2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

benimde aynı islem kırmızı ve kalın bide hep acıyor 9 ay olacak nerdeyse benim cildim de hassas demekki diyorum yada bazı bunyeler de yara geç iyileşirmiş oylede olabilir benim dikişimde aşşağıda baya herkesin öyledir ama yeri bunun icin estetik falan olmaya gerek yok die dusunuyorum

benim dikişte aynı durumda hemde acıo ağır iş yapınca bebekler bizi zorladı dinlenemedik doğru düzgün ondan mı oldu die düşünmüştüm benim kız gazlıyken hiç dinlenemedim hatta dikişim geç kapandı belkide bünye meselesi sorun etme cnm kiminki böle oluyo demekki estetiğe gerek yok die düşünüyrm yinede sen bilirsin benmi gerek görmüyom :)) haa kendime zaman ayırıamıyorum ki hem çalış hem ev hem bebek olsun canları saolsun iyiyik varlar çok şekerler yemelikler

Pembefidan inan bende sıksık aklımdan geçiriyorum ne yapardım diye ama tabi ki sevgiyle zevkle doğururdum ancak benim sıkıntım çalışıyor olmam. İşyerim açısından ciddi problem yaratırdı eminim. Ama sanırım sen çalışmıyorsun o zaman harika. Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş, mutlaka Allah yardım edecektir. Sen içini ferah tut. Ama güzelliğini bi düşün ve keyfini 2-3 seneye kadar çıkartıcaksın. Allah sana kolay bir hamilelik versin. Evlat hakikaten dünyadaki en güzel duygu. Ne mutlu sana ki Allah bunu sana tekrar yaşatıyor. Yerinde olmak isteyecek bir sürü kadın vardır. Mutlu ol lütfen.

Bu arada herkese merhaba. Burayı çok özlemişim gerçekten...

slm kıslarrr minnoşlar ve sizler nasılsınız? 2 gündür giremiyorum yoruldum öldüm ya temizlik bi yandan,kıslık nofrost hazırlığı bi yandan, dağ gibi yığılmıs ütüler ee tabi bu arada ona az ilgi gösterdiğimi düşünen kızım diğer yandan cok yoruldum çoookkk amannn amannn kac günlerdir ütü ölece bekliyodu sepette sepetin işi olunca bosaltıyom işi bitince tekrar dolduruyodum çamasırların beyni dönmüştü resmen bitti de rahatladım dicekken nerde yarın yine makine dolar ütü yine beni beklerrr

sezeryan izi bendede kaldı kızlar doktor bana krem vermişti ben pek düzenli kullanmamıstım şimdiye kadar ama kullanınca gectiğini farkettem cok düzenli olmamak kaydıyla kullanmaya çalışıyorrum.

mama sandalayesine gelince bizde kanz dan doll diye bi marka aldık alman markasıymıs kanz satacakmıs artık sırtı kademeli botu ayrlanıyo kuması falanda güzel eğlenceli oluyo orda yemek yemekte belli bi süre sonra sağı solu yalanmaya başlıyo:) su yaladıkları abuk subuk şeyler kadar corbaları mamaları yalasalar kocaman oldulardı bu arada bizim ikinci dişte patladı ve artık boylarıda uzuyoooo ısırma olayı başladı şimdide inanmıcaksınız ama babasının burnunu ısırıyo 2 diş izi burundaaa

yok canım dr'a gitmedim daha.biraz daha bekleyım diyom şuan sat'a göre 7.haftamdayım.kızımda 9 haftalık gitmiştim dr karnımdan göremedi alttan muane etmişti yine aynısı olmasın diye bekleyim dedim.bide yüzümü sivilce sardi sanki adet olcakmış gibi hiç olmazdı normalde.destekleriniz için çok sağolun.iyiki bu form var dertlerimizi paylaşıyoruz.bide arada bulantı gibi yapıyo ama allahtan aşırı değil.

çalışıyodum kızım olunca çıktım şimdi iş arıyodumki bu olay geldi başıma.iş bulsam gircem yıne birikim yapmam lazım

canım hamileliğin hayırlı oolsun.arkadaslarında dediği gibi bosver cevrendekileri önemli olan sen ve eşinin fikri.ilerde büyüdüklerinde ooohhh ne rahat edersinn

evet cnm doktorumuz söyledi ..bebe bisküvisini kesinlikle yasakladı..kepek yada çavdar ekmeği dedi

Günaydın arkadaşlar

Bu dr lar ne tuhaf her biri başka birşey öneriyor.Bizim dr da kepek ekmeği uygun değil dedi

bugün kızımla birlikte yaptık kahvaltımızı....yumurta sarısı, ekmek,süt ,pekmez,domates ....çok zevkliydi...ağzına verdiğim her lokmadan sonra alkış yaptı kızım..

selam annişler bayadır gelemedk. emekleme olayı olunca peşinde koşmaktan başka birseye vakit kalmıyor.

bugün kızımla birlikte yaptık kahvaltımızı....yumurta sarısı, ekmek,süt ,pekmez,domates ....çok zevkliydi...ağzına verdiğim her lokmadan sonra alkış yaptı kızım..
oy oy oy yerım ben o cadıyı yaw....benımkıde gördümü sofrayı oturuyo hemen beklıyo ağzına vermemı çok şeker yaa.....
selam annişler bayadır gelemedk. emekleme olayı olunca peşinde koşmaktan başka birseye vakit kalmıyor.
ohhh ne guzel bızımkınde tık yok yüzüstü bıle durmaya sabrı yok bağrıyo emeklemem dıye serseri işte napalım.....

of bu iş işini sorma yap yap aynı bende ıkı gundur sil süpür yıka ütülerım daha var yarın yapıcam ınşallah...misafir var ıkram yapmam lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…