kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimize bol bol iştah versin ve sağlıkkk takamamk elde değil bnm oğlumunda kilomuz çok az değil ama normalin biraqz altında demişti hemşiremiz 9kilo yine yazılanlara göre teselli oldum yeterki verdiklerimi ağzını açarak yese melodim bnmkide aynı işte açsada bekletiyo yani severek yediği şey yoğurtlu çorba oda yine uzun uğraşlar sonucunda alıyo ağzına neyse yetrki sağlıklı olsunlarrr
esas kafama takılan baş çevresi küçük dedi43cm ama genetik olabiliyomuş kan tahlili yaptırdık hormon ve vitam,n değerlerine bakıldı çok şükür ii çıktı sonuçlar Rabbim hepimizin yavrularını korusun sizde baş çevreleri nasıl kızlar yaa
slm arkadaşlar...
benim kızımda 1hafta sonra 9.ayını bitircek kısmetse...sağlık ocağından 9.ay bitince gel aşı olcak dedi ebemiz.sizede 9.ay da aşı oluncak dedilermi?ben 1yaşında diye biliyorum kafam karıştı...
cnm bize 1 yaşında dendi acaba nie öyle söylediki
canm üzülme kiloyada takma önemli olan bebeğinin sağlığının yerinde olması...baş çevreside her bebekte farklıdır dediğin gibi birazda genetik bi durum.
bende anlamadın...sorduğum herkez 1yaşında aşı olcaz diyolar bende 1yaşı bekliyim ozaman.
bide kan damlası ve devit3 veriyormusunuz?bize kan damlası yaramıyo napıcağımı şaşırdım
kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimize bol bol iştah versin ve sağlıkkk takamamk elde değil bnm oğlumunda kilomuz çok az değil ama normalin biraqz altında demişti hemşiremiz 9kilo yine yazılanlara göre teselli oldum yeterki verdiklerimi ağzını açarak yese melodim bnmkide aynı işte açsada bekletiyo yani severek yediği şey yoğurtlu çorba oda yine uzun uğraşlar sonucunda alıyo ağzına neyse yetrki sağlıklı olsunlarrr
esas kafama takılan baş çevresi küçük dedi43cm ama genetik olabiliyomuş kan tahlili yaptırdık hormon ve vitam,n değerlerine bakıldı çok şükür ii çıktı sonuçlar Rabbim hepimizin yavrularını korusun sizde baş çevreleri nasıl kızlar yaa
içmiyo cnm ilaçları bnm sıpa uff bende vermiyorum sonrada n kötü anneyim diyorum kendime offf zor gerçekten verdiğim şeyleri güzelce yutsaa
ağzında bekelyioy özellikle kan ilacını sonrada çıkarıyo ve demir lekesi gitmiyoooooo yutsa onada razıyım ama devit 3 üde arada aklıma gelince veriyorum tahlillerde değeri ii çıkmıştı d vitaminine bakıldı o yüzden sanırım çok takılmıyorum ama öenmli ilaçlarr işte
Benim oğlumda kan damlasını almiyordu doktoru çıtamız diye toz seklinde bir ilaç verdi tatsız meyvesine felan katıyorum icinde Demir ve vitaminler var ben sadece onu kullanıyorum başka ilaç kullanmıyorum Demir damlasını almayan cocuklar için iyi olabilir
canım bebeğin hayırlı olsun çin takvimine baktın mı orda genelde tutuo bebek cinsiyeti benim ki doğru çıkmıştı
slm arkadaşlar...
benim kızımda 1hafta sonra 9.ayını bitircek kısmetse...sağlık ocağından 9.ay bitince gel aşı olcak dedi ebemiz.sizede 9.ay da aşı oluncak dedilermi?ben 1yaşında diye biliyorum kafam karıştı...
Kizlar ben yurt disindayim suan vitamin olarak minadex kullaniyodum icinde tum vitaminler var.turkiyedeki dr vermisti.gecen gun bitti esim ecz.almak istemis ama burda 2yasina kadar vitamin tavsiye edilmez hicbir dr vermez demisler,nereye sorduysa ayni cvp.bende kullanmiyorum.ama kafamda karismadi degil.(demir ilaci veriyorum onda burdada sorun yok)
Canim onu bizede demislerdi ben ankarada bi dr sordum.o olacak asi pekistirme asisi diger asilarin demisti,yaptirma eskidendi onlar artik kalmadi dedi.seninkide pekistirme asisidir.ben yaptirmadim,cok gerekli degilmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?