Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de süt vermiyorum 1 yaşına kadar da vermiicem ben mama yedirirken suluğunu sokuyorum ağzına onu yalanırken mamayı tıkıyorum
bi de yoğurdu çok seviyo sebze pürelerini de kaşığa önce sebze püresi alıyorum ucunu da yoğurda değdiriyorum yoğurt zannedip
ağzını açıyo ve yutuveriyo
bende hıc bır sekılde yogurt yedıremıyorum nasıl denedıysem olmadı sen evde mı mayalıyosun yoksa hazır mı yıyo:)
sek günlük süt alıyorum canım her akşam onu mayalıyorum sabaha kadar duruyo sabah da dolaba koyup öğleden sonra veriyorum
küçük boy kavanoz mama şişesine mayalıyorum onu bitiriyo çok seviyo
selam kızlarrrr nasılsınızz
diloşum hafif üşütmüş munnumus akıyo şümüklü oldu kızım
kızlar kızıma nohut yedirsem bişey olurmu dr başla artık çok geç kalmışsın dedi
köfte yediriyormusun dedi bende çiğ köftemi dedim yok ona daha var dedi
bu arada çok alakasız bir konu olacak ama ben buğünden itibaren kapanmı bulunuyorum
artık tesettürlüyüm
nohut gaz yapmazmı ya bize bile yapıyor.selam kızlarrrr nasılsınızz
bu arada çok alakasız bir konu olacak ama ben buğünden itibaren kapanmı bulunuyorum
artık tesettürlüyüm
cnm geçmiş olsun diloşa bu arada çiğ köfte olayına çok güldüm eşimde yaşına gelsin hemen başlıcam diyo çiğ köfteye:)selam kızlarrrr nasılsınızz
artık tesettürlüyüm
nohut gaz yapmazmı ya bize bile yapıyor.
hayırlı olsun kapanman canım..
kızlar ya biz beşiğin kenarına tutunup dikiliyoruz korkuyorum uyurken kalkıck düşücek die. heryere tırmanıp kalkmaya çalışıyor
sek günlük süt alıyorum canım her akşam onu mayalıyorum sabaha kadar duruyo sabah da dolaba koyup öğleden sonra veriyorum
küçük boy kavanoz mama şişesine mayalıyorum onu bitiriyo çok seviyo
yemıyor ya doktora sordum peynır yıyosa onemlı degıl dedı ama ıcıme sınmıyoo meyvelısınıde yaptım begenmıyor nedense
muhallelebılerınıde mı gunluk sutle yapıyorsun:)
çiğ köfte cevabına bayıldım valla .....buarada kapanmanda hayırlı olsun bende düşünüyorum kapanıcam ınşllah...selam kızlarrrr nasılsınızz
artık tesettürlüyüm
ayyy yerım ben onu her dönem ayrı bır guzel ayrı bır tehlıkelı oluyo yavrucaklar....nohut gaz yapmazmı ya bize bile yapıyor.
kızlar ya biz beşiğin kenarına tutunup dikiliyoruz korkuyorum uyurken kalkıck düşücek die. heryere tırmanıp kalkmaya çalışıyor
gecmiş olsun cnm şükür bışeyı yok korkmanada gerek yok aynı şeyı yaşadık bende altını değiştirdim yatağın üstüne koydum o ara kızım geldı arkama dönmemle beraber yatğın çarşafıda elınde güm yerde çok şükür bişey olmadı ama çok korktuk babasıyla....günaydın anneler..öncelikle hepinizi çok özledim ama okul ev zamanım yok kadar az.bu gece çok korktum 1 buçukta oğlum yataktan düştü.benle yatıyodu zaten asla kendi beşiğinde yatmaztakla ata ata yatağın ucuna gidip yere düştü ben uyanıktım ama ne olduysa 2 saniye içinde oldu bi an daldım galiba pat sesiyle aklım yerimden çıktı gibi oldu allahtan oğlum yüzüstü düşmüştü sabaha kadar başında uyumadan bekledim görünürde bişi yok sabah güle oynaya uyandı kahvaltıyı tam yaptı.şimdi yatağın yönünü çevirdik duvara yastıklar koyduk bende uç kısımda yatıcam korumalı oldı neden daha önce yapmadıysam sanki offffffffffff
Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın.onlara bişey olmasın yoksa dayanamam asla düşünmesi bile kötü..allah meleklerini yavrularımızın yanından ayırmasın...
ıyı doğdun cnm bebişinle nıce mutlu senelere...kızlar bebişimle birlikte ilk doğum günüm bugun :) benim kızımda de de de mem mem mem mem herkesin içinde başlıyo bide sağa sola kafa sallamayı öğrenmiş ben mini mini bir kus demeye baslayınca baslıyo sallamaya
artık tesettürlüyüm
artık tesettürlüyüm
günaydın anneler..öncelikle hepinizi çok özledim ama okul ev zamanım yok kadar az.bu gece çok korktum 1 buçukta oğlum yataktan düştü.benle yatıyodu zaten asla kendi beşiğinde yatmaztakla ata ata yatağın ucuna gidip yere düştü ben uyanıktım ama ne olduysa 2 saniye içinde oldu bi an daldım galiba pat sesiyle aklım yerimden çıktı gibi oldu allahtan oğlum yüzüstü düşmüştü sabaha kadar başında uyumadan bekledim görünürde bişi yok sabah güle oynaya uyandı kahvaltıyı tam yaptı.şimdi yatağın yönünü çevirdik duvara yastıklar koyduk bende uç kısımda yatıcam korumalı oldı neden daha önce yapmadıysam sanki offffffffffff
Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın.onlara bişey olmasın yoksa dayanamam asla düşünmesi bile kötü..allah meleklerini yavrularımızın yanından ayırmasın...
kızlar bebişimle birlikte ilk doğum günüm bugun :) benim kızımda de de de mem mem mem mem herkesin içinde başlıyo bide sağa sola kafa sallamayı öğrenmiş ben mini mini bir kus demeye baslayınca baslıyo sallamaya
canım geçmiş olsun benim enes furkanında ağzı burnu dolu ablamız bulaştırdı bu kışı hep hastalıkla geçireceğiz galiba. Ablamızın bünyesi çok zayıf şimdiden 2 antibiyotik kullandık bile. Ne güzel kapandım demişsin. Allah hidayete erdirsin inş. banada nasip etsin. Namazlarımı aksatmadan kılarım 14 yaşımdan beri. Banada dua edermisin canım.
günaydın anneler..öncelikle hepinizi çok özledim ama okul ev zamanım yok kadar az.bu gece çok korktum 1 buçukta oğlum yataktan düştü.benle yatıyodu zaten asla kendi beşiğinde yatmaztakla ata ata yatağın ucuna gidip yere düştü ben uyanıktım ama ne olduysa 2 saniye içinde oldu bi an daldım galiba pat sesiyle aklım yerimden çıktı gibi oldu allahtan oğlum yüzüstü düşmüştü sabaha kadar başında uyumadan bekledim görünürde bişi yok sabah güle oynaya uyandı kahvaltıyı tam yaptı.şimdi yatağın yönünü çevirdik duvara yastıklar koyduk bende uç kısımda yatıcam korumalı oldı neden daha önce yapmadıysam sanki offffffffffff
çok geçmiş olsun canım sen ucuz atlatmışsın.oğlum 5 aylık olduğunda kucağımdan düştü hiçbişey anlamadım.kendinden geçti yavrum kollarımda o an kendimi kaybettim.hemen acile götürdüm bişey yok gidin dediler.gitmedim acilde bekledim 1 saat.sonra doktor gidin beklemeyin hiçbişeyi yok dedi.sabaha kadar uyumadım bekledim.gece başının sağ tarafı şişmeye başladı kuzumun.koştum doktora.acil ameliyata aldılar,kanama oluşmuş saatlerce çıkarmadılar.daha çok küçüktü nasıl dayandı o kadar acıya yavrum.hastaneye sığmaz oldu yüreğim.aklıma geldikçe deliriyorum.o ameliyat hanenin önünde beklemek çok acı bişeymiş.kuzum çok acılar çekti keşke ben çekseydim keşke bana olsaydı.Allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor.şimdi herşey yolunda ama benim içim kan ağlıyor.sen hiç üzülme bebeğin maşallah bişeyi yok.Rabbim korusun onları inşallah..acılarını yaşatmasın hiçbirimize...