2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimize bol bol iştah versin ve sağlıkkk takamamk elde değil bnm oğlumunda kilomuz çok az değil ama normalin biraqz altında demişti hemşiremiz 9kilo yine yazılanlara göre teselli oldum yeterki verdiklerimi ağzını açarak yese melodim bnmkide aynı işte açsada bekletiyo yani severek yediği şey yoğurtlu çorba oda yine uzun uğraşlar sonucunda alıyo ağzına neyse yetrki sağlıklı olsunlarrr
esas kafama takılan baş çevresi küçük dedi43cm ama genetik olabiliyomuş kan tahlili yaptırdık hormon ve vitam,n değerlerine bakıldı çok şükür ii çıktı sonuçlar Rabbim hepimizin yavrularını korusun sizde baş çevreleri nasıl kızlar yaa

Son düzenleme:
slm arkadaşlar...
benim kızımda 1hafta sonra 9.ayını bitircek kısmetse...sağlık ocağından 9.ay bitince gel aşı olcak dedi ebemiz.sizede 9.ay da aşı oluncak dedilermi?ben 1yaşında diye biliyorum kafam karıştı...

canm üzülme kiloyada takma önemli olan bebeğinin sağlığının yerinde olması...baş çevreside her bebekte farklıdır dediğin gibi birazda genetik bi durum.

cnm bize 1 yaşında dendi acaba nie öyle söylediki

bide kan damlası ve devit3 veriyormusunuz?bize kan damlası yaramıyo napıcağımı şaşırdım

canm üzülme kiloyada takma önemli olan bebeğinin sağlığının yerinde olması...baş çevreside her bebekte farklıdır dediğin gibi birazda genetik bi durum.

çok saol cnm inşş öyledir ya ne biliim hem sağlık ocağında hemde hastanede doktor aynı şeyi söyleyince ister istemez taktım ama çok şükür tahlilde bişi çıkmadı evt kesinliklee yeterkiş sağlıklı olsunlarrr ii olsunlar zayıf kilolu bi şejkilde büyücekler

bide kan damlası ve devit3 veriyormusunuz?bize kan damlası yaramıyo napıcağımı şaşırdım

içmiyo cnm ilaçları bnm sıpa uff bende vermiyorum sonrada n kötü anneyim diyorum kendime offf zor gerçekten verdiğim şeyleri güzelce yutsaa
ağzında bekelyioy özellikle kan ilacını sonrada çıkarıyo ve demir lekesi gitmiyoooooo yutsa onada razıyım ama devit 3 üde arada aklıma gelince veriyorum tahlillerde değeri ii çıkmıştı d vitaminine bakıldı o yüzden sanırım çok takılmıyorum ama öenmli ilaçlarr işte

Benim oğlumda kan damlasını almiyordu doktoru çıtamız diye toz seklinde bir ilaç verdi tatsız meyvesine felan katıyorum icinde Demir ve vitaminler var ben sadece onu kullanıyorum başka ilaç kullanmıyorum Demir damlasını almayan cocuklar için iyi olabilir

İlacin adını yanlış yazmisim vitamiks olacaktı
bizim saglık Ocağı'da 1 yasından sonra gel dedi 9 ay için bisey söylemediler

25.10.11 tarihli kontrolümüzde 44 cm baş çevresi. ama sizinde ortalamanın biraz altı öyle küçük de değil. benim hamileyken de küçük deniyodu, genetik bana kalırsa da. bu arada d vitamini unutmadığım sürece veriyorum ama kan ilacı vermiyorum, pekmez veriyorum hergün.

bu vitaminler 1yaşına kadar verilmesi gerekirmiş...de veriyom vermesine nedense yaramıyo bize heo huysuzluk yapıyo ıkınıyo kabız yapıyo kızımı şimdi günde sadece 2damla meyve püresiyle veriyorum zor yutuyo 2damlayı bile ki normalde kilosuna göre verilmeliymiş...veremem kiloya göre mah folur kız
devit3 de kalsuyum desteği için çok önemli 1yaşına kadar zorda olsa vermeye çalışcaz.
benim kız yoğur hiç yemiyo ağzına sokmuyo yoğurtları evde kendim mayalıyorum ama yok yediğii hiç görmedim...

Canim onu bizede demislerdi ben ankarada bi dr sordum.o olacak asi pekistirme asisi diger asilarin demisti,yaptirma eskidendi onlar artik kalmadi dedi.seninkide pekistirme asisidir.ben yaptirmadim,cok gerekli degilmis.

Kizlar ben yurt disindayim suan vitamin olarak minadex kullaniyodum icinde tum vitaminler var.turkiyedeki dr vermisti.gecen gun bitti esim ecz.almak istemis ama burda 2yasina kadar vitamin tavsiye edilmez hicbir dr vermez demisler,nereye sorduysa ayni cvp.bende kullanmiyorum.ama kafamda karismadi degil.(demir ilaci veriyorum onda burdada sorun yok)

aynen canım bizim dr da vitamine karşı. hatta burdan duyup vitamin istemiştim yok dedi ne gerek var. meyvelerden alır dedi vitamini, balık yağı dedim ona da hayır dedi. balık yesin dedi mezgit somon levrek en iyi bu 3 balıkmış

mrb yazını okuyunca yazmak istedim evet iştahsız bebek çok zor ama bebeğinin kilosu normalin altında diil gayet iyi normal kiloda

Canim onu bizede demislerdi ben ankarada bi dr sordum.o olacak asi pekistirme asisi diger asilarin demisti,yaptirma eskidendi onlar artik kalmadi dedi.seninkide pekistirme asisidir.ben yaptirmadim,cok gerekli degilmis.

Bilgi verdigin için sağol tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…