• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben de süt vermiyorum 1 yaşına kadar da vermiicem ben mama yedirirken suluğunu sokuyorum ağzına onu yalanırken mamayı tıkıyorum
bi de yoğurdu çok seviyo sebze pürelerini de kaşığa önce sebze püresi alıyorum ucunu da yoğurda değdiriyorum yoğurt zannedip
ağzını açıyo ve yutuveriyo:27::1:

bende hıc bır sekılde yogurt yedıremıyorum nasıl denedıysem olmadı sen evde mı mayalıyosun yoksa hazır mı yıyo:)[/QUOTE]

sek günlük süt alıyorum canım her akşam onu mayalıyorum sabaha kadar duruyo sabah da dolaba koyup öğleden sonra veriyorum
küçük boy kavanoz mama şişesine mayalıyorum onu bitiriyo çok seviyo:56:

bende hıc bır sekılde yogurt yedıremıyorum nasıl denedıysem olmadı sen evde mı mayalıyosun yoksa hazır mı yıyo:)

sek günlük süt alıyorum canım her akşam onu mayalıyorum sabaha kadar duruyo sabah da dolaba koyup öğleden sonra veriyorum
küçük boy kavanoz mama şişesine mayalıyorum onu bitiriyo çok seviyo:56:[/QUOTE]

yemıyor ya doktora sordum peynır yıyosa onemlı degıl dedı ama ıcıme sınmıyoo meyvelısınıde yaptım begenmıyor nedense:(
muhallelebılerınıde mı gunluk sutle yapıyorsun:)

selam kızlarrrr nasılsınızz:69:

diloşum hafif üşütmüş munnumus akıyo şümüklü oldu kızım:9:

kızlar kızıma nohut yedirsem bişey olurmu dr başla artık çok geç kalmışsın dedi

köfte yediriyormusun dedi bende çiğ köftemi dedim yok ona daha var dedi:9:

bu arada çok alakasız bir konu olacak ama ben buğünden itibaren kapanmı bulunuyorum:17:

artık tesettürlüyüm:66:

yemıyor ya doktora sordum peynır yıyosa onemlı degıl dedı ama ıcıme sınmıyoo meyvelısınıde yaptım begenmıyor nedense:(
muhallelebılerınıde mı gunluk sutle yapıyorsun:)[/QUOTE]
yok canım muhallebilerini devam sütüyle hazırlıyorum günlük sütü sadece yoğurt yapımında kullanıyorum
yoğurt olayına çok takılma bence peynir yiyosa gerek yok zorlarsan daha da ters teper hiç istemez
mesela benim oğlum 5 yaşında hala peynir yemiyo ama süt ve yoğurt yediği için takmıyorum ben de artık:37:
bu arada bizim dr süt sadece mayalandığı zaman form değiştirir ne kadar kaynatsan da 1 yaşından önce verme dedi
onun için muhallebisini devam sütüyle hazırlıyorum canım

bu arada çok alakasız bir konu olacak ama ben buğünden itibaren kapanmı bulunuyorum:17:

nohut mu:53::53::53:vermek mi gerekiyomuş ben bilmiyodum
neyse salı günü kontrolümüz var ben de bi sorayım bakiim
listeye neler ilave olacak:9:
bu arada hayırlı olsun canım çok sevindim:71:

nohut gaz yapmazmı ya bize bile yapıyor.
hayırlı olsun kapanman canım..

kızlar ya biz beşiğin kenarına tutunup dikiliyoruz korkuyorum uyurken kalkıck düşücek die. heryere tırmanıp kalkmaya çalışıyor

cnm geçmiş olsun diloşa bu arada çiğ köfte olayına çok güldüm eşimde yaşına gelsin hemen başlıcam diyo çiğ köfteye:)
buarada tesettür olayınada çok sevndim tatlım hayırlı olsun başörtü çok yakışmıştır eminim

hayırlı olsun kapanman canım..

kızlar ya biz beşiğin kenarına tutunup dikiliyoruz korkuyorum uyurken kalkıck düşücek die. heryere tırmanıp kalkmaya çalışıyor

cnmm bnm oğlumda uzun zamndr tutunup kalkıyo bende çk korkuyorum Rabbime emanetler tabi gece uyurken kalkıp tutunumuyo ama gündüz uykularından uyanınca yapıyo bende yerde yatırıyorum gübndüzleri yün yatak serdim ona yere orda yatıyo

muhallelebılerınıde mı gunluk sutle yapıyorsun:)[/QUOTE]

yoğurdu bebe bisküvisiyle ezip denedin mi belki öyle sever şimdi aklıma geldi de yazayım dedim:1:

muhallelebılerınıde mı gunluk sutle yapıyorsun:)

yoğurdu bebe bisküvisiyle ezip denedin mi belki öyle sever şimdi aklıma geldi de yazayım dedim:1:[/QUOTE]
denemedım ama ben hazr bebe bıskuvısı kullnmıyrm evde yaptıgımla deneyeyym bı allah razı olsn ınsallh yer:)

çiğ köfte cevabına bayıldım valla:9::9: .....buarada kapanmanda hayırlı olsun bende düşünüyorum kapanıcam ınşllah...

ayyy yerım ben onu her dönem ayrı bır guzel ayrı bır tehlıkelı oluyo yavrucaklar....:9:
günaydın anneler..öncelikle hepinizi çok özledim ama okul ev zamanım yok kadar az.bu gece çok korktum 1 buçukta oğlum yataktan düştü.benle yatıyodu zaten asla kendi beşiğinde yatmaz:(takla ata ata yatağın ucuna gidip yere düştü ben uyanıktım ama ne olduysa 2 saniye içinde oldu bi an daldım galiba pat sesiyle aklım yerimden çıktı gibi oldu allahtan oğlum yüzüstü düşmüştü sabaha kadar başında uyumadan bekledim görünürde bişi yok sabah güle oynaya uyandı kahvaltıyı tam yaptı.şimdi yatağın yönünü çevirdik duvara yastıklar koyduk bende uç kısımda yatıcam korumalı oldı neden daha önce yapmadıysam sanki offffffffffff
Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın.onlara bişey olmasın yoksa dayanamam asla düşünmesi bile kötü..allah meleklerini yavrularımızın yanından ayırmasın...
gecmiş olsun cnm şükür bışeyı yok korkmanada gerek yok aynı şeyı yaşadık bende altını değiştirdim yatağın üstüne koydum o ara kızım geldı arkama dönmemle beraber yatğın çarşafıda elınde güm yerde çok şükür bişey olmadı ama çok korktuk babasıyla....
kızlar bebişimle birlikte ilk doğum günüm bugun :) benim kızımda de de de mem mem mem mem herkesin içinde başlıyo bide sağa sola kafa sallamayı öğrenmiş ben mini mini bir kus demeye baslayınca baslıyo sallamaya:3:
ıyı doğdun cnm bebişinle nıce mutlu senelere...:71::71::71::71:

nereye kayboldunuz kıslar yaa kaç gündür görünmüyonuz ayol
gelin de iki lafın belini kıralım:27::68:

canım geçmiş olsun benim enes furkanında ağzı burnu dolu ablamız bulaştırdı bu kışı hep hastalıkla geçireceğiz galiba. Ablamızın bünyesi çok zayıf şimdiden 2 antibiyotik kullandık bile. Ne güzel kapandım demişsin. Allah hidayete erdirsin inş. banada nasip etsin. Namazlarımı aksatmadan kılarım 14 yaşımdan beri. Banada dua edermisin canım.

Son düzenleme:
anlaşılan bebişler şu sıralar epey yaramaz..valla ceylini artık zor uyutuyorum..uyumuyacam die poposunu yerlere vuruyo:1::1: çok şükür birazönce uyuttum.ya kızlar havalar epey soğudu bebişlerinize kaban mont falan aldınızmı?aldıysanız nerelerden aldınız..bi fikir ediniyim alan annişlerden..

Sümüklü diloşa geçmiş olsun, çabucaak iyileşsin inşallahh...

senin kapanmanada senin adına çok sevindim rabbim hepimize nasip etsin....

günaydın anneler..öncelikle hepinizi çok özledim ama okul ev zamanım yok kadar az.bu gece çok korktum 1 buçukta oğlum yataktan düştü.benle yatıyodu zaten asla kendi beşiğinde yatmaz:(takla ata ata yatağın ucuna gidip yere düştü ben uyanıktım ama ne olduysa 2 saniye içinde oldu bi an daldım galiba pat sesiyle aklım yerimden çıktı gibi oldu allahtan oğlum yüzüstü düşmüştü sabaha kadar başında uyumadan bekledim görünürde bişi yok sabah güle oynaya uyandı kahvaltıyı tam yaptı.şimdi yatağın yönünü çevirdik duvara yastıklar koyduk bende uç kısımda yatıcam korumalı oldı neden daha önce yapmadıysam sanki offffffffffff
Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın.onlara bişey olmasın yoksa dayanamam asla düşünmesi bile kötü..allah meleklerini yavrularımızın yanından ayırmasın...

çok geçmiş olsun..üzme kendini oluyor böyle kazalar...babam hep onları melekler koruyor korkma der...Allah bütün bebiklerimizi kazadan beladan nazardan korusun..aminnnn....

kızlar bebişimle birlikte ilk doğum günüm bugun :) benim kızımda de de de mem mem mem mem herkesin içinde başlıyo bide sağa sola kafa sallamayı öğrenmiş ben mini mini bir kus demeye baslayınca baslıyo sallamaya:3:

iyiki doğğduuunnnnnn ozaman...meleğin sen ve eşin çok sağlıklı nice yaşlar kutlayın inşallahh.....

canım geçmiş olsun benim enes furkanında ağzı burnu dolu ablamız bulaştırdı bu kışı hep hastalıkla geçireceğiz galiba. Ablamızın bünyesi çok zayıf şimdiden 2 antibiyotik kullandık bile. Ne güzel kapandım demişsin. Allah hidayete erdirsin inş. banada nasip etsin. Namazlarımı aksatmadan kılarım 14 yaşımdan beri. Banada dua edermisin canım.

ayy maşşallah sana canım :nazar:ne güzel namazlarını kılıyormuşsun 14 yaşından beri
çok özendim vallahi sana:5:

çok geçmiş olsun canım sen ucuz atlatmışsın.oğlum 5 aylık olduğunda kucağımdan düştü hiçbişey anlamadım.kendinden geçti yavrum kollarımda o an kendimi kaybettim.hemen acile götürdüm bişey yok gidin dediler.gitmedim acilde bekledim 1 saat.sonra doktor gidin beklemeyin hiçbişeyi yok dedi.sabaha kadar uyumadım bekledim.gece başının sağ tarafı şişmeye başladı kuzumun.koştum doktora.acil ameliyata aldılar,kanama oluşmuş saatlerce çıkarmadılar.daha çok küçüktü nasıl dayandı o kadar acıya yavrum.hastaneye sığmaz oldu yüreğim.aklıma geldikçe deliriyorum.o ameliyat hanenin önünde beklemek çok acı bişeymiş.kuzum çok acılar çekti keşke ben çekseydim keşke bana olsaydı.Allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor.şimdi herşey yolunda ama benim içim kan ağlıyor.sen hiç üzülme bebeğin maşallah bişeyi yok.Rabbim korusun onları inşallah..acılarını yaşatmasın hiçbirimize..:nazar:.

çok geçmiş olsun canım sen ucuz atlatmışsın.oğlum 5 aylık olduğunda kucağımdan düştü hiçbişey anlamadım.kendinden geçti yavrum kollarımda o an kendimi kaybettim.hemen acile götürdüm bişey yok gidin dediler.gitmedim acilde bekledim 1 saat.sonra doktor gidin beklemeyin hiçbişeyi yok dedi.sabaha kadar uyumadım bekledim.gece başının sağ tarafı şişmeye başladı kuzumun.koştum doktora.acil ameliyata aldılar,kanama oluşmuş saatlerce çıkarmadılar.daha çok küçüktü nasıl dayandı o kadar acıya yavrum.hastaneye sığmaz oldu yüreğim.aklıma geldikçe deliriyorum.o ameliyat hanenin önünde beklemek çok acı bişeymiş.kuzum çok acılar çekti keşke ben çekseydim keşke bana olsaydı.Allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor.şimdi herşey yolunda ama benim içim kan ağlıyor.sen hiç üzülme bebeğin maşallah bişeyi yok.Rabbim korusun onları inşallah..acılarını yaşatmasın hiçbirimize..:nazar:.

canım benim çok geçmiş olsun :71:ah kıyamam ben ona :16:neyse ki verilmiş sadakanız varmış ucuz atlatmışsınız
rabbim hepsini korusun başka acılarını yaşatmasın inşallah

Günaydın arkadaşlar
Bebişler günde ortalama kaç saat uyuyorlar?Ne kadarı gündü ne kadarı gece uykusu.
Akşam uykusuna kaçta yatıyorlar,yatmadan önce ne yediriyorsunu ne ne kadar?(Klaye boulmuş bir harfi ya mıyor:(((( )

Back