- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kaç gündür giremedim ne yazdılar acaba die merak ediyodum... herkes benim gibi yaramaz bebişlerden girememiş nete anladığım kadarıyla. valla dinlenmeye zor vakit ayırıyorum..şöle azcık okuyumda uyucam..sabah görüşürüz inş kızlar.. ayy buarada bi sewincimi hemen paylaşayım..kızım artık (adda) demeyi öğrendi her üstünü giydirip çıkarmamda (adda hadi) dio.. dışarı cıkaracam sanıyor..yerim ben onu yaa çok tatlı dio valla..ama hala diş çıkaramadık emeklemede yok sadece evin ortasında dönüp duruyo....
günaydın anneler..öncelikle hepinizi çok özledim ama okul ev zamanım yok kadar az.bu gece çok korktum 1 buçukta oğlum yataktan düştü.benle yatıyodu zaten asla kendi beşiğinde yatmaztakla ata ata yatağın ucuna gidip yere düştü ben uyanıktım ama ne olduysa 2 saniye içinde oldu bi an daldım galiba pat sesiyle aklım yerimden çıktı gibi oldu allahtan oğlum yüzüstü düşmüştü sabaha kadar başında uyumadan bekledim görünürde bişi yok sabah güle oynaya uyandı kahvaltıyı tam yaptı.şimdi yatağın yönünü çevirdik duvara yastıklar koyduk bende uç kısımda yatıcam korumalı oldı neden daha önce yapmadıysam sanki offffffffffff
Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın.onlara bişey olmasın yoksa dayanamam asla düşünmesi bile kötü..allah meleklerini yavrularımızın yanından ayırmasın...
hahaha bizimkide de de diyip duruyo baba da açok söylüyo ama anne yok ben sdiyorum onları bilinçsiz söylüuo:):) bilerek söyleyeceği ilk kelime anne olcak:):)günaydın anneler bebekleri
yogun ve akıcı bir gune daha başladık sabahın 8.de
bizde ba-ba dioruz an-ne diyorum sürekli ilk anne desn die ama baba dicek sanırım
bende kaç gündür giremedim ne yazdılar acaba die merak ediyodum... herkes benim gibi yaramaz bebişlerden girememiş nete anladığım kadarıyla. valla dinlenmeye zor vakit ayırıyorum..şöle azcık okuyumda uyucam..sabah görüşürüz inş kızlar.. ayy buarada bi sewincimi hemen paylaşayım..kızım artık (adda) demeyi öğrendi her üstünü giydirip çıkarmamda (adda hadi) dio.. dışarı cıkaracam sanıyor..yerim ben onu yaa çok tatlı dio valla..ama hala diş çıkaramadık emeklemede yok sadece evin ortasında dönüp duruyo....
günaydın anneler..öncelikle hepinizi çok özledim ama okul ev zamanım yok kadar az.bu gece çok korktum 1 buçukta oğlum yataktan düştü.benle yatıyodu zaten asla kendi beşiğinde yatmaztakla ata ata yatağın ucuna gidip yere düştü ben uyanıktım ama ne olduysa 2 saniye içinde oldu bi an daldım galiba pat sesiyle aklım yerimden çıktı gibi oldu allahtan oğlum yüzüstü düşmüştü sabaha kadar başında uyumadan bekledim görünürde bişi yok sabah güle oynaya uyandı kahvaltıyı tam yaptı.şimdi yatağın yönünü çevirdik duvara yastıklar koyduk bende uç kısımda yatıcam korumalı oldı neden daha önce yapmadıysam sanki offffffffffff
Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın.onlara bişey olmasın yoksa dayanamam asla düşünmesi bile kötü..allah meleklerini yavrularımızın yanından ayırmasın...
çok geçmiş olsun canım Allah esirgemişgünaydın anneler..öncelikle hepinizi çok özledim ama okul ev zamanım yok kadar az.bu gece çok korktum 1 buçukta oğlum yataktan düştü.benle yatıyodu zaten asla kendi beşiğinde yatmaztakla ata ata yatağın ucuna gidip yere düştü ben uyanıktım ama ne olduysa 2 saniye içinde oldu bi an daldım galiba pat sesiyle aklım yerimden çıktı gibi oldu allahtan oğlum yüzüstü düşmüştü sabaha kadar başında uyumadan bekledim görünürde bişi yok sabah güle oynaya uyandı kahvaltıyı tam yaptı.şimdi yatağın yönünü çevirdik duvara yastıklar koyduk bende uç kısımda yatıcam korumalı oldı neden daha önce yapmadıysam sanki offffffffffff
iyi ki doğdun o zaman ailenle beraber nice mutlu yıllarakızlar bebişimle birlikte ilk doğum günüm bugun :) benim kızımda de de de mem mem mem mem herkesin içinde başlıyo bide sağa sola kafa sallamayı öğrenmiş ben mini mini bir kus demeye baslayınca baslıyo sallamaya
allah ailenle bırlıkte hayırlı uzun ömurler nasıp etsınnkızlar bebişimle birlikte ilk doğum günüm bugun :) benim kızımda de de de mem mem mem mem herkesin içinde başlıyo bide sağa sola kafa sallamayı öğrenmiş ben mini mini bir kus demeye baslayınca baslıyo sallamaya
günaydın kızlar benım kız sadece baba ile mama diyor.daha anne demedi sizinkiler neler diyor.
kızlar bebişimle birlikte ilk doğum günüm bugun :) benim kızımda de de de mem mem mem mem herkesin içinde başlıyo bide sağa sola kafa sallamayı öğrenmiş ben mini mini bir kus demeye baslayınca baslıyo sallamaya
biz de 2 gündür ıınnnaaaa diyo ben de hemen üstüme alındım anne dedi diye ama bilinçli demiyodur heraldegünaydın kızlar benım kız sadece baba ile mama diyor.daha anne demedi sizinkiler neler diyor.
Kızlaar selam kavuştuk yine hhahhayttt şu sıralar tansiyon ölçtürmekde yarar var,malum havalar bozdu yinee neyse
Bişey sorucam bazı arkadaşlar bebek kahvaltısında süt olduğunu yazmış,bu sütten kasıt inek sütümüdür? inek sütü 1 yaşına kadar yasak diye biliyorum,sizler içiriyormusunuz
birde bebeklerinizin yediklerine inan hayran kaldım,ek gıda olarak değilde bayaa ana gıda olarak alıyorlar besinleri,maşallahları var sanırım ek gıda olarak süt alıyor kuzular:)
benim oğlum şu zamana kadar ağzını kilitleyip ek gıdayı red ediyordu yeni yeni birşeyler yemeye başladı,fakat kaşıkla uzatılan yiyeceği istemiyor,sadece elimle verdiklerimi yiyor çorba yoğurt yemek suları gibi şeyleri yediremiyorum ne yapabilirimde kaşığı sevdirebilirim yöntemleriniz neler sizin,kaşık gördüğü zaman başını çeviriyor bu velet Allah yardımcımız olsun yemeyen çocukla uğraşmak çok zor
cnm sevdiklernle birlikte mutlu uzun senelere inşallah doğum günün kutlu olsunn
allah ailenle bırlıkte hayırlı uzun ömurler nasıp etsınn
iyi ki doğdun o zaman ailenle beraber nice mutlu yıllara
biz de 2 gündür ıınnnaaaa diyo ben de hemen üstüme alındım anne dedi diye ama bilinçli demiyodur heralde
ben de süt vermiyorum 1 yaşına kadar da vermiicem ben mama yedirirken suluğunu sokuyorum ağzına onu yalanırken mamayı tıkıyorum
bi de yoğurdu çok seviyo sebze pürelerini de kaşığa önce sebze püresi alıyorum ucunu da yoğurda değdiriyorum yoğurt zannedip
ağzını açıyo ve yutuveriyo[/QU
aynı taktiği bende uyguluyorum sol taraftan suluk gösterirken sag taraftan kasık giriyosabahlarıda pekmezli büsküvi karısımı kasıgın ucunda kasıgın gerisine de yumurta yada peyniri koyuyorum şimdilik yiyiyo az daha buyuseler başka taktikler bulmak zorunda kalırız heralde