- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
slm arkadaşlar...
benim kızımda 1hafta sonra 9.ayını bitircek kısmetse...sağlık ocağından 9.ay bitince gel aşı olcak dedi ebemiz.sizede 9.ay da aşı oluncak dedilermi?ben 1yaşında diye biliyorum kafam karıştı...
aynen canım bizim dr da vitamine karşı. hatta burdan duyup vitamin istemiştim yok dedi ne gerek var. meyvelerden alır dedi vitamini, balık yağı dedim ona da hayır dedi. balık yesin dedi mezgit somon levrek en iyi bu 3 balıkmış
İstanbulda kızamık hastalığı görüldüğü için aşı kampanyası başlamış. bizim hemşiremizde kampanya devam ediyor olursa 9. ve 12. aylarda yaparız olmazsa sadece 12. ayda yaparız demişti kızım pazartesi günü 9. ayını tamamlayacak aşıya gideceğiz
mrb yazını okuyunca yazmak istedim evet iştahsız bebek çok zor ama bebeğinin kilosu normalin altında diil gayet iyi normal kiloda
kızlarr nasılsınızzz? bizi hatırladınızmı?
inşallah hepiniz ve bebişleriniz iyidir..çok öptük hepiniziii
merhaba ela 9 kılo 76 cm 7 subat dogumlu ben kızamık kızamıkcık asısını yaptırdım hem doktorum hem saglık ocagındakı hemsıre tavsıye ettı.gecen c.tesı yaptırdım dr 1 hafta 10 gun sonra ates yapar canlı bı ası bu dedı hakıkaten bugun ateslendı kızım.ama onemlı olan saglıkları.ben hergun devıtını ve ferrum demır damlasını verıyorum 1 tatlı kasıgıda pekmez verıyorum.10 gundur pek bısey yemıyor dıs cıkardıgı ıcın.bugun corba ıctı sankı ılk kez yemek yıyor gıbı heyecanlandım aglıycaktım nerdeyse.annelık nasıl bısey ya bole?[/QUO
hoşgeldiniz aramıza ela bebek ve annesi:) geçmiş olsun diyorum aşısınıda olmuş minik kuzu. bu arada maşallah da diyelim mamalarını güzelce yesin
bizim de baş çevresi 43.8 çıktı bişey demediler bence endişelenme küçük değilkızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimize bol bol iştah versin ve sağlıkkk takamamk elde değil bnm oğlumunda kilomuz çok az değil ama normalin biraqz altında demişti hemşiremiz 9kilo yine yazılanlara göre teselli oldum yeterki verdiklerimi ağzını açarak yese melodim bnmkide aynı işte açsada bekletiyo yani severek yediği şey yoğurtlu çorba oda yine uzun uğraşlar sonucunda alıyo ağzına neyse yetrki sağlıklı olsunlarrr
esas kafama takılan baş çevresi küçük dedi43cm ama genetik olabiliyomuş kan tahlili yaptırdık hormon ve vitam,n değerlerine bakıldı çok şükür ii çıktı sonuçlar Rabbim hepimizin yavrularını korusun sizde baş çevreleri nasıl kızlar yaa
bize de doğum dününü kutladıktan sonra gelin dedilerslm arkadaşlar...
benim kızımda 1hafta sonra 9.ayını bitircek kısmetse...sağlık ocağından 9.ay bitince gel aşı olcak dedi ebemiz.sizede 9.ay da aşı oluncak dedilermi?ben 1yaşında diye biliyorum kafam karıştı...
25.10.11 tarihli kontrolümüzde 44 cm baş çevresi. ama sizinde ortalamanın biraz altı öyle küçük de değil. benim hamileyken de küçük deniyodu, genetik bana kalırsa da. bu arada d vitamini unutmadığım sürece veriyorum ama kan ilacı vermiyorum, pekmez veriyorum hergün.
bizim de baş çevresi 43.8 çıktı bişey demediler bence endişelenme küçük değil
bize de doğum dününü kutladıktan sonra gelin dediler
atnickli ben de d vitaminini unutmadığım sürece veriyorum ama demir damlasını yaklaşık 2 aydır toplam 5-6 kere vermişimdir ama pekmezi hergün veririm bu hafta hemogram
yaptırdım demir eksikliği çıktı onun için başka tahliller de istedi onları da yaptırıcam bi de benim kızın ağız çevresi alerjik egzama oldu geçmiyo bi türlü onun için de
alerji testi için bugün kan verdik sonuç 1 hafta 10 gün sonra çıkarmış ben de demir testleri için 1 ay sonra kan aldırmayı düşünüyorum çok canı yandı kuzumun
zaten 1 ay sonra tekrar hemograma bakılcak o zaman baktırayım diyorum bu 1 ayda da demir şurubu ve vitamin verdi 1 ay kullan tekrar bakalım dedi
ayyy kızlar bu ara hiç yazamıyorum cadı kızım fırsat vermiyo hepinizi öptüm
:) bomba gibiyiz bi öksürüğümüz var biraz tesesi:) siz nasılsınız bebişle... bizde çok öptük
bizim de baş çevresi 43.8 çıktı bişey demediler bence endişelenme küçük değil
bize de doğum dününü kutladıktan sonra gelin dediler
atnickli ben de d vitaminini unutmadığım sürece veriyorum ama demir damlasını yaklaşık 2 aydır toplam 5-6 kere vermişimdir ama pekmezi hergün veririm bu hafta hemogram
yaptırdım demir eksikliği çıktı onun için başka tahliller de istedi onları da yaptırıcam bi de benim kızın ağız çevresi alerjik egzama oldu geçmiyo bi türlü onun için de
alerji testi için bugün kan verdik sonuç 1 hafta 10 gün sonra çıkarmış ben de demir testleri için 1 ay sonra kan aldırmayı düşünüyorum çok canı yandı kuzumun
zaten 1 ay sonra tekrar hemograma bakılcak o zaman baktırayım diyorum bu 1 ayda da demir şurubu ve vitamin verdi 1 ay kullan tekrar bakalım dedi
çook geçmiş olsunn bizde iyiyiz bol bol emekliyoruz sıralıyoruz:))
bi de benim kızın ağız çevresi alerjik egzama oldu geçmiyo bi türlü onun için de
ağız çevresindekiler duruyo ben zaten hiç yün giydirmedim battaniyesi var peluş ona da nevresim geçirdim pamuklu ama sebebini bulamıyorum bi türlü mamasını metal kaşıkla verince daha da artıyo bunu farkettiğimden beri silikon kaşıkla veriyorum ama yine de tam geçmiyo inek sütü alerji testi yaptırdık cumartesi günü 10 günü bulurmuş sonuçların çıkması bakalım onda bişey çıkacak mı bide TOTAL IGE yaptırdık onu da birazdan almaya gidicem 20 gün kadar hiç yoğurt vermedim ama yine geçmedi domatesi vermedim geçmedi verdiğim şeyleri bi süre vermeyip deniyorum ama yok sebebini bulamıyorum bakalım ne olacak zaten bu kan testleri de kesin sonuç vermiyomuş ama bi umut yaptırdım işte belki bişi belli olur diyemerhaba estalmus,
geçmiş olsun bebişin nasıl oldu, sidelyanında ağız çevresinde de alerji oluyordu, yün yelek veya ceket giydirdiğimde olduğunu farkettim, bir arkadaşımında yeni doğmuş bebişinde olmuştu oda artık yakası yünlü giydirmiyor , bizim geçti sayılır ama yünlü deyince yine oluyor.İstersen bir dene bakalım, havalar soğudu yünlü giydirdik ama yünler artık sentetik, bebişler hassas, alerji olabiliyorlar.
slm kızlar nasılsınız bende cocuklarla ılgılenmekten yazamadım uzun zamandır...oğluşum fena emeklıyo heryere girip çıkıyo boş bı alan bulsa vurup duruyo yere tabı bu gezmelerın sonucu öksürüyo ateşide var dunden berı emekleyemeyen arkadaşlar gıbı bızde diş çıkaramadık gıttı dişsiz dede gibi dolanıyo..bıde kızlar haberlerde bugun 1 yaş altındakı çocuklara bal vermeyın dıyodu ben verıyodum valla sabah kahvaltısında şimdi kafam fena karıştı....arkadaşlar bıde ben carşamba gunu ıstanbula uçuyorum bu soğukta bebişle napçam bılemıyorum buyuzden buyuk kızımı anneanne ye bırakıcaz ama mecbur oğluşu götürcez emzırmesem onuda götürmezdım göz kontrolune gıdıcem...bakalım neler olucak....ıstanbulda yaşayan hanımlar havalar nasıl çokmu soğuk aceba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?