı var canı içinde olsun yani sağlıklı olsun yeter,ablamınkide öyleydi şimdi diyetisyene götürüyor:))sende üzülme...

canım üzülme sağlığı yerinde olsun o önemli...her bebek farklı bazı bebeler kilo alımında belli bi kapasitesi var onu aşamaz.
yesin diye çok zorlama sakın...

ben evde ne pişiriyorsam çok az tuzlu ama,yediriyorum...kahvaltılardada bizle masada oturuyo tek tek variyorum herşeyden çiğneniyo hemde 1tane bile dişimiz yok:)
yumurta sarısını yemekte zorlanıyo çoğunluk çeşitli çorbalar yapıp yediriyorum kıvamlı ve pütürlü yapıyorum.

sende sıkma canını

bakıyorum altta diş yerleri gayet belli oluyo sanki diş varmış gibi ama yok...

benim kızda uykusuz cadı:) uyku nedir bilmiyo telef ediyo beni
sallanmadan uyumaz...

sağolun kızlar ya.gece uykularımız çok güzel hiç uyanmaz.dun gece 12 de yattı busbh 11 de uyandı mama veriyorum uykuda ama her zmn içemior biberon ağzında uyuya kalıyor.
günlük alması gereken kaloriyi almıyor dedi dr öğünle ver dedi.gece tablo yaptım başladık bugun bakalım ne olck.gaayet sağlıklı doğduğundan beri 1 kere hasta oldu oda suan. çok hareketli hiç durmuyor. çorba ve pırasa yapıcm şimdi ona.

canım zaten hareketli bebekler böyle çok kilo alamaz maaşallah zaten kilo da iyi bişey değil

Slm kizlar,nasilsiniZ?bebisler nasil?1-2haftadir yoktum hasta olan ve dis cikaran bebislere Allah kolaylik versin,annelerede sabir
Dogum gunu kartlari cok hosuma gittiAma ben uzakta oldugum icin bizim dogumgunumuz yalniz gecicekYa genede icimde yaptirma istegi var,o yuzden mucize-1406 bi magnet ornegi atmissin bide kart ornegi,o linkleri bulamadim tekrar atarmisin?"ceren "diye yazili olanlar varya onu bulamadim,yardimci olursan sevinirim.
Bizim kizinda 4disi cikti.disi olmadan once puturlu seyler yiyodu simdi hic agzinda ezmiyor,sonra bogazina takiliyo kusuyor.su icmez oldu ona uyuz oluyorumBiberon almadigi icin akmaz suluklarda kullaniyodum iyiydi,hergun bi degisiklik yetisemiyorumUyku sorunu bizdede var.bugun gece 11 den beri agliyor uyumak icin daha yeni uyudu.cok agladi bi derdi vardi herhal??konusamamak ne kotu cok uzuluyorumBurnu mu tikali,dis mi,karni mi,poposu mu derken hepsine bi ilac yaptim.en sonunda uyudu birini tutturdum ama ne bilmiyorum:26:Neyse herkesi optum ii gwceler

aynı canım bende daha şimdi susturdum da ayağımda sallıyodum sallarken de şöyle bi bakayım dedim
ay son 1 aydır o kadar huysuz ki uykuyu özledim yaa gözlerim o kadar kanlanıyo ki uykusuzluktan
bişey olacak diye korkuyorum gündüz o uyurken uyusam ama yok yarım saatten fazla uyumuyo ki

beğenmene sevindim..sizde çekşrdek aile kutlarsınız takma kafana ama elinden ve içinden gelen herşeyi yap içinde kalmasın,, tekrar koyuyorum resimleri...buarda davetiyemizde hazır bastırdım bakın kızlar...heralde biraz acele ettim,hevesime verin...:))

kızlar davetiyeleriniz ve pastanız çok güzel..ben hiç plan yapamıyorum..zaten yapsamda burda kayınvaldem ve kayınpederimden başka kimse yok.eşim eğitime gidebilir o gidese bende ailemin yanına gidicem ailemin yanına gidersem büyük bi doğumgünü düşünüyorum.

Merhaba Sevgili Şubat Anneleri
Bir Gülümseme Bir Hayat ! Adı altında bir sosyal sorumluluk projesine başladık. Sizler annesiniz en duyarlı üyelerimizsiniz. Gelin bu projede elimizden tutun, kırmayın bizi anneler ! Bakın bizim aldığımız 2 tekerlekli sandalye sahibini buldu. Biri 12 diğer yavrumuz ise daha 8 yaşında. Sizler annesiniz gelin 'bir gülümse bir hayat' sayfasına (http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat) sizin logonuzu altında kalbinizle koyalım ! Altına Yazalım Şubat Anneleri, bu kalp Şubat Annelerinin kalbidir ! Yazalım .....

Kampanyaya Katılan Gruplar :

* 70-79 Kilo Diyet Grubu
* Makara Kukara Geyik Başlığı
* 2011 Gelinleri
* BURADA SİZ OLMAK İSTEMEZMİSİNİZ ?

Sorularınız için ....

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

Ayyy canim benim cook tatli masallahYerim ben onuPastanizda harika gorunuyor,cok guzel olmus bayildim..bende siparis verip davetiyeleri annemlere postalaticam,biraz sahte olcak ama saklicamPastayi burda yaptiririm artik,cekirdek aile kutlamasi olcak,olmazsa annemlerle msn den katilirYarin kiyafet bakicam,mumlar ev susu balon onlarida aldim..baska ne var??aklimiza baska seyler gelirse yazin kizlar!kolay degil 1yas!nedense cok heycan var icimde
Linkler icin cok tskler mucize cim,cok saol optm

Son düzenleme:
kızlar bende kafamda bırkac not aldım dogumgunu ıcın alınacaklar lısteme ekledım
ben aylar oncesınden emınonune gıtmıs oglumun dıs bugdayı ıcın mısafırlerımıze bebek kıyafetı seklınde bır anahtarlık almıstım ancak bızde dıs cıKMAYINCA DIS BUGDAYı ertelendı bende dgunu partımıze sakladım onların renklerı bebek mavısı seklındeydı bu yuzdende partımızın konseptı bebek mavısı olacak
masanın arkasındakı duvara happy bırthday yazısı alıcam kırtasıylerde oluyor fotoları onun onunde cekılınce guzel bır fon olusturuyor ayaklı cam kadehlerın ıcıne renklı sekeler ve jelıbonlar koyup masada renk katması ıcın farklı yerlere sıralıycam ınce uzun cubuklara 1 yas bannerları yapıstırıp bunlarıda bırseye batırıcam ve masaya sıralıycam gelecek olan cocuklara oynamaları ıcın bır kac kuru boya ve boyama kıtabı alıcam ayrıca temamıza uygun renkte beyaz pecetelere kalın saten mavı renklı kurdelalar baglıycam tabı evıde susluycem pastamızıda yıne mavı ve beyaz yaptırıp uzerıne emekleyen bır doruk koydurmayı dusunuyorum ıste boyle.. ıns hayal kalmaz gerceklestırebılırım aklımdakı bu partıyı:))

tşk ederiz teyzesi...evet pastayı bende çok beğendim tesaddüf üzerindede ceren yazıyordu:)) bencede davetiye yaptır çok güzel bir hatıra olur ben tasarlama bedelini ödedim tasarland a ama onlara bastırmadım bana mail attılar fotoğrafçıda bastırdım yani fotoğraf olunca atılmaz herkes saklar diye düşündüm ve çok güzel oldu ama onlara belirt sende fotoğraf şeklinde bastırıcam diye sana ona göre uygun kalitede gönderiyorlar davetiyenin dijitalini... bende süs aldım senin gibi ama fikrim değişti evde yapıcaktım ama bi arkadaşımın parti evi var çok da uygun fiyat verdi çok kalabalık olacağımız için bana da mantıklı geldi,mekanda çok güzel 2 katlı Ankara da olanlar varsa yönlendirebilirim...misafir çocuklar çok eğğlenir orda, kıyafete gelince ahh kilolar ahhh diyorum(

benim gibi heyecanlı olanları gördükçe seviniyorum, bazen abartıyormyum diyorum çünkü:))bizde seni ve meleğini öptükkk....

bugun ilk defa brokoli verdim kızıma çok sevdi. harika bi yemek yedi bugun menümüzde ezogelinçorbası,suluköfte,haşlanmış limonlu z.yağlı brokoli

bugun ilk defa brokoli verdim kızıma çok sevdi. harika bi yemek yedi bugun menümüzde ezogelinçorbası,suluköfte,haşlanmış limonlu z.yağlı brokoli

Canim hepsini bi ogunde mi verdin yoksa 4sa arayla mi?Eger 1ogunde yiyosa ne mutlu sana,biz hala ayni duzen gidiyorz.sabah kasik mamasi icine kahvalti,ogle corba,ikindi yogurt,gece kasik mamasi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…