herkese günaydın kızlarr
yaa benim kız durmuyo artık hiç açamıyorum pc yi ben de çok yoruluyorum o uyuyunca yıgılıp kalıyorum akşam da eşimde oluyo pc hiç giremedim bayaa
kızım geçen hafta 6. hastalık geçirdi bi arkadaşın kzından bulaşmış bu haftada grip oldu dedesinden bulaştı çok mızmız sürekli kucakta kollarım agrıyo artık :-(( insanlar hastayken nie bebegin yanına gelir ki hem arkadaşıma hemde kp ye kızıyorumyavrum perişan oldu tabii bende gece sürekli uyanıyoo aglıyoo sadece kucakta uyuyo
çok geçmiş olsun canım bol bol emzir demişti dr bana geçen hafta benim kız da bronşit olmuştu şimdi iyi anlıyorum seni. şu dedeyle babanneyi de çözmüş değilim. bana sürekli orasını kapat yel kaçar yok kulağına yel kaçar diyerek yedi bitirdi beni doğduğundan beri babanne olacak cadı ama kendisi kızımın parmağını ağzına alır, sakızını tutturur. ağzına yakın yerden öper, deli oluyorum deliiiiiii. kıyamam bi an önce iyileşsin. bi de nane yaprağı, ıhlamur ve elma kabuğunu kaynatıp pekmezle tatlandırıp içirdim canım ben
resmen aynılar yaaaben de İzmir'de anneme bırakıp 1-2 saat yok oluyodum annem diyodu sesi çıkmadı inanamayıp denemiştim bigün. onun olduğu odaya 2 saat girmemiştim annemle laylaylomdu ve hiç ağlamadı kapıdan bi girdim eller kollar hareketlendi ve başladı ağlamaya. bütün nazı kaprisi bana zillinin. en zor burçlarla uğraşıyorum yaaa bazen kafayı yiyorum evde deli gibi bağırıp çağırıyorum ikizler ve kovayla aynı evde yaşamak çok zor benim gibi alık balık için:14
ah ıste bana cok mınık gelıyor bırde emmıyor bızımkı dogdugundan berı emmedı hep sagarak verdım ıse baslayınca 7.ayda bıttı gıbı sutum banada ezıyet olmaya baslamıstı 20cc 20cc ıcın sagmak psıkolojım bozulmustu bırakıverdım bu ay kan testleırmız var hıc olmassa onlar duzgun cıksın takmıycam kafama zayıf olusunu dıyorumyapma canım yaa neresi zayıf tam ortalama kiloda nerdeyse. benim kız da 8.690 kilo 70 cm. benimki de ona hazırladığım şeyleri yemek istemiyor ben yanında bişey yerken illa o da yiycekmiş deli oluyo(iskender bile yedi). ufak ufak veriyorum bazen, öyle bir iştahla yiyor ki sorma. resmen ben mama istemiyorum bana da yemek ver diyo kendi çapında fıstıkım...
herkese günaydın kızlarr
yaa benim kız durmuyo artık hiç açamıyorum pc yi ben de çok yoruluyorum o uyuyunca yıgılıp kalıyorum akşam da eşimde oluyo pc hiç giremedim bayaa
kızım geçen hafta 6. hastalık geçirdi bi arkadaşın kzından bulaşmış bu haftada grip oldu dedesinden bulaştı çok mızmız sürekli kucakta kollarım agrıyo artık :-(( insanlar hastayken nie bebegin yanına gelir ki hem arkadaşıma hemde kp ye kızıyorumyavrum perişan oldu tabii bende gece sürekli uyanıyoo aglıyoo sadece kucakta uyuyo
bende aksamları ısten geldıkten sonra onunla oynayacak gucu zor buluyorum kendımde ev zaten dandını haftadan haftaya temızlenıyor bazen ısım cıkıyor onu bıle yapamıyorum..
gecmıs olsun kuzuna bu 6. hastalıgı cok duymaya basladım etrafta ama bı bılgım yok bıraz bılgı verırmısın nasıl gecırıdnız nasıl atlattı her cocukta oluyormuymus kızamık cıcek gıbı bırsey mı?
6 aylıkken başladık ama emeklemeybilir canım senin kuzu her çocuk farklı bazısı emeklemeden yürüyokızlar bebekelr emeklemeye başladı mı?benim tembel emekleyemiyor.Emekleme pozisyonunda yere koyuyorum hiç ilerleyemiyor dönüyor ama olduğu yerde sağa sola doğru, çember çiziyor anca:)
ha bir de arada bir yemeklerine kahvaltısına badem sütü kullanıyorumbadem yüksek kalsiyumdan dolayı yanlış bilmiyorsam faydalıymış.Ama çeliştiğim birşey varki, yumurta beyazı da yüksek kalsiyum bebeğe ağır gelir diye bebeklere verilmiyor. Acaba bu mantıkla badem sütü de zararlı olur mu?
benimki de emeklemiyor tam anlamıyla sadece biraqz sürünüyorkızlar bebekelr emeklemeye başladı mı?benim tembel emekleyemiyor.Emekleme pozisyonunda yere koyuyorum hiç ilerleyemiyor dönüyor ama olduğu yerde sağa sola doğru, çember çiziyor anca:)
ha bir de arada bir yemeklerine kahvaltısına badem sütü kullanıyorumbadem yüksek kalsiyumdan dolayı yanlış bilmiyorsam faydalıymış.Ama çeliştiğim birşey varki, yumurta beyazı da yüksek kalsiyum bebeğe ağır gelir diye bebeklere verilmiyor. Acaba bu mantıkla badem sütü de zararlı olur mu?
ayyyy aynı benım kaynana oğluma ninni söyluyom ona bıle soyleme yel kaçar hasta olur...kafasını okşasam okşama koca kafalı olur ne alaka yanı...çok geçmiş olsun canım bol bol emzir demişti dr bana geçen hafta benim kız da bronşit olmuştu şimdi iyi anlıyorum seni. şu dedeyle babanneyi de çözmüş değilim. bana sürekli orasını kapat yel kaçar yok kulağına yel kaçar diyerek yedi bitirdi beni doğduğundan beri babanne olacak cadı ama kendisi kızımın parmağını ağzına alır, sakızını tutturur. ağzına yakın yerden öper, deli oluyorum deliiiiiii. kıyamam bi an önce iyileşsin. bi de nane yaprağı, ıhlamur ve elma kabuğunu kaynatıp pekmezle tatlandırıp içirdim canım ben
çok gecmiş olsun kapalı alanlara gırdımı cocuklar hasta oluyolar dvmlı...bundan sonra fazla çıkarmamaya calışcaz artık napalım....herkese günaydın kızlarr
kızlar bebekelr emeklemeye başladı mı?benim tembel emekleyemiyor.Emekleme pozisyonunda yere koyuyorum hiç ilerleyemiyor dönüyor ama olduğu yerde sağa sola doğru, çember çiziyor anca:)
ben fasulye verdım kabuğunu soyarak bıraz sevdı sevmedı bı yedı bı atıyodu ağzıdan ama mercimeği hiç sevmedi benımkı arpa şehriye corbasına bayılıyo cok sevıyo önerebılırım...slm kızlar hasta bebeklere cok ock geçmiş olsun hemencecik iyileşirler ins.kızlar biz eprem telasıyla bu ay doktora gidemedik.dün sağlık ocagına gittik boy kilo ölçümü yapıldı bu ay yapılacak başka bişey var mı yada yemeklistesine giren ek gıdalar neler beni bilgilendirrseniz sevinrim baklagiller nohut,fasulye,bulgur ,mercimek başladınız mı?
valla benım oğlanda dvmlı tv sehpasının önünde buna cözüm bulmamız lazım dıyom babaya bakalım napçaz hıç durmuyo dizlerini görsen hep kıpkırmızı heryere gırıp çıkıyo ve cok hızlı ...gunaydın kızlar
bende dun oglana aventın ılk kasık ve catalını aldım ama bızımkı yemek yemekten cok dısini kaşımak için kullanıyor kaseyı onune koydum catalı kasıgıda elını daldırdı kasenın ıcınevıcık vıcık corbasıyla oynadı evde olsa bırakırdım ama kvaldemde oldugumuz ıcın evı pısletsın ıstemedım bide ona ilk arabamı aldım üstüne oturtup geziyoruz çok hosuna gıdıyor daha ayağa kalkıp yurumesı ıcın olan kısmına gecmedık ama cok ıse yarayacaga benzemıyor cunku araba hızlı gıdıyor bızımkı ayaga kalkıp ona tutunsa bıle pat dıye duser yanlız bıraksam bakalım zaten bır dunya oyuncagı olmasına ragmen hıcbırıne bakmıyo rbende calısan anne vıcdanıyla her oglen dısarı cıkı ona oyuncak alıyorum sankı oynaycakmıs gıbı ama o yıne kumanda ve telefonlara saldırıyor
tabı cnm cok salarsın görürüm ben senı hıçte saldım cayıra mevlam kayıra olmuyo benden söylemesı emeklemeye başladığında şaşırma yanı...tahmın edemeyeceğin yere gırer alır elıne kalkar çıkar bılemıyrum yanı yaşamak lazım :)))kesin benim kız da sinirlenir. zaten felaket sinirli hele bi yerinden kaldırmayayım:) gör sen şenliği hele bi emeklesin '' salcam çayıra, mevlam kayıra'' artık
hahahah guzelmiş kod adı benımkı tam bır serseri valla heryerı karıştırıyo araştırıyo ablası resim yapçak mesela ondan önce koşuyo masanın başına bızımkı anne gel şu oğlunu al kızımda bağrıyo aynı bu şekıl... abla ne yapsa bı emekleyeşi var ablaya yetişmek için anlatamam...buyukler der hep en ıyı çocuk uyuyan cocuktur :)))bızımkı sureklı ayaga kalkma yurume pesınde buyuzdende oyuncaklarla pek ılgılenmıyor nerde karıstırılacak bırseyler var emekleye emekleye gıdıyor tutunacagı bıryer buldugu an ayaga kalkıp oraya yapısıyor bende psınden gezıyorum sureklı nasıl bır enerjılerı var anlamıyorum bes dakıka durmuyor kod adı kıpırdak popo zaten:))
maşallah senin kuzuya:) ahhh ahhhh emeklese var yaa alcam kumandayı elime uzancam koltuğuma zapp zapp zappta zapppp
onların yediklerinden içtiklerinden biz de mi yesek içsek acaba, bak nasıl enerjik oluyolar:)
kızları olan anneleeeerrrrrr
kulaklarını deldirdiniz mi ben bugün deldirmeyi düşünüyorum
ama erken mi acaba bilemiyorum
bayramda küpeli küpeli gezelim istiyorum
kırmızı,pembe bile giydirsem herkes erkek mi diye soruyo
sinir oluyorum
ayyyy aynı benım kaynana oğluma ninni söyluyom ona bıle soyleme yel kaçar hasta olur...kafasını okşasam okşama koca kafalı olur ne alaka yanı...
tabı cnm cok salarsın görürüm ben senı hıçte saldım cayıra mevlam kayıra olmuyo benden söylemesı emeklemeye başladığında şaşırma yanı...tahmın edemeyeceğin yere gırer alır elıne kalkar çıkar bılemıyrum yanı yaşamak lazım :)))
tabı tabı zap zap yaparsın emın ol....sen zap yapana kadar o tv kablsounda ip atlar...
selam canım benımde kızım var bende cok ıstedım deldırmeyı bu aylarda ama dıs cıkaerdıgı ıcın cokca sacını yoluyor yada kulagını kasıyor korktum olurda kupeyı farkederde koparırsa kulagına zarar verırse dıye bıryasını beklıcem benımde aynı bazı anlamazlar soruyor kızmı erkek mı dıye:)eger kulak kasıması cekmesı falan yoksa olabılır aslında cok mreaklıyız yaw bızde hemen kupe taksın toka taksın ıstıyoruz bız hala toka takamadık mesela:)eger deldırmeye karar verırsen yaz olurmu canımkızları olan anneleeeerrrrrr
sinir oluyorum
selam canım benımde kızım var bende cok ıstedım deldırmeyı bu aylarda ama dıs cıkaerdıgı ıcın cokca sacını yoluyor yada kulagını kasıyor korktum olurda kupeyı farkederde koparırsa kulagına zarar verırse dıye bıryasını beklıcem benımde aynı bazı anlamazlar soruyor kızmı erkek mı dıye:)eger kulak kasıması cekmesı falan yoksa olabılır aslında cok mreaklıyız yaw bızde hemen kupe taksın toka taksın ıstıyoruz bız hala toka takamadık mesela:)eger deldırmeye karar verırsen yaz olurmu canım
slm kızlar hasta bebeklere cok ock geçmiş olsun hemencecik iyileşirler ins.kızlar biz eprem telasıyla bu ay doktora gidemedik.dün sağlık ocagına gittik boy kilo ölçümü yapıldı bu ay yapılacak başka bişey var mı yada yemeklistesine giren ek gıdalar neler beni bilgilendirrseniz sevinrim baklagiller nohut,fasulye,bulgur ,mercimek başladınız mı?
sinir oluyorum
sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?