2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aynen öyle vallahi

çok saol yaa bütün yazdıkların beni öyle güldürdü ki sabah sabah:) moralim sıfırında altındayken... çok teşkkür ederim Allah da seni güldürsün canım
amın cumlemızı ama gercek bu yanı benım oğlum şahsen nereyı bulsa giriyo cıkıyo....

çok guzel yazmışın ılk anından ıtıbaren yanında olan bızız ne yer ne sever neden rahatsız olur en ıyı bılen bırıncı kişisin ama onlar hıcbırzaman en ıyı bılen sen olduğunu anlamak ıstemıyolar.....

kızlar benım oğlan gece hıç yatmıyo sütümde iyice gıttı neyapçam bılemıyorum ınan gece uykusu hıc yok salla salla uyumuyo neden aceba ya????

kızlar benım oğlan gece hıç yatmıyo sütümde iyice gıttı neyapçam bılemıyorum ınan gece uykusu hıc yok salla salla uyumuyo neden aceba ya????

canım benimki de 15 gündür böyle yarım saatte yada 1 saatte bir uyanıyo
gündüz uykusu da öyle pek yok asalak böcekler gibi dolanıyorum resmen
ikinci çocuğum olmasına rağmen hiç yaşamadığım ilkleri yaşatıyo bana cadı kızım

kıslar hepinize şimdiden iyi bayramlar ben bayramda yokum
bu gece k.v'ye gidiyoruz adapazarına

slm kızlar biraz okudum ama alıntı felan yapamadım kusura bakmayın saat 2 olmuş zaten kimselerde kalmamış ..cadı kızım 1 de uyudu en son 8 de kalkmıştı (
tutunarak yürümeyi keşfetti de kendileri ama ben de yanında olcam uykusundan kalkıp yürümek istiyor uyumak zaman kaybı emekleyemediği için yürüyerek bir yerlere ulaşmak çok hoşuna gidiyor ....
bu daa 9.aya girme atağı sanırım ...her yeni aya girerken mutlaka böyle uykusuz ve sorunsuz bir kaç gün geçiriyoruz umarım bir kaç gün sonra düzelir ......
bu durumda olan bebişler varmış sanırım sizce emekleyecekler mi yoksa emeklemedn mi yürüyecekler .. kaç ay daha böyle gider çok merak ediyorum yürüdükten sonra iş bitmiyor tabi ama bilmiyorum artık (

benim hanımında 10 gündür uyku düzeni değişti, gündüzleri 1 veya 2 defa 40 dk. uyuyo gecede sık sık uyanıyor ve hemen tırmanmaya başlıyor, diş çıkarıyor belki ondandır birde kasları bu ay daha çok gelişiyor yürümeye hazırlanıyorlar belki ondandır diye kendimce düşündüm, dr arayıp sormadım , sadece yatırmaan önce iyice besliyorum çünkü benim sütümde azaldı, gündüzleri olabildiğince az emziriryorum geceye kalsın diye çünkü benim kız biberonla içmiyor.gece uyandığında sütün az ise devam sütü vermeyi denedin mi belki iyice doyarsa daha az uyanır.ben uykusuzluğa alıştım resmen vamp oldum galiba :) allah bebişlerimizede annelerimizede sağlık sabır versin , ilk bayramlarımızın güzel anılarla geçmesi dileğimle iyi bayramlar herkese

selam anneler..hepinizi çok özledim.okul ev bebek vs derken zaman kalmıyo.5 dk fırsatım yok.mesajları kısaca okudum hasta olanlara geçmiş olsun aman dikkat edin bebişlere.hastaya bakmak zordur.
bebişim artık her yemeği yiyo hatta et kavurma üstüne baklava
evin heryerini geziyo elinden tutunca yürüyo desteksiz ayakta duramıyo ama kanepe kenarında kendisi duruyo az kaldı yürüycek babası 10 aylıkken yaşına varmadan yürümüş eh artık babişkodan bi gen var sanırım..
aklıma başka bişi gelmiyo aceleden hepinize sağlıklı mutlu günler...iyi bayramlar...

merhabalar güzel anneler, ben 2012 şubat-mart annesi olucam inşallah sizler gibi bu güzel duyguyu dahada yaşayacağım

sizlere sormak istediğim birşey var, İSTANBUL ANADOLU YAKASI CENTRAL HOSPITAL DR. BAŞAK SEL'e giden var mı? 2012 mart anneleri olarak yaklaşık 6 kişi gidiyoruz ama bu aralar hepimiz onda doğum yapmış birilerini bulmaya çalışıyoruz, aranızda Başak Sel'de doğum yapmış tanıdığı olan veya yorumları okuyan var mı?

geçenlerde bizden bir arkadaşın canını çok sıkmışta doğum hakkında bizide bir endişe aldı...

msj atan olursa veya 2012 mart annelerine bilgilerini paylaşan olursa çok çok mutlu oluruz...

bence sütünüz yetmiyorsa aç olduğu için uyuyamıyordur.yatmadan önce emzirdikten sonra yaklaşık bir biberon mama verin deliksiz uyuyacaktır tabi aç kalıyorsa ..deneyin birşey kaybetmezsinz artık büyüdüler ve ihtiyaçlarıda büyüdü

herkese merhabalar
bizim bayramdan beri bir sorunumuz var. bebeğim farklı insanlarla farklı evlerle karşılaştığı için midir nedir her girdiğimiz evde ağladı. 3-4 gündür hem çok mızmız hemde arada sırada kendisini sıkmaya başladı ellerini yumruk yapıyor ve kendini kasıyor .birşey istediği zaman yada durduk yere yapıyor .5-10 saniye falan sürüyor ama beni korkutuyor.bizim gibi bu problemi yaşayan var mı ?

merhaba arkadaşlar, ben inş. 2012 mart annesi olacağım ve medipol hastanesine gidiyorum doğumu da orda yapmayı düşünüyordum ancak bebeğin aşıları işitme testi ve annenin tahlilleri gibi bir takım şeylerin fiyatın dışında olduğunu öğrendim. medipolde doğum yapan varsa bu fiyatlar hususunda bilgilendirebilir mi ne kadara çıktı doğum ücreti? şimdiden teşekkürler...

benim kızımda aynı ama biberon kullanmıyor yatmadan önce kaşık mamasıda okadar çok yemiyor yani sabaha kadar idare edicek kadar yemiyor en fazla 60 ml , gece 3 te ayaktayız her gece, bu yüzden biberona alıştırmaya çalışıyorum, alşırsa inş. geceleri biberonla atlatıcaz.

Son düzenleme:

Canim benimkide ellerini sıkıp kendini titretiyor yalniz benimki mama yerken yapiyor,pek yemekle aramiz yok sinirden yapiyor.biseylere sinirleniyodur.onlarda oyle ifade ediyor kendini korkmaAma coj tatli oluyor dimi

hiç korkma canım benim kız kaç aydır yapıyo sinirlenince
özellikle de elinden kumanda telefon v.s. alınca
ve yemek yerken ama bayılıyorum o haline

merhaba anneler bebişler benzer şeyleri yaşıyor.benim kızda da bi sinir bi sinir sormayın.yumurcak kanepe kenarlarında ayakta duruyo yürütecinde iyi yürüyo.neyazık ki bizde gece geç yatıyoruz kaşık mama veriyorum emziriyorum yetmiyo biberon mama yapıyorum bikaç gündür biberonu alan kendisi değil gibi biberonu almıyor sütümde azaldı yorgunlukta etkiliyo tabi buarada bizim alta 2 dişimiz vardı üstten 2 diş geliyo

haklısın cnm olabılır bıberonu sevmıyo pek az bır emse mıdesini bulandırıyo benı emmek ıstıyo bendede tık yok doyması ımkansız....
aynı benım oğlan bız bayramdan dolayı memlekete gıttık kımı gördüyse ağladı bana sarılıp ağlıyo :)) hoşuma gıtmıyo diğil yanı ama yapışıp kaldı bana...babamız almaya geldiğinde bızı tabı babayıda görmedı bı hafta babasına aşık olan oğlan onuda görünce bı ağlıyo bı ağlıyo anlatamam babamızda bozuluyo hemen benı neden unutmuş bu sıpa dıye neyse alıştı :)))bızımkıde sıkıyo ellerını sınırlendığınde....
aynı benım sıpa ama bızde dişten eser yok yalnız heryere emeklıyo heryerı araştırıyo cok fena oldu.....
benımde kızım aynı prensesler gıbıydı ama bu ıkıncısı herşeyı altüst ettı uykuya hasretım (

tşkler cnm tavsıyen ıcın.....verıyorum ama dediğim gidi bıberon sevmıyo ıkı emıyo böğlüyö serserim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…