kızlar günaydın!umarım herkes iyidir..benim canımçok sıkkın yaa nedeni sezeryan izim! ya epilasyona gittiğimde içime kurt düşürdü kuaförüm ya senin izin farklı bi dra git diye ben nerden biliim herkesinki öyle sanıyodum benim izim ala kırmızımsı ve kalınlaştı hafif pütürlü sonra interette araştırdım cilt çok hassas olduğunda ameliyat izi kapanırken fazla salgılanan bi maddeden dolayı bu tür durumlar yaşanıyomuş offf dra da gidicem ama internnette çözümü operasyon diyo ama ben yaptırırmıyım kesin çözüm mü bilmiyorm korkuyorum acaba tut ki drum da aynı şeyi dedi çözüm olarrak ama daha kötü olursa ! offf napçamm yaaa ben iz zamanla azaıcak diye beklerken offf yaa eşim de diyo ki rahatsız olcak bişey yok bence diyee ama aranızda böyle bişey yaşayan var mı acaba? çok mu taktım acaba ? bir de benim dikişim baya aşağıda yani iç çamaşırının falan baya aşağısında offf ne biliyim yaaa bir akıl verin nolur!
benimde aynı islem kırmızı ve kalın bide hep acıyor 9 ay olacak nerdeyse benim cildim de hassas demekki diyorum yada bazı bunyeler de yara geç iyileşirmiş oylede olabilir benim dikişimde aşşağıda baya herkesin öyledir ama yeri bunun icin estetik falan olmaya gerek yok die dusunuyorum
hiç sıkıntı yapma canım yaa artık öteki bebişini de düşünmen lazım
herkesin suratını da hiç düşünme herkes bakmiicak ki senin çocuğuna onlara ne oluyo
yaa ben çok kızıyorum böyle sıkıntılı günde destek olmayanlara
ne yani Allahın verdiği cana kıymanı mı bekliyolar
sakın haa yanlış bi karar vermeçocuğu veren rabbim sabrını da yanında verir
Allah kullarına kaldıramayacağı yükü vermezmiş...
en kısa zamanda doktora da git de bize haber ver bebişin nasılmış
Pembefidan inan bende sıksık aklımdan geçiriyorum ne yapardım diye ama tabi ki sevgiyle zevkle doğururdum ancak benim sıkıntım çalışıyor olmam. İşyerim açısından ciddi problem yaratırdı eminim. Ama sanırım sen çalışmıyorsun o zaman harika. Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş, mutlaka Allah yardım edecektir. Sen içini ferah tut. Ama güzelliğini bi düşün ve keyfini 2-3 seneye kadar çıkartıcaksın. Allah sana kolay bir hamilelik versin. Evlat hakikaten dünyadaki en güzel duygu. Ne mutlu sana ki Allah bunu sana tekrar yaşatıyor. Yerinde olmak isteyecek bir sürü kadın vardır. Mutlu ol lütfen.
Bu arada herkese merhaba. Burayı çok özlemişim gerçekten...
yok canım dr'a gitmedim daha.biraz daha bekleyım diyom şuan sat'a göre 7.haftamdayım.kızımda 9 haftalık gitmiştim dr karnımdan göremedi alttan muane etmişti yine aynısı olmasın diye bekleyim dedim.bide yüzümü sivilce sardi sanki adet olcakmış gibi hiç olmazdı normalde.destekleriniz için çok sağolun.iyiki bu form var dertlerimizi paylaşıyoruz.bide arada bulantı gibi yapıyo ama allahtan aşırı değil.
günaydın bayanlarr
canım kepek ekmegi yiyebiliyor mu yani sindirebiliyorlar mı druna sormusmuydun ben tam bugday veriyorum
hüzünciçegi
Bebe Bisküvisi
2 yemek kaşığı irmik
100 gram oda sıcaklığında tereyağ
1 yumurta sarısı
1 yemek kasgı yogurt
pekmez
yarım çay kaşığı tarçın
aldıgı kadar tam bugday unu
kızlar yaa tarif ve menuleri bi topicde toplasak arada kaynıyo bazıları
evet cnm doktorumuz söyledi ..bebe bisküvisini kesinlikle yasakladı..kepek yada çavdar ekmeği dedi
Günaydın arkadaşlar
Bu dr lar ne tuhaf her biri başka birşey öneriyor.Bizim dr da kepek ekmeği uygun değil dedi
bugün kızımla birlikte yaptık kahvaltımızı....yumurta sarısı, ekmek,süt ,pekmez,domates ....çok zevkliydi...ağzına verdiğim her lokmadan sonra alkış yaptı kızım..
oy oy oy yerım ben o cadıyı yaw....benımkıde gördümü sofrayı oturuyo hemen beklıyo ağzına vermemı çok şeker yaa.....bugün kızımla birlikte yaptık kahvaltımızı....yumurta sarısı, ekmek,süt ,pekmez,domates ....çok zevkliydi...ağzına verdiğim her lokmadan sonra alkış yaptı kızım..
ohhh ne guzel bızımkınde tık yok yüzüstü bıle durmaya sabrı yok bağrıyo emeklemem dıye serseri işte napalım.....selam annişler bayadır gelemedk. emekleme olayı olunca peşinde koşmaktan başka birseye vakit kalmıyor.
slm kıslarrr minnoşlar ve sizler nasılsınız?2 gündür giremiyorum yoruldum öldüm ya temizlik bi yandan,kıslık nofrost hazırlığı bi yandan, dağ gibi yığılmıs ütüler ee tabi bu arada ona az ilgi gösterdiğimi düşünen kızım diğer yandan cok yoruldum çoookkk amannn amannn kac günlerdir ütü ölece bekliyodu sepette sepetin işi olunca bosaltıyom işi bitince tekrar dolduruyodum çamasırların beyni dönmüştü resmen bitti de rahatladım dicekken nerde yarın yine makine dolar ütü yine beni beklerrr
sezeryan izi bendede kaldı kızlar doktor bana krem vermişti ben pek düzenli kullanmamıstım şimdiye kadar ama kullanınca gectiğini farkettem cok düzenli olmamak kaydıyla kullanmaya çalışıyorrum.
mama sandalayesine gelince bizde kanz dan doll diye bi marka aldık alman markasıymıs kanz satacakmıs artık sırtı kademeli botu ayrlanıyo kuması falanda güzel eğlenceli oluyo orda yemek yemekte belli bi süre sonra sağı solu yalanmaya başlıyo:) su yaladıkları abuk subuk şeyler kadar corbaları mamaları yalasalar kocaman oldulardıbu arada bizim ikinci dişte patladı ve artık boylarıda uzuyoooo ısırma olayı başladı şimdide inanmıcaksınız ama babasının burnunu ısırıyo 2 diş izi burundaaa
Günaydınnnnn arkadaşlar.
Mama topiği açıldı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?