selam hanımlar
uzun süredir burdan uzak kaldım yoğun bir dönem geçirdik diyebiliriz
metehan hasta oldu 5 gün boyunca 39 - 39.5 dereye varan ateşlerle gece gündüz hastanelerdeydik
gece ateşi 39 u geçti saat 11 de hastaneye gittik orda duş aldırdılar falan boğazda bişi yok kulakta yok ciğerde yok boğazda yok çok şükür idrar tahlili istedi ne olduğunu anlamak için torba taktık bekle b ekle yapmadı uykusu geldi huysuzlandı 1de eve gittik ateşi yine vardı bekledim başında 3te çiş yaptı eşim hastaneye götürdü 4:30da tahlili sonuçlarını aldık temiz ama temiz olmasına rağmen bi antibiyotik verdi
erttesi gün kendi doktorumuzu aradık kesinlikle kullanma getir ben göreyim dedi
gittik aynı şekilde muayene etti bişiyi yok viral bi hastalık yani 6. hastalık olduğunu söyledi ateş yapar ateşini düşüreceksiniz sonra döküntüler çıkacak ve geçecek dedi
o gece yine ateşlendi calpol vermiştim gece fitil verdim sabaha karşı 39u geçti başka bi ilaç verdim adını hatırlamıyorum düşmedi o panikle yarım saat sonra calpol verdim halbuki doktorum o ilaçla calpol arası en az 1.5 saat olmalı demişti unuttum
sabaha karşı ateşi düştü ama busefer 35 e düştü hipotermiye girecek diye çok korktum üstünü giydirdim 2 battaniyeye sardım kucağıma aldım ısınsın diye çıkmadı ateşi sabah doktoru aradım hipotermiye girebilir nefes alıyomu diye sordu nasıl korktum anlatamam..hemen gittik hastaneye uyandı bu arada ateşi 36ya çıktı hareketleri falan normaldi
doktora ilaçları söyledim kızdı zehirledinmi bebeği dedi ben başladım ağlamaya zaten 3 gündür uykusuzdum üzgündüm orda koyverdim gitti
kan tahlili yaptı böbreğe şekere herşeye baktı allahtan temizdi...hiç bi sorun yoktu eve gittik calpolden başka ilaç verme dedi
bu sefer daha soğuk kanlı ve tecrübeliydim ateşi yine çıktı soydum banyo falan ilaçsız düüşürdüm yatarkende calpol verdim.o akşam döküntüleri başladı sırtı bacakları kırmızı kırmızı oldu ve çok şükür sabaha neşeli ve hareketli bi şekilde uyandı
iki doktor ve tüm doktorlar kabul etmese de bu 5 günün ardından dün gördümki oğlum 2 yan kesiciler 1 ön diş olmak üzere 3 diş birden çıkarmıştı...oda sıkıntı yarattı sanırım
cumartesi diş buğdayımızı yaptık bide...diş buğdayında diş kurabiyeleri ve buzdolabı magneti yaptırmıştım konuklara onları dağıttık herkes çok beğendi
oğlum şırınga ve ateş ölçeri aynı anda seçti doktor olcak inşallah :)) yada 5 gündür yaşadığı sıkıntılardan bunlar ona tanıdık geldi...
böyle işte annem yanımda çok giremiyorum biraz okuyabildiğim kadarıyla geçmişi okuyayımm....inşallah herkes iyidir