• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benimkide ellerini sıkıp kendini titretiyor yalniz benimki mama yerken yapiyor,pek yemekle aramiz yok sinirden yapiyor.biseylere sinirleniyodur.onlarda oyle ifade ediyor kendini korkma:20:Ama coj tatli oluyor dimi:34:

ayy gerçekten mi ben çok korkuyorum kaç gündür bu sıkma hareketi başka birşeyin nedeni olablrmi diye ..çok rahatlattın beni inş. sinirden yapıyorlardır :)

hiç korkma canım benim kız kaç aydır yapıyo sinirlenince
özellikle de elinden kumanda telefon v.s. alınca
ve yemek yerken ama bayılıyorum o haline:9::16:

evet evet aynı benm kızımda öyle elinden bişey alınca daha çok yapıyor.konuşamadıkları kendilerini ifade edemedikleri içinmiş internette okuduğuma göre :) çok saolun kızlar beni çok rahatlattınız sadece benm bebişim yapıyor zannediyordum ondan bu kadar taktım kafaya ;)

evet evet aynı benm kızımda öyle elinden bişey alınca daha çok yapıyor.konuşamadıkları kendilerini ifade edemedikleri içinmiş internette okuduğuma göre :) çok saolun kızlar beni çok rahatlattınız sadece benm bebişim yapıyor zannediyordum ondan bu kadar taktım kafaya ;)

Benim oğlumda aynı öyle ellerini sıkıp titretiyo sinirden yapıyo bende bebekken çok yaparmışım şimdi çok sinirli bi insanım yani en ufak şeye sinirleniyorum elimde olmadan . sanırım benim oğlumda sinirli olacak :(

Slm kizlar,kac gundur konular ayni yeni biseylerden bahsedelim diyip sorumu soruyorum:26:
Malum bebisler ayaklanmaya basladi yeere basislarinin duzgun olmasi gerekiyormus ayaklari nasil basarsa oyle alisirmis.bu yuzden ilk adim ayakkabisi sart,en ii paqpa diye bi marka varmis.kullanan var mi veya baska marka tavsiyesi olan..bizimki cok hareketli hep ayakta duruyor (destekli tabi)ayaklarinida yan basiyor gibi geldide bu ayakkabilardan almak istiyorum,yardimxi olursaniz sevinirim:14:

Günaydın Kızlar...
Benim Efe'm de sıkma hareketini yemek yerken bazen yapıyor. Bildiğim kadarıyla endişelenicek bişiy yok.
Melodim1, sevgili doktorumuz alev hanım. Yalnız patik veya kalın tabanlı çortap verdi. Şimdidlik ayağına bişiy giydirmeyin dedi. Aklında olsun.

herkese sevgiler...

Slm kizlar,kac gundur konular ayni yeni biseylerden bahsedelim diyip sorumu soruyorum:26:
Malum bebisler ayaklanmaya basladi yeere basislarinin duzgun olmasi gerekiyormus ayaklari nasil basarsa oyle alisirmis.bu yuzden ilk adim ayakkabisi sart,en ii paqpa diye bi marka varmis.kullanan var mi veya baska marka tavsiyesi olan..bizimki cok hareketli hep ayakta duruyor (destekli tabi)ayaklarinida yan basiyor gibi geldide bu ayakkabilardan almak istiyorum,yardimxi olursaniz sevinirim:14:

slm cnm bnm oğlanda sürekli ayakta kalmak istiyo sanırım bizim bebişler yaşlarını karşılıcaklar yürüyerek:) çekyatlardan tutuna tutna turluyo odayı:)bizimkide uçlarına basıyo bazen ama ben kendim yürütürken adımlarını tam basıyo yere bilmiyorumki kullanmalımıyız daha erken sanki ama bnm pek bilgim yok bu konuda

ha buarada bu ellerini sıkma olayı bizde çokkk önceden beri var sinirlenince çok şirin oluyo ya bide bi ses çıkarıyo yumruk yaparken ıhhh diye :):)yerim ben bunları yaww

bu topiğin en tembel kızı ben de:):) sizin bebişler nerdeyse yürüycekler maşallah:nazar: biz de tık yok... yürümek şöle dursun emeklemek bile yok:9: mantıken şöyle oluyor sanırsam; benim kızı 9 ay karnımda taşıdığım yetmemiş gibi bi de 8 ay kucağımda taşıdım ben ya, bana kalırsa bu yüzden öğrenemedi bi türlü emeklemeyi. çünkü yerde yatıp da takılacak bi durumu olmadıki yaramazın:14: siz koşarken biz anca yürürüz:):52:

Şuan bende aynı düşüncedeyim, Aldığımda bilgi veririm hala bulamadım ne alacağıma dair ,
Şuan yemek yeme derdinden sonra en önemli sorunumuz :) Bizim kız iki adım atıyo desteksiz :) sallana sallana çok komik oluyolar yaa
Satıcıya ortopedik diyorum bildiğimiz düz dandik ayakkabıyı gösteryo, güvenemiyoki insan herkes satma derdinde...

Kazasız belasız düşmeden yürümelerini nasip etsin Allah :)
Sevgiler,

slm hanımlar bızde gecen ayakkabı aldık ortebedık rahat bır ayakkabı ama benım ıcımede sınmedı bır kere gıydırdım oğlan sevmedı bıdaha gıydırmedım yakında istandula gıdıcem daha bır ayakkabı alırım ınşallah patikle idare edıyoz çok şükür...bızımkı fena emeklıyo pat onumde pat arkamda pat banyoda yetişemıyorum hızına kapıları kapatıyoruz artık bişey devırcek dıye uzerıne ne görse tırmanıyo kalkmaya calışıyo heryere gırıp çıktığından fena üşüttü gene çok öksürüyo salya sümük şuanda...ve bızım oğlan bıkaç gundur uyuduktan bırkaç saat sonra mızmızlanıp duruyo nasıl alıp yatağa yanıma koyuyorum çıt yok kociş yerıne oğluşa sarılıyorum ama cok tatlı ya yıyıcem dıye korkuyorum gecenın bır yarısı....durmuyo hıc yemek yedırene kadar canım cıkıyo herşeye saldırmak herşeyı ağzına koymaya calışıyo benım serseri oğlum ama bı topla oynayışı var bı atışı var bayılıyorum ona benım eşim futbol hastası kendısı futbolcu olamadı oğlum olcak dıyo hayırlısı bakalım....:1:

Slm kizlar moralim cok bozuk:(benim kizin 2gundur atesu var 38-38,5 arasi gidip geliyor.kusma isal yok.acaba disten mi?uykumuz azdi iyce azaldi yemek iskenceydi simdi duble iskence oldu.duzenimiz tamamen bozuldu:27:İnanilmaz yorgunum buldugum boslukta uyuyorum esim horladigimi soyluyor:18:
Bu dis cikaran arkadaslar vardi sizinde boyle mi oldu yoksa bu 6.hastalik denen sey mi???kafam karisti:37:
Ha bide unutmadan ayakkabi konusunda bilgi aldim ayakkabinin tabani yumusak ve orta yani cukur kisminda mutlaka cikinti olmaliymis ki ayak seklini alsin diye ,onu kisa ve yuvarlak olmaliymis ve en onemlisi cok hafif olmalimis.illa ortapedik olmasi gerekmiyomus(hepsini dr dedi)Bende bu hafta sonu alicam bu ozelliklere gore hepimize kolay gelsin.

Son düzenleme:
Slm kizlar moralim cok bozuk:(benim kizin 2gundur atesu var 38-38,5 arasi gidip geliyor.kusma isal yok.acaba disten mi?uykumuz azdi iyce azaldi yemek iskenceydi simdi duble iskence oldu.duzenimiz tamamen bozuldu:27:İnanilmaz yorgunum buldugum boslukta uyuyorum esim horladigimi soyluyor:18:
Bu dis cikaran arkadaslar vardi sizinde boyle mi oldu yoksa bu 6.hastalik denen sey mi???kafam karisti:37:
Ha bide unutmadan ayakkabi konusunda bilgi aldim ayakkabinin tabani yumusak ve orta yani cukur kisminda mutlaka cikinti olmaliymis ki ayak seklini alsin diye ,onu kisa ve yuvarlak olmaliymis ve en onemlisi cok hafif olmalimis.illa ortapedik olmasi gerekmiyomus(hepsini dr dedi)Bende bu hafta sonu alicam bu ozelliklere gore hepimize kolay gelsin.

Canım bizim kız da 39,5 u gördü doktoru burnu akıyomu diye sormuştu, bi kaç gece böyle oldu bi kaç hafta sonra da dişini çıkarmıştı ama sen yine de emin olmak için bi sağlık ocağına göster derim...
Ama diş çıkarırken oluyo iştahsızlık, uykusuzluk, ateş
Allah kolaylık versin....bizüst iki dişimizi de çıkardık şimdilik rahatız

canım geçmiş olsun... bana kalırsa sıkıntısı diş bi de sinirlenip elini ağzına götürmessi de vardır şimdi kuzunun... inşallah çabuk atlatırsınız. bizim şimdi de üsttekiler geliyo sanırım ishalde öle su gibi olmuyo aklında olsun sadece cıvık oluyo ...
ayakkabı konusuna da gelince biz şimdiye kadar gezerken 2 tane kaybettik tekleri duruyo:1:... öyle ortapedik değillerdi çünkü kızım öle sizinkiler gibi basmıyo tembel...:14:

Son düzenleme:
Canım bizim kız da 39,5 u gördü doktoru burnu akıyomu diye sormuştu, bi kaç gece böyle oldu bi kaç hafta sonra da dişini çıkarmıştı ama sen yine de emin olmak için bi sağlık ocağına göster derim...
Ama diş çıkarırken oluyo iştahsızlık, uykusuzluk, ateş
Allah kolaylık versin....bizüst iki dişimizi de çıkardık şimdilik rahatız

Ay ne guzel bide biz cikarsaydik:(aslinda bizim alt disimiz cok erken cikti ama ustler bir tirlu gelemedi:25:Burnu akmiyor,ana bugun isal oldu,disten diye umuyorum.birkac hafta sonra cikarsa bu dis,zaten zayif bi bebek insallah bu durumdan iyce zayiflamaz.:30:

Ay ne guzel bide biz cikarsaydik:(aslinda bizim alt disimiz cok erken cikti ama ustler bir tirlu gelemedi:25:Burnu akmiyor,ana bugun isal oldu,disten diye umuyorum.birkac hafta sonra cikarsa bu dis,zaten zayif bi bebek insallah bu durumdan iyce zayiflamaz.:30:[/QUOTE

şu sıralar en çok neyi seviyosa onları vermeye çalış bence canım.. mesela benim kızda dün sadece beni emmek istedi iki de bir kucak istiyo sonra da üstümdeki kazağı açıyo yapışıyo canavar gibi dişine iyi geliyo heralde ısırıp yüzüme de bakıp gülüyo gaddar:9:. ne versem yemedi en sonunda şu kavanozda milupanın sütlacı var onu çok sever hiç reddetmeden yedi onu:56:...

canım geçmiş olsun... bana kalırsa sıkıntısı diş bi de sinirlenip elini ağzına götürmessi de vardır şimdi kuzunun... inşallah çabuk atlatırsınız. bizim şimdi de üsttekiler geliyo sanırım ishalde öle su gibi olmuyo aklında olsun sadece cıvık oluyo ...
ayakkabı konusuna da gelince biz şimdiye kadar gezerken 2 tane kaybettik tekleri duruyo:1:... öyle ortapedik değillerdi çünkü kızım öle sizinkiler gibi basmıyo tembel...:14:
Saol canim isali su gibi degil evel civik:31:Bence senin bebis ii gozlemci gozlemleyip hic kendini yormadan hepsini toptan yapicak seni sasirtacak emin ol.benim arkadssimin bebegide cok sakindi.simdi annesini ucuruyor,merak etme her bebek farkli oluyor.

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır okuyup cıkıyorum yazmaya fırsatım olmadı.kıslar biz butun bayramı hasta gecirdik kızım 38 39 dereece ateşlendi yemek yemedi agızda cıkan aft kızımn boğazında oluşmus viral enfeksiyon dedi doktor bu aralar salgın var kızlar dikkat edin bebişlerinize allaha şükür ilaçları kullanınca iyileşti kızım bacaklarında kızarıklıklar vardı 6.hastalık geldi aklıma hemen :)) yok değilmiş ilacın ve hastalığın etkisiyle kızarmalar döküntüler olabilir dedi doktor şimdilik bizden bu kadar hasta olanlara cok cok gecmiş olsun :43:

Ay ne guzel bide biz cikarsaydik:(aslinda bizim alt disimiz cok erken cikti ama ustler bir tirlu gelemedi:25:Burnu akmiyor,ana bugun isal oldu,disten diye umuyorum.birkac hafta sonra cikarsa bu dis,zaten zayif bi bebek insallah bu durumdan iyce zayiflamaz.:30:

Al benden de o kadar bizimki de zayıf, valla zayıflayacaksa önünr geçilmiyo :) bizim kızın bir de alerjisi var sanırım,
Süt, peynir yoğurt ve hazır gıdalar yiyemiyo:)) anlayacağın epey işim var :) 22 Şubat doğumlu geçek ay kontrole gittiğimizde 7910 gr. 72 cm.di.
İsal de olduysa bekle yakın zamanda gelir ve emiyosa seni ısırmaya başlar:) bide ısırıp gülmeleri de cabası olur :))
Azıcık daha sabret çıkarınca iştahı da gelir Allahın izniyle
Seviler

Back