- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
kızlar slm aslında çok eski üyeyim ama pek konulara cvp vermediğimden benı tanımıyorsunuz.yazdıklarınızı takip ediyorum.geçen 2.hamilelikten şüphelenıyorum diye yazmıştım dün test yaptım 2.çizgiyi gördüm.moralim çok bozuk hiç hazır değilim.aileden herkes sakın 2.ciyi yapma diyolardı şimdi kime ne anlatcam bilemiyorum.o kadar dıkkat etmeme karşı nasıl oldu bu hayret ediyorum.benim yerimde olsanız ne yapardınız ben çıkmaza girdim.
kızlar kaç gündür kassıklarımda bir ağrı varr bacaklarıma doğru iniyor.. arda bir belimde ağrıyor üşüttümmü acaba
adet olamaz daha 2 haftam var adetime offf
kızlar slm aslında çok eski üyeyim ama pek konulara cvp vermediğimden benı tanımıyorsunuz.yazdıklarınızı takip ediyorum.geçen 2.hamilelikten şüphelenıyorum diye yazmıştım dün test yaptım 2.çizgiyi gördüm.moralim çok bozuk hiç hazır değilim.aileden herkes sakın 2.ciyi yapma diyolardı şimdi kime ne anlatcam bilemiyorum.o kadar dıkkat etmeme karşı nasıl oldu bu hayret ediyorum.benim yerimde olsanız ne yapardınız ben çıkmaza girdim.
atnickli nerelerde kaldın kız bak buldum seni
:) telden izliyorum sizi kuşlarım:) iyisiniz hepiniz insallah. Yazması zor oluyo telden. 2 gün önce saçımı boyatırken geberiyodum çok fena oldum nefes almakta güçlùk çektim her yerim kıpkırmızı oldu yüzüm şişti. 2. Kez böyle oluyorum dra gitmedim ayran yogurt duş vs zor kendime geldim.çrsbaya randevu aldım. Gözlerim hala balon gibi mahvoldum kızlar yaa. Doğumdan sonra alerjim başladı herıltdökülmeye gelince benim de aşırı dôkùlüyo ama kuaförüm hala çok sık çok gür diyo nasıl oluyo anlamadım. Ben de baktırcam troide fırsat bulunca
geçmiş olsun canım gelince uzun uzun görüşürük o vakit annene selam
arkadaşlar bende chicconun mama sandalyesini aldım polly friends okadar güzelki iiki almışım sanırım buzmana kadar aldığım en kullanışlı şey olcak içinde epey vakit geçiriyo en azından mutfakta iş yaparken gözümün önünde oluyo yoksa bi dakka durmuyo yerinde birde 3 farklı pozisyonu var yatış pozisyonunda yemek yediriyorum çünkü otururken yarısı dökülüyo kısaca almak isteyene şiddetle öeneririm :):)inş hep böyle devam eder severek oturur:)
arkadaşlar bende chicconun mama sandalyesini aldım polly friends okadar güzelki iiki almışım sanırım buzmana kadar aldığım en kullanışlı şey olcak içinde epey vakit geçiriyo en azından mutfakta iş yaparken gözümün önünde oluyo yoksa bi dakka durmuyo yerinde birde 3 farklı pozisyonu var yatış pozisyonunda yemek yediriyorum çünkü otururken yarısı dökülüyo kısaca almak isteyene şiddetle öeneririm :):)inş hep böyle devam eder severek oturur:)
cnm 230 tl idi bebeland mağazasından aldım netten bakmıştım ama sanırım biraz daha fazlaydıne kadara aldın canım?
hahahah sorma cnm arada bizimkide yalıyo yatış pozisyonunda yediriyorum genelde tepsiye tutunup kalkmaya çalışıyo çok komikler yaa:)bende chicco polly aldım bizim küçük beyin ilk baslarda cok hosuna gitti sımdı tepsiyi yalamaktan yemek yiyemiyor
Günaydın arkadaşlar
Bebişlerinize bol uykulu,bol mamalı sizlerede bol huzurlu birgün dilerim
cnm vardır mutlaka bi hayır bunda da bebeğin nasibiyle gelir hiç merak etme Rabbim ol demiş olmuş ne güzel birlikte büyürler etraf ne derse desin cnm onlarmı bakıp büyütücek sanki sen hiçç canını sıkma bebişinle yeniden hamişliiğin tadını çıkar bence
çok sağol tatlım. öğrenen herkes köpürdü annem yardımcı oluyor kızıma bakıyor ama 2.ciye asla bakmam diyo.herkes surat yaptı ailede.bende sıkıntımdan dr'a bile görünmedim.
çok sağol tatlım. öğrenen herkes köpürdü annem yardımcı oluyor kızıma bakıyor ama 2.ciye asla bakmam diyo.herkes surat yaptı ailede.bende sıkıntımdan dr'a bile görünmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?