• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sa annişler... yaklaşık 3 haftadır bilgisayara elimi bile sürmüyodum..epey uzak kaldım sizlerden..kaç gündür her haberi açtığımda ağla ağla bir hal oldum..anne olmanın şimdi ne demek olduğunu daha iyi anladım..hep aklıma geliyolar o küçücük yavrular..alllahım bizlere böle acılar birdaha göstermez inşş.
bu arada ceylinimde hala ne bir emekleme nede diş çıkarma var..allaha şükür sağlımız yerinde önemli olanda bu saten onlarda hayırlısıyla zamanını bekliyo herhalde.hee kızlar bi sewincimide sizlerle paylaşmak istiyorum.hatırlıyorsanız bundan 1 ay önce kızım su içmiyo ne yapmam lazım die sormuştum..artık kızım su içiyo hemde kana kana:):):))öle mutlu oluyorumki o su içtikçe sanki ben su içiyorum....yaşasıııınnn:46:

sa annişler... yaklaşık 3 haftadır bilgisayara elimi bile sürmüyodum..epey uzak kaldım sizlerden..kaç gündür her haberi açtığımda ağla ağla bir hal oldum..anne olmanın şimdi ne demek olduğunu daha iyi anladım..hep aklıma geliyolar o küçücük yavrular..alllahım bizlere böle acılar birdaha göstermez inşş.
bu arada ceylinimde hala ne bir emekleme nede diş çıkarma var..allaha şükür sağlımız yerinde önemli olanda bu saten onlarda hayırlısıyla zamanını bekliyo herhalde.hee kızlar bi sewincimide sizlerle paylaşmak istiyorum.hatırlıyorsanız bundan 1 ay önce kızım su içmiyo ne yapmam lazım die sormuştum..artık kızım su içiyo hemde kana kana:):):))öle mutlu oluyorumki o su içtikçe sanki ben su içiyorum....yaşasıııınnn:46:

yarasın ceyline içtiği sular:9: bi de azra da su içse içmiyo zorla veriyorum hiç sevmiyo:19:
ceylin nasıl içmeye başladı kendiliğinden mi

yarasın ceyline içtiği sular:9: bi de azra da su içse içmiyo zorla veriyorum hiç sevmiyo:19:
ceylin nasıl içmeye başladı kendiliğinden mi

içsin die neler denedim neler.gece uykuda verdim içine tatlı bişeyler koydum verdim biberon değiştirdim kaç tane. yine içmedi yine..çareyi biberonun uç kısmını sıkarak veriyodum öle içiyodu oyun sanıp.. bi anlık oldu ağzına biberonu verdim baktımki bizim ceylin lıkır lıkır su içiyo. sewinçten havalara uçtum..nerdeyse biberonun yarısını içti.. yani tatlım dediğim gibi canı nezamn isterse ozamn içmek istemiş bizimki..

inş azra hanımda ceylin gibi biran önce içmeye başlar.

Merhaba Anneler, anne Adayları

Şubat Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Şubat Anneleri Facebook Grup

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

subatanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Şubat Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz. Yani facebook sayfasina girmeden oraya da ileti yollayabilirsiniz.

Aylara göre anne gruplarında yıllara göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Şubat Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

günaydın hanımlar
bebişleriniz parmaklarını kullanmaya başladı mı
kızım 2 haftadır küçük bişey verdiğimde eliyle değil
baş ve işaret parmağını kullanarak alıyo:46::46::46:
ama dişimiz hala yok emekleme de yok
istediği yere yerde yuvarlanarak gidiyo
bide bazen çok az geri geri gidiyo:1:

kızlar bi de yazdığım mesajlar geçmişi görünmüyo
sizde de öyle mi :44:
yoksa beğen butonu gibi bu da mı sırra kadem basacak:1:

günaydın hanımlar
Günaydın Tatlılar;
aynı benim minikimde işaret parmağını ve baş parmağını 3 haftadır kullanıyo. ısırasım geliyo o işaret parmağını öle tatlı uzatıyoki:):) ilk dişimiz pazar günü patladı bizim. emekleme yok dr da salı günü gittiğimizde normal daha erken dedi. heyecanla emeklemesini bekliyorum:)

günaydın hanımlar

Gunaydin guzel anneler ve kuzulari:1:Bebegin geri geri gitmeye basladiysa 1haftaya emekler canim bizimki oyle olmustu.onune tlf veya kumanda koyarsan bu surec hizlanabilir:40:Bizumki deliriyor onlara.
Kizlar bebekleriniz oyuncak oynuyo mu bizimki hic ilgilenmiyor ben odadan ciktim mi hemen saga sola saldiriyor ayaga kalkmaya calisiyor,mama sandaldesinden kalkmaya calisiyor kendini asagi sarkitiyor ne yapmali sizce??cok dikkat cekici oyincak aldim bi bakiyor sonra hiiiic:10:
Bide su dahi bebek akilli bebek egitim cd var ben mama yaparken onu izletiyorum biraz izliyor siz boyle seyler izletiyomusunuz?
Disumizde daha cikmadi ilk disi biz cikarmistik ama gerisi gelmedi:5:

benım kızım ela 4 ay once 2 tane dıs cıkardı baskada dıs falan yok:))) ıkı parmagını 1 aydır kullanıyor yerden buldugu mınnacık seylerı bıle kavrayabılıyor masallah her yere tırmanıyor 1 haftadırda sıralıyor tutunarak acelecı fıstık yuruyecek yakında.

benım kızım ela 4 ay once 2 tane dıs cıkardı baskada dıs falan yok:))) ıkı parmagını 1 aydır kullanıyor yerden buldugu mınnacık seylerı bıle kavrayabılıyor masallah her yere tırmanıyor 1 haftadırda sıralıyor tutunarak acelecı fıstık yuruyecek yakında.

maşşallah senin kuzuna:nazar:
bizde daha bişi yok:5:

benım oğlumda parmaklarını kullanıyo en kuçuk ne varsa alıp ağzına atmaya çalışıyo...emeklıyo hemde heryere bugun banyodan cıkardım bulmuş bir damla suyu pat pat vuruyo dönüyo gülmekten bı hal oldum çok şekerdi....ama cok hızlı benım oğlan cok hızlı emeklıyo napçam bılemıyorum gecenlerde sofrayı koyduk benım dönmemle beraber oğlanın elı yemeğin içinde tabi yemek sıcak eli yandı koştum suya koydum çok şükür kızardı hafıften başka bişey olmadı....benım oğlan ıkıdır yanma tehlıkesı gecırıyo yaaa eli cok uzun benım sıpanın...aslı film bundan sonra hanımlar dıkkat etmek lazım vallahı ben yetişemıyorum ıkı cocuk ev derken cıkamıyorum bazen ısın ıcınden ama cok tatlılar kaza ve beladan korusun yuce rabbım buarada daha diş çıkarmadık kızım bakıyo sabah kardeşine anne ozanın kaşları olmuş :))))) öncelerı yoktu şimdi daha belırgın kızımın dıkkatını cekmış :))) bu cocuklar cok akıllı yaw....maşallah hepsıne....

Gunaydin guzel anneler ve kuzulari:1:Bebegin geri geri gitmeye basladiysa 1haftaya emekler canim bizimki oyle olmustu.onune tlf veya kumanda koyarsan bu surec hizlanabilir:40:Bizumki deliriyor onlara.
Kizlar bebekleriniz oyuncak oynuyo mu bizimki hic ilgilenmiyor ben odadan ciktim mi hemen saga sola saldiriyor ayaga kalkmaya calisiyor,mama sandaldesinden kalkmaya calisiyor kendini asagi sarkitiyor ne yapmali sizce??cok dikkat cekici oyincak aldim bi bakiyor sonra hiiiic:10:
Bide su dahi bebek akilli bebek egitim cd var ben mama yaparken onu izletiyorum biraz izliyor siz boyle seyler izletiyomusunuz?
Disumizde daha cikmadi ilk disi biz cikarmistik ama gerisi gelmedi:5:[/QU

benim minik oyuncaklarıyla oynamaya başladı ses çıkaran oyuncaklarla arası çok iyi şu eğitici köpek şarkılar söylediğinde ona eşlik ediyo sanki o da söylüyo:) bi de başını ve gövdesini sağa sola sallıyo tempo tutturarak:) kalkmaya çalışma gibi çabamız yok emeklemiyoruz bile:) tembeliz çok hemde hep benim onu taşıyıp bi yerlere dokundurmamı istiyo:) armutt pişşş ağzıma düşşş misalii:):) yumurcak tv izliyo çizgi filmlerin bazılarını büyük çocuk gibi izliyo ama yemek yedirirken dikkatini başka bişeye vermesin diye izletmiyorum çünkü o zaman mamasıyla ilgilenmiyo.
şimdi de babasıyla içerde film izliyo bi taraftanda ıhlamur nane karışımı çay yaptım onu içiyo:16:

Bazen burda kendi kendime konusuyomusum gibi oluyor:27:o kadar sey sormusum bi cvp veren olmamis valla cok kustum:43:

küsme melodim ben de bu aralar burda bi başıma kalmış gibi hissediyorum kendimi kimseler gelmiyo artık. bebikler hareketlendi diyedir inşallah bi sorun yoktur bütün bebeklerimiz sağlıklıdır....:8:

küsme melodim ben de bu aralar burda bi başıma kalmış gibi hissediyorum kendimi kimseler gelmiyo artık. bebikler hareketlendi diyedir inşallah bi sorun yoktur bütün bebeklerimiz sağlıklıdır....:8:

AY saol canim ya valla moralim bozuluyor herkez ayri telden caliyor eskiden biri bisi yazdi mi herkez anlatirdi cvp verirdi simdi biri A diyo oburu Z :19:Yani belkide yogunluktandir yada insallah oyledir.cok saol deger verip cvp yazdigin icin:46:

AY saol canim ya valla moralim bozuluyor herkez ayri telden caliyor eskiden biri bisi yazdi mi herkez anlatirdi cvp verirdi simdi biri A diyo oburu Z :19:Yani belkide yogunluktandir yada insallah oyledir.cok saol deger verip cvp yazdigin icin:46:

anlıyorum canım seni uzaktaydın bi de. hemen hemen aynı kaderi paylaşıyoruz. bende bi başımayım bebeğimle sende. burda da iki sohbet edelim en güzel varlıklarımız hakkında istiyoruz ama son günlerde sinek avlıyo:)

anlıyorum canım seni uzaktaydın bi de. hemen hemen aynı kaderi paylaşıyoruz. bende bi başımayım bebeğimle sende. burda da iki sohbet edelim en güzel varlıklarımız hakkında istiyoruz ama son günlerde sinek avlıyo:)

Evet canim aynen bende burda bi basimayim benim kizla ugrasmaktan gun geciyor ama insan birileriyle konusmak istiyor,eskiden kizi sallarken bisuru sayfa okurdum.simdi:43:
Yeni bi konu mu acsak gurbetteki anneler diye,bizim gibi konusmak isteyenler gelir,yada belki vardir ben bi bakiyim :23:

çok hastayım :( :2: boğazım ağrıyo, ateşim var, heryerim ağrıyo:( yerimden kalkacak halim yok... kızım Allah için bugün daha uslu. bu arada yüzüstü yatıp emekleme pozisyonu almaya çalışıyo popo havada emeklemeye az kaldı gibi gibi:emir_bebek:...

Son düzenleme:
çok hastayım :( :2: boğazım ağrıyo, ateşim var, heryerim ağrıyo:( yerimden kalkacak halim yok... kızım Allah için bugün daha uslu. bu arada yüzüstü yatıp emekleme pozisyonu almaya çalışıyo popo havada emeklemeye az kaldı gibi gibi:emir_bebek:...

çook geçmiş olsun tatlım.inş en kısa sürede iyileşirsin...bende bugün hiç ii değilim dün geceyi bi türlü üstümden atamadım. gece saat 4 e kadar kızım ağladı.en sonunda yanıma aldım belki uyur dedim yanımda.sonrada beşiğine koyarım dedim. neyse aldım yanıma sarıldım hatırlamıyorum uyumuşuz ikimizde.yarım saat sonra pat sesiyle uyandım.baktımki kızım yerde yüzüstü şok oldum hemen aldım kucağıma ağlamay başladı..babamız uyandı aldı kucağımdan çünkü ellerim titriyodu çok korkmuşum.az bişey ağladı yavrum babsının kucağında ağlayarak uyuya kaldı beşiğine yatırdık..hiç uyumadım öle bekledim başında kendimi çok suçlu hissediyorumm.. inş birdaha böle bi hata yapmam..:5:

Back