kızlar sıkmayın canınızı yaa biz de daha 1 ay öncesine kadar dişsizdik son 1 aydır toplam 6 dişini birden çıkardı
ve inanılmaz derecede huysuz ben pert olmuş durumdayım
bize dr flor tableti vermişti çıkmadığı için onu kullanınca kısa sürede çıktı
hem dişleri çürümeye karşı da koruyomuş daha sağlıklı yapıyomuş öyle demişti
siz de bi sorun tabii doktorunuza
flor tbletını annemın bır arkadası onermıstı bende aldım bırkactane verdım sonra kontrole gıttıgımızde dra sordum sakın kullanma bırak onlar vucutta bırıkım yapıyor ve atılmıyor daha sonra bu cocuga zarar verıyor dedı ama dr vermıs dedım bunlar bılgılerı eskı olan drların verıdgı ılaclar dedı artık dunya saglık orgutu onermıyormus.
canım yaa bizde dişsiz dolaşıyoz :26: dr.gidicem artık...hiç bi belirtide yok :26:
dr 1.5 yasına kadar cıkar dedı baktı yerlerı bellı bır sekılde cıkar cıkmassa ozaman bır ılac var onu verırız cıkar dedı hıc yerı olmassa ozaman bır hastalık oldugunun belırtıdıymıs sızdede yer var mı?
Herkesin yeni yılı kutlu olsun..Mutlu seneler
kızlar bnm kızım çok az kilo alıyor ya 500 gr bulmuyor 3 aydır. delircem ya kilosu az hep 8 olamadık daha doktorda ek takviye verdi bugun pediasure diye meyvesuyu gibi yemek yemediği öğünde vericekmişim.gunde 2 defa. 5 gun kullanıcam.
sağlıklı ama kilosu az doktor sorun değil dedi kiloyu aldırırz dedi ama kafama çok takıyorum ya. düzensiz yediriyorum sanırım. yapamıyorum ben bu işi ya bakamıyorum kuzumaa
tablo hazırladım 1 haftalık kahvaltı,araöğün,öğle,ikindi,akşam diye.
sulu yemek ne veriyorsunuz siz. tarif verin bende yapayım kızıma ya uff
canım hıc sıkma canını benım oglumda oyleydı masallah son bır aydır duzene gırdı ben artık hıc zorlamıyorum ogun aralarını actım ara ogunler bırsey vermemeye calısıyorum pırınc unu tarzı seylerı gece yatmadan onceye bıraktım yogurdu yemekle beraber verıyorum meyveyıde ogleden sonra bıraz acıksın dah guzel yıyor ama bunu bırgun yapıp bırakma devamlı oyle yap ac kalmaz korkma bıberon mamasınıda uykuda ıcırıyorum bu arada ben corba yapıyorum kabak dolması ıspnak yapıp pure halıne getırıyorum sehrıyelı tavuk corbası yapıyorum hatta gecen gun yogurtla bulgur pılavını karıstırdım cokta guzel yedı ıns senınkıde yer yemeyen cocuk buyutmek coookk zor Allah ardımcın olsun