çook geçmiş olsun tatlım.inş en kısa sürede iyileşirsin...bende bugün hiç ii değilim dün geceyi bi türlü üstümden atamadım. gece saat 4 e kadar kızım ağladı.en sonunda yanıma aldım belki uyur dedim yanımda.sonrada beşiğine koyarım dedim. neyse aldım yanıma sarıldım hatırlamıyorum uyumuşuz ikimizde.yarım saat sonra pat sesiyle uyandım.baktımki kızım yerde yüzüstü şok oldum hemen aldım kucağıma ağlamay başladı..babamız uyandı aldı kucağımdan çünkü ellerim titriyodu çok korkmuşum.az bişey ağladı yavrum babsının kucağında ağlayarak uyuya kaldı beşiğine yatırdık..hiç uyumadım öle bekledim başında kendimi çok suçlu hissediyorumm.. inş birdaha böle bi hata yapmam..
çok hastayım:2: boğazım ağrıyo, ateşim var, heryerim ağrıyo yerimden kalkacak halim yok... kızım Allah için bugün daha uslu. bu arada yüzüstü yatıp emekleme pozisyonu almaya çalışıyo popo havada emeklemeye az kaldı gibi gibi ...
COk gecmis olsun canim aman dikkat et kiza bulasmasin:18opoyu havaya dikiyosa emekleme yakin ama dikkat et bizimki cok kafa ustu cakildi cok seviniyorlar ama iste sonu biraz acili oluyor Sonrada geri geri gidecek sonra komando gibi ameklicek ve nihayet normal emeklemeye gecicek.yalniz emekledikten sonra sen bitiyosun hop oraya hop buraya aman dusmesin etmesin Derken Benim kiz suan cok tehlikeli koydugim yerde durmuyor dun oyun alanina arkami bi dondum mutfaga gelmis benimle sastim kaldim ne hiz Ama cok tatli oluyolar yaaa
çook geçmiş olsun tatlım.inş en kısa sürede iyileşirsin...bende bugün hiç ii değilim dün geceyi bi türlü üstümden atamadım. gece saat 4 e kadar kızım ağladı.en sonunda yanıma aldım belki uyur dedim yanımda.sonrada beşiğine koyarım dedim. neyse aldım yanıma sarıldım hatırlamıyorum uyumuşuz ikimizde.yarım saat sonra pat sesiyle uyandım.baktımki kızım yerde yüzüstü şok oldum hemen aldım kucağıma ağlamay başladı..babamız uyandı aldı kucağımdan çünkü ellerim titriyodu çok korkmuşum.az bişey ağladı yavrum babsının kucağında ağlayarak uyuya kaldı beşiğine yatırdık..hiç uyumadım öle bekledim başında kendimi çok suçlu hissediyorumm.. inş birdaha böle bi hata yapmam..
geçmiş olsun canım iyleştin mi biraz daha maske tak ki bebişe de geçmesinçok hastayım:2: boğazım ağrıyo, ateşim var, heryerim ağrıyo yerimden kalkacak halim yok... kızım Allah için bugün daha uslu. bu arada yüzüstü yatıp emekleme pozisyonu almaya çalışıyo popo havada emeklemeye az kaldı gibi gibi ...
ay Allah korumuş kuzunu artık 4 gözle değil 8 gözle bakmak lazım bu sıpalaraçook geçmiş olsun tatlım.inş en kısa sürede iyileşirsin...bende bugün hiç ii değilim dün geceyi bi türlü üstümden atamadım. gece saat 4 e kadar kızım ağladı.en sonunda yanıma aldım belki uyur dedim yanımda.sonrada beşiğine koyarım dedim. neyse aldım yanıma sarıldım hatırlamıyorum uyumuşuz ikimizde.yarım saat sonra pat sesiyle uyandım.baktımki kızım yerde yüzüstü şok oldum hemen aldım kucağıma ağlamay başladı..babamız uyandı aldı kucağımdan çünkü ellerim titriyodu çok korkmuşum.az bişey ağladı yavrum babsının kucağında ağlayarak uyuya kaldı beşiğine yatırdık..hiç uyumadım öle bekledim başında kendimi çok suçlu hissediyorumm.. inş birdaha böle bi hata yapmam..
çok saol canım bugün daha iyiyim:) emeklemesini dört gözle bekliyorum. sebebi 1 ay öncesine kadar kucaktan inmedi, canım benim kız. hala ara ara kucak istiyo, mecburen alıyorum gezdiriyorum. gezdirmesem bi bağırıyoki tüm mahalle duyuyo susturamıyorum:) çok fenayız çoookkk. o yüzden yeterki emeklesin bana bağımlı yaşamasın istiyorum. yoksa elinden kurtulamıyorum. bi de benden başkasının gezdirmesine de razı olmuyo. tüm eziyeti bana kuduruk kızımın
çok saol canım bugün daha iyiyim:) emeklemesini dört gözle bekliyorum. sebebi 1 ay öncesine kadar kucaktan inmedi, canım benim kız. hala ara ara kucak istiyo, mecburen alıyorum gezdiriyorum. gezdirmesem bi bağırıyoki tüm mahalle duyuyo susturamıyorum:) çok fenayız çoookkk. o yüzden yeterki emeklesin bana bağımlı yaşamasın istiyorum. yoksa elinden kurtulamıyorum. bi de benden başkasının gezdirmesine de razı olmuyo. tüm eziyeti bana kuduruk kızımın
geçmiş olsun canım iyleştin mi biraz daha maske tak ki bebişe de geçmesin
saol bitanem daha iyiyim:) daha tam kendime gelemedim, akşamları daha kötü oluyorum. antibiotik kullanmam lazımdı ama emzirdiğim için ağrı kesiciyle başa çıkmaya çalıştımAllahtan kuduzcuğumun bişeyi yok.
sorma canım ben çok istiyorum emeklemesini siyam ikizi gibiyiz yaasadece uyuduğu ve yemek yediği zaman iniyo kucağımdan o da yarım saat fln fazla uyumaz zati
bi emeklese de en azından peşimden gelir az rahat ederim diye umut ediyorum:44:anneme bırakıyorum bazen dışarıda işim falan olunca.beni görmezse sesi yok
ne zaman kapıdan gireyim bi başlıyo ağlamaya aman Allahım sanki bi yeri yanmışbütün nazı bana
Evet kucakta coj zor haklisin bak bagiriyomusda seninki de az degil benimki gibi.ama emeklesin beni rahat birak diye aglicak,cunku tepesinde durmama bizimki cok sinirleniyor bana cok sinirleniyor:18:
gunaydın kızlar
bende dun oglana aventın ılk kasık ve catalını aldım ama bızımkı yemek yemekten cok dısini kaşımak için kullanıyor kaseyı onune koydum catalı kasıgıda elını daldırdı kasenın ıcınevıcık vıcık corbasıyla oynadı evde olsa bırakırdım ama kvaldemde oldugumuz ıcın evı pısletsın ıstemedım bide ona ilk arabamı aldım üstüne oturtup geziyoruz çok hosuna gıdıyor daha ayağa kalkıp yurumesı ıcın olan kısmına gecmedık ama cok ıse yarayacaga benzemıyor cunku araba hızlı gıdıyor bızımkı ayaga kalkıp ona tutunsa bıle pat dıye duser yanlız bıraksam bakalım zaten bır dunya oyuncagı olmasına ragmen hıcbırıne bakmıyo rbende calısan anne vıcdanıyla her oglen dısarı cıkı ona oyuncak alıyorum sankı oynaycakmıs gıbı ama o yıne kumanda ve telefonlara saldırıyor
ben de daha 3 ay önce ilk bebeğimi almıştım da yüzüne bakan mı var ama şu eğitici köpeğiyle ilgileniyo. şarkı söyleyince o da eşlik edip tempo tutuyo. çok oyuncağı görünce ilgilenmiyo. önüne 1-2 tane koyunca daha bi ilgili oluyo.kumandanın pillerini çıkararak veriyorum baya bi süre ilgi odağı oluyo:) telefon vermiyorum içi gidiyo ağlıyo ama...
bızımkı sureklı ayaga kalkma yurume pesınde buyuzdende oyuncaklarla pek ılgılenmıyor nerde karıstırılacak bırseyler var emekleye emekleye gıdıyor tutunacagı bıryer buldugu an ayaga kalkıp oraya yapısıyor bende psınden gezıyorum sureklı nasıl bır enerjılerı var anlamıyorum bes dakıka durmuyor kod adı kıpırdak popo zaten:))
ayy hıc oyle dusunme canım ya uzatamıyorsun ayaklarını maalesef cunku hep gıdıp olmayacak yerlere gırıyorlar daha cok kosuturuyorsun bılıyormusun bıde bızımkı cok zayıf oyuzdende hareket ettıkce dahada cok zayıflıyor yuruyecek dıye odum kopuyor hepten zayıflayacak zaten yedıgı ıkı gıdım onuda erıtıyor sureklı suan 8200gr daha mınık adamımyemek derdınden benı cok uzuyor cokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?