2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyodum aslında giriyodum da yazamıyodum zaten bizim forumda iyice hayalet forum olmuş kimsecikler uğramaz oldu diş çıkarkan ve hasta olan bütün bebişlere geçmiş olsun bizim tembel ne diş çıkarıyo ne emekliyo nede bişey yiyo kuzuları zayıf diye üzülen anneler var herhalde benim kızı görseler şikayetten vazgeçerler bende öle oluyo beterin beteri var kızımı götürmediğim doktor kalmadı gastroloji uzmanları,metebolizma doktorları hatta diyetisyene bile götürdüm onca tahlil ve acı bişey bulunamadı artık sadece kendi doktoruna götürmeye karar vedik eşimle kızımında psıkolojisi bozuldu doktor görünce ağlıyo sağlıgı yerinde çok hareketli bir bebek ben kabullendim artık sağlıklı olsunda zayıf olsun haaaa bu arada kızım sadece 5600 gr

Evet zayıf ama bak ne güzel sağlığı yerindeymiş önemli olan da o..... Allah kolaylıkversin yemeyen çocuk zor oluyo

Amin canim valla demekki yemeyen bebek hep ayni benimkide oyle beyaz bisi gordumu kafasini ceviriyor,biz gecen ay 7400 duk bu ay zaten hic duzenli yemedi 7500 olmusturama ben artik kiloya takmicam saglikli olsun beni bogmadan yesin yeter! Sen sut urunlerine alerjisi oldugunu nerden bildin?

canım ya senı okadar ıyı anlıyorumkı benım oglumda bu zaman kadar hep yasıtlarının altındaydı kılo olarak ve ben cok kafama takıyordum hbırde herkes ay cok kucuk ay cok zayıf sunu yedır bunu yedır yok anne sutu almıyor emzır bırakma emzır sınır sıstemım altust durumda olmustu benım oglum hıc emmedı cunku 6 ay sagarak verdık ek gıdaya gectık oda ayrı bır dert ıstahsız cocuk cok zor cok ancak yasayan blır benım sana tavsıyem bırkıtap var cocugum yemek yemıyor dıye onu oku ben okıtabı okuduktan sonra rahatladım ve sımdı psıkolojım daha ıyı durumda

seni çok iyi anlıyorum.benimde kızım çok zayıf.22 şubat doğumlu.birsürü tahliller yaptırdık, birsürü doktorlara götürdük.ne yaptıysak kilo aldıramıyoruz.çok harketli 1 aydırda emekliyor heralde bu saatten sonra hiç kilo almaz.8. aylık kontrolünde 6650 gr dı bide milletin çenesini çek.bu çocuk büyümüyor gelişmiyor diye

benım kızda zayıf dişide çıkmadı ayın 23.de tam 9 aylık olucak kontrolümüz var bakalım kaç kilo çıkıcak.zayıf ama çook hareketli buda kilo almasını engelliyor sanırım.

bu arada kızlar ben daha evvel demiştim unutmuşunuzdur 2.bebeğe hamileyim 3 aylık oldum daha cinsiyetini öğrenemedim bu bebek mayısa geliyor.mayıs annelerinde fazla takıldım bu aralar çoğu öğrenmiş bebekleri geneli erkek bekliyo artık hayırlısı benım içinde.

kızlar yemeyen bebekler çokkkk zor dua edelim ya birbirimize Rabbim hepsine bol iştah ve sağlık versin çok yorucu ve yıpratıcı oluyo ah ahhhhhh

hayırlısı olsun cnm sanırım kızın vardı yanlış hatırlamıyosun gönlüne göre versin Allah:)
bebişler çok hareketliler Allah yardımcın olsun cnm yaa sağ salim kucakla meleğini bende mayıs doğumluyum çok güzel biayy:):)

sağolun arkadaşlar gerçekten çok zor yemeyen çocuk benim yaramaz nerdeyse doğduğundan itibaren yemiyo desem yeridir 20 günlüklen anne sütünü bıraktı 2 aylıkken ağzını hiç açmaz oldu ve ben 9 aydır nerdeyse bütün gün ve geçe yemesi için uğraşıyorum beni görenler sana ne olmuş diyolar çok zayıfladım 45 kiloya düştüm hortlak gibi dolaşıyorum etrafta kızımı büyütücem diye ben küçülüyorum ama alıştım artık çünkü en büyük aşkı yaşıyorum evlat aşkı çok güzel bir duydu bu kızımı çok seviyorum her nekadar beni üzsede aşığım ona:)

canım bebeğin hayırlı olsun çin takvimine baktın mı orda genelde tutuo bebek cinsiyeti benim ki doğru çıkmıştı

canım pekı bebegının boyu nasıl yanı normal mı gelıısmı oda az mı?
belkı mınyon tıplı olacak ne bıleyım bırsuru arastırma yaptırıp bırsey bulamamakta sasırtıcı saglıgı yerınde olsunda

boyuna kısa malesef zaten bizi endişelendirende o hem kilo az hem boyu kısa en son 64 çıktı ama bu kadar tahlil ve araştırma sonuçu goktorumuzun yüzde 99.9 hiç birşeyi yok demesi biraz olsun rahatlatıyo beni
bende eşimde bebekken zayıfmışız ikimizde yemezmişiz benim bebekliği bilenler özellikle annem aynı sen diyo kayınvalide aynı babası diyor birçok yakın akraba da bizim bebekliğimize şait olmuş olanlarda aynı şeyi söylüyo tabiki anneme ben 9 aylıkken kaç kiloymuşum sorusuna cvp veremiyo nerde eskiden böyle her ay kontntroller ben nerdeyse her hafta başka bir doktoro dötürdüm hepsi aynı şeyi söylüyo tahliller temiz genetik herhalde size benziyo hatta eczanecimiz bile aynı kanıda minyon olucak benim kız

kaç kilo ve kaç cm doğmuştu?

doktorlar besin takviyesi veriyorlar pediasure- fantomalt gibi.kullanıyormusunuz onlardan.işe yarar diye düşünüyorum

kaç kilo ve kaç cm doğmuştu?

2.960 gr doğdu ama 2600 kadar düştü 1 hafta içinde boyuda 48 cm di

doktorlar besin takviyesi veriyorlar pediasure- fantomalt gibi.kullanıyormusunuz onlardan.işe yarar diye düşünüyorum

bizim doktor sürekli doğal beslenme doğal beslenme dedi ama oda bu ay pes etti 15 gündür fantomalt kullanıyoruz bakalım işe yarar belki

Aynen hem başını çevriyo hemde ağzını kitliyo :)gülesi varsa da ağzını açmıyo gözlerini kırparak gülüyo cadı:) o derece yani çok tatlı oluyo reddetmesi bile (bazen çileden çıkarıyo ama olsun)
Bizimki de 7900 dü ama birbucuk ay olmuştur. ben evdetartıyorum üstü giyinik 300 gr. almış görünüyo :) bakalım kontrole gidince ne diyecek doktor:)
Süt ürünlerini ağzına sürmüyo, ilk kaşık maması sütlü pirinçli alerji yapmıştı doktor da süte karşıalerjisi olabilir demişti. Süt, yğurt peynir yediğinde direkt kusuyo ama normal kusma değil. midesi allak bullak oluyo demekki.... Hazır gıdalara karşı da aynı şekilde... tabi bu tahmin, sevmiyo da olabilir. bilmiyoruz yaşında test yapılacak..

Benim bızdık kızım da 22 şubat doğumluuu :)) o da mız mız yemiyo, hakikaten bu milletin çenesi niye durmaz "zayıf zayıf" diye ölecekler

Anladim canim bizimkinde kusma falan yok simarikliktan yemiyor demekkiBende emzrme olayida yok o yuzden gunluk sut ihtiyacini mi karsilayim yoksa ek gida mi vereyim vallla cildirmis durumdayimBizimki agzini kapamiyor acik duruyor saatlerce mama agzinda bekletiyor sonrada cikariyor yarisi icine yarisi disina yarisi elinde yani ne yiyor hicbir fikrim yokCok moralimi bozuyor,hergun insallah bugun ii olur diye basliyorum ama sonuc ayni9aylik oldu hala neyi seviyor bilmiyorumCildirmamak icten degil,bide yeme problemi olan cocuklar genelde boyle gidermis kac sene dayanabilirim buna bilmiyorumİnsallah yarin farkli bir gun olur:18:

Bernin oğlumda aynı çok istahsiz gercekten yemeyen cocuk cok zor biz 9 Şubat doğumluyuz 7400 kilomuz çöp gibi zaten her mama saati bı işkenceye dönüşüyor. Allah bebislerimizi korusun inşallah iştahları yerine gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…