• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam blogun oldugunu bılmıyordum bende blogcu annelerdenım hamılelıgımden oncesındede yazıyordum ve doruga anı olması ıcınde sımdı sık sık guncellıyorum;)
daha oncede yazdım ama gormemıs olabılrsın benım blogumda burada;
**yeşil erik**
iyi okumalar:1:

Selam bende senin blogunu biraz okudum (daha sonra vakit buldukça devam edeceğim) ve bayıldım, ellerine sağlık. Özürdilerim ismini bilmediğim için hitap edemedim. Tanıştığımıza çok sevindim. Sevgiler.

slm kızlar geçenlerde kızmın en zayıf kız olduğunu söylemiştim bazı arkadaşlar kilosunu sormuştu cvp verememiştim daha doğrusu bugün kontrolunuz vardı o nu bekledim cvp vermek için benim kızım doğumdan beri nerdeyse hiç emmek yada mama yemek istemedi her ay sadece 200 gr yada 150 gr aldı ama bu ay gözle görülür şekilde kilo alını farkettim çok umutluydum ve umutlarım boşa çıkmadı bir rekora imza attık bu ay kızım 730 gr almış inanın doğumundan bu yana bu kadar fazla (tabiki bana göre )kilo aldı şu an 6550 oldu sizlere göre hala gerideyiz ama normalde diş çıkarma evresinde olduğumuz ve bu aylarda kilo alımı düşük olması gerektiği için bize göre bir mucize bu normal bebekler diş çıkarırken kilo verir sanki bizimki aldı inşallah böyle devan ederiz dua edin bizim için benim kız biraz ters sanırım zaten doğumdada ters olduğu için sezaryan olmak zorunda kalmıştım bu kadar olmasada ayda 500 gr alsa ele avuça gelse biraz çok iyi olur bende bu kötü anne psıkolojisınden kurtulurum .....

slm,benim kızımda zayıf bir bebek.10. ay kontrolünde 7100 gr dı:(çok sevindim kızının bu ay 730 gr almasına.:nazar:özel birşey yapmışmıydın???benim kzımda her ay çok az kilo alıyor geçen ay 300 gr almıştı.çok iştahsız bir bebek.kafayı yemek üzereyim.dişide çıkmadı hala.diştendir diye düşünüyorum çok kabarmışlar ama çıkamadılar bir türlü.:31:

kızlar 7 haftalık hamileyim:)çok şaşırdık.aslında beklediğimiz bir durumdu ama yinede şaşırdık.kızımı memeden kesmek biraz zor olacak galiba.çok düşkün.gece en az10 defa emmek için kalkıyor.artık ağustos 2012 anneleri araınada girdim:)

kızlar 7 haftalık hamileyim:)çok şaşırdık.aslında beklediğimiz bir durumdu ama yinede şaşırdık.kızımı memeden kesmek biraz zor olacak galiba.çok düşkün.gece en az10 defa emmek için kalkıyor.artık ağustos 2012 anneleri araınada girdim:)

canım kızın kaç aylık allah sağlıklı bir bebek nasip eylesin ....2.bebeğin mi olucak?

forever 25 soruna cvp vereyim dedim biz 2 aydır mamalarına yada yiceklerine her öğün bir ölçek faltomalt adlı bir takviye kullanıyorum birde doktorunuz iştah şurubu verdi 1 aydırda onu kullanıyorum sanırım biraz onların faydası oldu inşallah böyle çıkar bu arada bizim kızın 2 dişi çıktı :)

Son düzenleme:
slm,benim kızımda zayıf bir bebek.10. ay kontrolünde 7100 gr dı:(çok sevindim kızının bu ay 730 gr almasına.:nazar:özel birşey yapmışmıydın???benim kzımda her ay çok az kilo alıyor geçen ay 300 gr almıştı.çok iştahsız bir bebek.kafayı yemek üzereyim.dişide çıkmadı hala.diştendir diye düşünüyorum çok kabarmışlar ama çıkamadılar bir türlü.:31:

iştahsiz bebek çok zordur canım. balıkyağı vermeyi denese iştah açıyor. bnm kızda zayıf 7700 idi cuma günü kontrole götürcm umarım 8 kiloyu geçmiştir.

tebrik ederim canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim. bebeğin ne kdrlık subat annesimisin yoksa

kızlar slm bız kötüyüz valla oğlumu fena üşütmüşüm oğlum bronşit oldu cok üzgunuz cok dıkkat etmem rağmen malesef başarılı olmadık cnm oğluma sürekli buhar verıyoruz artı diğer ılaçlar suçiçeğinden sonra bu hastalık kötü oldu ama napalım yaşanması gerekıyo demkkı ınşllah bıran önce iyileşir yavrum allah herksein bebğine sağlık sıhhat versın ınşallah....

sanırım kızın 11 aylık.beklediğine göre planlıydı sanırım.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.2. bebeğin mi olacak
kızlar slm bız kötüyüz valla oğlumu fena üşütmüşüm oğlum bronşit oldu cok üzgunuz cok dıkkat etmem rağmen malesef başarılı olmadık cnm oğluma sürekli buhar verıyoruz artı diğer ılaçlar suçiçeğinden sonra bu hastalık kötü oldu ama napalım yaşanması gerekıyo demkkı ınşllah bıran önce iyileşir yavrum allah herksein bebğine sağlık sıhhat versın ınşallah....

forever 25 soruna cvp vereyim dedim biz 2 aydır mamalarına yada yiceklerine her öğün bir ölçek faltomalt adlı bir takviye kullanıyorum birde doktorunuz iştah şurubu verdi 1 aydırda onu kullanıyorum sanırım biraz onların faydası oldu inşallah böyle çıkar bu arada bizim kızın 2 dişi çıktı :)

iştahsiz bebek çok zordur canım. balıkyağı vermeyi denese iştah açıyor. bnm kızda zayıf 7700 idi cuma günü kontrole götürcm umarım 8 kiloyu geçmiştir.

Teşekkür ederim cevaplarınız için.Bende multitabs,zinco şurup,ferrum kan damlası kullanıyorum.bicket,iştah şurubu olarak ne kullanıyorsun?Hiç aklıma gelmezdi kilo aldırmak için uğraşacağım:)))))

çok geçmiş olsun.allah bütün bebekleri korusun

slm kızlar çok uzun zamandır yazamıyorum taşınma yerleşme internet derken ancaa girebildim paşamla çok yoğun geçiyo günler:)
inşallh tüm bebişlerimiz iyidir
hüzünçiçeği çok çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin meleğine
buarada arkadaşlar bnm ilk adetim aralıkta oldu ve daha olmadım düzensizlikler normalmidir yaa

canım bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

çok zor gerçekten ben doğduğundan bu yana hep uğraşıyorum ama sonunda bu ay aldı inşallah seninkide kilo almıştır çok üzülüyo insan gram gram alınca balık yağıda verdi doktorumuz ama pek severek içmiyo benimkisi vermiyorum bende

Teşekkür ederim cevaplarınız için.Bende multitabs,zinco şurup,ferrum kan damlası kullanıyorum.bicket,iştah şurubu olarak ne kullanıyorsun?Hiç aklıma gelmezdi kilo aldırmak için uğraşacağım:)))))

benim kullandığım ilaçları yazayım bilmiyorum yasak mı ama şunları kullanıyoruz biz migovit,seven seas,ferrum ,zinvital,faltomalt, iştah içinde sipraktin şurup(aslında alerji ilaçı ama yan etkisi iştah açıyomuş)

hüzün çiçaği çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ogluşuna tez zamanda inşallah

kızlar teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.evet ikinci bebeğimiz geliyor.kızım 11. ayı bitti.11.02.2011 doğumlu.allah yardımcım olsun sütten kemek beni çok korkutuyor.bütün bebişleri öptüm

çok geçmiş olsun.allah bütün bebekleri korusun
tşkler cnm amın...
slm kızlar çok uzun zamandır yazamıyorum taşınma yerleşme internet derken ancaa girebildim paşamla çok yoğun geçiyo günler:)
inşallh tüm bebişlerimiz iyidir
hüzünçiçeği çok çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin meleğine
buarada arkadaşlar bnm ilk adetim aralıkta oldu ve daha olmadım düzensizlikler normalmidir yaa
tşkler cnm cok sağol çok şükür daha iyiz son sürat yürüme egzersizlerine başladı paşa oğlum çok şükür...bıde yenı adet olmuş düzensız olması cok normal...bıkaç ay dvm edebılır endişelenme cnm....

benim kullandığım ilaçları yazayım bilmiyorum yasak mı ama şunları kullanıyoruz biz migovit,seven seas,ferrum ,zinvital,faltomalt, iştah içinde sipraktin şurup(aslında alerji ilaçı ama yan etkisi iştah açıyomuş)

hüzün çiçaği çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ogluşuna tez zamanda inşallah
tşkler cnm cok sağol....
kızlar teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.evet ikinci bebeğimiz geliyor.kızım 11. ayı bitti.11.02.2011 doğumlu.allah yardımcım olsun sütten kemek beni çok korkutuyor.bütün bebişleri öptüm

cnm bebeğin hayırlı olsun ınşallah allah kucağınada almayı nasip etsin ama halan sütten kesmemişsin suanda emzırmen doğru değil sütün artık zarar verır bebeğine hasta olur haberın olsun hemen kes bebeğini sütten helal süt değil artık ben böyle bılıyorum....karışmak ıstemem ama bılgın olsun dıye dedım....

çok geçmiş olsun canım sakınan göze çöp batarmış dedikleri böyle birsey. Acil şifalar dilerim

seven seas bende kullanıyorum devit3 yerinede geçiyor iştah açıcı hemde.

planlı bir hamilelikmi ?

günaydın kızlar paşamla facebook daki playskool anneleri sayfasındaki yarışmaya katıldık bize oy verirseniz seviniriz 6 şubat son gün playskool anneleri sayfasını beğeneceksiniz öncelikle sonra oylamaya katılacaksınız kayıt olup anne adıyla ara kısmına süheyla yazarsanız metehan'ın resmi çıkacak beğenirseniz çokkk seviniriz öptm herkesi

bugun balımı kontrole götürdüm.

18 günde 400 gr almısız ve boyumuzda 2.5 cm büyümüş yani suan 8100 gr 72.5 cm olmusuz :)
doktor çok iyi dedi bekledğimin çok üstünde dedi. devit 3 kullanıyorduk onun yerine multitabs verdi.kan değerlerimiz daha önce düşüktü suan çok iyi.

kendimi çk iyi ve rahatlamş hissediyorum. öğünlü vermeye devam dedi.

gözün aydın canım Allah yardımcın olsunda nası cesaret ettin yaaa ben kafayı yiyorum bi taneyle:37:

Back