Canim benimkide ellerini sıkıp kendini titretiyor yalniz benimki mama yerken yapiyor,pek yemekle aramiz yok sinirden yapiyor.biseylere sinirleniyodur.onlarda oyle ifade ediyor kendini korkmaAma coj tatli oluyor dimi
hiç korkma canım benim kız kaç aydır yapıyo sinirlenince
özellikle de elinden kumanda telefon v.s. alınca
ve yemek yerken ama bayılıyorum o haline
evet evet aynı benm kızımda öyle elinden bişey alınca daha çok yapıyor.konuşamadıkları kendilerini ifade edemedikleri içinmiş internette okuduğuma göre :) çok saolun kızlar beni çok rahatlattınız sadece benm bebişim yapıyor zannediyordum ondan bu kadar taktım kafaya
Slm kizlar,kac gundur konular ayni yeni biseylerden bahsedelim diyip sorumu soruyorum:26:
Malum bebisler ayaklanmaya basladi yeere basislarinin duzgun olmasi gerekiyormus ayaklari nasil basarsa oyle alisirmis.bu yuzden ilk adim ayakkabisi sart,en ii paqpa diye bi marka varmis.kullanan var mi veya baska marka tavsiyesi olan..bizimki cok hareketli hep ayakta duruyor (destekli tabi)ayaklarinida yan basiyor gibi geldide bu ayakkabilardan almak istiyorum,yardimxi olursaniz sevinirim
Slm kizlar,kac gundur konular ayni yeni biseylerden bahsedelim diyip sorumu soruyorum:26:
Malum bebisler ayaklanmaya basladi yeere basislarinin duzgun olmasi gerekiyormus ayaklari nasil basarsa oyle alisirmis.bu yuzden ilk adim ayakkabisi sart,en ii paqpa diye bi marka varmis.kullanan var mi veya baska marka tavsiyesi olan..bizimki cok hareketli hep ayakta duruyor (destekli tabi)ayaklarinida yan basiyor gibi geldide bu ayakkabilardan almak istiyorum,yardimxi olursaniz sevinirim
Slm kizlar moralim cok bozukbenim kizin 2gundur atesu var 38-38,5 arasi gidip geliyor.kusma isal yok.acaba disten mi?uykumuz azdi iyce azaldi yemek iskenceydi simdi duble iskence oldu.duzenimiz tamamen bozuldu İnanilmaz yorgunum buldugum boslukta uyuyorum esim horladigimi soyluyor:18:
Bu dis cikaran arkadaslar vardi sizinde boyle mi oldu yoksa bu 6.hastalik denen sey mi???kafam karisti
Ha bide unutmadan ayakkabi konusunda bilgi aldim ayakkabinin tabani yumusak ve orta yani cukur kisminda mutlaka cikinti olmaliymis ki ayak seklini alsin diye ,onu kisa ve yuvarlak olmaliymis ve en onemlisi cok hafif olmalimis.illa ortapedik olmasi gerekmiyomus(hepsini dr dedi)Bende bu hafta sonu alicam bu ozelliklere gore hepimize kolay gelsin.
Slm kizlar moralim cok bozukbenim kizin 2gundur atesu var 38-38,5 arasi gidip geliyor.kusma isal yok.acaba disten mi?uykumuz azdi iyce azaldi yemek iskenceydi simdi duble iskence oldu.duzenimiz tamamen bozuldu İnanilmaz yorgunum buldugum boslukta uyuyorum esim horladigimi soyluyor:18:
Bu dis cikaran arkadaslar vardi sizinde boyle mi oldu yoksa bu 6.hastalik denen sey mi???kafam karisti
Ha bide unutmadan ayakkabi konusunda bilgi aldim ayakkabinin tabani yumusak ve orta yani cukur kisminda mutlaka cikinti olmaliymis ki ayak seklini alsin diye ,onu kisa ve yuvarlak olmaliymis ve en onemlisi cok hafif olmalimis.illa ortapedik olmasi gerekmiyomus(hepsini dr dedi)Bende bu hafta sonu alicam bu ozelliklere gore hepimize kolay gelsin.
Canım bizim kız da 39,5 u gördü doktoru burnu akıyomu diye sormuştu, bi kaç gece böyle oldu bi kaç hafta sonra da dişini çıkarmıştı ama sen yine de emin olmak için bi sağlık ocağına göster derim...
Ama diş çıkarırken oluyo iştahsızlık, uykusuzluk, ateş
Allah kolaylık versin....bizüst iki dişimizi de çıkardık şimdilik rahatız
Ay ne guzel bide biz cikarsaydikaslinda bizim alt disimiz cok erken cikti ama ustler bir tirlu gelemedi Burnu akmiyor,ana bugun isal oldu,disten diye umuyorum.birkac hafta sonra cikarsa bu dis,zaten zayif bi bebek insallah bu durumdan iyce zayiflamaz. [/QUOTE
şu sıralar en çok neyi seviyosa onları vermeye çalış bence canım.. mesela benim kızda dün sadece beni emmek istedi iki de bir kucak istiyo sonra da üstümdeki kazağı açıyo yapışıyo canavar gibi dişine iyi geliyo heralde ısırıp yüzüme de bakıp gülüyo gaddar. ne versem yemedi en sonunda şu kavanozda milupanın sütlacı var onu çok sever hiç reddetmeden yedi onu ...
Saol canim isali su gibi degil evel civikcanım geçmiş olsun... bana kalırsa sıkıntısı diş bi de sinirlenip elini ağzına götürmessi de vardır şimdi kuzunun... inşallah çabuk atlatırsınız. bizim şimdi de üsttekiler geliyo sanırım ishalde öle su gibi olmuyo aklında olsun sadece cıvık oluyo ...
ayakkabı konusuna da gelince biz şimdiye kadar gezerken 2 tane kaybettik tekleri duruyo... öyle ortapedik değillerdi çünkü kızım öle sizinkiler gibi basmıyo tembel...
Saol canim isali su gibi degil evel civikBence senin bebis ii gozlemci gozlemleyip hic kendini yormadan hepsini toptan yapicak seni sasirtacak emin ol.benim arkadssimin bebegide cok sakindi.simdi annesini ucuruyor,merak etme her bebek farkli oluyor.
Ay ne guzel bide biz cikarsaydikaslinda bizim alt disimiz cok erken cikti ama ustler bir tirlu gelemedi Burnu akmiyor,ana bugun isal oldu,disten diye umuyorum.birkac hafta sonra cikarsa bu dis,zaten zayif bi bebek insallah bu durumdan iyce zayiflamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?